Jeg mÄtte bare bestille den

Heisann!

Jeg har vĂŠrt stoooor fan av Alan Rickman siden jeg sĂ„ han fĂžrste gangen i Die Hard, en film jeg har sett flere ganger enn jeg kan telle. SĂ„ kom Truly Madly Deeply et par Ă„r senere, som jeg kjĂžpte da jeg var i London og som til slutt mĂ„tte kastes for den var helt utslitt. I 1991 kom Robin Hood Prince of Thieves som jeg har sett igjen og igjen og igjen, hvor omtrent flesteparten av damene ble helt betatt av Kevin Costner. Ikke jeg, nei jeg hadde bare Ăžyne for Alan Rickman jeg đŸ„°

De aller fleste kjenner han nok best som Professor Snape i Harry Potter filmene, men han har gjort sÄ mye mye mer


Madly, Deeply – The Alan Rickman Diaries

Den 18 oktober 2022 ble dagbÞkene, eller utdrag av dem utgitt noe jeg klarte Ä fÄ med meg da jeg sÄ et intervju med kona Rima og Emma Thompson. Jeg var ikke sen om Ä google om det var mulig Ä fÄ tak i den pÄ noen norske sider, og gleden var stor da de hadde den bÄde hos Adlibris og hos Ark.  Valgte det fÞrste alternativet, ettersom jeg sparte noen kroner pÄ det.

I fĂžlge det de opplyser skal jeg ha den allerede i midten av denne uke, og jeg gleder meg sykt til at den skal komme Ă„ jeg kan begynne Ă„ lese den đŸ„°

Hva jeg syntes om den, skal jeg fortelle om etter at jeg har lest den ferdig.

 

Strikketreff, og sĂ„ tar vi snart farvel med oktober 👋

Image by Ylanite Koppens from Pixabay

Heisann og god formiddag!

Tidlig pÄ morgenen i dag var det litt grÄtt ute, men nÄ pÄ formiddagen driver sola Ä sloss litt for Ä komme fram. Innimellom sÄ lyktes den ogsÄ. Temperaturen ligger pÄ +10,9C.

Den innebygde klokken i kroppen har ikke helt klart Ä stille seg om enda, men det kommer vel etter hvert. I dag var bÄde hode og kropp relativt uthvilt allerede fÞr kl 7, og uansett hva jeg prÞvde pÄ nyttet det ikke Ä lure til seg et par timer til. Vinja hÞrte at jeg var vÄken og kom Ä la seg oppÄ brystkassen min Ä malte inn i Þret mitt. Hennes innebygde klokke er heller ikke stilt om, og nÄr klokken nÊrmet seg 10 var hun klar for vÄtfóret sitt.

I dag er det siste dagen i oktober mĂ„ned, som har rast av gĂ„rde sĂ„ alt for fort. Om nesten 13 timer tar vi farvel med oktober og tar skrittet inn i november mĂ„ned, hvor bĂ„de nattefrost og snĂž kan komme pĂ„ besĂžk. Jeg hĂ„per i det lengste at det lar vente pĂ„ seg, for jeg er ikke begeistret for snĂž og kulde. Det har en tendens til Ă„ stjele energien min, og henvise meg til godstolen under 2 – 3 lag med pledd. Enn sĂ„ lenge er det ikke sĂ„ ille, og jeg har det ganske greit med utetemperaturen 😊

Senere i dag skal jeg pÄ strikketreff igjen, og jeg sitter Ä tenker pÄ hva jeg skal ta med meg. De siste gangene har jeg heklet pÄ Virus-sjalet mitt i restegarn, men det er sÄ lite garn igjen sÄ det blir igjen hjemme. Tenkte fÞrst Ä starte pÄ en heklet duk, men sÄ har jeg jo et par pledd som skulle ha vÊrt ferdig ogsÄ. Hadde vÊrt greit Ä bli ferdig med pleddene, sÄnn at jeg kunne begynne Ä strikke en genser til meg selv som de andre jentene/damene gjÞr.

