PĂ„skesokker uten harepuser 🐰

Heisann!

Det har vĂŠrt stille rundt om prosjektet “PĂ„skesokkene” en stund nĂ„, men nĂ„ er de altsĂ„ ferdig strikket. Jeg har igjen Ă„ feste alle lĂžse trĂ„der fĂžr jeg kan ta de i bruk. Holdt nesten pĂ„ Ă„ gi opp hele prosjektet da jeg ikke fikk til mĂžnsteret med harepusene, som uansett hva jeg gjort ble for stramt. MĂ„ nok Ăžve veldig pĂ„ Ă„ strikke med flere farger, innen jeg begir meg inn pĂ„ et sĂ„nt prosjekt igjen.

Jeg ville jo strikke dem ferdig, sÄ til slutt fant jeg pÄ noe annet i stedet for harepusene. Like fint, nei kanskje ikke
..

Over her kan du se resultatet
 Etter at jeg ble ferdig med fÞrste sokken, angret jeg veldig pÄ at jeg ikke laget smalere men flere striper med hvitt og brunt. Tror det hadde blitt mye finere, men Ä rekke opp en gang til var ikke aktuelt sÄ det ble som det ble.

Bortsett fra stripene er jeg egentlig ganske fornĂžyd med resultatet. De ble ikke direkte pĂ„ske sokker, men det gjĂžr ikke sĂ„ mye. Jeg kommer til Ă„ bruke dem, og de er veldig varme og gode over anklene og oppover leggene đŸ„°

Har bestemt meg for at jeg skal lage flere av denne typen, men da bytte ut mĂžnsteret med en hel farge. Noe jeg tror kan bli veldig fint.


Chili con Carne, strikketĂžy og pĂ„skegodt 🐣

Bilde er lÄnt fra nettet


Heisann!

Ute er det grÄtt og trist vÊr i dag, og det regninger litt innimellom. Temperaturen ligger pÄ mellom +5C og +6C.

Det ble litt lite sÞvn pÄ meg i natt, dels for at jeg kom sent i seng men ogsÄ for at vi mistet en time i natt. Alarmen sto pÄ 9 den som vanlig, men kroppen min og hode mitt var en time pÄ etterskudd. Jeg kjenner meg litt sigen akkurat nÄ, sÄ det er godt at jeg ikke har noen bestemte planer for dagen, gjesp!

I gÄr hadde jeg besÞk av Bestisen, som har blitt en tradisjon pÄ PÄskeaften. Jeg serverte Chili con Carne ala Toro med tilbehÞr av hvitlÞks brÞd. En helt grei rett selv om den ikke er laget fra bunnen av, som er sÄnn passe sterk. NÄr maten hadde fÄtt sunket litt ble det gelé og vaniljesaus, som Bestisen hadde tatt med seg.

Jeg/vi blir aldri for gammel til pĂ„skeegg med godteri, og vi hadde begge et passe stort egg som var fylt til randen i gĂ„r. Jeg kjenner pĂ„ kroppen i dag at det nok ble litt for mye av det gode i gĂ„r
 

Ellers satt vi Ä skravlet i mens vi strikket oss igjennom kvelden. Bestisen strikker babytÞy til LÞrenskog Revmatikerforenings julemarkedet senere i Är, og jeg holder pÄ med Sofie skjerf til en av damene i foreningen. Et prosjekt jeg overtok av henne nÄr hun merket at hendene hennes ikke klarte Ä strikke allikevel. Jeg har kommet godt i gang med fellingen, sÄ jeg tar sikte pÄ Ä bli ferdig med det i dag.

Nei nĂ„ mĂ„ jeg fylle opp kaffekoppen igjen, sĂ„ kanskje kroppen og hode mitt begynner Ă„ komme til seg selv igjen ☕☕

HĂ„per du fĂ„r en fin sĂžndag og fortsettelse pĂ„ pĂ„sken đŸ„°


Blir det rĂždt/ginger neste gang đŸ€”

Heisann!

Ute er det tÄke som ligger helt ned mot bakken, i alle fall her oppe pÄ de Stormfulle hÞyder. Temperaturen ligger pÄ +6,2C.

