PC frie dager

I dag er det en regntung og grÄ dag her i Oslo og, kroppen er stiv Ä lite samarbeidsvillig, men det gjenspeiler heldigvis ikke humÞret mitt. Neida, humÞret mitt er pÄ ganske langt opp mot toppen her jeg sitter Ä nyter formiddagskaffen min. Skal ta en runde med stÞvsugeren om litt for Ä samle sammen noen hybelkaniner, som har vokst seg store og skremmende. En av dem forsÞkte seg pÄ Vinja i sta sÄ hun skvatt hÞyt, hihihihihi!!

Kattene har virkelig vĂŠrt aktive pĂ„ formiddagen
. De kom med det samme jeg vĂ„knet og hoppet opp i senga for Ă„ si god morgen, og sĂ„ fort de sĂ„ at jeg var pĂ„ veg ut av senga stormet de ut pĂ„ kjĂžkkenet hvor de ventet pĂ„ at vannet skulle bli skiftet og matskĂ„len fylt opp. EtterpĂ„ hoppet Ronja opp pĂ„ kjĂžkkenbordet og sto klar med halen i vĂŠret og mjauet
 Da var det bare Ă„ finne fram bĂžrsten, for det var den hun ventet pĂ„. Hun elsker Ă„ bli bĂžrstet :o)) NĂ„ ligger de Ă„ slapper av etter Ă„ ha stormet rundt i heimen etter hverandre, lekekrangla og klatra opp Ă„ ned klorestativet i en vill fart!

PC’n min var litt fornĂŠrmet pĂ„ meg i dag siden jeg hadde latt den stĂ„ for segselv i et par dager uten engang Ă„ rĂžre den
. Jeg har vĂŠrt helt lam i hode de siste dagene og har ikke klart Ă„ blogge, selv om at jeg helt klart har hatt noe Ă„ blogge om :o)) I gĂ„r satt jeg Ă„ sĂ„ pĂ„ lapptoppen Ă„ tenkte at nĂ„ mĂ„ jeg ta Ă„ skrive litt, men sĂ„ kom naboen Ă„ ringte pĂ„ Ă„ lurte pĂ„ om jeg ville komme inn en tur
. NĂ„r jeg endelig kom inn igjen ble det bare godstolen og tv’n som opptok tankene mine.

Jeg fÄr besÞk litt senere i dag, sÄ nÄ mÄ jeg se Ä komme i gang med stÞvsugeren, swiffer og skurebÞtte, blogges :o))

Fotomodell i dag

Jo da det stemmer det, jeg var det men kanskje ikke helt som du tror nÄr du leser overskriften, hehehe!!

Jeg hadde time hos Unlabs pĂ„ Bryn kl 10:15 i dag for Ă„ ta rĂžntgen av ryggen, hoftene og knĂŠrne mine. Jeg regnet med at jeg mĂ„tte smĂžre meg med tĂ„lmodighet og vente en stund pĂ„ Ă„ fĂ„ komme inn, men jammen kom jeg inn fĂžr tiden min. Etter Ă„ ha droppet jeans og bh’n sĂ„ var det Ă„ posere i mange forskjellige posisjoner, og alle var ikke like behagelige med stive knĂŠr og skuldre
. Damen bak glasset var veldig effektiv, og jeg gjorde som jeg fikk beskjed Ă„ sto helt stille sĂ„ det skulle bli raskt overstĂ„tt. Revmatologen fĂ„r svar rett over helgen, og da kan jeg ringe Ă„ bestille time for Ă„ fĂ„ vite om bildene kan gi en forklaring pĂ„ hvorfor kroppen min er som den er!!