NĂ„ skal jeg finne fram gummihanskene og renske sluket i dusjen, som er i ferd med Ă„ bli tett.  Skulle ha gjort det fĂžr helgen, men har enten ikke hatt tid eller sĂ„ har jeg glemt det. Venter jeg lenger nĂ„ blir det helt tett, og da er det en stĂžrre jobb Ă„ renske ut đŸ€Ș

HĂ„per du fĂ„r en fin mandag đŸ„°

 

Bestefars bue og pokaler er overlevert

Heisann!

Du husker kanskje at jeg fortalte at jeg fikk bestefars bue av den nye eieren av huset besteforeldrene mine bodde i. Fra fÞr hadde jeg en del pokaler, et emblem og noen pins som han hadde fÄtt etter Ä ha gÄtt flere skirenn i voksen alder.

Min mormor hadde tidligere donert fela hans til museet Odalstunet, og jeg ville derfor donere det jeg hadde dit. SÄ jeg ringte til han som er museumskurator, som jeg hadde mÞtt tidligere for noen Är siden og spurte om de var interessert. Etter et mÞte fikk jeg melding om at de gjerne ville ha de tingene jeg hadde. Vi avtalte derfor Ä mÞtes pÄ fredag.

Thon hotel Opera

Vel meningen var at vi skulle mÞtes pÄ fredagen, men da klaffet ikke planene vÄres. SÄ i stedet ble vi enig om Ä mÞtes pÄ Thon hotel Opera pÄ lÞrdag, kl 11. Jeg var ikke helt i form da jeg vÄknet, men jeg kom meg opp og fikk gjort meg i stand. Hadde fÞrst tenkt til Ä kjÞre bil ned, men kom pÄ at det var sÄ dyrt i parkeringshuset i nÊrheten at jeg droppet det. KjÞrte heller ned til t-banen og tok den ned, og ruslet bort til hotellet igjennom Sentralbanestasjonen. Jeg var 20 minutter for tidlig, sÄ jeg sendte han en melding Ä sa at jeg var kommet.

Bestefars bue

Dette er altsÄ den gamle buen til bestefar. Museet hadde allerede en bue, men ville selvsagt ha denne som er eldre. Om de kommer til Ä feste taglet eller om den stilt ut som den er vet jeg ikke. Glemte helt Ä spÞrre om det.

Bestefars pokaler

Dette er de pokalene, pinsen og merke jeg hadde liggende i skjenken hos meg, og som det var meningen at museet skulle ha fÄtt for flere Är siden. Vi hadde avtalt at jeg skulle komme opp til museet Ä levere dem, men av en eller annen grunn skjedde det aldri. 

Han ville gjerne se pÄ tingene, men det var litt dumt Ä pakke de opp. Jeg hadde allerede tatt bilde av dem til bloggen som jeg viste fram.

Vi ble sittende Ä prate i litt over 1 time nede i resepsjonen. Jeg tror ingen av oss hadde planer om Ä sitte der sÄ lenge, men vi utvekslet minner og historier fra Odalen Ä da gikk tiden sÄ fort. Meningen var at han skulle ta en liten sightseeing runde fÞr han skulle ta toget, men vi pratet sÄ lenge at det ble ikke tid til det.

Jeg hadde tenkt til Ä gÄ meg en runde nede i BjÞrvika fÞr jeg dro hjem, men jeg var sliten sÄ jeg droppet det. Det var mange mennesker pÄ t-banen ned til byen, men pÄ veg ut av byen som jeg skulle fikk jeg hele bakerste vogna alene det meste av veien.

NĂ„r jeg kom hjem begynte magen min Ă„ rumle, for jeg hadde ikke rukket Ă„ spise mer enn en Skyr yoghurt fĂžr jeg dro ned til byen. SĂ„ jeg laget meg en god lunch og slappet av en stund, fĂžr jeg gikk ut Ă„ ordnet med Hortensiaen og de andre buskene som jeg fortalte om tidligere i dag.

