PC frie dager

I dag er det en regntung og grå dag her i Oslo og, kroppen er stiv å lite samarbeidsvillig, men det gjenspeiler heldigvis ikke humøret mitt. Neida, humøret mitt er på ganske langt opp mot toppen her jeg sitter å nyter formiddagskaffen min. Skal ta en runde med støvsugeren om litt for å samle sammen noen hybelkaniner, som har vokst seg store og skremmende. En av dem forsøkte seg på Vinja i sta så hun skvatt høyt, hihihihihi!!

Kattene har virkelig vært aktive på formiddagen…. De kom med det samme jeg våknet og hoppet opp i senga for å si god morgen, og så fort de så at jeg var på veg ut av senga stormet de ut på kjøkkenet hvor de ventet på at vannet skulle bli skiftet og matskålen fylt opp. Etterpå hoppet Ronja opp på kjøkkenbordet og sto klar med halen i været og mjauet… Da var det bare å finne fram børsten, for det var den hun ventet på. Hun elsker å bli børstet :o)) Nå ligger de å slapper av etter å ha stormet rundt i heimen etter hverandre, lekekrangla og klatra opp å ned klorestativet i en vill fart!

PC’n min var litt fornærmet på meg i dag siden jeg hadde latt den stå for segselv i et par dager uten engang å røre den…. Jeg har vært helt lam i hode de siste dagene og har ikke klart å blogge, selv om at jeg helt klart har hatt noe å blogge om :o)) I går satt jeg å så på lapptoppen å tenkte at nå må jeg ta å skrive litt, men så kom naboen å ringte på å lurte på om jeg ville komme inn en tur…. Når jeg endelig kom inn igjen ble det bare godstolen og tv’n som opptok tankene mine.

Jeg får besøk litt senere i dag, så nå må jeg se å komme i gang med støvsugeren, swiffer og skurebøtte, blogges :o))

Fotomodell i dag

Jo da det stemmer det, jeg var det men kanskje ikke helt som du tror når du leser overskriften, hehehe!!

Jeg hadde time hos Unlabs på Bryn kl 10:15 i dag for å ta røntgen av ryggen, hoftene og knærne mine. Jeg regnet med at jeg måtte smøre meg med tålmodighet og vente en stund på å få komme inn, men jammen kom jeg inn før tiden min. Etter å ha droppet jeans og bh’n så var det å posere i mange forskjellige posisjoner, og alle var ikke like behagelige med stive knær og skuldre…. Damen bak glasset var veldig effektiv, og jeg gjorde som jeg fikk beskjed å sto helt stille så det skulle bli raskt overstått. Revmatologen får svar rett over helgen, og da kan jeg ringe å bestille time for å få vite om bildene kan gi en forklaring på hvorfor kroppen min er som den er!!

Jeg hadde ikke rukket morgenkaffen før jeg dro, så jeg stakk innom Mix på Bryn og kjøpte med meg en kopp som jeg tok med meg hjem. Det var jo DET knallværet ute så jeg slang meg ned på krakken ute i gården. Vaktmesteren holdt på å klippe noen busker, og kom bort å satt seg for å ta en pause. Ikke lenge etter kom en nabo med te til vaktmesteren og noe å bite i. Der satt vi da i den deilige formiddagssola og koste oss å skravla. Ved 11 tiden kom Anne en tur å slang seg ned sammen med oss. Etter en stund forsvant mannfolkene hvert til sitt, og Anne og jeg ble sittende igjen.

Jeg stakk inn å hentet en pose med boller fra fryseren og fylte termokoppen til randen å gikk ut igjen å satt meg. Vi ble sittende på krakken å skravle og nyte det fine været i overkant av 3 timer, men tilslutt kom vaktmesteren tilbake å begynte å klippe gresset. Da var det like greit å komme seg inn en tur, og da jeg fikk se meg i speilen var jeg blitt temmelig rød på nakken og rundt halsen. Skulle nok ha smurt meg litt innen jeg gikk ut å satt meg igjen…..

Har jeg vært inne noen timer, men jeg er fortsatt ganske rød å veldig varm…. Det er nesten feberfølelser, hehehe!!