Sitter Ä nyter dagens fÞrste kopp med kaffe og samler energi til Ä ta en runde med stÞvsugeren, i mens Vinja maser om Ä fÄ vÄtfóret sitt. Er stiv i nakken, som nok skyldes at jeg har sovet i litt feil stilling. I tillegg sÄ krisler det i halsen, men ikke for at jeg er eller begynner Ä bli forkjÞlet. Nei, det er allergien som er Ärsaken til det. Opplever det samme hvert eneste Är pÄ denne tiden og utover en stund


Skal jeg farge hÄret rÞdt/ginger neste gang?

I gĂ„r kveld satt jeg, som jeg ofte gjĂžr, Ă„ scroller pĂ„ TikTok og sĂ„ pĂ„ alt det snĂ„le folk legger ut. Da dukket det opp et nytt filter som flere hadde prĂžvd, og da mĂ„tte selvsagt jeg ogsĂ„ gjĂžre det. Hvordan se ut med rĂždt eller ginger hĂ„r? Har jo hatt det i luggen et par ganger, og syntes det var ganske kledelig. Kanskje jeg skal farge det over det hele neste gang, hva syntes du? Blir selvsagt ikke som pĂ„ bilde som ikke bare har filter til hĂ„ret, men ogsĂ„ huden. Min hud kan jo sammenlignes med en fiskebolle i fargen 😉 Vi fĂ„r se hva jeg bestemmer meg for etter hvert.

Senere i dag kommer Bestisen pÄ besÞk til meg pÄ middag. Skal dra opp Ä hente henne ved 15 tiden. Meningen var lenge at jeg skulle servere kalkun med lÄrben, men jeg fikk ikke tak i det fÞr pÄske. SÄ da blir det i stedet Toro sin Chili con Carne med hvitlÞks baguett. Det gÄr fort Ä lage, og sÄ er det veldig godt selv om den ikke er laget fra bunnen.

NĂ„ mĂ„ jeg fĂ„ baken opp av stolen og komme i gang med det som skal gjĂžres, og sĂ„ hĂ„per jeg du fĂ„r en fin pĂ„skeaften 🐣

Jeg var invitert pÄ middag i gÄr

Image by Alexa from Pixabay

Hei og god Langfredag!

Ute blÄser det fortsatt i trea, og sola leker gjemsel mellom skyene. Temperaturen ligger +5,4C.

I natt har jeg sovet sÄ godt og ikke vÊrt vÄken en eneste gang, fÞr jeg slo opp Þynene rett fÞr 08:30. Da hadde jeg vÊrt i drÞmmeland i 8,5 time, og det skjer ikke hver natt. Kjenner pÄ kroppen at det gjorde veldig godt.

Jeg startet dagen med Ä pakke bort klesvasken fra onsdagen som endelig var tÞrr. Det var godt Ä kunne brette sammen klesstativene og fÄ tilbake kontoret igjen, for jeg kom nesten ikke inn der


I gĂ„r var jeg hos Bestisen pĂ„ middag sammen med nevĂžen og niesen hennes samt en venninne av niesen. Bestisen disket opp med indrefilet, flĂžtegratinerte poteter, grĂžnnsaker og bearnaisesaus. Å sĂ„ godt det var, nam nam. NĂ„r maten hadde fĂ„tt sunket litt ned, og vi ikke fĂžlte oss like mette lenger ble det gelĂ© med vaniljesaus. Vi storkoste oss og satt lenge ved bordet og pratet.

Valpen Ayla

Niesen til Bestisen hadde med seg sine 3 nakenhunder, som heter Susi, Jagan og vesle valpen Ayla som du kan se pÄ bilde over her. Litt usikker pÄ om jeg har skrevet navnene riktig
 Det ble selvsagt mye hund med sÄ mange skjÞnne rundt oss. Susi skal snart bli mamma og var god og rund i magen sin. Hun er den eneste av hundene som har pels. Om du ikke visste det sÄ har noen av nakenhundene pels, og de kalles for Puff.

