Jula har flyttet inn

På fredagen hadde jeg en feriedag for at jeg skulle ha god tid til å pynte heimen til adventstiden og jula… Jeg hadde egentlig tenkt til å starte da jeg kom hjem fra jobben på torsdag, men en veldig vond skulder satte en stopper for det. I stedet tok jeg det med ro hele kvelden å ladet opp neste dag.

Fredag var jeg oppe relativt tidlig å tok ned alle gardinene, og satte i gang med rydde opp i heimen før jeg var nede i kjelleren å hentet julegardinene, dukene og putene. Skulderen var ikke så veldig happy, men jeg satte i gang med å stryke gardinene og de nye gardinkappene som jeg skulle henge opp over stuevinduene. Jeg måtte kjøpe to for at de skulle dekke begge vinduene og balkongdøra. Når jeg var ferdig med å henge gardinene opp var jeg utslitt så jeg måtte sette meg ned å slappe av en stund før jeg fortsatte. Når jeg holder på med sånne ting så glemmer jeg å spise, og holder det gående til jeg nesten segner om. Det var nesten det som holdt på å skje, så jeg passe på å få i meg litt mat i samme slangen.Noe pynting ble det ikke på fredagen, for plutselig fikk jeg for meg at jeg skulle flytte om på noen møbler i stua + å få hjørneskapet tilbake inn igjen. Jeg fant ut at jeg skulle ta det med ro resten av kvelden å fortsette på lørdagen.

Da lørdagen kom ble det veldig fint vær, og da passet jeg på å henge opp belysningen på balkongen. Det tok litt tid å få det opp, men til slutt hang det der å lyste så flott. Siden sola skinte og varmet så fint, brygget jeg meg en stor kopp kaffe å satte meg litt ute på balkongen for å nyte varmen fra sola en stund. Det er virkelig deilig med sånne dager :o))

Det er kanskje litt bakvendt å henge opp gardiner først, og deretter sette i gang å vaske etterpå. Allikevel var det jeg valgte å gjøre, og jeg gikk skikkelig grundig til verks når jeg først satte i gang. Når jeg var ferdig begynte klokka å bli mye, men jeg bestemte meg for å få strøket dukene som skulle legges på innen jeg laget meg middag. Etterpå verket skulderen min, så jeg bestemte meg for å vente med å sette fram nissefar og resten av familien i alle former og størrelser til søndagsformiddagen. I stedet sank jeg godt ned i godstolen mens jeg så vidt fikk med meg “Tore på sporet” og “Lindmo”.

Søndag kom all pynten opp av alle esker og bokser og jeg kunne senke skuldrene å nyte resten av dagen. Det hadde tatt på all denne jobbingen i flere dager, og jeg var så innmari sliten at da jeg gikk å la meg så sovna jeg med en gang. Da jeg etter et par timer ble vekket av en vaskemaskin som begynte å sentrifugere kl 00:50 på natten var jeg ikke spesielt happy. Når jeg først våknet så klarte jeg ikke å sovne igjen, og ble liggende våken en evighet innen jeg sovnet igjen ikke så lenge før alarmen begynte å ule.


Det er to Julemarkeder i Oslo frem til Jul. Det ene er i Spikersuppa, som er langs Karl Johans gate hvis du lurer på hvor det er, og den andre er på Youngstorget. Siden jeg jobber like i nærheten av det siste, stakk jeg en snartur bort i lunchen i dag for å se. Har en avtale med Anne i morgen at vi skal besøke begge to etter jobben. Hun skal komme ned til Oslo. Det er alltid mer kos å rusle på Julemarked når det begynner å bli mørkt, og alle lysene tennes rundt om kring.

Er ganske trøtt nå i kveld, så nå tenker jeg at det er på tide å legge kroppen i vater å få seg litt søvn, zzzzz!!

