Lite motivert

Når jeg spiser snoop med masse sukker har kroppen min en evne til hovne opp, noen ganger mer og andre ganger ikke fult så mye. Dette er snoop jeg spiser en kveld eller to og som jeg ikke går opp i vekt av. I helgen hadde jeg et skikkelig sukkerkikk, og kjøpte meg både sjokolade og skumbananer med sjokolade . Nå spiste jeg ikke opp alt sammen selv, men det ble alikevel for mye. Allerede på søndag hadde jeg hovnet opp, ikke så mye denne gangen bare nok til at klærne omfavnet kroppen litt mer enn vanlig.

Det er ikke bare sukker og snoop jeg hovner opp av, men av forskjellige matsorter også…. Jeg vet hva jeg ikke kan spise, og stort sett holder jeg meg unna men av og til skeier jeg ut. Da må jeg jo ta konsekvensene av det i ettertid.

I dag gikk jeg tidligere fra jobben for å dra og trene hos fysioterapeuten… Motivasjonen min var helt i bånn og jeg hadde ikke lyst til å dra i det hele tatt. Kroppen var veldig sløv og hadde mest lyst til å bare synke ned i stresslessen å forbli der, men jeg dro å trente alikevel. Mens jeg satt å trampet i vei på ergometersykkelen kom motivasjonen tilbake sakte men sikkert, og da jeg var ferdig etter 45 minutter følte jeg meg mye bedre. Jeg viste jo at jeg ville det, så det var jo en aldri så liten gullerot :o))

Det var knallvær i dag, og mens middagen sto å putret på ovnen gikk jeg å satte meg ut på balkongen for å nyte de siste solstrålene. Sola hadde varmet opp ganske godt derute så det var en ren nytelse å sitte der i bare en vanlig genser :o)) Det blir nok ikke så ofte jeg kan nyte sånn dager i løpet av uka, for da er jeg for sent hjemme. Får satse på bra vær i helgene fremover sånn at balkonglivet kan strekkes litt lenger.

Søstrene Lillepuzdatter var ikke sene om å komme ut på balkongen når matmora satt der. Den stakkars borddekorasjonen min får hard medfart når damene er ute, for de skal selvsagt spise på lyng og de andre grønne bladene. De har litt å gå på igjennom vinteren kan jeg se, hehehe!!

Nå blir det litt latmannsliv i stresslessen foran tv’n en stund før jeg tar kvelden :o))

Kurs i dag…

I går var jeg faktisk veldig flink til å komme meg seng….. Jeg var trøtt og uopplagt hele kvelden, og satt mer eller mindre å halvsov mesteparten av tiden så derfor krabbet jeg opp i køya rett etter kl 23. Det er en fantastisk bragd om jeg skal si det selv, for klokka blir som regel langt over midnatt innen jeg får lagt meg!!

Siden jeg var så flink til å legge meg i går, fikk jeg nok søvn i natt å klarte å komme meg opp igjen tidligere enn jeg pleier. Så i dag var jeg faktisk på jobben kl 08:00 :o))

Vi var på kurs nesten hele dagen i dag, noe som var veldig spennende men også veldig frustrerende. Kursleder sa også det i sin innledning, men det var jo ikke noen trøst egentlig. Det var ikke så veldig mye teori i dag, men mer gruppearbeid/øving. Det hele gikk ut på at man hadde et problem, og så skal man igjennom diskusjoner komme fram til hvordan dette kan løses. Løsningen skal ikke være en brannslukningsaksjon som fixer problemet der og da, men en løsning som fixer problemet permanent. Med hånden på hjertet må jeg innrømme at jeg ikke hadde trodd at det skulle bli så interressant :o))

Etter at vi skrudde klokka tilbake en time i helgen har det blitt lyser om morningen når jeg skal på jobben, og i den andre enden har det blitt nesten mørkt innen jeg kommer hjem på ettermiddagen. Før pleide jeg ikke å bry meg så veldig mye om det, men ettersom jeg har blitt eldre så syntes jeg ikke det er så koselig å komme hjem når det er mørkt. Det er greit når jeg først komme hjem og får slått på alt lyset, og tent lys i lysglass og lykter.