Sammen med Bestisen bor jo katten Felix, og hvordan fungerte det med sĂ„ mange hunder? Veldig bra, for Felix er helt avslappet til dem og blir det for mye hopper han bare opp i hĂžyden hvor de ikke klarer Ă„ komme đŸ±

Jeg ble ikke sĂ„ lenge hos Bestisen, og var hjemme i god tid til Ă„ gi Vinja medisinen sin kl 21. Resten av kvelden satt jeg i godstolen med Vinja i fanget Ă„ sĂ„ litt tv og glippet med Ăžynene 😉

I dag stĂ„r det ikke sĂ„ mye pĂ„ programmet, egentlig bare Ă„ vaske over pĂ„ badet og danse tango med stĂžvsugeren. Å sĂ„ skal jeg synke ned i godstolen med strikketĂžyet resten av dagen, tror jeg da


Ønsker deg en fin Langfredag đŸ„°


PĂ„sken startet med et brak

Image by Peggy und Marco Lachmann-Anke from Pixabay

Heisann og God PĂ„ske!

Ute driver sola Ä kikker fram bak et tynt skylag, og det blÄser frisk i trÊrne. Temperaturen ligger pÄ +5,1C.

PÄsken startet med dunder og brak i gÄr ettermiddag, og det var ikke pÄ noen god mÄte dessverre. Jeg ville passe pÄ Ä fÄ unna en stor klesvask innen helligdagene startet. Ved fÞrste sentrifugering kom det noen merkelige lyder fra badet, og det var ikke sÄnne lyder den burde lage. SÄ roet den seg nÄr den fortsatte med vaskingen til det var igjen 30 min av vasketiden. Da ble lydene verre og jeg mÄtte stoppe maskinen. NÄr jeg endelig fikk Äpnet lokket sto trommelen med Äpningen ned, og jeg slet med Ä snu den sÄnn at jeg fikk ut den klissvÄte vasken. SÄ fort jeg lukket igjen Äpningen surra trommelen rundt sÄ den kom ned igjen. Tydelig at trommelen var gÄtt i stykker, sukk.

Det som skulle bli en rolig onsdagskveld, endte opp med at jeg sto Ă„ skylte og vrei opp en stor klesvask for hĂ„nd. Å det er noe nakken og skuldrene ikke likte.

NÄ er jeg ganske heldig som har et stort og flott vaskeri i kjelleren, med to vaskemaskiner, sentrifuge, stor tÞrketrommel og tÞrkerom. Det eneste som er litt dumt er at jeg ikke kan vaske akkurat nÄr det passer meg, men det gÄr inntil jeg fÄr rÄd til Ä skaffe meg en ny vaskemaskin.

Ellers denne uka sÄ mÞtte jeg Bestisen og niesen hennes pÄ tirsdag, hvor vi dro en tur pÄ Triaden for Ä handle litt snoop til pÄske egg + litt annet. Det ble tid til Ä sitte ned Ä spise lunch sammen ogsÄ fÞr vi dro hvert til vÄrt. I gÄr var det Strikkekafé med gjengen pÄ Veiviseren, og vi ble 6 stykker.

NÄ skal jeg lage meg en sen frokost med blÞtkokt egg
 Jeg hÞrte tidlig at det kunne bli manko pÄ egg, sÄ jeg var ikke sen om Ä kjÞpe sÄnn at jeg har til over pÄske. HÞrte at det var sÄ og si tomt mange steder i gÄr.

HĂ„per du fĂ„r en fin skjĂŠrtorsdag 🐣


Det nytter ikke Ă„ krangle med en robot đŸ€–

Heisann og god pĂ„ske 🐣

Ut er det ikke sol og fint pÄskevÊr, nei for her laver snÞen ned. Temperaturen ligger pÄ +2C.

Jeg kom meg i mÄl med Ä gjÞre i stand til pÄske i gÄr. Kyllinger, hÞner, haner og harepuser titter fram over alt i stua. Det ble litt til overs og det har fÄtt plass pÄ soverommet og pÄ kjÞkkenet. FÞr la jeg pÄ pÄske duker ogsÄ, men det har jeg droppet. Syntes ikke det er noen ide Ä styre sÄ fÊlt for den korte tiden det skal vÊre framme.

