Tannlegen… her kommer jeg!!!

Om ikke så lenge skal jeg være hos tannlegen… Da skal den knekte jekselen min slipes til å gjøres klar til å få en hvit fin krone på :o))

Gruer meg ikke til å gå til tannlegen lenger, men formen er ikke akkurat på topp i dag. Nakken er stiv og ubehagelig, pluss at jeg er litt småkvalm. Akkurat det kan jo komme fra nakken!!!! Skulle nesten ønske at timen hadde vært på morningen, men….

Best å pakke sammen, så jeg ikke kommer for sent :o/

Sløv søndag……..

I dag har jeg ikke vært spesielt aktiv gitt… På formiddagen skinte sola, og det var ganske varmt å sitt ute på balkongen. Det blåste ganske bra både på bakkenivå, og oppe i luften… Plutselig var det fult av skyer på himmelen.

Inne på balkongen var det lunt og fint å sitte, men jeg hadde luftevinduene oppe å vinden uuuuult og bare seg. Pusene ble veldig nysgjerrige på den rare lyden, og satt med nesen klistra opp mot vinden som suste inn igjennom det ene vinduet og ut det andre, hehehe!!!

Line, som har vært vikar hos oss siden begynnelsen av juni, skulle ha reist til New York på lørdag… Det gikk jo heller dårlig pga uværet der borte. Hun sitter nok å følger med på værmeldingen for å sjekke når hun kan dra. Hun skal gå siste skoleåret sitt der på en skole ikke langt unna New York. Så fort det er forsvarlig blir jo flytrafikken åpnet igjen!!

Line hadde sin siste arbeidsdag hos oss på onsdag, og da hadde hun tatt med en brownie kake som hun hadde bakt. Jeg måtte gå tidligere for å gå til legen, og hva glemmer jeg…… JO Å SI HA DET TIL HENNE! I det jeg kjørte opp til legen kom jeg på det, og jeg kunne ha bitt meg sjøl i armen, grrrr. Jenta har delt kontor med meg siden starten av juni, og så glemmer å si ha det og takke for nå, grrrrrr!!!! Jeg stakk inn på Facebook å la igjen en melding der, men det er jo ikke det samme da :o/

Huff… nå romler magen min så høyt at det er på tide å fylle den med litt middag :o))

Trist…så forferdelig trist…!!

Denne uka ringte Anne og fortalte at de hadde hatt et dødsfall i familien. Jeg tenkte jo med en gang at det var den eldste generasjonen som hadde gått bort, men det var det ikke.

Det var dessverre datteren til kusinen hennes som hadde valgt å ta sitt eget liv :o( Hun etterlater seg mann og 2 barn, hvorav en gutt som går på videregående skole og ei jente på under 10 år. Jeg vet jo at hun har hatt mye å slite med, og at det ikke er første gangen hun har ønsket å dø. Denne gangen klarte hun å gjennomføre det.

Selv om jeg ikke kjente henne, så er det jo så umåtelig trist at hun ikke syntes at hun hadde noen annen utvei.

For meg er det veldig vanskelig å forstå at noen kan ønske å ta sitt eget liv, men det beror vel på at jeg aldrig har vært så deprimert å langt nede. Jeg har vært rundt mennesker med store depresjoner, og sett hvor vanskelig de har det. Hvor vanskelig det er å komme opp til overflaten fra mørket de befinner seg i, og se at det faktisk finnes lys i tunnellen.

Hva med oppfølging av personer med store depresjoner, finnes det ikke?? Uten å si hvem det dreier seg om, så vet jeg om personer som har hvert under behandling, og som blir skrevet ut fra psyket for de er “friske nok”. Det har de ikke vært, og ved et tilfelle gikk vedkommende rett bort å tok sitt eget liv. 

Kusinen til Anne har vært igjennom flere tragedier de siste årene, og jeg tenker å føler henne :o//

 
(Bilde hentet fra google.)

Høy luftfuktighet….

Det er nesten til å bli sprø av denne fugtige luften… Å sånn har det vært i flere dager nå, selv inne på jobben satt jeg stille å kjente at jeg ble helt klam på huden. Samtidig så syntes jeg ikke at det var spesielt varmt heller.

Det er ikke noe bedre i dag heller… Før det begynte å regne på formiddagen i dag var det ikke så ille, men så kom tordenværet og regnet å da steg oxo luftfuktigheten. Jeg tålererer varme, men ikke dette været her… Da får jeg hodepine og blir slapp og trøtt.

Hehehe, selv vannflaska mi svetter :o))

Jeg hadde egentlig tenkt å dra ned til Tatto-studio for å se Sven Erik få sin første tattis i dag, men jeg ombestemte meg. Får heller vente til han er ferdig, så kan jeg beskue det endelige resultatet. Min egen tattis har grodd bra, og fargene ser ikke så ille ut. Det er ikke sikkert jeg trenger en touch up etter en måned, vi får vente å se.