#pynte #julepynting #vaske #stryke #gardiner #julegardiner #duker #puter #julepynt #flytterundt #julemarked #spikersuppa #karljohansgate #youngstorget #belysning #balkong

Ingen “Julestemning” i år

I går ettermiddag måtte jeg en tur ut for å fornye månedskortet mitt. Det gikk ut i forrige uke, og jeg glemte helt å fornye det siste dag på jobb. Siden det ikke er noen kiosker den veien jeg går når jeg skal på jobb, måtte jeg gjøre det i forveien.

Det var et trist syn å komme bort på Oppsal Senter uten lys og glitter, for der har de begynt å rive… De har brukt tid på å fjerne glasstak og innredning, men nå har de for alvor begynt på bygningene. Jeg syntes at det er så trist å se senteret så rasert som det er nå. Jula kommer til å utebli i ca 3 år før det igjen kommer til å åpne som et lite nærsenter, omkranset av bare boligblokker.#trist #rive #oppsal #senter #julestemning #jul #nærsenter #byggprosjekt #nytt #boligblokker #julepynt

En hektisk weekend

Dette er første dagen på et par dager hvor jeg virkelig har kunnet slappe av, men det ble ikke helt til at jeg gjorde det. Da jeg sto opp så var jeg fast bestemt på at jeg skulle slappe av å bare nyte dagen, men så var det så vanvittig rotete her at jeg følte at jeg bare måtte rydde. Dels skyldes det ting som var handlet inn de siste to dagene, og at jeg har vært hjemme veldig lite hele uken.

Jeg nøyde meg ikke med å rydde i heimen, men gikk ned i kjelleren å fikk litt orden i begge kjellerbodene mine. Meningen var at jeg skulle ha flyttet noen plastkasser opp på loftet, men de var så vanvittig tunge at jeg orket ikke å begynne med det. Jeg får ta det en annen dag, og med hjelp av bagasjetrallen min som står ute i garasjen.


Natt til fredag sto disse to damene her opp rundt kl 03:00 for å rekke et tidlig fly til London fra Gardermoen. Jeg var supernervøs for at jeg ikke skulle høre klokken, men det gikk helt greit. Trodde at jeg skulle være mer trøtt enn det jeg var, men etter å tatt meg en rask dusj var jeg lys våken. Kl 05:15 kjørte jeg avgårde for å hente Anne på Lørenskog. Det første stykke var det ikke en menneske eller bil å se noen steder, men når jeg kom på motorveien var det faktisk en del trafikk allerede.

Vi hadde god tid, så vi satt oss ned for å spise litt frokost. Jeg hadde ikke spist noen frokost, og måtte får i meg litt mat før vi fløy avgårde. Det var ikke mye jeg orket å spise, for jeg hadde jo litt reisefeber. I forveien var jeg ganske nervøs for å fly, men når jeg først kom ut på flyplassen glemte jeg alt sammen å tenkte ikke så mye på det.


Vi fikk seter i midten og ved vinduet, og jeg satte meg ved vinduet selv om egentlig ikke liker å se ut. Det hadde begynt å lysne da vi kom opp i luften. Vi reiste med Norwegian fra Oslo og landet på Gatwick. Det gikk greit å komme seg fra flyet og bort til togstasjonen, hvor vi skulle ta Gatwick Express inn til Victoria. Vi surret litt med å komme oss igjennom sperrene, men med litt hjelp ordnet det seg. Da vi satt på toget innover nevnte Anne at hun syntes det var litt merkelig at vi stoppet på noen stasjoner, for det skulle ikke Expressen gjøre, hehehe!! Når vi kom til Victoria så viste det seg at vi hadde hoppet på et helt annet tog. Ingen sjekket så det spilte ingen rolle! Vi tok Tuben videre til Oxford Circus.