 

En liten mini dugnad i gÄr

Heisann og god formiddag!

Har du husket Ä stille om klokken(e) i natt, om du har noen som mÄ stilles manuelt da? Til tross for at jeg laget et innlegg Ä minnet om det, klarte jeg Ä glemme det selv. Har to manuelle klokker, en pÄ kjÞkkenet og en pÄ soverommet, sÄ det var kjapt Ä ordne.

Ute er himmelen delvis blÄ med striper av skyer her og der. Temperaturen da jeg sto opp ved 9 tiden var +3,4C.

Jeg har jo gnĂ„lt om at jeg burde gĂ„ ut og klippe ned Hortensiaen min i snart en uke nĂ„, men vĂŠret har jo ikke vĂŠrt sĂ„nn at det var mulig. I gĂ„r var det en skikkelig fin hĂžstdag, sĂ„ da benyttet jeg sjansen etter at jeg kom hjem fra byturen min. Å den vil jeg fortelle mer om i et eget innlegg.

En litt trist Hortensia

Hortensiaen sÄ ikke sÄ fin ut lenger, sÄ det var pÄ hÞy tid Ä klippe den ned for vinteren. Grenene er ganske sprÞe, sÄ de er ikke sÄ vanskelig Ä klippe over. Derfor tok det ikke lang tid Ä fÄ den sÄ lav som jeg ville, og det er ganske lavt. I stedet for Ä legge alle grenene pÄ bakken, knakk jeg dem opp med en gang Ä la de i sÞppelsekken jeg hadde med. Ryggen var litt sÄr, sÄ det var bedre Ä gjÞre det pÄ den mÄten.


Jeg barberte ogsÄ av de to buskene pÄ hver side av bedet mitt, men bare de lengste grenene. De skal fÄ litt mer styling til vÄren, sÄnn at de blir litt mer like. Den store foran soveromsvinduet mitt mÄ jeg ha hjelp til Ä ta, for jeg rekker ikke opp. Den elektriske hekkesaksen er for tung for meg, sÄ jeg klarer ikke Ä bruke den. Jeg har tatt det jeg kan pÄ oversiden fra soveromsvindu, sÄnn at jeg fÄr opp vindu.

Uansett sĂ„ er jeg fornĂžyd med hvordan det ble sĂ„ langt 😊

HĂ„per du fĂ„r en fin sĂžndag đŸ„°

 

I morgen skjer det….


..hva da tenker du!

Jo, da er det pÄ tide Ä stille om klokka til vintertid, noe jeg skulle Þnske at vi sluttet med. Det hjelper jo lite hva jeg mener om den saken, for det skjer jo uansett.

I den anledning tenkte jeg det var greit Ă„ komme med en forklaring hvordan det skal gjĂžres đŸ€Ș

Hihi, nei da det er nok ikke sĂ„nn det skal gjĂžres, men jeg syntes denne var litt artig 😂

Er du fortsatt usikker pÄ hvordan det fungerer, sÄ er det en veldig fin tommelfingerregel. Klokka skal alltid stilles mot sommeren, altsÄ om hÞsten 1 time tilbake og om vÄren 1 time fram.

Lykke til i morgen 😉

 

Koselig kafébesÞk, au i skulderen, og live-sending pÄ nattetid

Oppsal 28.10.22 – TĂ„ke

Hei og god formiddag!

Ute ligger tÄka helt nede pÄ bakken nÄ pÄ formiddagen, noe den ogsÄ gjorde i gÄr. Da kom klarvÊret med sola ut pÄ dagen, men det spÞrs vel om det skjer i dag. Temperaturen nÄ pÄ formiddagen ligger pÄ +10,9C.