Det ble til at jeg sov alt for lenge i dag, og planen om Ă„ hĂžre pĂ„ PĂ„skelabyrinten pĂ„ NRK1 gikk nesten i vasken. Jeg fikk med meg litt mer enn halvparten. Det er tradisjon Ă„ hĂžre pĂ„ den i pĂ„sken, og noen ganger klarer jeg faktisk Ă„ klure ut hvor reisemĂ„let er. Gikk ikke fult sĂ„ bra i dag 😉

PrÞvde Ä chatte med Klarna nÄ pÄ formiddagen, men sÄnne roboter orker jeg bare ikke. Jeg har nemlig fÄtt purring pÄ en regning som jeg har betalt. Betalte to stykker nÄr jeg fikk penger den 20.03., som ble bokfÞrt ut av kontoen dagen etter. Den stÞrste regningen har Klarna fÄtt, men den andre pÄstÄr de hardnakket at de ikke har fÄtt. Nytter ikke Ä diskutere med en robot, som bare sier at belÞpet ikke er hos dem og det kan ta opp til 7 dager fÞr de fÄr det. Noe som er rart nÄr de har fÄtt det andre belÞpet, som ble betalt samme dag. Jeg skal vente til i morgen, og har de ikke fÄtt pengene da skal jeg se om jeg finner et telefon nummer, sÄnn at jeg kan snakke med et menneske!!!

I gĂ„r brukte jeg noen timer pĂ„ Ă„ strikke pĂ„ pĂ„skesokkene mine
 Ble jo ferdig med den fĂžrste i forrige uke, og jeg kom godt i gang med den andre fĂžr den ble liggende. Jeg var effektiv og har nĂ„ kommet et godt stykke forbi hĂŠlen. HĂ„pet er at jeg klarer Ă„ bli ferdig med den i dag eller i morgen. Å da kommer det bilde 😉

NĂ„ rumler det i magen, sĂ„ det er pĂ„ tide Ă„ lage seg litt sen frokost đŸ„Ș

HĂ„per du fĂ„r en fin mandag og start pĂ„ pĂ„sken đŸ„°


Det ble ingen gevinst, men moro var det allikevel

Heisann og god lĂžrdag!

Sola var Ä vidt framme tidligere pÄ morgenen, men nÄ er himmelen blitt grÄ. Temperaturen ligger pÄ +4C.

Til morgenen i dag saumfarte jeg radio-programmet, for Ă„ sjekke nĂ„r PĂ„skelabyrinten startet. For jeg var 100% sikker pĂ„ at det var i dag det begynte, men det er fĂžrst til mandagen. Det er sikkert sĂ„nn hvert Ă„r, og jeg som husker helt feil. Uansett, da har man noe Ă„ glede seg til etter helgen đŸ“»

I gĂ„r var det endelig Musikkbingo igjen, og jeg var pĂ„ plass sammen med 9 andre damer. Som sist var det helt fult og stemningen kjempehĂžy, og vi hadde det veldig gĂžy. Kjenner jeg er litt hes i dag etter Ă„ ha sunget med pĂ„ de fleste sangene. Sunna som stĂ„r for musikken har alltid lagt opp til at under BINGO navnet er det forskjellige kategorier med musikk. I gĂ„r hadde hun sortert den etter nĂ„r de ble utgitt, fra 60-tallet og opp til 2000-tallet. Vi rundt bordet hjelper alltid hverandre, sĂ„nn at alle har en sjanse til Ă„ fylle bingo brettet med riktig tall. Det ble E som vant premie pĂ„ vĂ„rt bort, mens vi andre ikke var sĂ„ heldige. Helt pĂ„ slutten satt M og jeg igjen med et og samme tall, og vi krysset fingrene for at det skulle komme. Gjorde ikke det vettu 😉

Å ja det er meg som drikker Ăžl, og ja det er meg som kjĂžrer bil etterpĂ„. Fortvil ikke, for Ăžlen var alkoholfri den sĂ„ det gikk veldig greit 😉

Jeg traff en tidligere kollega, som gikk av pensjon lenge fÞr meg, som var der sammen med mann, sÞnn og svigerdatter pluss noen til. Har ikke sett henne etter at hun gikk av sÄ det var gÞy Ä prate litt med henne. Hun fortalte at de pleide Ä vÊre pÄ Veiviseren hver uke til Quiz kveld. Jeg husket da at jeg hadde sett bilde av dem nÄr de vant en gang i fjor.