Første stopp var en hobby butikk nede i Soho, hvor vi skulle kjøpe noen Faber Castell tusjer som vi ikke får tak i her. Uheldig som vi er så solgte de dem kun online, og kun til kunder på de britiske øyer. Ikke mye å gjøre med det gikk.Det ble mye trasking, men det var jeg klar over i forveien. Først igjennom Soho til Piccadelly Circus, og så oppover Regent Street hvor vi jo måtte en snartur innom Hamley. Alltid morsomt å stikk innom der å kikke litt. Jeg blir alltid like imponert over alle de unge menneskene som jobber der, og den energien og lekenheten de har. Et perfekt sted for den som liker å være litt barnslig :o)) Når vi kom opp i Oxford Street gikk vi et stykke nedover før vi snudde, for at vi skulle en tur innom Marks & Spencer. Vi hadde en liten diskusjon om hvor den lå hen, Anne mente at det lå mot Tottenham court road. Jeg mente at den lå mot Hyde Park ved siden av Selfridges. Det viste seg senere at vi begge hadde rett :o))

Vi handlet litt hos Marks & Spencer, og så bestemte vi oss for å spise lunch der. Jeg var sliten å trengte litt næring i form av mat å litt å drikke for å orke å gå noe mer. Vi ble sittende en god stund i kafeen å slappe av å skravle, før vi igjen bega oss ut i gatene igjen for å shoppe.


Når vi kom bort til Oxford Circus igjen kunne vi ikke fatte hvorfor så mange sto å tok bilder opp i luften. Da jeg snudde meg for å se, var det en flott regnbue oppe på himmelen. Mens vi hadde spist lunch hadde det kommet en regnskur. Litt merkelig vær den dagen, for på formiddagen så snødde.

Vi fortsatte ferden oppover Oxford Street mens vi stakk innom noen butikker her og der, og handlet på veien. Det ble etterhvert klart at vi trengte en koffert til det vi hadde kjøpt. Ingen av oss hadde lyst til å betale så veldig mye, og gikk videre fra den ene butikken etter den andre. Til slutt ble vi enig om å dra opp til Bayswater litt tidligere enn vi egentlig hadde tenkt. Vi hadde diskutert om vi skulle ta en tur innom julemarkedet i Hyde Park tidligere på dagen, men fant ut at vi ville få litt dårlig tid å droppet det. I Queensway fant vi endelig en butikk som solgte cabinkofferter til en ganske rimelig pris, 39,90. De andre vi hadde sett på hadde kostet fra 50,- og oppover.

Etter å ha gått litt fram og tilbake og vært innom Whiteleys, som jeg hadde hørt var nedlagt men som ikke var det alikevel, tok vi tuben til Paddington for å ta Heathrow Express tilbake til flyplassen. Toget skulle straks gå, så vi fikk beskjed om bare å komme oss på med en gang. Det var først da jeg satt meg ned i setet at jeg kjente hvor sliten jeg egentlig var i bena. Vi skulle av på terminal 2 denne gangen.

Da jeg skulle gå igjennom sikkerhetskontrollen så peip det høyt, til tross for at jeg hadde tatt av meg alt som kunne pipe. Da var det av med sko, og så bli befølt av en kvinnelig betjent først en gang, så med en metalldetektor før hun igjen befølte meg over hele kroppen. Det var jo ikke noe spennende finne så jeg fikk ta på meg sko, belte og resten av yttertøyet å fortsette. Etterpå gikk vi litt rundt i taxfreen en stund før vi satte oss ned å slappet av å tok oss en matbit.


Flyet gikk fra Heathrow 19:30 engelsk tid, og SAS flyet vi reiste hjem med var ikke fult. Da vi sjekket inn ble det noe surr sånn at vi ble sittende på hver vår side av midtgangen. Jeg ytterst på min rad og Anne innerst ved vinduet. En veldig hyggelig kar satt ytterst på Annes rad, men han hadde ikke lyst til å bytte plass med henne. Da det ikke kom noen ved siden av meg flyttet hun seg dit før vi tok av. Det ble ikke så mye skravling på vegen hjem, og jeg benyttet anledningen til å få meg litt søvn siden jeg skulle kjøre fra Gardermoen og hjem.