Tok en titt på verandakassen min i sta, men den var et sørgelig skue gitt. Av 6 planter er det tilsammen igjen 5 blomster. Skjønner ikke hva jeg har gjort feil med dem… de har da fått vann jevnlig, og jeg har klippet av avblomstrede blomster å puslet om dem. Nå ja, de får bare stå der uten blomster, for jeg kommer ikke til å bytte de ut nå. Om ikke altfor lenge blir det på tide å sette ned Erika….

Cat Clipart provided by Stockxpert

Hvor har dagene blitt av..??

Nå har vi allerede kommet til torsdag i den første uka tilbake på jobb, og det har gått så fort. Vanligvis sliter jeg med å komme meg inn i rutinen, og konsentrere meg 100% om jobben. Kommer kanskje av at det har vært mye nytt de siste dagene å forholde seg til.

Når jeg våknet i dag blåste det en kald vind inn på soverommet, og regnet høljet ned i bøtter og spann. Innen jeg kom meg ut av døra så hadde det lysnet opp, og nede i Oslo skinte sola så flott som bare det :o))

Jeg skulle ha vært på All-møte på morningen, men av en eller anledning har jeg klart å slette innkallingen. Så da jeg kom inn døra var det helt tomt hos oss. Bare KAJ var på plass som telefonvakt. Jeg burde selvsagt ha vært der, men får nok info om hva som har blitt tatt opp når de andre er tilbake.

Nå må jeg se å komme meg i gang igjen, ha en fortsatt flotters dag :o))

Sommerferien definitivt over……

Nå har jeg kommet meg igjennom 1,5 dag i det nye kontorlandskapet, og det har gått ganske greit… Litt uvant er det jo at vi sitter 3 på rad, og en i mot. Vi kjattrer nok litt mer over til hverandre enn de andre avdelingene, men vi har ingen nære naboer akkurat nå så det går ganske greit.

Anita hadde vært en duracell-kanin i forrige uke, og satt opp PC og skjermer for oss som ikke var der. Så jeg kunne stort sett bare slå på å begynne og arbeide med en gang. For første gang under alle mine år, og flyttinger så hadde jeg kun en pappeske med litt i å pakke ut. Det var gjort på null komma niks :o))

Det som kanskje er mest uvant er at man må snakke med lav stemme for å ikke forstyrre kolleger i andre avdelinger. På slutten av dagen i går var jeg helt utslitt i stemmebåndene, og vel ute på gaten hadde jeg mest lyst til å stille meg rett utenfor døren å bare skrike så høyt jeg kunne, hehehehe!! En venner seg vel til det etter hvert!!!!!!!

Når jeg kom hjem var jeg ganske sliten i hode…. Det var uvant å være tilgjengelig hele tiden igjen. Satt meg godt til rette i godstolen å slappet av litt, og for å hente meg inn igjen.

I lunchen må jeg ut å kjøpe meg noen ørepropper til radion min, for jeg holder ikke ut å ikke kunne høre på radion. Uten propper kan jeg ikke bruke den.

Neeeeeeeeeeeei, nå får jedda være litt produktiv igjen!!

Ha en flotters dag videre :o))

En sommer(ferie) er over….

Så var siste dag i sommerferien 2011 her, og det er snart på tide å komme seg under fellen. For i dag nytter det ikke å sitte oppe til kl 02:00 på natten. Det er på nytt på tide å stille alarmen grytidlig, for en ny sesong med jobb venter. Vanligvis pleier jeg å være så deprimert over at ferien er over at jeg ikke kan se noen lyspunkter, men sånn er det ikke denne gangen, heldigvis :o))


(bilde hentet fra nrk.no)

Tidligere i dag så jeg på direkteutsendelsen av Minnemarkeringen etter 22.07.2011… Tårekanalene ble definitivt tømt helt, og jeg var helt sår i øynene og nesen etterpå. Det var en flott og verdig avsluttning på den offentlige sørgetiden.


(bilde hentet fra google)

Etter at tårekanalene var blitt renset ut, ble faktisk den tette nesen min oxo betraktelig bedre. Det er fortsatt igjen litt opp i der, men jeg slipper da å pusse nese hvert annet minutt. Jeg begynte å se ut som RUDOLF med den røde nesen, hahahaha!!

Jeg har jo fulgt med den lille måkeungen nede på parkeringsplassen i flere uker, og nå har den blitt “nesten” voksen. Den har bare litt dun igjen her og der, og den prøver vingene sine med jevne mellomrom. Fortsatt kommer mor og far med mat til den, å jeg hører at det roper på dem når den vil ha mat. Det ser ut til at det skal gå bra med den lille tassen. Jedda har vær hønemor, og fulgt med å passet på… Nå kan man snart senke skuldrene og slappe av :o))


(bilde hentet fra google)

Sitter å ser på Father of the bride på FEM, og når den er over er det natti natt for denne dama :o))

Jedda med desen i en klut…..