Om en måned tennes det lys over alt, både ute og inne å det gleder jeg meg til…. Akkurat da syntes jeg det er lunt og kozelig å gå ute i mørket å se på juletrærne, adventsstaker og annet lys som folk har dekorert med på balkonger og terasser :o)) Hvis november går like fort som oktober har gjort så er den tiden her før man aner det :o))

Kroppen min er litt viljeløs og sløv i dag, så det skal bli godt å komme til fysioterapeuten i morgen for behandling og trening. Blir sikkert tungt å komme i gang, men så går det bedre… Jeg hadde det ganske tungt på treningen i forrige uke også, og jeg var støl å stiv etterpå. Alikevel hadde jeg mer energi i kroppen etterpå :o))

Nå skal jeg lene meg godt tilbake en stund å sløve meg igjennom Masterchef på TV3 og deretter Kakekrigen på FEM, blogges :o))

Satte fyr på segselv

Jeg kan ikke akkurat påstå at det lukter veldig godt av svidde katter, ikke i det hele tatt…..

Tidligere i dag satt jeg godt innsurret i strikketøy og garn da Vinja kom hoppende opp i fanget mitt… Siden det var så mørkt og guffent i dag hadde jeg tent lys i alle lysglassene mine på bordet, og som vanlig skulle hun jo opp å ta en runde rundt bordet innen hun kom tilbake til meg for å ligge fanget. I det hun gikk forbi det ene lave lysglasset klarte hun å legge seg oppi, og pelsen tok skikkelig fyr.

Frøken Lillepuzdatter ble selvsagt vettskremt å fløy av gårde overalt…. Jeg forsøkte å tvinne meg ut av strikketøyet og alt garnet til ingen nytte, for jeg hadde klart å surre meg skikkelig inn. Når jeg fant igjen pusen så satt hun skremt på kjøkkenetgulvet og stinket verre enn verst. Flammene hade slukket for lenge siden, og hadde heller ikke gjort noe serlig stor skade. Til og begynne med fikk jeg ikke lov til å røre henne, men etterhvert roet hun seg. Jeg fikk børstet henne ordentlig sånn at all den svidde pelsen ble borte.

Etter å ha sovet en stund på kontorstolen min kom hun tilbake og hoppet opp i fanget mitt, men hun ville ikke gå på bordet igjen….. Det er ikke første gangen hun svir av seg litt pels eller værhår, men ikke så mye som denne gangen. Hun er jo så pertentlig og nøye med pelsen sin, så dette likte hun svært dårlig….

I farta på Lørdag og lazy sunday….

I dag har jeg tenkt til å gjøre minst mulig, bare sitte å slappe av foran tv’n med strikketøyet i fanget….. Hadde store planer om å være flink å rydde plass til julepynten min i kjellerboden, og hente den ned fra loftet. Kroppen min var ikke helt med på den tankegangen, så da blir det strikketøyet i stedet :o))

Strikketeppet mitt har ikke vokst så veldig mye siden sist, men så har jeg heller ikke sittet så veldig mye med det heller den siste tiden. Det har blitt noen rader innimelom, men det har ikke monnet så mye. Kommer vel sikkert til å se litt forskjell på slutten av dagen i dag tenke jeg :o))

I går hadde jeg bare tenkt meg en snartur ut for å kjøpe kattemat, men endte opp med å være ute i flere timer. Først dro jeg ned på Statoilstasjonen ved Østensjø skole for å fylle opp tanken, men det ble dårlige greier gitt. Den første pumpen jeg kjørte til kom det ikke ut så mye som en dråpe, og den andre med diesel var stengt. Når jeg spurte inne på stasjonen om den første var tom, så var den ikke det å han klarte heller ikke å finne ut hvorfor jeg ikke fikk fylt. Jeg hadde svært lite bensin, men hadde ikke noe valg å måtte dra videre til neste. Jeg endte da opp i Hans Nielsens vei på Bryn, hvor jeg fikk fylt!!

Rett borte i gata lå EuroPris så jeg dro dit for å handle inn toalettartiklene jeg trengte til badet og til megselv + at jeg kjøpte en liten Halloween kake. Den var svart med en orange pumpkin på toppen, stilig.

Når jeg kom ned på Alna senteret var det blitt et stykke ut på dagen, og det betydde at det var fult av folk der…. Jeg klarte ikke å finne en ledig p-plass, og gadd ikke å stå å vente på at noen skulle bli ledig heller. Derfor dro jeg opp til dyreklinikken på Lørenskog for å kjøpe kattematen der, men når jeg kom dit så var jo selvsagt stengt. Det var vel noe jeg burde ha forutsatt!!! Når jeg likevel var på den kanten så dro jeg innom Metrosenteret å kikket litt rundt i butikkene der. Siden Anne skulle komme innom senere på ettermiddagen dro jeg innom Nille å kjøpte et par poser med snoop!!