Jeg hadde ikke rukket morgenkaffen fÞr jeg dro, sÄ jeg stakk innom Mix pÄ Bryn og kjÞpte med meg en kopp som jeg tok med meg hjem. Det var jo DET knallvÊret ute sÄ jeg slang meg ned pÄ krakken ute i gÄrden. Vaktmesteren holdt pÄ Ä klippe noen busker, og kom bort Ä satt seg for Ä ta en pause. Ikke lenge etter kom en nabo med te til vaktmesteren og noe Ä bite i. Der satt vi da i den deilige formiddagssola og koste oss Ä skravla. Ved 11 tiden kom Anne en tur Ä slang seg ned sammen med oss. Etter en stund forsvant mannfolkene hvert til sitt, og Anne og jeg ble sittende igjen.

Jeg stakk inn Ă„ hentet en pose med boller fra fryseren og fylte termokoppen til randen Ă„ gikk ut igjen Ă„ satt meg. Vi ble sittende pĂ„ krakken Ă„ skravle og nyte det fine vĂŠret i overkant av 3 timer, men tilslutt kom vaktmesteren tilbake Ă„ begynte Ă„ klippe gresset. Da var det like greit Ă„ komme seg inn en tur, og da jeg fikk se meg i speilen var jeg blitt temmelig rĂžd pĂ„ nakken og rundt halsen. Skulle nok ha smurt meg litt innen jeg gikk ut Ä satt meg igjen
..

Har jeg vĂŠrt inne noen timer, men jeg er fortsatt ganske rĂžd Ă„ veldig varm
. Det er nesten feberfĂžlelser, hehehe!!

Resten av denne kvelden skal vies til tv’n og akkurat nĂ„ Stjernene pĂ„ slottet som jeg har gledet meg stort til skulle begynne
 Har nemlig sett den svenske versjonen og bare digget den fult ut. Tror den norske ogsĂ„ kommer til Ă„ bli feiende flott :o))

Nye vinduslamper…

For et par uker siden sĂ„ var jeg nede pĂ„ Alna, og der fikk jeg etter lang sĂžken tak i lamper til soveroms- og kontorvinduet mitt. Jeg har lett og lett i omtrent alle lampebutikker jeg har gĂ„tt forbi uten at jeg fant noen jeg likte. Jeg ville gjerne ha noen med prismer og den effekten det gir, men det var tydligvis ikke noe som var “in” akkurat nĂ„ Ă„ derfor helt umulig fĂ„ tak i trodde jeg.

Meningen var jo at jeg skulle henge dem opp ganske snart, men de har blitt liggende i posen inne pĂ„ soverommet mitt helt til i dag. Mens middagen sto Ă„ koste seg pĂ„ ovnen begynte jeg Ă„ ta ned den gamle lampen jeg hadde pĂ„ soverommet. Den kunne ikke brukes lenger da det ikke var jordet kontakt. Jeg fikk hengt opp den ene lampen pĂ„ soverommet med det samme siden jeg allerede hadde en krok der, og feste til ledningen. Nummer to tok jeg etterpÄ  PĂ„ kontoret mitt har jeg ikke hatt noen lampe fĂžr sĂ„ der mĂ„tte jeg mĂ„le til og skru inn en krok og alle festene til ledningen
 Det var litt kjelkete pga av den stive venstre skulderen min, men jeg fikk det da til og beviste for meg selv at jeg ikke har ti tommeltotter, hehehe!!

PÄ bildet ser lampen veldig skjev ut, men det var kamera som krÞllet det til nÄr jeg skulle ta bilde av den
 Den henger helt perfekt, nemlig :o))

Ferien er over

I dag var det slutt pĂ„ slaraffenlivet jeg har levet de siste 4 ukene med ferie
. NĂ„r klokka ringte var det en ulyd langt borte jeg helst ikke ville hĂžre, men jeg hadde ikke noe valg. NĂ„r jeg fĂžrst kom meg opp Ă„ inn i dusjen rullet Ăžyelokkene seg helt opp uten hjelp, og da gikk det greit. Pusene skjĂžnte ingenting, mammen deres oppe og stressa rundt sĂ„ tidlig pĂ„ morningen. De hadde ikke stĂ„tt opp engang selv, og kikket trĂžtt pĂ„ meg der jeg holdt pĂ„ :o)) 