Jeg var hjemme ca 23:30 og der ventet to pusekatter på mamsen sin… De klatret omtrent oppover bena på meg, og var så glade for at jeg var kommet hjem til dem. Ronja måtte jo sjekke ut den nye kofferten da jeg hadde pakket ut av den. Vinja sto å ventet til jeg hadde flyttet den ned på gulvet. Da gikk hun å la seg godt til rett å tok en liten lur :o))


Lørdag morgen var det meningen at Anne og jeg skulle være på Carl Berner kl 10:30, men undertegnede sov så godt å hørte ikke klokken som kimte helt ut. Vi skulle nemlig dra til Nordby Shopping sammen med Terje og Matthew (som ikke ble med)… Turen ble av, men vi kom oss avgårde litt senere enn planlagt.

Da vi nermet oss den nye Svinesundsbroen var det en nesten stillestående kø, og den var lang som et vondt år. Like plutselig som køen oppsto, så løste den seg opp. 

Det var veldig mange mennesker hos Nordby i går, og jeg fant ut at det beste var å fokusere på meg selv å mitt å ikke på alle andre som var der. Vi dro først til Maxi mat hvor juleribben og en god del annet ble handlet inn. Resten av innkjøpene ble gjort hos Nordby mat, og der hadde de billigere mineralvann. I tillegg kjøpte jeg med meg Apotekernes Julmust som jeg syntes er veldig godt + litt Falcon øl.

Siden det var så mye folk der var det nesten umulig å få et bort på spisestedene, og derfor ble middagen spist på McDonald. Jeg er ikke så veldig glad i fastfood, men jeg var sulten og det smakte ikke så aller verst :o)) Det ble litt mer shopping etter at vi hadde spist, men så var det på tide reise hjem igjen. Vi kjørt først hjem til Terje sånn at han skulle få varene sine inn i fryser og kjøleskap. Deretter opp til Carl Berner før turen gikk hjem til meg. Da Anne og jeg delte posene våre mellom oss, klarte jeg å få med meg en av hennes inn, som besto av kjøttvarene hennes. Jeg oppdaget ikke det før hun hadde dratt hjem, og ringte henne med en gang. Hun valgte å komme tilbake med det samme å hente det.

Det var først da jeg satt meg ned for å se på Tore på sporet at jeg kjente hvor sliten jeg egentlig var. Klarte å holde meg våken til programmet var ferdig, men etter det ble jeg sittende en stund å småsove en stund før jeg endelig klart å komme meg i seng.

Nå burde jeg vel egentlig allerede ha lagt meg, for i morgen venter en ny arbeidsuke… God natta folkens :o))

#london #oxfordstreet #piccadellycircus #regentstreet #reise #dagstur #shopping #hamley #hydepark #heathrow #gatwick #norwegian #sas #paddington #victoria #flytur #sverige #nordby #maximat #mcdonald #carlberner #biltur #ribbe #julemat #julmust #falcon #øl #pepsimax #torepåsporet #sliten #sove

Lunchdate på Tavernan

I helgen spurte Terje om vi skulle ta en lunch sammen denne uken, men jeg kunne i svare ham der og da. Jeg hadde ikke fått oppdatert kalenderen min med møter, men etter å ha sjekket når jeg kom på jobb viste det seg at jeg ikke hadde noen i dag :o))

Derfor ringte jeg ham for å høre om han kunne i dag, og kunne han vettu… Vi diskuterte litt hvor vi skulle gå, og tilslutt falt valget på Tavernan borte på Youngstorget. Der har vi vært en gang før, og de har utrolig god mat der å det er koselig personale. Terje hadde allerede kommet da jeg kom halsende i regnværet, og han hadde allerede bestilt. Når jeg hørte hva han skulle ha, hørtes det så godt ut at jeg tok det samme. Salat med krydret kyllingfilé, mmmmmm!!