Ettersom det er sĂ„ “varmt” har jeg kunnet la balkongdĂžra stĂ„ Ă„pen, og fĂ„tt luftet ordentlig ut i stua. Det har vĂŠrt for kaldt til det de siste dagene
. Vinja benyttet sjansen til Ă„ vĂŠre ute en stund, og var sĂ„ fornĂžyd at hun kunne gĂ„ ut og inn som hun ville 😾

I gĂ„r blusset betennelsen opp igjen i skulderen min, og jeg orket rett Ă„ slett ikke jobbe. Jeg hadde hĂ„pet at den skulle holde seg noenlunde “frisk” fremover, men sĂ„nn skulle det altsĂ„ ikke vĂŠre. Derfor valgte jeg Ă„ holde meg langt unna PC og nettbrett i hele gĂ„r. Skulderen er ikke spesielt i bedre humĂžr i dag heller, men klarte ikke Ă„ holde meg vekk fra bloggen sĂ„ jeg bruker mobilen.

Jeg hadde avtalt Ă„ mĂžte Bestisen og en tidligere kollega av henne pĂ„ Bryn senteret i gĂ„r etter arbeidstid. I stedet for Ă„ sitte hjemme Ă„ sture, sĂ„ sendt jeg henne en melding Ă„ sa at jeg kunne treffe dem tidligere som ble et par timer fĂžr enn planlagt. Vi kom omtrent samtidig, og de andre to fikk lyst til Ă„ sette seg ned pĂ„ Al Dente Ă„ ta seg noe Ă„ spise fĂžrst. Der inne var det totalt kaos og smekkfullt med mennesker, men vi fikk en plass allikevel. LydnivĂ„et var litt i hĂžyeste laget for meg, men jeg klarte Ă„ holde ut. Vi ble sittende der en god stund og skravle. Elisabeth, som kollegaen heter, er ei veldig hyggelig dame og praten gikk ivrig pĂ„ kryss og tvers av bordet. Da vi brĂžyt opp etter, hmm đŸ€” etter en stund, gikk vi opp en etasje og pĂ„ Cubus kjĂžpte jeg meg to par vide bukser. En i brunt og en i svart. De hadde kostet 399,-, men det var 30% rabatt sĂ„ jeg fikk begge for 558,-. Kan ikke huske sist jeg kjĂžpte meg bukser, men det er lenge siden.

Bestisen og jeg var innom Meny og handlet litt innen vi satte oss i bilen og havnet i en kĂž som til tider sto helt stille, for da var rush-trafikken i gang for fult. Jeg ville innom Gigaboks som ligger pĂ„ baksiden av Metro senteret. De har noen store og veldig gode sĂ„nne kopper med nudler, som jeg bruker nĂ„r jeg ikke orker Ă„ styre med middag. Jeg hadde bare en igjen sĂ„ det var pĂ„ tide Ă„ fylle opp lageret, i tillegg kjĂžpte jeg ogsĂ„ en pakke med vĂ„rruller. Det ble litt annet ogsĂ„, som vi ikke skal snakke sĂ„ hĂžyt om 🙈

Jeg var sĂ„ sliten og skulderen verket som besatt da jeg kom hjem, og etter Ă„ ha spist litt sank jeg langt ned i godstolen med Vinja i fanget. Der ble jeg sittende Ă„ halvegs fĂžlge med pĂ„ tv, men sovna hele tiden
 Kom jeg meg i seng? Nei da, gjorde jo ikke det og da en av mine favoritt artister, Jace Everett, startet en live-sending pĂ„ Instagram kl 2, ble det til at jeg sĂ„ pĂ„ den. Han og hans norske bestevenn Amund Maarud har laget et album sammen som heter “Raus”, som kom ut i gĂ„r og som er sĂ„ bra. De skal forresten ha en live-sending sammen nĂ„ fĂžrstkommende sĂžndag kl 20, og den skal jeg helt klart fĂ„ med meg.