Jeg dro tilbake igjen til Alna senteret på veg tilbake, og da fikk jeg heldigvis en plass men det var bare for at jeg hadde flaks, hehehe!! Pusene fikk sin pose med tørrfor og jeg kunne puste lettet ut. Anne ringte meg for å fortelle at hun hadde satt seg på banen, og vi ble enig om å møtes på Skøyenåsen t-banestasjon. Jeg måtte innom Ultra for å handle litt så vi ble enig om å ta en runde rundt på Bryn først. Det er ikke bra når vi bestemmer sånt, for da går det noen penger ut som ikke burde gå ut. Vi stakk innom Morris, og kom ut med hver vår veske….

Min veske er fra Fiorelli, og jeg er kjempefornøyd med den…. Jeg hadde ikke planlagt et sånt dyrt kjøp denne måneden, men så må jeg heller stramme inn på noe annet i stedet så det skal nok gå greit :o))

Vi kjøpte med et par esker med to pizzabiter i hver som vi varmet til kvelden…., ingen av oss orket noen kraftig middag så da var det akkurat passe. Årsaken til at kroppen min ikke fungerer som den burde i dag er for at jeg spiste litt for mye snoop i går :o(( Jeg har vært så flink i lange leiter å holdt meg unna og da blir reaksjonen deretter når jeg ramler av vogna å frotser en kveld…

Nå skal jeg hente meg en stor rykende varm kopp kaffe og ta opp strikketøyet…. Så skal jeg synke langt ned i stresslessen å strikke i noen timer, med pause, og se ut på griseværet ute. Det blåser kraftig og regner, og da er det godt å være inne i varmen :o))

Ha en fortsatt fin søndag, blogges :o))

Jeppe i går

Jeg hadde gledet meg til dette helt siden vi bestilte billettene for en stund siden, og går var altså den store dagen. I går var altså den store dagen hvor Anne og jeg skulle se Jeppe på Bjerget. Det var første gang jeg skulle se forestillingen “live”, for jeg har jo sett den i tv-versjonen.

I stedet for å betale dyrt for parkering nede i byen så satte vi igjen bilen på Skøyenåsen og tok t-banen ned. Vi dro sånn at vi hadde god tid til banen, for jeg måtte fornye reisekortet mitt for nye 30 dager. 

Det var ca 40 minutter til forestillingen skulle begynne når vi kom til teateret så vi surret litt rundt utenfor før vi gikk inn, tok litt bilder osv. :o)) Etter å ha hengt fra oss jakkene satte vi nesen mot baren, og for en gang skyld kjøpte jeg meg en drink som jeg tok med meg inn i salen. Vi satt på Parkett høyre og de to plassene ved midtgangen med veldig god utsikt rett på scenen.

Scenen var helt bar bortsett fra en oppbygd greie midt på, hvor skuespillerne selv bar inn props som passet til akkurat det som skjedde der og da. Jeg har litt sansen for akkurat det, for da blir fokuset rettet bare mot skuespillerne. Jeg er jo så begeisteret for Øyvind Blunck og den fantastiske stemmen hans, han synger som en Gud….. Nakkehårene mine reiser seg når han setter i gang, og i går var intet unntak. De andre skuespillerne sang også fantastisk, og musikken var veldig fengende. I pausen og etter forestillingen klarte jeg ikke å stoppe megselv fra å nynne høyt for meg selv. Man kunne kjøpe musikken på CD ute i foyeen, men jeg gjorde ikke det.

I pausen når vi var på toalettet hørte jeg et par damer som ikke var like begeistret for forestillingen som det jeg var. Akkurat hva de ikke likte fikk jeg ikke med meg, for det var så fult der inne at når man var ferdig med sitt var det bare å komme seg ut.

De som hadde hovedrollene:
Øyvind Blunck – Jeppe
Hilde Lyrån – Mor Nille
Nils Vogt – Jacob Skomaker
Hans Marius Hoff Mittet – Baronen
Gard Eidsvold – Ridefogd/kammertjener/doktorpsykolog

I tillegg var det en gjeng andre skuespiller i mindre roller som gjorde en flott jobb som dansere og sangere. Syntes jeg så Linn Skåber som en av skuespillerne, men med mitt noe dårlige syn kan jeg ha feil!!