Resten av denne kvelden skal vies til tv’n og akkurat nå Stjernene på slottet som jeg har gledet meg stort til skulle begynne… Har nemlig sett den svenske versjonen og bare digget den fult ut. Tror den norske også kommer til å bli feiende flott :o))

Nye vinduslamper…

For et par uker siden så var jeg nede på Alna, og der fikk jeg etter lang søken tak i lamper til soveroms- og kontorvinduet mitt. Jeg har lett og lett i omtrent alle lampebutikker jeg har gått forbi uten at jeg fant noen jeg likte. Jeg ville gjerne ha noen med prismer og den effekten det gir, men det var tydligvis ikke noe som var “in” akkurat nå å derfor helt umulig få tak i trodde jeg.

Meningen var jo at jeg skulle henge dem opp ganske snart, men de har blitt liggende i posen inne på soverommet mitt helt til i dag. Mens middagen sto å koste seg på ovnen begynte jeg å ta ned den gamle lampen jeg hadde på soverommet. Den kunne ikke brukes lenger da det ikke var jordet kontakt. Jeg fikk hengt opp den ene lampen på soverommet med det samme siden jeg allerede hadde en krok der, og feste til ledningen. Nummer to tok jeg etterpå… På kontoret mitt har jeg ikke hatt noen lampe før så der måtte jeg måle til og skru inn en krok og alle festene til ledningen… Det var litt kjelkete pga av den stive venstre skulderen min, men jeg fikk det da til og beviste for meg selv at jeg ikke har ti tommeltotter, hehehe!!

På bildet ser lampen veldig skjev ut, men det var kamera som krøllet det til når jeg skulle ta bilde av den… Den henger helt perfekt, nemlig :o))

Ferien er over

I dag var det slutt på slaraffenlivet jeg har levet de siste 4 ukene med ferie…. Når klokka ringte var det en ulyd langt borte jeg helst ikke ville høre, men jeg hadde ikke noe valg. Når jeg først kom meg opp å inn i dusjen rullet øyelokkene seg helt opp uten hjelp, og da gikk det greit. Pusene skjønte ingenting, mammen deres oppe og stressa rundt så tidlig på morningen. De hadde ikke stått opp engang selv, og kikket trøtt på meg der jeg holdt på :o)) 

Ukene før ferien når flesteparten av Oslo’s befolkning også hadde ferie var det en drøm å ta t-banen. Det var mulighet for å sitte til og fra jobben hver eneste dag, men den muligheten er det slutt på nå gitt. Det var stappfult i dag, og jeg fikk en liten lomme midt i mellom to vogner, og kjente at stressnivået mitt nådde høyder det ikke har hatt på flere måneder. For å avlede tankene mine forsøkte jeg å konsentrere meg om å lese aviser på mobilen, og det funket sånn passelig. Jeg håper at det blir bedre etter som dagene går, og jeg venner meg til folkemengden igjen………

Det var godt å komme tilbake igjen, selv om det fortsatt bare er 50%… Jeg skal til legen i morgen igjen, og da får jeg vite hva han mener om å begynne å jobbe 100% igjen. Føler vel selv at det er på tide å komme inn normalt gjenge igjen. Skulderen og armen min er ikke helt bra, men den er relativt smertefri så lenge jeg ikke overdriver. Siden jeg ikke har hatt noe serlig fysio i ferien så er den derimot ganske stiv enda, men det regner jeg med vil rette seg opp igjen når jeg er i gang igjen.

Når jeg kom hjem hadde ikke sola kommet på balkongen enda så jeg tok med meg kaffekoppen og en hjemmebakt bolle å satte meg ut…. Jeg hadde også tatt med meg lesestoff, men jammen klarte jeg å sovne der jeg satt å var borte i nesten en times tid. Hadde ikke noe spesielt på planen så det var ikke så farlig.

For å unngå at jeg blir like trøtt i morgen tidlig så må denne damen komme seg tidligere i seng enn i går. Som alltid når jeg har ferie så klarer jeg alltid å snu døgnet helt på hode, og det er så vanvittig vanskelig å klare å snu det tilbake. Helt ærlig så vet jeg ikke om jeg noen gang helt klarer det, for jeg liker å være opp på natten :o))

Merker at vi nå går mot slutten av sommeren, for bare i løpet av noen få dager så er det blitt merkbart mørkere på kvelden. Litt kozelig er det, for da kan man begynne å tenne lyktene igjen og jeg elsker å tenne masse lys både ute og inne :o))

Nå skal jeg lene meg godt tilbake i stresslessen å nyte kveldens siste kaffekopp og se litt på tv før jeg kryper opp i senga.