PĂ„ veg hjem i gĂ„r var Bestisen og jeg en snartur innom Kiwi for Ă„ handle. Da vi kom ut igjen og skulle dra, hadde en person parkert sĂ„ nĂŠre pĂ„ min side at jeg ikke kunne komme inn. Om magen hadde vĂŠrt litt mindre og jeg ikke hadde vĂŠrt sĂ„ stiv i ledder og muskler, ville jeg kanskje ha klart Ă„ smyge meg inn. Vi sto der en stund Ă„ ventet i hĂ„p om at vedkommende skulle komme ut, men nei
 Til slutt forsĂžkte Bestisen seg pĂ„ Ă„ Ă„le seg inn og klarte det, og hun fikk kjĂžrt bilen fram noen meter. Jeg var fly forbanna og tok bilnummeret og tenkte at denne personen skulle jammen fĂ„ hĂžre det. Innen jeg kom hjem hadde jeg heldigvis roet meg, og lot vĂŠre Ă„ gĂ„ videre med det. Hadde sikkert bare blitt brĂ„k tenker jeg đŸ€”

I dag var planen at jeg skulle gjÞre rent sÄnn at jeg kunne sette fram litt pÄske pynt, men jeg har null energi til det sÄ jeg utsetter det til i morgen. Kan nok hende jeg henter opp pynten etterpÄ i dag.

HĂ„per du fĂ„r en fin lĂžrdag đŸ„°.                                                                                     

Jeg slapp meg selv lĂžs pĂ„ Plantasjen đŸŒ±

Heisann!

Ute er det bare noe skydotter her og der, og solen skinner Ä fÄr restene av den skitne snÞen og fÄr den til Ä smelte litt fortere. Temperaturen har lagt seg pÄ +5,3C.

Da ble det litt opphold fra bloggen igjen
 Tanken har jo vÊrt at jeg skulle sette meg ned hver dag nÄr jeg kom hjem, men da var det som om noen slo av bryteren og energien bare forsvant.

Onsdagen var det igjen Strikkekafé pÄ Veiviseren, sammen med de samme flotte damene som stort sett kommer hver uke. De 4 nye som stakk innom for en uke eller to siden kom ikke tilbake. Enten skremte vi vettet av dem, eller sÄ har det ikke passet for dem.

Etter Strikkekaféen dro jeg en tur innom Plantasjen for Ä se etter noen nye planter. Det var pÄ tide Ä bytte ut de som ikke hadde klart vinteren sÄ godt.

Det ble 5 nye planter, hvorav 4 av dem stĂ„r pĂ„ kjĂžkkenet.  I vinduskarmen har vi til venstre en DvergfjĂŠrpalme, og til til hĂžyre en Monstera Obliqua. Begge to er mini planter. Lovet meg selv at jeg aldri skulle kjĂžpe det igjen, ettersom jeg nesten aldri klarer Ă„ fĂ„ dem til Ă„ trives
 Den gule begoniaen er den jeg fikk da jeg var pĂ„ pĂ„ske avslutning i Arbeidsstua.

De to pÄ bordet er noe som heter Juvélorkide, en plante jeg faktisk aldri har hatt tidligere. Tanken var at de skulle stÄ i stuevinduet, men de liker ikke sÄ godt varmeovner har jeg lest meg til. SÄ da fÄr de stÄ pÄ kjÞkkenbordet sÄ lenge.

Den siste jeg kjÞpte om onsdagen var en Dragelilje, som jeg faktisk har en av fra fÞr og som er en av fÄ mini planter jeg har fÄtt til. I gÄr kjÞpte jeg to planter til pÄ OBS i LillestrÞm, og det er de to pÄ hver side i bilde. En plante som har flere navn som Kinesisk pengetre og ElefantÞre + noen til.