På veg hjem hadde jeg en litt ubehagelig opplevelse… Det står malt på perrongen at det er stor avstand, og med det menes mellom banen og perrongen… Det hadde jeg glemt da banen våres kom, og da jeg gikk tilside for å slippe ut de som skulle av. Helt plutselig var det bare luft under foten min, men jeg fikk støttet meg mot banen så det gikk heldigvis bra. En annen dame så hva som skjedde å strakk ut armen…. Vi snakket om det når vi satt på banen hjemover om hvor lett det ville være for en person som var fin i farten til å ramle mellom toget og perrongen. Det er kke nødvendig at man er påvirket heller, for akkurat noe lignende skjedde jo på ettermiddagen oppe på Høyenhall for ikke lenge siden. Det var en ung idrettsgutt som ramlet ned og dessverre mistet livet, grøss!!

Var ikke så velig sent hjemme, ca 22:30, men jeg ble ikke sittende så veldig lenge oppe… Var ganske sliten etter en lang dag på jobben så jeg gikk ganske tidlig å la meg opp i senga for å se på tv der. Kan egentlig ikke huske at jeg fikk med meg så veldig mye, for jeg sovna nok ganske fort, hehehe!

Nå må denne dama sette kroppen i går, for jeg må ut en tur for å handle littegranne. Kattene trenger tørrfor så jeg må ned på Alnasenteret, blogges :o))

Kurs i dag

De små grå er veldig slitne nå i kveld, for jeg har vært på kurs hele dagen…. Kurset vi har vært på i dag er for å lære å bruke et nytt arbeidsverktøy som vi skal bruke i prosjektarbeidet vi holder på med. Det har vært utrolig spennende og interresant, men vrient. Det er nok ikke meningen at det skal være enkelt, og jeg følte at jeg sleit litt i gruppearbeidet men det går nok greiere etterhvert.

I en av de siste pausene var jeg ute på balkongen en tur for å trekke litt luft, og for å røre litt på leddene mine… Å bli sittende stille så lenge av gangen var ikke så behagelig for knærne mine, og da var det godt å gå litt fram og tilbake litt. Utsikten er bra så høyt over bakken, 8 etg., og jeg bare måtte ta et bilde mot Youngstorget med Regjeringskvartalet i bakgrunnen. Været var jo strålende i dag, og høstsola varmet ganske bra opp :o))

Når jeg kom hjem i ettermiddag hadde sola klart å varme opp balkongen og jeg satte meg ut en liten tur…, og da tok det ikke mange minutter før pusetassene min kom etter. De har ikke fått vært så mye ute de siste dagene siden det har vært kaldt og guffen. De var helt ville å løp inn igjennom kjøkkenvinduet og igjennom entreen og stua før de igjen var ute på balkongen. Dette gjentok seg ganske mange ganger, og de brøy seg ikke om de brukte meg som trampoline heller, hehehehe :o))

Nå er det tv’n som får min oppmerksomhet…. Har nettopp sett ukesfinalen i Masterchef og nå er det ukesfinale i Kakekrigen. Det blir spennende å se hvordan det går i dag med bakerne, og om alt går greit eller det blir bare tull!!

Ha en fortsatt fin torsdagkveld, blogges :o))

Køl svart…

Var egentlig ganske fornøyd med meg selv når jeg kom opp av køya med en gang klokka ringte, spesielt siden kroppen min ikke var så veldig happy…. Jeg hadde satt klokka til å ringe litt tidligere enn vanlig for at jeg skulle rekke å vaske håret innen jeg gikk. Ble det noe hårvask????? Det gjorde jo ikke det!!!

Da jeg sto i dusjen og skulle begynne med håret gikk strømmen, og siden det ble køl svart skjønte jeg fort at det var ikke bare i min leilighet. Jeg fikk slengt rundt meg et håndkle og famlet meg fra til soverommet mitt, for på døra henger det nemlig en sånn lang arbeidslampe med oppladbart batteri. Den er alltid oppladet, sånn at jeg har en lampe når det er behov for det… Det var det i allefall i dag!!

