Bilen er sjuk….!

Nå er jeg litt bekymret her jeg sitter, for i dag begynte bilen min å streike.  Motoren fusker, og så luktet det svidd når vi stoppet.  Jeg skal jo kjøre tilbake til Oslo om noen timer, og det kan bli et problem hvis jeg ikke får fikset den.  Må kjøre inn til Etne til morran for å se hva de kan gjøre for meg.  Skal jo ha med meg kattungene hjem til Oslo oxo……

Skal jeg klare å komme meg opp kl 6 igjen, må jeg se å komme meg i seng NÅ!!

Det ble to frøkner….

Linda og jeg dro til Etne i dag for å handle, og da tok vi med kattungene i samme slengen for å kjønnsbestemme dem + få resept på ormekur til dem.  Vi dro innom dyrlegen først, og ut fra det han kunne se så får jeg med meg to frøkner tilbake til Oslo.  De andre to var gutter, selv den minste i kullet, som Linda var skråsikker på var jente.  Under turen til Etne syntes de veldig synd på segselv, og mjauuuuuuet høyt og sårt  hele veien. En av de ble oxo så redd at den bæsjet i reiseburet……det stinket noe vanvittig når vi tok de ut.  Akkurat det gikk veldig mye bedre på hjemveien.  Lurer på hvordan det år når vi starter på en 6 timers tur tilbake til Oslo!!!

Som ekte Oslojente, og vant til å kjøre på forholdsvise breie gater og veier, var kjøreturen litt ekkel.  Veien som gikk langs fjorden var like brei som lysløypa i Østmarka. Når vi møtte andre biler utom møteplassene måtte vi rygge…… Det gikk jo selvsagt helt greit det.

Vi gikk en tur med hundene i sta, og da var vi innom stallen for å hilse på kattene.  De var høyt og laft, og løp om kapp med kaninen som oxo så sitt til å stikke ut for å lufte seg.  De var ute i stallen i bortimot en time.  Den ene kattungen klatret opp på en palle som sto etter veggen, og den svaiet litt frem og tilbake.  Da kom mor løpende med halen i været, og hun stirret på meg så på ungen o på meg igjen.  Det var som hun sa, se å få ungen min ned derfra nå med engang.  Jeg stillet villig opp jeg vøttø. Da gikk mor vekk igjen å jaktet på en stor spyflue.  Gleder meg vilt til å dra bort dit igjen i morgen.

Så møttes vi endelig….!!

I kveld fikk jeg møte kattungene for aller første gangen, og hjertet mitt smeltet totalt.  Den ene er helt grå med fine markeringer i ansiktet, og den andre har hvite sokker på potene med de samme fine markeringene. i ansiktet. De var aktive og jaktet rundt på alt som rørte på seg. De bor ute i stallen sammen med kaninen, og når vi åpnet døra inn til rommet de var i, så de sitt snitt til å stikke av.  Alle 4 forsvant til hver sin kant, men når matmor begynte å riste på matposen…..da kom de settende. Jeg løftet de opp å koste med de en etter en……LYKKE!!  I morgen skal vi ta dem med oss til dyrlegen for å kjønnsbestemme dem, og få resept på ormkur.  Jeg både gleder og gruer meg til å kjøre hjem den lange veien med dem, men det går sikkert helt fint.

Vi var oxo en tur oppe hos hestene med litt koz….. to små ponnier og en litt større.  Den øsregnet hele veien, og det ble ikke bedre når vi skulle gå hjem igjen.  Jeg, som den byfrøkna jeg er, hadde tatt paraply, he he…  den viste seg å ikke være tett, så jeg ble nesten like våt som om jeg hadde gått uten.  Vi får krysse fingrene for at det blir bedre vær i morgen, for da skal vi egentlig sitte ute å grille.

Uff da……!!

Jeg har hvist ikke tatt vare på plantene mine….det henger med nebbet alle sammen.  Er hvist på tide å ta frem vannkanna, og ta meg en runde både ute og inne.  Den store fredslilja mi henger snart utover bordet hvis jeg ikke gjøre noe.  Syntes ikke den så så ille ut i går kveld, men det var vel bare jeg som ikke så ordentlig etter.  Pleier vanligvis å ta godt vare på dem, men det har blitt så mye jobbing i det siste at jeg har ikke hatt tid til å tenkte på det engang.  Tidligere i kveld var jeg ute å støttet opp den store havehortensiaen min, som hadde lagt seg utover plenen pga de store blomstene som begynte å springe ut.  Regnet hadde oxo tynget dem ned noe som ikke gjorde saken noe bedre.   Den klarer ikke å reise seg opp igjen alene, så da må den få litt ekstra hjelp.

Faren min er blitt dårlig….