Jeg pottet om alle mini plantene pÄ onsdagen, men glemte helt Ä sjekke om de hadde de berÞmte smÄ plastpottene rundt rÞttene. Vil ikke uroe dem igjen nÄ, men mÄ nok sjekke det om en liten stund.

I gÄr hadde jeg avtalt med Bestisen at vi skulle dra til OBS i LillestrÞm for Ä handle inn til pÄske. Det var et smart trekk, for det var ikke sÄ mange i butikken. Jeg fikk krysset av alt pÄ handlelisten bortsett fra kalkun pÄ ben til pÄskeaften, for det hadde de ikke. Mulig jeg dropper kalkunen helt, og tar noe annet. MÄ gÄ litt i tenkeboksen angÄende det.

FĂžr vi dro hvert til vĂ„rt stakk vi innom Veiviseren i LĂžrenskog hus og spiste lunch. E som er koordinator i LĂžrenskog hus kom bortom oss, og jeg fikk spurt om det var innafor Ă„ komme med idĂ©er til filmer ol. Noe hun bekreftet at det var. Jeg hadde nemlig hĂžrt om en dokumentarfilm av Filip Hammar og Fredrik Wikingsson som heter “Den sista resan”. Filmen handler om Filips far Lars og hvordan han ble etter at han gikk i pensjon, og den hadde premiere i Sverige 1 mars. E noterte samtidig som jeg kom noen andre idĂ©er jeg hadde gĂ„tt Ă„ tenkt pĂ„. Spennende Ă„ se om noe av det kan gjennomfĂžres 😊

I dag kunne jeg sove til jeg vÄknet av meg selv, og det var veldig godt. Jeg kjente at jeg trengte det, og ikke minst kunne ha noen timer for meg selv uten noen avtaler som skulle rekkes.

NÄ skal jeg nyte siste rest av den andre koppen med kaffe, og sÄ lage meg en sen frokost.

HĂ„per du fĂ„r en fantastisk fredda đŸ„°

Jeg fant fram skjegg-trimmeren, og satte i gang…

Heisann!

Ute er det litt grÄtt i dag, og de som tror de forstÄr seg pÄ vÊret mente at det skulle komme mer snÞ. De fikk jammen rett i det nÄ i ettermiddag. Temperaturen har ligger rundt +2C.

I gĂ„r kveld gikk ferden til LĂžrenskog for Ă„ mĂžte VIP-Snellene, til en kveld med klirrende strikkepinner og sosialt samvĂŠr. H hadde bakt surdeigs kanelsnurrer, og de var jammen gode. Hun hadde med melis ogsĂ„, men jeg syntes ikke det var nĂždvendig for det ble for sĂžtt for meg. Jeg hadde med meg Sofie skjerfet i stedet for pĂ„skesokken. Den vil jeg heller strikke pĂ„ her hjemme 😉 Vi pleier jo Ă„ mĂžtes annen hver mandag, men ettersom S som var med fra starten (som flyttet lenger opp i landet) kommer nedover til helgen, skal vi mĂžtes til mandagen igjen.

I dag var det pÄskeavslutning i Arbeidsstua til LÞrenskog Revmatikerforening, og vi fikk servert smÞrbrÞd med roastbeef og egg med reker + litt smÄgodt etterpÄ. I tillegg fikk vi pÄskeegg. Vi i styret fikk ogsÄ en gul begonia og et ekstra pÄskeegg. Vi satt Ä skravla og koste oss i et par timer, innen vi brÞyt opp Ä dro hvert til vÄrt.

Bestisen og jeg dro en snartur innom Bogerud Tekstil, for hun hadde gÄtt tomt for gult garn til pÄskesokkene sine. Jeg var pÄ nippet til Ä kjÞpe et tofarget garn til noen sokker til meg selv, men klarte Ä la vÊre


Det er en god stund siden jeg klippet hÄret mitt, og det var blitt langt og tungt. Samme hva jeg prÞvde pÄ ble det ikke orden pÄ det, og jeg har gÄtt rundt Ä vÊrt misfornÞyd lenge. NÄr jeg kom hjem i dag, fant jeg fram skjegg-trimmeren.