Tiden går så alt for fort, når man sitter å koser seg med god mat å skravler…, for skravle kan vi om alt og ingenting, knis! Til slutt måtte jeg bare bryte opp for å gå tilbake til jobben å arbeidsoppgavene som ventet.

Jeg er supertrøtt nå i kveld ettersom jeg omtrent ikke hadde blund på øynene i natt… Jeg sovna faktisk med en gang jeg la meg, men det hjelper ikke mye når man våkner igjen etter bare 30 minutter. Etter det gikk resten av natten med til å forsøke å finne en stilling hvor kroppen slappet av såpass at jeg sovna, noe som ikke skjedde. Det er så frustrerende å ikke få sove mens minuttene blir til timer, og man vet at klokka nærmer seg den tiden jeg skal opp. Det blir ikke så mange minuttene før jeg tar kvelden, tror jeg!!

Jammen kom det litt snø på morningen i dag, og det la seg på bakken her oppe i høyden. Innen jeg kom hjem igjen hadde den smeltet bort igjen. Jeg var ikke så happy for at den kom akkurat nå, for meg kunne den faktisk ha ventet til over neste helg.

Ha en fortsatt fin kveld folkens :o))

#lunch #lunchdate #salat #kylling #trøtt #insomnia #søvn #tavernan #youngstorget #snø #vær

Den nye engelen

Her kommer et bilde av den nye engelen som jeg endelig fikk kjøpt hos Europris… Så fornøyd med den, og den passet helt perfekt opp på kaminen min. Jeg var litt usikker på om jeg skulle velge engelen med gullvinger eller sølvvinger i forveien, men når jeg så dem i butikken var jeg ikke i tvil om at det måtte bli den med sølv. Bilde ble nok litt mørkt, men det får ikke hjelpe


#engel #sølvvinger #lysestake #europris

Oliventrærne har flyttet inn

I sommer kjøpte jeg meg to oliventrær hos Plantasjen, og disse har stått ute på balkongen helt frem til i dag. De tåler ned mot 6 – 7 minusgrader, men jeg har ikke lyst til å utsette dem for det så jeg valgte å ta de inn i dag. Foreløpig har jeg satt de foran kaminen, men når julen kommer og all pynten skal frem må jeg nok finne en annen plass til dem.

Bambuspinnen som skal holde dem oppe har holdt dem oppe, har nå begynt å tippe over til siden så jeg må ta den opp å rette den opp. Det er ikke noe som haster sånn med en gang, men det må gjøres.


#oliventre #tre #natur #vinter #inne #overvintre

Oslo Christmas Show

På fredagskvelden sovnet jeg ganske tidlig i stresslessen, og våknet der ved 5:30 tiden lørdag morgen. Jeg hadde derfor ikke fått med meg de grusomme hendelsene som hadde utspilt seg i Paris på fredagen. Trøtt og forvirret ramlet opp i sengen, for jeg gikk dit, så sjekket jeg mobilen. Da jeg scrollet nedover feeden begynte det å gå opp for meg at noe hadde skjedd, og jeg lette etter en avis for å oppdatere meg. Jeg kunne nesten ikke fatte at det var sant :o(( Siden jeg var så vanvittig trøtt sovnet jeg med mobilen i hånden, og våknet ikke før alarmen gikk av ved 8 tiden.

Jeg hadde i forveien avtalt med Anne at vi sammen med kusinen hennes Britt, skulle dra opp på Oslo Christmas Show på Lillestrøm varemesse. Med hånden på hjerte må jeg si at lysten til å dra dit ikke var så stor etter fredagens hendelser. Jeg følte meg engstelig for å dra til et sted hvor det var mange mennesker, men jeg tok meg sammen å kom meg i dusjen for å gjøre meg ferdig.

Avtalen var at jeg skulle være hos Anne ved 11 tiden, og jeg rakk det akkurat. Kusinen til Anne bor ikke så langt fra Varemessen, så det var raskt å hente henne. Jeg ble litt overrasket over at det var så lite folk der, nesten ingen biler på parkeringsplassen ute å enda mindre inne i parkeringshuset hvor vi valgte å parkere.