Siste feriedag….

I dag våknet jeg av at kirkeklokkene dundret ved 10 tiden, og med dem kom to lurvete å veldig kozete pusekatter opp i senga for å si god morgen. De syntes at mammen deres hadde sovet lenge nok, og når de syntes det er det bare å komme seg opp da :o))

Frokosten ble spist ute på balkongen etterfulgt av et par gode kopper med kaffe…. Jeg ble sittende der å lese avisen helt til sola kom snikende å kilte meg på tærne ved 13 tiden eller der omkring. Etterpå gikk jeg ned i kjelleren med noe som skulle inn i bodene der nede… Det var noe som jeg skulle ha gjort for lenge side, men i stedet har det blitt stuet inn på kontoret mitt å litt sånn oversett hver gang jeg har gått inn dit. Nå var det på tide å ta et aldri så lite grep å få ryddet opp :o))

Været har så langt i dag vært like flott som de andre feriedagene mine…. Sola skinner og gjemmer seg litt innimellom bak noen søte hvite skyer. Temperaturen på app’n stemmer nok ikke helt, selv om det er i skyggen. Den er på over 20 C og i sola vet jeg ikke helt… Utenfor mine vinduer som den steker rett på er det nå 36,9 C, men det er jo langt mer enn ute i luften.

Siden det var så fint vær brygget jeg meg en kopp med kaffe i termokoppen og gikk ut å satte meg en stund på gresset siden det var opptatt på krakken. Plutselig hørte jeg en lyd som minnet om et barn som gråt, men når jeg snudde meg sto det en svar og hvit pus der å laget lydene, hehehe!! Den var så kjælen og kom løpende bort til meg for å si hei og stryke seg langs ryggen min. Når det ble ledig på krakken gikk jeg bort å satt meg der, for det ble litt rått å sitte rett på bakken. Dessuten så sto den i sola, hvor det var betraktelig mer behagelig å sitte :o))

En nabo kom hjem og satte seg en stund sammen med meg å pratet…. Før var det et yrende liv ute på krakken hele tiden, men nå er det nesten aldri noen som setter seg der lenger. Jeg har satt meg der noen ganger, og da hender det at folk slenger innom i det de haster forbi.

Magen min romlet høylytt så det er vel på tide å begynne med litt middag snart…. Hviste ikke hva jeg skulle ha og hadde heller ikke lyst på noe, men jeg fant en grytepakke med Bali i skapet. Hadde ikke kyllingkjøttdeig, bare frossen kyllingfile som tar forever å tine så da ble det vanlig karbonadedeig i stedet. Det smaker ikke helt det sammen, men det fungerer da det også.

Ha en fortsatt fin søndag, blogges :o))

Sparkling clean

Nok en fantastisk flott sensommerdag med masse sol og varme, helt topp… Jeg har hatt en del ting å gjøre inne så det har ikke blitt tid til å være mer ute enn en tur med søppel, dessverre.

Til morran tok jeg det litt med ro, og tok meg tid til å sitte ute på balkongen å nyte et par kopper med kaffe innen jeg satte i gang. Først dukket jeg inn i skjenken og dro ut en del glass fra Black Design som jeg var så missfornøyd med. Jeg har tenkt lenge på dette, men i dag bestemte jeg meg for at de skulle gå. Med det mener jeg at de blir sendt til glasskontaineren. Dette er glass som er farget og som ikke tåler å bli tørket av med en fuktig klut engang. Omtrent alle sammen har blitt skjoldete og er ikke noe fine lenger.


(bilde hentet fra google.no)

I forrige uke fikk jeg endelig tatt meg i nakken og pusset alle vinduene ute på balkongen, men jeg orket ikke å ra resten av huset. De har vært skikkelig støvete og grimete å jeg har skammet meg over dem når sola har kommet på dem, grøss!! I dag bestemte jeg meg for at nok var nok, nå skulle de tas. Nå har de blitt sparkling clean og det ser ikke lenger ut som om det regner ute…. Det var ingen overdrivelse!!