Snakket med faren min i dag, for å høre om han var klar.  Det var han jo ikke….han var blitt skikkelig dårlig, vondt i halsen og kroppen og feber. Jeg tenkte på denne forbaskede svineinfluensaen, og spurte om han hadde kontaktet legene. Spesielt siden han har gått å hangla i en hel uke allerede. Det hadde han ikke, men han lovet å ringe fastlegen sin i kveld.  Jeg får ringe han i morgen for å sjekke hva legen sa til han.  Får inderlig håpe at det bare er en kraftig forkjølelse….  Flere og flere får denne hersjens sjukdommen, og enda flere kommer det til å bli iflg myndighentene.  Jeg håper bare at jeg slipper unna, men om jeg skulle være så uheldig å få det at det ikke blir for alvorlig.

Sliiiiiiten!!!

Jeg trodde ikke det var mulig å bli så sliten, men tydeligvis er det mulig.  Har nemlig vært flink å gjort reint i leiligheten…. det var en stund siden sist, så det var jammen på tide. Nå kan bare kattene flytte inn, noe som ikke er så langt unna.  Kjenner på armen min at jeg nok ikke skulle ha tatt så hardt i, for det er en betennelse som herjer rundt skulderbladene og nedover armene mine.  De tåler ikke så mye om dagen, det har jeg kjent når jeg har stresset med å bli ferdig til ferien.  Når betennelsen kommer, noe den gjør med gjevne mellomrom tærer den på kreftene.  Jeg orker ikke å gjøre de samme tingene som jeg vanligvis pleier, og hvis jeg tvinger meg til å gjøre det alikevel blir jeg helt utslitt…. sånn som jeg er akkurat nå.  Derfor er det veldig godt å vite at jeg ikke skal tilbake på jobben før om 4 uker, god tid til å slappe av å vile meg opp.

Overtid….det er morro det!!

I morgen er det siste dag på jobben før jeg tar 4 uker ferie….. For å bli ferdig med som jeg kan bli ferdig med må jeg jobbe overtid i dag, puh!! Jeg sitter å gjeter printeren sånn at den ikke går tom for papir eller krasjer…hvilket den gjør fra tid til annen.  Tidligere i dag trodde jeg ikke at jeg skulle bli ferdig med det jeg skulle, men det ser ikke så ille ut alikevel. Noe må naturligvis ligge, ikke så mye å gjøre med det desverre.

Mobilt bredbånd fra NetCom

Har gått å tenkt på at jeg skulle skaffe meg mobilt bredband til Acer PC'n min, men det har blitt med tanken. På veg hjem i dag dro jeg innom Telebutikken på Gunnerius, mest for å sjekke prisen.  Endte opp med å tegne abonnement fra NetCom, det billigste…fritidsabonnement til 91.- pr måned.  Nå kan jeg være på nett når jeg reiser bort noen dager, noe jeg har savnet.  Jeg tenkte først at jeg skulle bruke bare det, men det har jeg gått bort fra igjen.  Sliter med tillgangen på det jeg har, og vurderer å gå over til telenor eller Canal Digital som jeg har digital TV fra.  Får se hva jeg gjør de nermeste ukene.

Klatrestativet til kattene er fixet……

Etter jobben i dag dro jeg opp til Tam på Alnasenteret og fikk byttet klatrestatiet til kattene.  Det var ikke noe problem å få gjort det.  Deretter dro jeg opp til Anne, hvor Sven Erik var så snill å sette det sammen for meg.  Til min store irritasjon gikk det som en drøm, ikke noe problemer i det hele tatt…!!

Linda hadde lagt ut nye bilder av kattene i dag, og jeg snooket dem til meg.  Det har jo blitt så store å fine begge to.

spell og pusene 1

Det er ikke rart at man smelter når man ser disse skjønne skapningene.  Jeg tenker på dem hele tiden, og gleder meg til jeg til jeg skal hente dem.

spell og pusene 2

Kontakta dyrlegen i dag oxo for å forhøre meg om hva jeg måtte tenke på når jeg kjører hjem med småtassene, pluss litt annen info. Damen jeg snakket med var veldig hyggelig og hjelpsom, og jeg fikk noen nyttige tips av henne.

Skulle liksom være flink…….

Hadde store planer om å gjøre rent i dag, men jeg skjønner ikke helt hvor dagen har blitt av.  Syntes at jeg hadde så innmari god tid i dag, men jeg sløste den bort.  Får heller ta meg i nakken når jeg kommer hjem i morgen, skulle jo ikke ta så lang tid å støvsuge og tørke over gulvene.  En ting er i allefall sikkert, jeg har ikke tenkt til å bruke helgen til det, da har jeg andre planer.

skure og vaske