PÅSKEAFTEN

For en herlig dag, sola skinner, og jeg våknet tidlig av megselv lenge før klokke hadde tenkt til å sette i gang.  Ikke nok med det, jeg følte meg t.o.m. i toppform, noe som ikke hører med til hverdagen. Lenge siden sist det ja. Leste ut Medici Mysteriet i går ettermiddag oxo, spennende bok!!  Så tenkte jeg at jeg skulle begynne å lese Patricia Cornwell, BOOK OF DEAD, men det var for tidlig. Må få den andre boka ut av kroppen først.. Leste innledningen, og første kapittelet… Gleder meg til fortsettelsen, for noen som kan skrive så detaljert om en brutalt mord er nettopp Patricia Cornwell.  Det er så realistisk at man har nesten på følelsen at man står ved siden av å ser på, uten å kunne gjøre noe for å hjelpe. Har lest mange bøker av henne, og for meg er det helt umulig å legge vekk bøkene.  Flere ganger har jeg sitti opp til det har blitt lyst neste morgen fordi det har vært spennende, og må bare vite hvordan det går. Hadde ikke fått sove ellers. Må vel sette i gang turboen å komme meg i dusjen, sånn at jeg får handla littegranne til de siste helgedagene i påsken.  Er ikke så mye jeg skal ha, så det går sikkert ganske raskt.   Nja….. det kommer jo ann på hvor mange andre som er på den tanken, og det er sikkert ganske mange, he he..   

Kozelig besøk hos tante på Skarnes

Har vært hos tante Guri på Skarnes i dag.  Vi avtalte det for noen dager siden, og det har virkelig vært kozelig.  Jeg har ikke sette henne på over et år.  Vi satt å prata om gamle dager, og hun fortalte en god del festlie ting om ting hun hadde vært med om. Litt om mamma og pappa som jeg ikke hadde hørt om før.  Jeg skjønte at hun syntes at det bar kozelig at jeg kom en tur.  Neste gang, om ikke så lenge, skal jeg ta med Ivar o Marit oppover oxo.

Fult på T-banen?

Trodde ikke det skulle være fult med folk på T-banen til morran i dag!!  Det var jo helt stappfult, så mitt håp om at jeg for en gang skyld skulle få sitte ned til byen i dag…. ja, se det skjedde ikke.  Ble henvist borti en krok bak en barnevogn. I tillegg kjørte de med mindre vogner, og det var vel årsaken til at det var så fult….når jeg tenker meg om.

Nei, ingen sure miner….for i dag er det jo det knallværet. Sola skinner fra en skyfri himmel, og det er skikkelig varmt ute. Så nettopp en type som virkelig prisa våren, han sprada rundt i bare en t-shirt….så varmt var det ikke etter min mening. Håper virkelig at det fortsetter sånn, når jeg tar ferie om noen dager oxo.  Sitte på verandaen og koze meg, herlig!!!

Reise bort i sommerferien….kanskje :-)

Anne ringte å skravla til morran i dag, og da fortalte hun at hun hadde satt seg på feriehuslista på jobben. De har nemlig endel hus nede på sørlandet, og vi snakket om at det hadde vært gøy å komme ned til Kristiansand til sommeren.  Vi har ikke vært der nede siden 1980…., og det var det en svær gjeng fra Oppsal der samtidig som vi kjente. Vi bodde alle sammen på Hotel Caledonien. Alt det sprøe vi gjorde den uka….ja det kan jeg skrive en bok om, he he he. Tror ikke jeg orker å holde det gående en hel uke i et strekk nå……………………………………

Det hadde vært så herlig å kunne komme seg bort en ukes tid. Jeg har ikke hatt noe ordentlig sommerferie på 4-5 år så det er på tide nå. Det er loddtrekkning om husene, men skulle vi ikke få det har vi bestemt at vi skal reise bort alikevel.  Kan ikke bare gå her hjemme å late seg i 3-4 uker, blir liksom ikke helt det samme det.

Fra 1989 ca reiste Anne og jeg på ferie sammen til Danmark, først i leilighet i Karlslund. Så ble vi lei av å ta hensyn til sure naboer som la seg styggtidlig, når vi ville sitte oppe utover natta. Det var jo ferie!!  Da leide vi oss hus forskjellige steder, ikke alltid like velykket det da.  Savner det siste vi hadde, der var det svømmebasseng i hagen + at det ikke var så langt ned til stranda heller.  DA VAR JEG BRUN DA, både utvendig og innvendig, he he…  Hadde vært gøy å reise tilbake dit oxo, men det blir ikke denne sommeren, kanskje neste.

Jøss, så lyst det ble!!!

Nå er jeg bare så stolt av megselv…. hvorfor det?? Jo, jeg har pusset vinduer i stua og på kjøkkenet. Det har hengt over meg i lang tid, men jeg har alltid funnet en eller annen god undskyldning for å slippe å gjøre det.  Så kom sola i dag, og så jeg virkelig hvor ille de var…pinlig ille. Ikke noe annet å gjøre enn å dra fram Jiff-bøtta da.  Skulle ha tatt soverommene oxo, men armene og nakken skriker NEI IKKE POKKER. Så derfor tar jeg det i morgen i stedet. Hvorfor kan jeg ikke vinne i lotto eller extra, sånn at jeg kan få råd til å leie noen til å gjøre det for meg. IN MY DREAMS!!

James Bond – Med rett til å drepe

Vet ikke hor mange ganger de har vist denne filmen, og hvorfor jeg egentlig gidder å se på den. Jeg er ikke spesielt begeistra for Timothy Dalton som James Bond, han er ikke min favoritt akkurat.  Nei, da er det bedre med de gode gamle med Sean Connery eller Pierce Brosnan….han er ikke dum han heller.  Man får kjøpt alle James Bond filmene i en samlekoffert, men hvorfor skal man kaste bort penger på det….  Ikke når alle filmene går i reprise på TV3 igjen og igjen.  De er jo litt øyegodis i denne filmen da: BENICIO DEL TORO hmmm, nyter å se på han.