Armene mine var ikke så happy etter vinduspussingen, så jeg tok meg en Ibux å slang meg på senga… Der lå Ronja allerede, og da jeg la meg ned kom hun å la seg inntil magen min å krøllet seg sammen mens hun malte. Det var så søvndyssende at jeg bare gled inn i drømmeland og var borte en times tid, noe som gjorde godt :o))

En kjær gammel venn har takket for seg, og har flyttet ut i søppelkontaineren :o(( Det er min kjære novemberkaktus som var min mors og har vært i familien i mange år. Den har skrantet ganske lenge å jeg har forsøkt med diverse redningsakjsoner uten at det har vært til noen nytte. Jeg har derimot vært smart å ta endel avleggere, hvorav noen allerede har kommet i jorden. En ny ladning har nå fått krafitige røtter og skal plantes om, kanskje nå i helgen hvis jeg finner en passende potte og om jeg har igjen nok jord. Syntes alikevel at det er trist at “mor” planten ikke klarte seg, men sånn er det innimellom!!

Nå skriker kroppen min etter en kopp kaffe…., den har ikke fått noen siden tidlig i dag å det er litt for lite, blogges!!

Bilder fra Drøbak i dag

Det begynner å nerme seg slutten på ferien, og det var et sted jeg ikke hadde vært enda som jeg hadde veldig lyst til å dra til. Stedet var Drøbak, hvor min livsreise egentlig startet for mange mange år siden og hvor jeg ikke har vært siden.

Siden Anne også har ferie fortsatt og ingenting annet på kalenderen ble vi enig om å dra dit i dag. Meningen var at jeg skulle stå opp tidlig sånn at jeg var ganske klar når hun kom på formiddagen, men hvem var det som hadde glemt å sette alarmen på i går???? Det er så typiske meg, men vi kom oss avgårde alikevel om noe senere enn planlagt.

Etter at min biologiske mor hadde født meg på Rikshospitalet i Oslo ble jeg sendt direkte til Frelsesarmeens barnehjem Solgry i Drøbak.. Hit kom mine adoptivforeldre jevnlig på besøk for å mate og skifte på meg. Jeg har alltid hatt lyst til å dra til Solgry for å se stedet, og i dag fikk jeg endelig gjort det.

Vår Frelsers Kirke, som ble oppført 29. oktober 1776.


(bilde hentet fra Google.no)

Vi spiste en god lunch Hos Hanna ved torvet, en Club Sandwitch med bacon…

Jeg er ikke så glad i å legge ut bilder av megselv, men tenkte å gjøre et unnak i dag :o)) Her sitter jeg ute i bakgården Hos Hanna og venter på at maten skal serveres. Når vi kom var det kun 4 nederlendere der, men de gikk ikke så lenge etter å da hadde vi plassen til oss selv.

Maten var fortreffelig og jeg var sulten så for en gang skyld ble talerken nesten tom, hehehe!!

Man kan jo ikke dra til Drøbak uten å besøke Julehuset…. Det var jo ikke helt den rette årstiden til å se på nisser og julepynt, men artig alikevel. Den ene av damene bak disken sa at vi burde komme tilbake igjen i slutten av november da mer julepynt, lys og servietter kom fram. Juletingene som sto framme nå var mer myntet på sommerturistene fikk vi vite. Vi kommer definitivt til å dra tilbake igjen nå snøen og kulda har kommet for å kjøpe inn litt nytt til jul :o))

To glade turister nede i havna som nyter det fine været og ferien :o))

Jeg kan ikke komme over hvor fint vær vi har hatt omtrent i hele sommer og nå i ferien min… I dag skinte sola fra en knallblå himmel og det var varmt å deilig nede ved fjorden. Jeg skulle ønske at jeg hadde et sånt søtt lite hvitt hus med utsikt over fjorden, hvor jeg kunne sitte på ettermiddagen ute i hagen å bare nyte :o))

Etter dyrlegebesøket i går har Ronja blitt veldig kozete, og i dag har hun diltet etter meg å småpratet å bedt om å få koz. Så fort jeg setter meg ned hopper hun opp i fanget mitt å tråkker rundt noen ganger før hun legger seg ned. Så skal jeg stryke og klø henne i pelsen en stund til hun er fornøyd, og da forsvinner hun for en stund. Nå har hun trukket seg tilbake til senga mi å lagt seg der, godjenta mi det :o))

Resten av det som er igjen av denne kvelden blir viet til å se på tv…, blogges :o))

Bilder fra bilturen…

Etter at jeg hadde forvisset meg om at pusene hadde det bra etter dagens strabasiøse besøk hos dyrlegen, dro Anne og jeg ut på en biltur med kamera i veska.