Den standen som var mest julete var nok Rusta, som hadde både nisser og masse forskjellige julebelysning. Det gikk i den klassiske varianten, og noe mer moderne for de som liker det. Selv er jeg nok mer til den klassiske belysningen. Ofte syntes jeg ting jeg ser i butikken er så flott, men så tenker jeg på hvor det skal stå hjemme hos meg å finner fort ut at det ikke passer inn i det hele tatt.

Helt ærlig så ble jeg litt skuffet over at det var så lite jul på messa i år, samt at det ikke var så mange stand der. De hadde virkelig skjært ned på deltagerne, men det var alikevel nok å se på. Vi endte opp med å rusle rundt i noen timer.


Her var det utrolig mange spennende oster, og jeg endte opp med å kjøpe to stykker. Den ene het Old Dutch, og var en vellagret ost med utrolig god smak. Jeg har tenkt å gjemme den frem til nærmere jul. Man må nemlig ha god ost i jula :o))
Hos Løiten Lys er det alltid mye spennende, og det var vel en av de største standene. Det var mange folk der, og ingen gikk derfra uten en pose med noe i. Jeg kjøpte et søtt glassfat på stett og en grønt juletrelys som skal stå på toppen. Det ligger fortsatt innpakket, så bilde på det kommer en gang senere.

I tillegg kjøpte jeg meg en kurv i cerise, laget av elefantgress og lær av et kvinneprosjekt i Kenya. Så på en lignende kurv sist gang jeg var på Dyrskun i Seljord, men da skulle jeg kjøpe den “like før vi dro hjem”. Det ble de selvfølgelig ikke noe av vettu.

Det tar jo på å traske rundt sånn, og vi bestemte oss tilslutt for å sette oss ned for å spise litt å få en kopp kaffe. Jeg kjøpte meg en croissant med mandelfyll, men de solgte ikke kaffe der så da ble det mineralvann i stedet. Etter at jeg hadde satt meg så jeg at de solgte kaffe rett ved, men da orket jeg ikke å forlate plassen min. Rett bak der vi satt var det en scene, hvor de hadde underholdning for barna. Like etter vi hadde satt oss begynte de å spille en vanvittig høy musikk, og vi måtte rope til hverandre for å bli hørt. De kunne kanskje ha dempet lydnivået et par hakk, for ungene hadde hørt musikken allikevel.

Etter en liten hvil tok vi oss en runde til for å kikke før vi sa oss fornøyd med dagen. Det var langt fra fult på parkeringsplassen eller i parkeringshuset da vi dro derfra, og det var i grunnen litt overraskende siden det også var arrangert Pet Show i andre salen. Vi gikk ikke inn dit, da vi tidligere hadde hørt at Dyrebeskyttelsen hadde trukket seg ut pga forholdene til dyrene som skulle være der. 


Etter å ha kjørt Britt hjem dro Anne og jeg opp til Gardermoen for å sjekke ut hvor vi skal parkere bilen når vi skal til London om ikke mange dagene. Vi er begge to ganske opptatt av å vite i forveien hvordan ting skal være. Vi skal være på Gardermoen kl 06:00 om morningen, og da er det ingen av oss som har lyst til å begynne å surre rundt. Vi stakk bort i informasjonsdisken å snakket med en veldig hyggelig å hjelpsom dame, og begge to følte seg beroliget  å at vi hadde kontroll på parkeringen. Vi passet også på å ta ut 60 pund, sånn at vi har noen penger i lommeboken. Kan være greit vet jeg av erfaring.

Jeg hadde ikke drukket noe kaffe siden tidlig på morningen, så jeg kjøpte meg en kopp å litt å spise på å så satt vi oss ned litt å slappet av. Vi pratet om det som hadde skjedd i Paris, og at det la en liten demper på reisegleden. Reise skal vi, men jeg kommer garantert til å tenke på om noe kan skje mens vi er der. Syntes egentlig at jeg hadde nok med å klare å holde meg rolig på flyreisen, siden jeg hater å fly, og nå blir det nok en ting å uroe seg for!!!!