Ukene fĂžr ferien nĂ„r flesteparten av Oslo’s befolkning ogsĂ„ hadde ferie var det en drĂžm Ă„ ta t-banen. Det var mulighet for Ă„ sitte til og fra jobben hver eneste dag, men den muligheten er det slutt pĂ„ nĂ„ gitt. Det var stappfult i dag, og jeg fikk en liten lomme midt i mellom to vogner, og kjente at stressnivĂ„et mitt nĂ„dde hĂžyder det ikke har hatt pĂ„ flere mĂ„neder. For Ă„ avlede tankene mine forsĂžkte jeg Ă„ konsentrere meg om Ă„ lese aviser pĂ„ mobilen, og det funket sĂ„nn passelig. Jeg hĂ„per at det blir bedre etter som dagene gĂ„r, og jeg venner meg til folkemengden igjen




Det var godt Ä komme tilbake igjen, selv om det fortsatt bare er 50%
 Jeg skal til legen i morgen igjen, og da fÄr jeg vite hva han mener om Ä begynne Ä jobbe 100% igjen. FÞler vel selv at det er pÄ tide Ä komme inn normalt gjenge igjen. Skulderen og armen min er ikke helt bra, men den er relativt smertefri sÄ lenge jeg ikke overdriver. Siden jeg ikke har hatt noe serlig fysio i ferien sÄ er den derimot ganske stiv enda, men det regner jeg med vil rette seg opp igjen nÄr jeg er i gang igjen.

NÄr jeg kom hjem hadde ikke sola kommet pÄ balkongen enda sÄ jeg tok med meg kaffekoppen og en hjemmebakt bolle Ä satte meg ut
. Jeg hadde ogsÄ tatt med meg lesestoff, men jammen klarte jeg Ä sovne der jeg satt Ä var borte i nesten en times tid. Hadde ikke noe spesielt pÄ planen sÄ det var ikke sÄ farlig.

For Ä unngÄ at jeg blir like trÞtt i morgen tidlig sÄ mÄ denne damen komme seg tidligere i seng enn i gÄr. Som alltid nÄr jeg har ferie sÄ klarer jeg alltid Ä snu dÞgnet helt pÄ hode, og det er sÄ vanvittig vanskelig Ä klare Ä snu det tilbake. Helt Êrlig sÄ vet jeg ikke om jeg noen gang helt klarer det, for jeg liker Ä vÊre opp pÄ natten :o))

Merker at vi nÄ gÄr mot slutten av sommeren, for bare i lÞpet av noen fÄ dager sÄ er det blitt merkbart mÞrkere pÄ kvelden. Litt kozelig er det, for da kan man begynne Ä tenne lyktene igjen og jeg elsker Ä tenne masse lys bÄde ute og inne :o))

NÄ skal jeg lene meg godt tilbake i stresslessen Ä nyte kveldens siste kaffekopp og se litt pÄ tv fÞr jeg kryper opp i senga.

Siste feriedag….

I dag vÄknet jeg av at kirkeklokkene dundret ved 10 tiden, og med dem kom to lurvete Ä veldig kozete pusekatter opp i senga for Ä si god morgen. De syntes at mammen deres hadde sovet lenge nok, og nÄr de syntes det er det bare Ä komme seg opp da :o))

Frokosten ble spist ute pÄ balkongen etterfulgt av et par gode kopper med kaffe
. Jeg ble sittende der Ä lese avisen helt til sola kom snikende Ä kilte meg pÄ tÊrne ved 13 tiden eller der omkring. EtterpÄ gikk jeg ned i kjelleren med noe som skulle inn i bodene der nede
 Det var noe som jeg skulle ha gjort for lenge side, men i stedet har det blitt stuet inn pÄ kontoret mitt Ä litt sÄnn oversett hver gang jeg har gÄtt inn dit. NÄ var det pÄ tide Ä ta et aldri sÄ lite grep Ä fÄ ryddet opp :o))