Dro først tilbake til Katteklinikken 10 Liv for å levere tilbake reiseburet jeg lånte tidligere på dagen, deretter satte vi nesen mot Sørum og Bingsfoss. Jeg var der noen ganger når jeg var liten når pappa hadde med fiskestangen, og derfor fikk jeg plutselig veldig lyst til å ta meg en liten tur tilbake igjen. Været var jo så fint i dag så det ble en riktig fin tur.

Det var mektig å se på de frådende vannmassene der de fløt forbi i en vill fart… Syntes nesten det var litt skummelt å gå for nære kanten, for da hadde jeg følelsen av at jeg ble trukket ned mot vannet.

Jeg hadde tatt med en pose med hjemmelagede boller, og med en gang vi kom til Bingsfoss gikk vi bort i parken å satte oss på en krakk like ved vannet å spiste. Jeg kunne se at det kom flere biler på parkeringsplassen, men de holdt seg der borte så vi hadde parken for oss selv. Oppe på veien raste bilene forbi, men vi kunne ikke høre dem for lyden av fossefallet overdøvet alt.

Etter å ha vært en stund ved Bingsfoss dro vi videre til Blaker Kirke hvor farmor, farfar, tante Gudrun og onkel John ligger gravlagt. Gravene deres er markert med en svak firkant. Til tross for at det var noen år siden jeg hadde vært der så husket jeg hvor gravene deres var.

Blaker Kirke er en vakker bygning, som er bygget i 1881 å som ligger i Sørum Kommune.

Før vi hoppet i bilen for å dra hjemover ble det en aldri så liten photoshoot av kornåkeren rett ved siden av kirken….

Klokka begynte å dra ut på ettermiddagen da jeg slapp av Anne hjemme hos seg, og jeg viste at jeg kom til å bli sittende i kø. Kunne se at det sto bom stille den veien jeg vanligvis pleier å kjøre, så jeg bestemte meg for å kjøre ned til Helsfyr å ta Østensjøveien. DET var noe av det dummeste jeg kunne ha funnet på, for der sto det enda mere stille. Jeg brukte 45 minutter fra Helsfyr og hjem…. Vet ikke om det hadde skjedd noe et eller annet sted lengre framme eller om det er vanlig med så stillestående trafikk som i dag!!

Nå sitter Vinja på armlenet til stolen å se på meg med sine nydelig og intense øyne, hun vil ha litt koz av mammen sin, blogges!!

Det er ikke greit, nei…

Jeg er så glad at det er over for denne gangen, for det var ingen fornøyelse hverken for matmor eller pus… I dag var det altså tid for det årlige besøket hos dyrlegen, og allerede i går forberedte jeg meg med å hente opp reiseveskene til kattene å satt dem i stua. Begge pusene snuste omhyggelig på dem, og de prøvelå inni dem en stund også. Det verket med andre ord som at de ikke hadde noe i mot å oppholde seg i dem, i wish!!

Jeg sto opp grytidlig for at det ikke skulle bli noe stress og at alt skulle være så normalt som mulig… Det var det også helt til det ble på tide å komme inn i reiseveskene, huff a meg, da var det slutt på husfreden. Vinja lå på senga mi å slappet av, og hun kom inn i på andre forsøket uten for store protester. Ronja skjønte at nå skulle hun ut på tur, og dermed forsvant frøkna under kjøkkenbordet.. For å gjøre en laaaaaaaaang slåsskamp kortere så måtte jeg forsøke 6 ganger før jeg fikk henne inn, og da knurret og freset hun å var blitt ordentlig stresset. Var ikke helt sånn jeg hadde sett for meg at det skulle gå for seg, men når pus ikke vil så vil ikke pus. I bilen ytret de begge sitt missnøye med høye mjauuuuuu å litt pesing. Jeg svingte innom Anne for at hun skulle bli med til litt moralsk støtte.

Oppe hos Katteklinikken 10 Liv var Ronja så stresset at jeg slapp henne ut for at hun skulle roe seg litt, men det skjedde ikke. Hun gikk bare rundt og knurret og freset for seg selv å var veldig fornærmet på meg for at jeg lot henne gå igjennom dette her.