Er det ikke typisk…..!!! Nå skal jeg begynne på jobb igjen om en dag, og så har jeg klart å bli sausa forkjølet. Hode kjennes ut som om det er fult av vatt, og jeg har snart brukt opp en XL-pakke med doruller til å pusse nesen med. Det tar jo aldrig slutt noen gang, så fort jeg har fått blåst ut det som er der så er det jammen fult igjen…. SLITSOMT!!!

Siden det var så fint vær i dag forsøkte jeg å sitte ute litt på balkongen, men varmen gjorde at jeg ble enda tettere i nesa så da trakk inn igjen i stua.  Jeg hadde noen DVD-filmer jeg ikke hadde sett så jeg satte meg godt til rette for å se dem.

Tattisen min gror fint, og den begynner å forandre farge… Spesielt nå som gammel hud går av, og det er helt vanlig. Med en gang og de første dagene var alle skygger rødaktig, men nå begynner de å bli mørkere. Er spent på hvordan øyefargen blir tilslutt… Den skal jo være litt fandenivoldsk, hehehe. Jeg er så fornøyd med den :o))

I morgen er det siste feriedag… SÅ ER DET TILBAKE TIL JOBB, og jeg kjenner det som litt deprimerende akkurat nå. Sånn er det alltid for meg når ferien slutter, men når jeg først er i gang så går det greit :o))

Nå skal jeg se ferdig James Bond filmen, Licence to kill med Timothy Dalton. Etter det er det nok best å krype under feller, og forsøke å sove bort forkjølelsen….

Gamle PASSFOTO….

Når jeg rydda i gamle papirer her om dagen fant jeg en haug med gamle “passfoto” av megselv. Jeg ser jo helt jævli ut på de aller fleste av dem, heheheh!!!

Jeg får jo nesten latterkrampe av å se på dem, hahahahaha!! På noen av dem ser jeg ut til å være skit full, og mest sannsynlig så er jeg det oxo. De er nok tatt på veg hjem etter en fuktig kveld på byen.. Artig å se dem alikevel :o)) 

Skulle bare slappe av hjemme…..

Jeg hadde egentlig tenkt å bare sløve hjemme i dag…. Halsen begynte å skrante i går kveld, og var ikke noe serlig bedre til morran i dag. Feberen lå på lur, og når jeg ramla ut av senga å begynte å røre på meg spratt den frem i full blomst :o( 

Så ringte Anne å spurte om hun kunne komme på besøk… Hun hadde fått time hos legen, som har kontor like ved meg. Jeg tenkte at vi skulle sitte på balkongen å skravle å slappe av..!!! Det hadde ikke Anne lyst til, hun ville dra ut å shoppe litt. Etter å ha tenkt meg om litt ble det til at jeg ble med.

Først dro vi en tur til den nye Expert butikken som har kommet vegg i vegg med Smart Club. Anne hadde veldig lyst til å se om de hadde den TV’n de hadde tenkt på. Selv var jeg på jakt etter en ny ladyshave, siden den gamle reiste til de evige jaktmarker i går. Hvorfor ikke shave leggene, vel jeg kan ikke… Det høres kanskje rart ut, men huden min tåler ikke å bruke bladene. Jeg får stygge sår :o( Anne fant ingen TV, men jeg fant det jeg ville ha. Derimot fikk hun tak i bakdeksel i rosa til sin Samsung Galaxy II, noe som ikke har vært å oppdrive noen steder.

Etterpå dro vi ned på A-møbler hvor jeg endlig fikk kjøpt meg ny stressless i svart. Vel jeg trodde det var det som sto på kvitteringen, så ikke så nøye på den jeg. Da vi kom bort på lagret, som ligger på andre siden av motorveien, kom de med en i burgunder. Det var bare tilfeldigheter at jeg oppdaget det, for jeg kom til å kaste et øye bort på esken å der var det ikke krysset for den fargen jeg hadde bedt om. Det viste seg at tomsingen i butikken hadde skrevet feil farge på bestillingen, men heldigvis var de greie å gikk inn på lageret å hentet en i riktig farge…, den siste som var igjen. Esken var veldig stor, og lurte et øyelokk på om vi skulle få den inn i bilen, men det gikk greit.

Anne hadde lyst til å dra en tur på Strømmen for å kikke på litt mer klær, og sånn ble det. Problemet var bare at per det tidspunktet hadde rushtrafikken satt inn for fult, og vi ble sittende i en nesten stillestående bilkø. Vi kom da fram til slutt, og hun fikk handlet det hun var ute etter.

Jeg hadde egentlig tenkt til å sette sammen stolen i dag, for den kom jo selvsagt demontert, men jeg var helt utkjørt da jeg kom hjem. Halsen verker, og feberen er på oppadgående så nå tenker jeg at det er på tide å komme seg i senga.

GOD NATT :o))