VĂŠret har sĂ„ langt i dag vĂŠrt like flott som de andre feriedagene mine
. Sola skinner og gjemmer seg litt innimellom bak noen sĂžte hvite skyer. Temperaturen pĂ„ app’n stemmer nok ikke helt, selv om det er i skyggen. Den er pĂ„ over 20 C og i sola vet jeg ikke helt
 Utenfor mine vinduer som den steker rett pĂ„ er det nĂ„ 36,9 C, men det er jo langt mer enn ute i luften.

Siden det var sÄ fint vÊr brygget jeg meg en kopp med kaffe i termokoppen og gikk ut Ä satte meg en stund pÄ gresset siden det var opptatt pÄ krakken. Plutselig hÞrte jeg en lyd som minnet om et barn som grÄt, men nÄr jeg snudde meg sto det en svar og hvit pus der Ä laget lydene, hehehe!! Den var sÄ kjÊlen og kom lÞpende bort til meg for Ä si hei og stryke seg langs ryggen min. NÄr det ble ledig pÄ krakken gikk jeg bort Ä satt meg der, for det ble litt rÄtt Ä sitte rett pÄ bakken. Dessuten sÄ sto den i sola, hvor det var betraktelig mer behagelig Ä sitte :o))

En nabo kom hjem og satte seg en stund sammen med meg Ă„ pratet
. FĂžr var det et yrende liv ute pĂ„ krakken hele tiden, men nĂ„ er det nesten aldri noen som setter seg der lenger. Jeg har satt meg der noen ganger, og da hender det at folk slenger innom i det de haster forbi.

Magen min romlet hĂžylytt sĂ„ det er vel pĂ„ tide Ă„ begynne med litt middag snart
. Hviste ikke hva jeg skulle ha og hadde heller ikke lyst pĂ„ noe, men jeg fant en grytepakke med Bali i skapet. Hadde ikke kyllingkjĂžttdeig, bare frossen kyllingfile som tar forever Ă„ tine sĂ„ da ble det vanlig karbonadedeig i stedet. Det smaker ikke helt det sammen, men det fungerer da det ogsĂ„.

Ha en fortsatt fin sĂžndag, blogges :o))

Sparkling clean

Nok en fantastisk flott sensommerdag med masse sol og varme, helt topp
 Jeg har hatt en del ting Ä gjÞre inne sÄ det har ikke blitt tid til Ä vÊre mer ute enn en tur med sÞppel, dessverre.

Til morran tok jeg det litt med ro, og tok meg tid til Ä sitte ute pÄ balkongen Ä nyte et par kopper med kaffe innen jeg satte i gang. FÞrst dukket jeg inn i skjenken og dro ut en del glass fra Black Design som jeg var sÄ missfornÞyd med. Jeg har tenkt lenge pÄ dette, men i dag bestemte jeg meg for at de skulle gÄ. Med det mener jeg at de blir sendt til glasskontaineren. Dette er glass som er farget og som ikke tÄler Ä bli tÞrket av med en fuktig klut engang. Omtrent alle sammen har blitt skjoldete og er ikke noe fine lenger.


(bilde hentet fra google.no)

I forrige uke fikk jeg endelig tatt meg i nakken og pusset alle vinduene ute pÄ balkongen, men jeg orket ikke Ä ra resten av huset. De har vÊrt skikkelig stÞvete og grimete Ä jeg har skammet meg over dem nÄr sola har kommet pÄ dem, grÞss!! I dag bestemte jeg meg for at nok var nok, nÄ skulle de tas. NÄ har de blitt sparkling clean og det ser ikke lenger ut som om det regner ute
. Det var ingen overdrivelse!!