Akkurat nÄ gÄr en smekkfull vaskemaskin for fult ute pÄ badet
 Blir ikke til at jeg vasker like ofte som fÞr, men nÄ mÄtte jeg bare. NÄr den er ferdig, skal jeg dra bort pÄ Oppsal og kjÞpe en eske med kattesand. Hadde egentlig tenkt til Ä gjÞre det pÄ veg hjem i gÄr, men de var stengt innen jeg var tilbake.

HĂ„per du fĂ„r en fin fredda đŸ„°

 

Dette var jo bortkastet tid

Image by Waldryano from Pixabay

Hei og god kveld!

I dag ble regnet erstattet av tjukk tÄke her oppe hos meg, men ikke fult sÄ ille nede i byen. Temperaturen har ligget mellom +4C og +7C.

Dagen startet med at jeg sto opp lenge fÞr det ble lyst, og jeg tror ikke jeg vÄknet ordentlig fÞr jeg kom meg inn i dusjen. Vinja lÄ Ä sov i stolen min i stua, og hun rÞrte ikke pÄ seg fÞr jeg begynte Ä finne fram medisinen hennes. Hun skjÞnte at mamsen hadde tenkt Ä dra snart, og kom til Ä vÊre borte lenge. Det likte hun veldig dÄrlig
.

Jeg hadde time hos fastlegen kl 9 i dag, og prÞvde Ä vÊre ute i god tid
 Akkurat det ble det ikke noe av, og jeg trÄdte inn pÄ ventevÊrelset 5 minutter fÞr timen min. Legen var forsinket, sÄ jeg kom fÞrst inn 10 minutter etter den startet. Det var jo selvsagt bortkastet tid med denne legetimen, og fastlegen min ble oppgitt over at saksbehandleren hadde bedt om timen nÄr jeg fortalte at jeg gÄr av med AFP om et par mÄneder. Jeg fortalte fastlegen akkurat det jeg hadde fortalt saksbehandleren min x-antall ganger, og han noterte flittig sÄnn at han kunne skrive en rapport tilbake.

Fastlegen fortalte at han hadde ikke tall pÄ hvor mange ganger han hadde opplevd dette her. Allikevel var han jo lettet over at han slapp Ä skrive en lang legeerklÊring som skulle sendes til NAV. Noe som ville ha tatt han noen timer Ä ferdigstille. 

NÄr jeg var ferdig hos legen hastet jeg videre for Ä komme meg ned pÄ jobben i sentrum. Det er alltid spennende nÄr man kommer sent pÄ jobb, hvilken plass man skal sitte pÄ. Det er jo free seating, og de beste plassene blir jo fort opptatt. Jeg er jo litt sÄnn at jeg helst vil ha en fast plass, ellers blir jeg stresset, men dessverre sÄ ender jeg opp med forskjellige plasser  hver gang.

PĂ„ veg hjem i dag var jeg innom Meny pĂ„ Bryn senteret for Ă„ handle litt. Det var tomt for vĂ„tfĂłr til Vinja, og det var ikke aktuelt Ă„ komme hjem uten. For hun forventer at matkoppen blir fylt opp nesten fĂžr jeg fĂ„r lĂ„st opp dĂžra, og for en mjauekonsert hun lager 😉

Etter middagen i dag var jeg sĂ„ trĂžtt og sliten at sovnet med en gang baken sank ned i godstolen. Jeg merket ikke en gang at Vinja hoppet opp og la seg i fanget mitt. Da jeg vĂ„knet mjauset hun litt og la seg ned til Ă„ sove igjen. Hun maler jo alltid sĂ„ hĂžyt og hypnotiserende at det er vanskelig Ă„ holde seg vĂ„ken, noe jeg ikke klarte Ă„ sovnet litt igjen. SĂ„ nĂ„ blir det vel ikke sĂ„ lett Ă„ sove til natten tenker jeg đŸ€”

Det blir dÄrlig med besÞk hos naboene i bloggblokka i dag, sÄ jeg fÄr ta det igjen i morgen.