Vinja kom først inn til dyrelege Inger, og jeg var veldig spent på hvordan hun kom til å oppføre seg. Ingen grunn til bekymring, for hun kom forsiktig ut av reisevesken å kikket nysgjerrig rundt seg. Det var heller ingen protester når hun ble lyttet på, sjekket tenner, sjekket chips og gikk vaskinen sin. Litt missfornøyd var hun da hun måtte tilbake til reisevesken igjen, men det gikk i grunnen over all forventning :o))

Når det var Ronja sin tur hadde hun gjemt seg og hadde ikke noe lyst til å komme fram. Anne fikk et godt grep om henne å bar henne inn på undersøkelsesrommet under store protester. Selve undersøkelsen gikk egentlig veldig greit, hun knurret og freste litt men det var mer bare for å si fra at JEG ER SUR. Hun hadde lagt på seg endel så nå blir det å teste ut et nytt fòr som skal være bra for overvektige pusekatter. Klippe klørne på forpotene hennes måtte vi bare glemme for da var tålmodigheten hennes nådd, og hun sa høyt og tydelig i fra at nå får det være nok. Det var ikke mulig å få henne inn i reisevesken igjen, som er litt i minste laget, så jeg fikk låne et reisebur av Katteklinikken. Det godtok hun og hun roet seg en aning, men hun var fortsatt ganske stresset og jeg syntes så synd på henne!!

Turen hjem gikk uten noe særlig dramatikk, og når vi kom hjem var det to ganske trøtte og utslitte puser som kjapt kom ut av reiseveske og bur. De var tydelig glad for å komme hjem, men Ronja var fortsatt stresset å litt fornærmet på meg. Jeg har nå kommet inn i varmen igjen, og nå i kveld kom hun å la seg på fotskammelen å ville at jeg skulle koze med henne. Hun ble klødd og strøket over hele seg til stor nytelse kunne jeg se.

Nå ligger begge to rett ut å sover kveldsluren sin, sånn at de er klar for en aldri så liten trim senere i kveld :o))

Hjemme hos megselv

I dag har jeg bare gått her hjeme å sulla rundt hele dagen… Utpå dagen fikk jeg da gjort noe fornuftig ute på balkongen, som jeg skulle ha gjort for noen dager siden. Balkongkassen min så veldig sjaber ut med masse visne blomster, vel egentlig så var det flesteparten av dem. Jeg tok med meg en stor pose og ei saks å satte i gang å barbere etter beste evne, og det ble ikke igjen mange blomster når jeg var ferdig. Det ser kanskje litt ribbet ut, men det kommer noen knopper så snart har jeg noen blomster igjen.

Etterpå kastet jeg noen løker som ikke hadde klart varmen der ute…. De har stått i noen glassblomsterpotter ute på balkongen i mose, men til tross for nok med vann så har de altså ikke klart seg. Jeg vasket ned glassene, og tenker at hvis jeg fyller de med litt sand eller knust glass kan jeg sette noen kubbelys ned i å brukede som lykter… Tror jeg faktisk kan bli ganske fint :o))

Dagen begynte ikke så veldig bra, eller kanskje jeg skal si morningen… Jeg våknet allerede ved 04:00 tiden å var skikkelig kvalm og uvel, men tenkte ikke så mye over det med en gang. Hvis jeg har ligget litt forkjært med nakken kan det hende at det skjer, og da går det over med litt tøying og strekking. I dag var det dessverre ikke noen stiv nakke som var årsaken, og jeg fikk trimmet meg godt noen timer innen det roet seg igjen.

Ut på ettermiddagen begynte jeg å kjenne en følelse som minnet om “sulten” så jeg dukket inn i fryseren å fant en pose med rotgrønnsaker og laget meg en kjapp suppe. Med masse godt krydder så smakte suppa ikke så aller verst, og det gjorte godt for kroppen :o))


I morgen skal søstrene Lillepuzdatter av Skånevik til sin årlige kontroll og vaksinering hos Katteklinikken 10 Liv på Lørenskog. Da blir det nok både fres og knurr tenker jeg, hehehe!! Ronja liker definitivt ikke å gå til dyrlegen, og hun må behandles av en rolig person ellers så tar hun helt av. Henne vi skal til i morgen har jeg ikke vært hos, og hun skal vist være ganske ny der. Tenker at Vinja skal gå først for hun er ganske grei hos dyrlegen, og så slipper hun å høre på søsteren bære seg der inne å bli stresset. Krysser fingrene for at både Ronja er en engel og rolig i morgen :o))

Nå litt mer Sex og singelliv å så er det på tide å ta kvelden…!!