Armene mine var ikke sÄ happy etter vinduspussingen, sÄ jeg tok meg en Ibux Ä slang meg pÄ senga
 Der lÄ Ronja allerede, og da jeg la meg ned kom hun Ä la seg inntil magen min Ä krÞllet seg sammen mens hun malte. Det var sÄ sÞvndyssende at jeg bare gled inn i drÞmmeland og var borte en times tid, noe som gjorde godt :o))

En kjĂŠr gammel venn har takket for seg, og har flyttet ut i sĂžppelkontaineren :o(( Det er min kjĂŠre novemberkaktus som var min mors og har vĂŠrt i familien i mange Ă„r. Den har skrantet ganske lenge Ă„ jeg har forsĂžkt med diverse redningsakjsoner uten at det har vĂŠrt til noen nytte. Jeg har derimot vĂŠrt smart Ă„ ta endel avleggere, hvorav noen allerede har kommet i jorden. En ny ladning har nĂ„ fĂ„tt krafitige rĂžtter og skal plantes om, kanskje nĂ„ i helgen hvis jeg finner en passende potte og om jeg har igjen nok jord. Syntes alikevel at det er trist at “mor” planten ikke klarte seg, men sĂ„nn er det innimellom!!

NÄ skriker kroppen min etter en kopp kaffe
., den har ikke fÄtt noen siden tidlig i dag Ä det er litt for lite, blogges!!

Bilder fra DrĂžbak i dag

Det begynner Ä nerme seg slutten pÄ ferien, og det var et sted jeg ikke hadde vÊrt enda som jeg hadde veldig lyst til Ä dra til. Stedet var DrÞbak, hvor min livsreise egentlig startet for mange mange Är siden og hvor jeg ikke har vÊrt siden.

Siden Anne ogsÄ har ferie fortsatt og ingenting annet pÄ kalenderen ble vi enig om Ä dra dit i dag. Meningen var at jeg skulle stÄ opp tidlig sÄnn at jeg var ganske klar nÄr hun kom pÄ formiddagen, men hvem var det som hadde glemt Ä sette alarmen pÄ i gÄr???? Det er sÄ typiske meg, men vi kom oss avgÄrde alikevel om noe senere enn planlagt.

Etter at min biologiske mor hadde fÞdt meg pÄ Rikshospitalet i Oslo ble jeg sendt direkte til Frelsesarmeens barnehjem Solgry i DrÞbak.. Hit kom mine adoptivforeldre jevnlig pÄ besÞk for Ä mate og skifte pÄ meg. Jeg har alltid hatt lyst til Ä dra til Solgry for Ä se stedet, og i dag fikk jeg endelig gjort det.

VĂ„r Frelsers Kirke, som ble oppfĂžrt 29. oktober 1776.


(bilde hentet fra Google.no)

Vi spiste en god lunch Hos Hanna ved torvet, en Club Sandwitch med bacon


Jeg er ikke sÄ glad i Ä legge ut bilder av megselv, men tenkte Ä gjÞre et unnak i dag :o)) Her sitter jeg ute i bakgÄrden Hos Hanna og venter pÄ at maten skal serveres. NÄr vi kom var det kun 4 nederlendere der, men de gikk ikke sÄ lenge etter Ä da hadde vi plassen til oss selv.

Maten var fortreffelig og jeg var sulten sÄ for en gang skyld ble talerken nesten tom, hehehe!!

Man kan jo ikke dra til DrÞbak uten Ä besÞke Julehuset
. Det var jo ikke helt den rette Ärstiden til Ä se pÄ nisser og julepynt, men artig alikevel. Den ene av damene bak disken sa at vi burde komme tilbake igjen i slutten av november da mer julepynt, lys og servietter kom fram. Juletingene som sto framme nÄ var mer myntet pÄ sommerturistene fikk vi vite. Vi kommer definitivt til Ä dra tilbake igjen nÄ snÞen og kulda har kommet for Ä kjÞpe inn litt nytt til jul :o))

To glade turister nede i havna som nyter det fine vĂŠret og ferien :o))