I tillegg så tente jeg lys i alle lyktene mine, og da ble det jo ikke så ille. Hørte på radion at det var strømløst i alle bydelene på Øst, og det var ikke vanskelig å se. Pleier vanligvis å kunne se over til Manglerud og idrettshallen rett over er jo opplyst å syntes godt i terrenget. Innen jeg fikk gjort meg helt klar hadde vi fått tilbake strømmen igjen, men t-banen gikk ikke så jeg bestemte meg for å ta bilen til byen i dag. Hehehehe, det var det vist flere som hadde tenkt, og det var totalt kaos å omtrent stillestående kø på veien. Derfor kom jeg ikke på jobben før klokka var nesten 9 :o((

Onsdag har blitt min faste treningsdag hos fysioterapeuten, men i dag var det et ork å komme seg igjennom alle øvelsene mine. Motivasjonen var i bånn, men jeg krabba opp på sykkelen og tok 10 minutter for å få i gang blodsirkulasjonen før jeg begynte med armøvelsene mine. Prøvde meg en liten tur på stepmaskinen også, men den gikk ikke gitt. Kneet mitt protesterte høylytt når satte i gang, og jeg klarte ikke et halvt minutt engang så det ser ut til jeg jeg må klare meg bare med sykkelen. Vi var 3 damer som holdt på å å fløy om hverandre og byttet apparater. Sånn på ettermiddagen pleier jeg å være helt alene der, men det var hyggelig med litt selskap :o))

Hadde håpet at kroppen min skulle føle seg litt bedre etter treningen, men den var ikke det…

Når jeg kom hjem så jeg at naboen ved siden av og over dem igjen hadde fått balkongen sin innglasset. Montøren var akkurat ferdig og forklarte hvordan ting fungert da jeg rusla på baksiden for å ta en titt. På avstand ser våre innglassinger like ut, men når man kommer nærmere kan man se at min har solidere vindusrammer enn naboene mine. De kommer helt sikker til å bli like fornøyd med sitt nye uterom som jeg er med mitt :o))

Begge pusene mine er ekstremt kosete i dag, om det beror på griseværet vi har ute vet jeg ikke. De nærmest slåss om å ligge i fanget mitt for å få masse kos :o)) Det er koselig at de vil det, og spesielt siden jeg er så frossen i dag. For de varmen godt opp bena mine mens de ligger der :o))

Nå skal jeg legge bort PC’n en liten stund, lene meg godt tilbake å se litt på tv… Hvis jeg ikke sovner da, hehehe!!

Det snør, det snør tiddelig BOM!!

Når jeg våknet til morran i dag å kikket ut igjennom persiennene og så at det ikke lå et lass med snø utenfor, må jeg innrømme at jeg var ganske lettet. I det jeg gikk ut av døra kom det noen snøfjoner som ble noen flere når jeg sto nede å ventet på t-banen, grøss!!

Nå i kveld derimot snør det ganske bra, og det har lagt seg på gresset… Heldigvis ikke så mye som ovenfor her :o)) Det er varmegrader ute og jeg håper virkelig at det fortsetter med det i løpet av natten. Jeg har time til å skifte til vinterdekk på bilen til morran i morgen, og det hadde vært veldig greit om jeg hadde kunne komme meg ned på Ensjø uten å kjøre med hjerte i halsen pga masse snø!!

I lunchen i dag måtte jeg bare ut å gå meg en runde for å klarere hode mitt litt… Det var helt fult oppi der, og da er den beste medisinen å gå ut en tur å få litt luft. Det var kjølig ute så det var ikke mange skrittene jeg behøvde å ta før jeg følte at det ble klarere i øverste etasjen. Stakk en tur oppom Den Lille Arkana for å kikke litt, og med behagelig musikk i bakgrunnen og lukten av røkelse hadde jeg bare lyst til å sette meg ned en stund…. Gjorde ikke det, og kom ut med et søtt rosa stenhjerte som jeg skal gjøre klart i morgen :o))

Før jeg satte nesen tilbake til jobben igjen var jeg en tur oppom Claes Ohlsson i Torggata hvor jeg så på ny belysning til balkongen. Jeg kjøpte ingenting, men fant en type med hvite lys på lenke som igjen skal henge nedover langs hele veggen. Er vel egentlig ganske fornøyd med de jeg har, så jeg ender nok opp med å beholde de et år til. De kjøpte jeg på Åhlens i fjor, og jeg bruker dem hele året på kvelden og natten selv om det er farge på lysene.