Ønsker deg en god kveld, eller kanskje det er bedre Ă„ si god natt đŸ„°

 

Huskaldt, og om en mÄned henter jeg fram julepynten

Bilde tatt 16. oktober 2022

Hei og god morgen!

Ute er det fortsatt grÄtt og det ser ut til at vi skal fÄ mer regn, og iflg yr.no sÄ skal vi fÄ det ogsÄ. Temperaturen da jeg sto opp for et par timer siden var +7,5C, og det er det fortsatt.

Vinja var ikke helt ferdig med Ă„ kaste opp i dag, og hadde kommet med litt til fĂžr jeg vĂ„knet i dag. Allikevel virker hun i bedre form i dag. Hun har spist opp alt vĂ„tfĂłret hun ikke ville ha i gĂ„r, og tok villig i mot medisinen sin. SĂ„ kanskje hun er ferdig for denne gangen đŸ€ž

Det var sĂ„ huskaldt da jeg sto opp til morgenen, at jeg var nĂždt til Ă„ skru opp varmen pĂ„ +25 for Ă„ fĂ„ en akseptabel temperatur Ă„ sitte Ă„ jobbe i. Jeg satt Ă„ skalv over hele kroppen da jeg forsĂžkte Ă„ logge meg inn pĂ„ jobb PC’n. NĂ„ er det ikke sĂ„ ille sĂ„ jeg kan skru ned igjen noen hakk. PĂ„ kontoret sitter vi i Ă„pent landskap, og der er det alltid diskusjon om temperaturen. Noen, som meg, fryser og vil ha det varmere, i mens andre igjen syntes det er for varmt. SĂ„nn er det bĂ„de om sommeren og om vinteren
.

Tiden gÄr sÄ fort, sÄ alt for fort, og det er snart bare 1 mÄned til jeg skal pynte til jul. Jeg elsker jo julen og pynter hele heimen i rÞdt med nisser i alle stÞrrelsen. GjÞr jo alltid det til 1 sÞndag i advent, eller 1 desember om den kommer fÞrst. Jeg pleier vanligvis Ä holder kalenderen fri i de dagene, men i Är sÄ skal jeg noe hele helgen sÄ jeg mÄ enten starte fÞr eller etter. I dag er det ogsÄ 2 mnd til bursdagen min, som jeg ikke har tenkt Ä gjÞre sÄ veldig mye ut av. Pleier egentlig aldri Ä gjÞre det heller. Den eneste gangen jeg hadde planer om Ä invitere til et stÞrre selskap, var nÄr jeg fylte rundt for et par Är siden. Problemet var bare det at vi var midt i korona og lockdown, sÄ det ble ikke noe av. 

Planer for denne dagen: Bortsett fra at jeg skal jobbe fram til kl 14 ish, sÄ har jeg egentlig ikke noen planer. Jeg mÄ ha litt mer sand til kattetoalettet, men det er ikke noe problem Ä vente til i morgen. Vi fÄr se hva det blir til.

Hvordan er det med deg og julen, pynter du tidlig, mye, moderat eller lite?

 

Vinja har kastet opp, og jeg Ăžvd meg pÄ 

Image by Andy JARRIGE from Pixabay


.Ă„ gjĂžre absolutt ingenting, og jeg tror faktisk at jeg har lyktes ogsĂ„. I alle fall til en viss grad 😉

Vinja har hatt en av sine dager i dag, hvor hun har vÊrt kvalm og har kastet opp mye et par ganger. Hun har derfor vÊrt litt hengete hele dagen. FÞrst slappet hun av pÄ senga mi, men sÄ fant hun ut at hun ville ha litt trÞst Ä kom Ä la seg i fanget mitt. Der ligger hun fortsatt, og maler hÞyt.

Jeg skal ingen steder for jeg fant en serie jeg pleide Ä se pÄ for noe Är siden pÄ Viaplay, nemlig Medium. SÄ da fÄr Vinja ligge i fanget mitt Ä dorme i mens jeg ser pÄ den.