Jeg kan ikke komme over hvor fint vĂŠr vi har hatt omtrent i hele sommer og nĂ„ i ferien min
 I dag skinte sola fra en knallblĂ„ himmel og det var varmt Ă„ deilig nede ved fjorden. Jeg skulle Ăžnske at jeg hadde et sĂ„nt sĂžtt lite hvitt hus med utsikt over fjorden, hvor jeg kunne sitte pĂ„ ettermiddagen ute i hagen Ă„ bare nyte :o))

Etter dyrlegebesÞket i gÄr har Ronja blitt veldig kozete, og i dag har hun diltet etter meg Ä smÄpratet Ä bedt om Ä fÄ koz. SÄ fort jeg setter meg ned hopper hun opp i fanget mitt Ä trÄkker rundt noen ganger fÞr hun legger seg ned. SÄ skal jeg stryke og klÞ henne i pelsen en stund til hun er fornÞyd, og da forsvinner hun for en stund. NÄ har hun trukket seg tilbake til senga mi Ä lagt seg der, godjenta mi det :o))

Resten av det som er igjen av denne kvelden blir viet til Ă„ se pĂ„ tv
, blogges :o))

Bilder fra bilturen…

Etter at jeg hadde forvisset meg om at pusene hadde det bra etter dagens strabasiÞse besÞk hos dyrlegen, dro Anne og jeg ut pÄ en biltur med kamera i veska.

Dro fÞrst tilbake til Katteklinikken 10 Liv for Ä levere tilbake reiseburet jeg lÄnte tidligere pÄ dagen, deretter satte vi nesen mot SÞrum og Bingsfoss. Jeg var der noen ganger nÄr jeg var liten nÄr pappa hadde med fiskestangen, og derfor fikk jeg plutselig veldig lyst til Ä ta meg en liten tur tilbake igjen. VÊret var jo sÄ fint i dag sÄ det ble en riktig fin tur.

Det var mektig Ä se pÄ de frÄdende vannmassene der de flÞt forbi i en vill fart
 Syntes nesten det var litt skummelt Ä gÄ for nÊre kanten, for da hadde jeg fÞlelsen av at jeg ble trukket ned mot vannet.

Jeg hadde tatt med en pose med hjemmelagede boller, og med en gang vi kom til Bingsfoss gikk vi bort i parken Ä satte oss pÄ en krakk like ved vannet Ä spiste. Jeg kunne se at det kom flere biler pÄ parkeringsplassen, men de holdt seg der borte sÄ vi hadde parken for oss selv. Oppe pÄ veien raste bilene forbi, men vi kunne ikke hÞre dem for lyden av fossefallet overdÞvet alt.

Etter Ä ha vÊrt en stund ved Bingsfoss dro vi videre til Blaker Kirke hvor farmor, farfar, tante Gudrun og onkel John ligger gravlagt. Gravene deres er markert med en svak firkant. Til tross for at det var noen Är siden jeg hadde vÊrt der sÄ husket jeg hvor gravene deres var.

Blaker Kirke er en vakker bygning, som er bygget i 1881 Ä som ligger i SÞrum Kommune.

FÞr vi hoppet i bilen for Ä dra hjemover ble det en aldri sÄ liten photoshoot av kornÄkeren rett ved siden av kirken
.

Klokka begynte Ă„ dra ut pĂ„ ettermiddagen da jeg slapp av Anne hjemme hos seg, og jeg viste at jeg kom til Ă„ bli sittende i kĂž. Kunne se at det sto bom stille den veien jeg vanligvis pleier Ă„ kjĂžre, sĂ„ jeg bestemte meg for Ă„ kjĂžre ned til Helsfyr Ă„ ta ØstensjĂžveien. DET var noe av det dummeste jeg kunne ha funnet pĂ„, for der sto det enda mere stille. Jeg brukte 45 minutter fra Helsfyr og hjem
. Vet ikke om det hadde skjedd noe et eller annet sted lengre framme eller om det er vanlig med sĂ„ stillestĂ„ende trafikk som i dag!!