Det ble buss etter bane for meg i dag på veg hjem siden Mortensrud allerede hadde gått, og det var en stund til neste kom. Jeg fikk Ellingsrud som til en forandring ikke var stappfull, noe som var deilig. Det ble litt ventetid på bussen, og jeg rakk å bli ganske kald innen den kom….Heldigvis så hadde de satt på varmen inne på bussen, og det tok ikke lange stunden inne jeg ble varm igjen :o))

Da jeg hang opp mine “retro” lamper i vinduene mine for en stund siden klarte jeg å henge de litt for høyt, og dette har irritert meg en god stund uten at jeg har gjort noe med det. I kveld orket jeg ikke å se på det lenger og satte i gang å senke dem. Jeg fløy fram og tilbake en stund med målebåndet til jeg endelig var fornøyd med at de hang likt. Før jeg ble fornøyd måtte jeg ut for å sammenligne…  

Er litt trøtt i kveld, så for en gang skyld skal jeg jammen klare å komme meg i seng før midnatt, noe som i segselv er litt av en sensasjon, natta :o))

Mat og kaker på tv

Jeg har fått en ny favoirttkanal på tv, og det er Food Network… Det har blitt sånn den siste tiden at når jeg setter på tv’n så blir det matprogram eller kakeprogram som står på listen. På de norske kanalene blir det Masterchef på TV 3 og Kakekrigen på Fem. Jeg er jo ikke så flinkt til å kokkelere selv, men elsker å se andre gjøre det.

Et av favorittene på Food Network er Charlies Cake Angels, som er et reality program om Charlies Bakery i Cape Town i Sør Afrika. Bakeriet ble startet av Charlie og Jacqui Beiss. Charlie døde i 2012, men bakeriet drives videre av Jacqui og døtrene. De lager verdens hærligste kaker med hjelp av en stor stab av mennesker.

Et annet program jeg ble sittende å glane på i dag var noe som jeg trodde skulle være delikat og smakfull mat, men det handlet om American Breakfast, og ovenfor har jeg tatt med noen bilder av hva det innebærer. Iflg programmet i allefall. Jeg tviler vel på om de fleste amerikanere faktisk spiser sånne krafitig retter til frokost. Noen gjør det, for de flokket til å kjøpte å spise disse kvalmende rettene.

Programmet gikk ut på at de hadde plukket ut de 10 beste frokostene, men det var ikke mye her som minnet meg om frokost akkurat!!

Hva syntes du, ser det lekker ut…. å hadde du klart å få i deg en av disse til frokost?

Høstdugnaden gjennomført!

Det var en kjølig fornøyelse å ordne opp i blomsterbeddet nå i dag…. Jeg hadde jo ikke kledd meg så veldig godt, for jeg skulle jo jobbe. Alikevel ble jeg ganske kald, spesielt på hendene mine. De gode gamle havehandskene min har blitt kastet, og da var det kun engangshandsker tilbake. Fingrene mine var så kalde at jeg måtte putte dem under varmt vann en stund for å få tilbake følelsen.

Ble ikke så ille dette her vel?? Jeg ville ikke ta noe før bilde, for det så ikke noe pent ut i det hele tatt. Nå er i allefall beddet klar til vinteren skal komme, og iflg en nabo og venninne så skulle den vist nok komme hit til Oslo i kveld og i natt. Jeg håper virkelig ikke at det stemmer!!

De fleste plantene og buskene omkring i borettslaget har visnet eller står med brune/orange blader, men her og der finnes det noen planter som fortsatt glimter tl med blomster i friske farger. Kommer det snø, som det er meldt, så går de vel ganske dukken.

Mens jeg holdt på å ordne i beddet mitt kom en megler som skulle ha visning i leiligheten i 3 etg, hvor vi mistet en beboer tidligere på sensommeren. Hun hadde ikke fått noen parkeringskort så hun fikk låne mitt. Det passet jo bra at jeg rufset i beddet mitt og gjordet det fint når det skulle komme folk på visning. Det har litt å si at det ser ryddig og velstelt ute, ikke bare at leiligheten de skal se på ser fin ut……, og det gjør den :o))

Når jeg kom inn igjen i sta laget jeg meg en stor kjele med lappskaus… Ikke fra bunnen av, nei en enkel sak med kjøttdeig og en pose frossen lappskausblanding med masse god krydder. Jeg var så kald å frossen da jeg kom inn å da passet det med en lun og god lappskaus til middag. Det begynner å lukte godt fra kjøkkenet så den er nok ferdig nå.

Ha en fortsatt fin søndag, blogges :o))