For en dag dette har vært…..

Dagen begynte ikke spesielt bra i dag…..  Mureren kom for å mure igjen hullet i badetaket mitt, og jeg var så happy for at det endelig var gjort.  Gleden varte ikke spesielt lenge, for i det han kjørte ut av gården begynte dritten å løsne og dette ned i vasken å på skapet.  3 store kladder kom først, pluss at det var flere steder hvor det beynte å bule ut.  Jeg sprang opp til de over som har ansatt fyren.  De fikk han til å komme tilbake, og rette opp. Nå har det holdt. 

Meningen var at jeg skulle bli med Anne på bibloteket nede i byen, men je måtte bare si til henne at hun fikk dra. Jeg ante jo ikke hbor lang tid det kom til å ta før han kom tilbake å rettet opp feilen.  Jeg ringte henne når alt var ferdig, og så ble vi enig om å møtes nede hos Røhne og Selmer på Enjso….noe bi oxo hadde avtalt i forveien.  Jeg ville nemlig ta en titt på hvilke bruktbiler de hadde, og om noen var etter min smak  og lummebok. 

Vi tok en runde rundt, og der sto den….bare skreik etter at jeg skulle ta den med seg hjem…  Det var en Ford Focus Trend, 2007 modell, til 203.000,-.  Den er grå, sea grey for å være helt eksakt.  Mens Ford så på min bil fikk jeg ta meg en runde med den nye.  Den var en drøm å kjøre, god å sitte i + at det var mange flere nye duppe-ditter som jeg ikke hadde fra før.  Ford gir meg 50.000,- for den gamle bilen + at jeg fikk med hengerfeste.  Det tillbudet kunne jeg jo ikke si nei til.  Jeg får den allerede på onsdag, og jeg gleder meg sånn at det føles at jeg har sommerfugler i magen :o)

Det blir selvsagt ganske tøft økonomisk, men jeg er sikker på at jeg måtte ha lagt ut mer på den gamle i den nermeste framtida uansett.  Nye vinter- og sommerdekk bl.a. og sikkert utgifter i forbindelse med EU-kontrollen i februar. 

Jeg fikk en veldig våt pus i sta, he he….  Ronja og Vinja ville så gjerne hjelpe til å vaske opp, og hele seangsen endte med at Vinja plumpa ut i med begge bakbeina.  Det syntes hun ikke var spesielt festlig, men jeg fikk ikke lov til å tørke bena hennes, for det skulle hun selv.

Det går nedover :o)

Etter sommerferien har jeg lagt på meg ganske mye….. Min egen feil egentlig, for det har blitt mye stillesitting mens jeg har dytta masse usunt i munnen.  Boksene min begynte å stramme, og magen sto ut….så nå var det på tide å gjøre noe grep.  Denne uka tok jeg meg i nakken og kutta ut alt godteri og potetgull…. Var på vekta til morran i dag, og til min store glede så har jeg gått ned 2 kg siden søndagen…. bare for at jeg har kuttet ut snoop :o)  Humøret mitt skøyt i været.  Jeg har vært mer aktiv oxo, og mer skal det bli når jeg lar være å kjøre ned til t-banen. Vet ikke om jeg er helt klar for det enda….  Egentlig hater jeg å ta t-banen, men jeg har ikke råd til å betale p-avgift for en hel dag nede i byen. Det går en dag innimellom, men med dagspriser på 225,- sier det seg selv at man ikke kan drive med det i lengden.

Det er oxo på tide å ta frem sykkelen igjen….  Egentlig skulle jeg hatt en ny sykker som er mer tilpasset mitt behov, men det har jeg ikke bruk for.  Får se til neste år, da er kanskje økonomien litt bedre igjen….??

Nå skal jeg ta meg en kaffekopp til å så er det på tide å gjøre rent kattedoen, og resten av badet. Skulle hatt selvrensende bad vøttø, he he….!!

Jeg kan ikke få nok av Black Design…

I dag har Anne, Kine og jeg vært en tur på Jessheim for å shoppe litt.  Vi måtte jo bare innom Black Design, min favorittbutikk over alle.  Selvfølgelig kom jeg ikke ut igjen uten en ekstra tung pose med noe stash.  I dag ble det to vegglysestaker m/glass til.  Det er den typen som man kan bruke lange lys i, men oxo de fine glassene de selger i forskjellige farger.  Siden det er høst snart så kjøpte jeg ravfargede glass.  Til jul har jeg tenkt til å kjøpe røde glass…. Kjekt, for da slipper man å ha så mye lysestaker som man må dra fram….bare å skifte glassene etter høytid eller behag.  Anne har burstag til torsdag, og hviste ikke hva jeg skulle kjøpe til henne….så kom jeg på at hun oxo liker Black Design ting, og da fikk hun plukke ut noe hun likte.  Hun endte opp med å de samme lysestakene jeg hadde kjøpt til megselv.  Så greit, da er den burstagpresangen i boks.  Var innom Siba oxo hvor jeg endelig fikk tak i veske til mini PC'n min. Har leita lenge etter en jeg likte.