NÄ sitter Vinja pÄ armlenet til stolen Ä se pÄ meg med sine nydelig og intense Þyne, hun vil ha litt koz av mammen sin, blogges!!

Det er ikke greit, nei…

Jeg er sÄ glad at det er over for denne gangen, for det var ingen fornÞyelse hverken for matmor eller pus
 I dag var det altsÄ tid for det Ärlige besÞket hos dyrlegen, og allerede i gÄr forberedte jeg meg med Ä hente opp reiseveskene til kattene Ä satt dem i stua. Begge pusene snuste omhyggelig pÄ dem, og de prÞvelÄ inni dem en stund ogsÄ. Det verket med andre ord som at de ikke hadde noe i mot Ä oppholde seg i dem, i wish!!

Jeg sto opp grytidlig for at det ikke skulle bli noe stress og at alt skulle vÊre sÄ normalt som mulig
 Det var det ogsÄ helt til det ble pÄ tide Ä komme inn i reiseveskene, huff a meg, da var det slutt pÄ husfreden. Vinja lÄ pÄ senga mi Ä slappet av, og hun kom inn i pÄ andre forsÞket uten for store protester. Ronja skjÞnte at nÄ skulle hun ut pÄ tur, og dermed forsvant frÞkna under kjÞkkenbordet.. For Ä gjÞre en laaaaaaaaang slÄsskamp kortere sÄ mÄtte jeg forsÞke 6 ganger fÞr jeg fikk henne inn, og da knurret og freset hun Ä var blitt ordentlig stresset. Var ikke helt sÄnn jeg hadde sett for meg at det skulle gÄ for seg, men nÄr pus ikke vil sÄ vil ikke pus. I bilen ytret de begge sitt missnÞye med hÞye mjauuuuuu Ä litt pesing. Jeg svingte innom Anne for at hun skulle bli med til litt moralsk stÞtte.

Oppe hos Katteklinikken 10 Liv var Ronja sÄ stresset at jeg slapp henne ut for at hun skulle roe seg litt, men det skjedde ikke. Hun gikk bare rundt og knurret og freset for seg selv Ä var veldig fornÊrmet pÄ meg for at jeg lot henne gÄ igjennom dette her.

Vinja kom fÞrst inn til dyrelege Inger, og jeg var veldig spent pÄ hvordan hun kom til Ä oppfÞre seg. Ingen grunn til bekymring, for hun kom forsiktig ut av reisevesken Ä kikket nysgjerrig rundt seg. Det var heller ingen protester nÄr hun ble lyttet pÄ, sjekket tenner, sjekket chips og gikk vaskinen sin. Litt missfornÞyd var hun da hun mÄtte tilbake til reisevesken igjen, men det gikk i grunnen over all forventning :o))

NĂ„r det var Ronja sin tur hadde hun gjemt seg og hadde ikke noe lyst til Ă„ komme fram. Anne fikk et godt grep om henne Ă„ bar henne inn pĂ„ undersĂžkelsesrommet under store protester. Selve undersĂžkelsen gikk egentlig veldig greit, hun knurret og freste litt men det var mer bare for Ă„ si fra at JEG ER SUR. Hun hadde lagt pĂ„ seg endel sĂ„ nĂ„ blir det Ă„ teste ut et nytt fĂČr som skal vĂŠre bra for overvektige pusekatter. Klippe klĂžrne pĂ„ forpotene hennes mĂ„tte vi bare glemme for da var tĂ„lmodigheten hennes nĂ„dd, og hun sa hĂžyt og tydelig i fra at nĂ„ fĂ„r det vĂŠre nok. Det var ikke mulig Ă„ fĂ„ henne inn i reisevesken igjen, som er litt i minste laget, sĂ„ jeg fikk lĂ„ne et reisebur av Katteklinikken. Det godtok hun og hun roet seg en aning, men hun var fortsatt ganske stresset og jeg syntes sĂ„ synd pĂ„ henne!!