Ute hÞljeregner og blÄser det, og det er ordentlig guffent der ute.Temperaturen har vÊrt litt hÞyere i hele dag enn de siste dagene med +5,5C.

Ryggen min som har kranglet mer og mindre de siste dagene, har nĂ„ rettet seg og jeg har ikke lenger noen problemer med Ă„ gĂ„ eller bĂžye meg. Til gjengjeld er jeg litt stĂžl og stiv i andre muskler som har mĂ„tte jobbe litt ekstra, men det er i grunnen ingenting đŸ€Ș

Tidligere i dag oppdaget jeg at Lisa Aisato hadde kommet ut med kalenderen sin for 2023, og da var jeg ikke sen om Ă„ bestille den. Jeg har den for innevĂŠrende Ă„r ogsĂ„, og har vĂŠrt sĂ„ fornĂžyd med den at jeg ville sikre meg en for neste Ă„r ogsĂ„ đŸ„° Tegningene er jo sĂ„ herlige og jeg kan ikke fĂ„ nok av dem. Liker du dem?

HĂ„per du har hatt en fin mandag đŸ„°

Katteliv, og sĂ„ er det pĂ„ tide Ă„ gĂ„ pĂ„ besĂžk…

Vinja Lillepuzdatter av SkÄnevik

Heisann og god sĂžndag!

Enn sÄ lenge er det en litt grÄ dag ute, men det regner i alle fall ikke. Temperaturen da jeg sto opp var pÄ +3,8C og nÄ litt hÞyere.

I gĂ„r var planen at jeg skulle mĂžte Bestisen og dra pĂ„ Bondens marked i LillestrĂžm, men da jeg prĂžvde Ă„ komme meg ut av senga var ikke det sĂ„ lett. Ryggen hadde slĂ„tt seg helt vrang, sĂ„ det krevde at alle muskler i hele kroppen jobbet sammen for at jeg skulle komme meg opp. SĂ„ da ble det ikke noen marked pĂ„ meg dessverre 🙁 Det Ă„ sitte var allikevel ikke lĂžsningen, sĂ„ jeg ruslet rundt inne i heimen  og satt litt fĂžr jeg ruslet litt til. SĂ„nn holdt jeg pĂ„ hele dagen, og mot kvelden slapp det heldigvis litt. I dag er det enda litt bedre, men jeg kjenner at jeg mĂ„ vĂŠre litt forsiktig


Av den grunn fÄr Hortensiaen min stÄ en ekstra dag, vel stÄ den henger vel kanskje mer enn den stÄr oppreist. Uansett, sÄ tar jeg den i morgen i stedet, for da har ryggen fÄtt hvile en ekstra dag


I sommer begynte Vinja og miste masse pels pÄ hver side av magen, halsen og pÄ selve magen. Ikke bare vanlig rÞyting, nei hun endte opp med Ä bli helt bar pÄ flere steder. PÄ magen ble det til slutt en megastor klump som dyrlegen mÄtte fjerne for meg. Dette var noe som skjedde fÞrste gangen i fjor sommer, og hva som er Ärsaken er det ingen som kan svare pÄ. NÄ er de bare flekkene dekket med ny pels, og hun er snart tilbake til sitt normale jeg. Allikevel sÄ er det godt synlig pÄ halsen at pelsen ikke har vokst ut enda.

I gĂ„r var det igjen Maskorama pĂ„ NRK, og jeg lyttet og forsĂžkte Ă„ finne ut hvem som skjulte seg bak maskene. Jeg trodde jeg kjente igjen Trine Rein bak en av dem forrige gang, men nĂ„ er jeg ikke sĂ„ sikker lenger. Syntes det er veldig vanskelig denne gangen, og jeg er ikke den eneste som syntes det
 

NÄ skal jeg fylle opp kaffekoppen Ä gÄ pÄ besÞk i bloggblokka, noe jeg ikke har gjort pÄ noen dager.

HĂ„per du fĂ„r en fantastisk sĂžndag đŸ„°

Â