Vi kjørte Kine hjem til Hvam, og så dro vi videre til Strømmen Storsenter hvor vi satte oss ned å spiste middag.  Det var så langt ut på dagen at jeg trengte å få i meg litt næring.  Anne så på ny telefon siden den hun har ikke er så god lenger. Før vi dro hjemover igjen måtte vi en tur innom dyrebtikken for at jeg skulle få kjøpt tørrfor til kattene.  Jeg fikk et par prøveposer med Hills tørrfor hos dyrlegen, men Ronja og Vinja syntes ikke at det var så veldig godt.

Med detsamme jeg kom hjem begynte jeg å ta ned de gamle lampettene fra veggen, og så hammra jeg inn noen spikre sånn at jeg fikk hengt opp de nye lysestakene. Det ble skikkelig kozelig når jeg tente lys nå i kveld.  Jeg har sett en fin hylle på Black Design som har lyst til å henge opp over sofaen, det får bli julepresang til megselv.

Ronja og Vinja har akkurat stjålet peislighteren min, og nå holder de på med å leke med den på gulvet.  Det er vel best at jeg tar den tilbake. De kan heller leke med sine egne leker, for de har nok av dem, he he…

Det er Wrestling på Zebra i kveld, og jeg skal definitit få med meg det. Har alltid likt å se på Wrestling, men jeg hadde ikke fått med at de hadde begynt å sende det igjen. Gleder meg…..

Endelig helg…snart!!!

Denne uka har jeg vært ekstremt trøtt og uopplagt, har nesten ikke orket å stå opp om morningen. Hadde det ikke vært for kattungene min som er ekstremt aktive når klokka ringer, så ville jeg ha sovnet igjen……

I går var vi på Katteklinikken 10-Liv på Lørenskog for 2. vaksinasjon og id-merking av Ronja og Vinja.  Det gikk veldig fint syntes jeg. Ronja tok det hele med knusende ro, bare protesterte litt når hun ble stukket. Vinja ble grisesur når alt var over. De fikk lov til å gå litt rundt omkring for å roe seg litt før vi skulle reise hjem. Da jeg skulle løfte Vinja inn i reiseburet freste og knurra hun til meg, noe hun vanligvis aldrig gjør.  Det gikk fort over når hun kom hjem og fikk deilig kyllingmiddag av meg. Da var alt glemt, og hun og Ronja ville bare koze resten av kvelden.  Kom i snakk med en dame mens jeg ventet på å komme inn, katten hennes skulle røntkes for hun hadde vondt i ene benet.  Det viste seg at hun hadde et lite brudd i hofta, men de behøvde ikke gjøre noe med det…heldigvis. Det ville gro av segselv.  Veterinæren, husker ikke hva hun het, var veldig rolig og tok alt i et behagelig tempo. Jeg likte henne veldig godt.

Tror dette blir en sånn dag som man bare går rundt å teller timer til man skal gå hjem igjen…. Har masse å gjøre på jobben, men det er bare så vanskelig å holde motivasjonen oppe. På toppen av alt er det jo det råflotte være ute!!!!

Endelig er Dell PC’n min hjemme igjen

Jeg har virkelig savnet den…… den har blitt strippet for alle programmer og skikkelig rensket opp for at den var så utrolig treig.  Den har blitt bedre, men henger litt….noe som sikkert har med internettkoblingen min å gjøre.  Nå har jeg brukt over en time på å innstallere de programmene jeg skal ha på PC'n.  Det var jo ikke så enkelt da, for halvparten av innstallesjons CD'ene var ikke der jeg trodde de skulle være.  Brukte en evighet på å finne dem igjen.  Den som tok lengst tid å finne var den til printeren min.  Nå har jeg samlet alt på et sted, sånn at jeg skal slippe å leite sånn dersom jeg trenger å reinnstallere noe. Jeg er sånn et rotehode når det gjelder å ha orden på CD'er med programvare…..

Dagen begynte ikke så bra, men ble bedre….

Formen var ikke på topp da jeg kom til megselv i dag, og jeg dro dyna ober hodet igjen å sovna momentant i 2 timer til. Våknet pånytt igjen 09:30, og da krabba jeg ut av senga. Ronja og Vinja ville gjerne ligge lenger å koze de, men jeg måtte bare opp.  Jeg orka ingenting til å begynne med, bare slang meg ned foran tv'n med en kopp kaffe og litt frokost.  Så ble det jo så innmari fint vær at jeg tenkte at det var en perfekt dag til å ta med Ronja og Vinja ut en tur.  Etter en liten slosskamp kom båndet på, og jeg endte opp med noen nye flotte klor.  Jeg prøvde å få kattene til å gå ut selv, men det ville de ikke….. Så jeg føste dem inn i bagen dems å bar dem ut på bakken.  Var veldig spent på hvordan de ville ta det. Sist gang rørte de nesten ikke på seg i det hele tatt, men nå var det mer fart på dem.  De spratt rundt omkring etter at de hadde forvisset seg om at alt var trygt. Vi endte opp med å være ute i 2,5 time. naboen inviterte på kaffe etterpå.