Turen hjem gikk uten noe sÊrlig dramatikk, og nÄr vi kom hjem var det to ganske trÞtte og utslitte puser som kjapt kom ut av reiseveske og bur. De var tydelig glad for Ä komme hjem, men Ronja var fortsatt stresset Ä litt fornÊrmet pÄ meg. Jeg har nÄ kommet inn i varmen igjen, og nÄ i kveld kom hun Ä la seg pÄ fotskammelen Ä ville at jeg skulle koze med henne. Hun ble klÞdd og strÞket over hele seg til stor nytelse kunne jeg se.

NÄ ligger begge to rett ut Ä sover kveldsluren sin, sÄnn at de er klar for en aldri sÄ liten trim senere i kveld :o))

Hjemme hos megselv

I dag har jeg bare gÄtt her hjeme Ä sulla rundt hele dagen
 UtpÄ dagen fikk jeg da gjort noe fornuftig ute pÄ balkongen, som jeg skulle ha gjort for noen dager siden. Balkongkassen min sÄ veldig sjaber ut med masse visne blomster, vel egentlig sÄ var det flesteparten av dem. Jeg tok med meg en stor pose og ei saks Ä satte i gang Ä barbere etter beste evne, og det ble ikke igjen mange blomster nÄr jeg var ferdig. Det ser kanskje litt ribbet ut, men det kommer noen knopper sÄ snart har jeg noen blomster igjen.

EtterpÄ kastet jeg noen lÞker som ikke hadde klart varmen der ute
. De har stÄtt i noen glassblomsterpotter ute pÄ balkongen i mose, men til tross for nok med vann sÄ har de altsÄ ikke klart seg. Jeg vasket ned glassene, og tenker at hvis jeg fyller de med litt sand eller knust glass kan jeg sette noen kubbelys ned i Ä brukede som lykter
 Tror jeg faktisk kan bli ganske fint :o))

Dagen begynte ikke sÄ veldig bra, eller kanskje jeg skal si morningen
 Jeg vÄknet allerede ved 04:00 tiden Ä var skikkelig kvalm og uvel, men tenkte ikke sÄ mye over det med en gang. Hvis jeg har ligget litt forkjÊrt med nakken kan det hende at det skjer, og da gÄr det over med litt tÞying og strekking. I dag var det dessverre ikke noen stiv nakke som var Ärsaken, og jeg fikk trimmet meg godt noen timer innen det roet seg igjen.

Ut pĂ„ ettermiddagen begynte jeg Ă„ kjenne en fĂžlelse som minnet om “sulten” sĂ„ jeg dukket inn i fryseren Ă„ fant en pose med rotgrĂžnnsaker og laget meg en kjapp suppe. Med masse godt krydder sĂ„ smakte suppa ikke sĂ„ aller verst, og det gjorte godt for kroppen :o))


I morgen skal sÞstrene Lillepuzdatter av SkÄnevik til sin Ärlige kontroll og vaksinering hos Katteklinikken 10 Liv pÄ LÞrenskog. Da blir det nok bÄde fres og knurr tenker jeg, hehehe!! Ronja liker definitivt ikke Ä gÄ til dyrlegen, og hun mÄ behandles av en rolig person ellers sÄ tar hun helt av. Henne vi skal til i morgen har jeg ikke vÊrt hos, og hun skal vist vÊre ganske ny der. Tenker at Vinja skal gÄ fÞrst for hun er ganske grei hos dyrlegen, og sÄ slipper hun Ä hÞre pÄ sÞsteren bÊre seg der inne Ä bli stresset. Krysser fingrene for at bÄde Ronja er en engel og rolig i morgen :o))

NÄ litt mer Sex og singelliv Ä sÄ er det pÄ tide Ä ta kvelden
!!