På veg hjem dro vi innom Europris på Lørenskog, for jeg hadde ikke glemt den fine engelen jeg hadde sett i brosjyren. Der hadde de engelen, og jeg kjøpte med meg en med sølvfargede vinger. Jeg hadde missforstått litt reklamen for jeg trodde at det var to engler i esken, men når jeg så størrelsen skjønte jeg at det ikke stemte. Det de mente var ikke at det var to engler, men at det var to lysholdere. Altså en i hver hånd. 

Europris hadde pyntet så koselig i inngangspartiet, nesten sånn jeg husker at det var i de fleste butikkvinduene da jeg var barn :o))

Anne og jeg pleier å bytte på å være hos hverandre på lørdagene, men jeg var glad for at vi droppet det denne gangen. Jeg var sliten etter en lang uke på jobben, som ikke startet så bra for mitt vedkommende. I tillegg ble jeg sliten av å traske rundt på messa hele dagen. 

#jul #oslochristmasshow #julestemning #julepynt #julebelysning #ost #løitenlys #lys #pynt #nisser #rusta #gardermoen #oslolufthavngardermoen #parkering #london #kaffe #europris #engel

Jula har kommet til Europris

Jeg var en snartur innom Europris nede på Bryn på veg hjem fra jobben i dag, og der var jula kommet for fult både ute og inne. Det var rene flombelysningen fra lysslyngene de hadde dandert så fint utenfor butikken. Ikke bare lyste de fint, men de blinket litt sånn diskre. Den megastore nissen syntes jeg vel kanskje var litt vel mye…Personlig så syntes jeg at det ville ha vært bedre om de hadde flyttet den ned fra plattingen. Da hadde den ikke virket fult så ruvende, som den gjør nå. 

Grunnen til at jeg skulle innom var at jeg hadde sett i brosjyren, som kom i posten her om dagen, at de hadde noen fine englelysestaker. Se bilde nedenfor. Det er jo så typisk når jeg har bestemt meg for å kjøpe noe så har de det ikke. De hadde hengt opp prislappen på hylla og oppe i taket, men på plassen sto det en stor stygg blå englelysestake. Jeg fant til slutt en person som jobbe i butikken, og spurte han om de ikke hadde fått de inn. Svaret var: jammen dette er jo den lysestaken det, og så dro han opp brosjyren å prøvde å overbevise meg at de søte hvite var den samme som den mørkeblå.

Jeg forsøkte å forklare ham at de ikke var i nærheten av å være like, men dessverre så nådde jeg ikke fram… Etter å ha forsøkt å overbevise ham om at han hadde feil en god stund, kjente jeg at det begynte å koke innvendig. Da fant jeg ut at det beste var å gå mot kassa sånn at jeg ikke kom til å si noe jeg angret på :o( Jeg får stikke innom en annen Europris butikk litt senere, for jeg vil ha disse lysestakene.


#jul #julepynt #belysning #lysslynge #europris #engler #lysestaker #frustrasjon #irritasjon

Stor men enda så liten

Jeg kom plutselig på at jeg hadde noen bilder på USB-pinnen, som henger på nøkleknippe. Det var noen bilder som Anne hadde tatt av meg i sommerferien, og som jeg helt hadde glemt bort.

Den rosa personen midt i bildet er meg, og selv om jeg er en stor å kraftig person virker jeg liten når man ser fjellet og dalen under. Bildet er tatt oppe på Gaustatoppen i august måned. Utsikten der oppe fra er jo helt fantastisk, og man kan se utrolig langt på en klar å fin dag som vi hadde :o))


#sommer #sol #telemark #gaustatoppen #utsikt #megselv #midti #fjell #ferie #august #pink #rosa #ute #utpåturaldrisur #steinrøys #mennesker #turfolk #utflukt