Savner den store PC’n min….

Jeg savner virkelig den store PC'n min…. men den er hos dr. Sven Erik for stripping av alt inventar.  Den har vært så utrolig treig det siste halve året, og nå har det vært så ille at jeg ikke får betalt regninger i nettbanken engang.  PC'n har brukt så lang tid at koblingen blir brutt, og ingen regninger blir betalt.  Å sitte med den lille PC'n til det er ikke så greit, for det blir så smått, og det er lett å taste feil.  Vet ikke hvor lang tid Sven Erik bruker på dette, men håper ikke det tar altfor lang tid. 

For en trøstesløs dag….

Det har omtrent regnet fra jeg sto opp til morran i dag, noe så deprimerende…..  Nå ser det ut til at sola kanskje skal ta seg en tur igjennom skydekket, og det er på tide.  Jeg er hjemme fra jobben oxo i dag, formen er ikke noe å skryte av.  Det går nå den rette veien, hodepinen er ikke så kraftig i dag det samme med halsen.  Feberen er hjertelig tilstede, men jeg begynner å se lys i tunnellen nå.

Jeg skulle bare ønske at det snart kunne bli bedre vær… skikkelig fint høstvær!!  Passe varmt på dagen med fin høstsol, og litt kjøligere på natten. Da kunne jeg tatt meg en tur inn i Østmarka for knipse noen fine høstbilder.  Der er det så fint når bladene begynner å skifte farge.  Nå ja, høsten er vel ikke over riktig ennå, så muligheten er tilstedet ennå.

Jeg må ut en liten tur ut for å kjøpe noe drikkevarer, det er helt tomt i kjøleskapet.  Må ha litt Pepsi Max til helga vøttø. Det er noe annet småtteri jeg trenger oxo, men det er litt dårlig med penger i kassa.  Får ta meg en en tur på Rema og på Europris så ordner det seg vel.  Må være litt forsiktig med pengene frem til lønning om ca 14 dager…..  Når en minst aner det kommer det en uforutsett regning…sånn er det alltid. 

Jeg syntes ikke de hadde vokst noe….

I går veide jeg Ronja og Vinja, syntes ikke de hadde vokst noe serlig…..  Det hadde de selvsagt gjort, men når en ser de hver dag så legger man ikke merke til det.  De satt ikke så lenge stille, så det var ikke så enkelt å se hva vekta stoppa på.  Det så ut for meg at Ronja lå på ca 1.317 og Vinja på ca 1.630, noe som tilsier at de har lagt på seg ca 200 gram siden jeg veide dem sist for 1,5 uke siden. Snakket med veninnen min Anne, som har Felix på 1 måned eldre.  Vinja er omtrent som han  var, så de er ganske så normale i vekt. Fortsetter de sånn så skal jeg ikke klage…..for det siste jeg vil er å få overvektige katter. Det har de ikke godt av.

Måtte bli hjemme i dag oxo….

Stemmen svikta, halsen er fortsatt sår og hode hamrer…..  Noen vil nok si at det er en bra ting at jeg har mistet stemmen, for jeg har en tendens til å prate for mye, he he.  Alikevel kunne jeg vært foruten det akkurat nå, spesielt siden jeg skal på Maridalspillet i morgen.  Der skal jeg sitte ute. Håper inderlig at jeg orker å gå….  Får gardere meg med varme klær, og et fleezepledd å sitte på + et å surre rundt meg kanskje.  Det varer ikke så veldig lenge, litt over en time så det går sikkert greit.

Lå lenge å kozte med Ronja og Vinja til morran i dag…..  Det var så deilig å ligge å slappe av med to mjuke og varme pusekatter som maler og maler.  De er noen ordentlig kozeklumper når de vil det.

Må gjøre klar PC'n min i dag, finne ut hvilke programmer jeg skal ha på den. I morgen skal Sven Erik nemlig strippe den for alt som ligger der, og legge inn igjen kun de programmene jeg trenger. Etter det håper jeg at den blir raskere, for sånn som det er nå er det til å bli sprø av.  Jeg bruker jo en evighet på å gå fra en side til en annen.  Betale regninger på nettet kan jeg bare glemme. PC'n er så treg at innen den er ferdig med å skifte side, så blir jeg kastet ut for at det tar for lang tid.  Heldigvis har jeg den litte Acer PC'n jeg kan bruke til det, men det skal bli godt å få den store oppe å gå igjen.  Det er jo den jeg tross alt bruker når jeg skal lage noe osv.