Å fĂžr du begynner Ă„ lure pĂ„ om jeg har skjegg som mĂ„ trimmes, sĂ„ er svaret nei. KjĂžpte den for Ă„ barbere Ronja, nĂ„r tovene hennes ble for tett til Ă„ bĂžrstes ut.

Det er lettere Ă„ “klippe” hĂ„ret med trimmeren enn med en saks, sĂ„ det var det jeg gjorde. Tok fĂžrst vekk i overkant av 3 cm i nakken, og sĂ„ ca 2 cm pĂ„ det meste av resten. Jeg kom ikke ordentlig til i nakken sĂ„ jeg tok ikke sĂ„ mye der. Selv sĂ„ syntes jeg ikke det ser sĂ„ ille ut, men hva en profesjonell mener er jo noe helt annet đŸ€”

La ut bilde over her pÄ Snap, og ikke lenge etter kom det melding fra frisÞrdamen min. Hun tenkte vel at, selv om det ikke ser sÄnn ut, nÄ har a skamklippet seg.. Hun er for tiden sykmeldt etter en skulderoperasjon, men skal sÄ smÄtt begynne Ä klippe igjen etter pÄske. Jeg sa at hun ikke behÞvde Ä tenke pÄ meg og hÄret mitt akkurat nÄ, for det er greit som det er en stund fremover. Vi tar nok en prat over pÄske tenkere jeg og bestemmer nÊrmere da.

NĂ„ er det pĂ„ tide Ă„ gi Vinja medisinen sin, og etterpĂ„ skal jeg vie resten kvelden til tv’n.

HĂ„per du har hatt en fin tirsdag đŸ„°

Sola skinner, men balkongvinduene er frosset fast 🙈

Heisann!

I gÄr lavet snÞen ned og da det ga seg ut pÄ kvelden hadde det kommet flere cm. I dag derimot har vi fÄtt tilbake sola igjen, og med den noen minusgrader pÄ -3,1C.

Var nettopp ute pÄ balkongen for Ä prÞve Ä koste snÞ av solcelle lyktene mine i balkongkassene, som har ca 5 cm med snÞ pÄ toppen. Blir veldig lite lys av sÄnt. Det gikk veldig dÄrlig, for vinduene var fastfrosset. HÄper sola klarer Ä tine de opp nÄr den runder hushjÞrnet om et par timer.

Jeg hadde egentlig ikke tenkt meg ut i gÄr, men sÄ hadde jeg ikke noe mer febernedsettende sÄ jeg bestemte meg for Ä dra ned pÄ Bryn senteret. FÞrst mÄtte jeg grave fram garasjeporten, og det tok nesten det lille jeg hadde av krefter for snÞen var tung i tillegg til at det var mye av den. Det var ikke sÄ veldig gÞy Ä kjÞre heller, for snÞen hadde lagt seg i gatene og det var skikkelig glatt. De aller fleste kjÞrte etter forholdene, sÄ det gikk greit Ä komme seg til og fra Bryn selv om bilen sklei litt hit og dit.

Det ble litt usikkerhet blant noen av de fra Revmatikerne jeg skulle ha gĂ„tt sammen med pĂ„ “Lisa loves ABBA” i gĂ„r, for det var rĂžykutvikling i LĂžrenskog hus. Det viste seg Ă„ vĂŠre inne i kino butikken i en popcorn maskin om jeg ikke husker helt feil. Kinoen ble stengt, men forestillingen Revmatikerne skulle pĂ„ gikk som normalt. Skal ringe Bestisen senere i dag, for Ă„ hĂžre hvordan forestillingen var. Fikk jeg solgt billetten min? Nei, jeg gjorde ikke det sĂ„ det var dessverre penger tapt, men ikke noe Ă„ irritere seg over.

Hvordan er formen i dag? Vel, jeg har fortsatt feber men ikke like hĂžy som i gĂ„r. SĂ„ jeg skal ta det helt med ro i dag, og vie oppmerksomheten totalt til strikketĂžyet. Jeg har jo et par sokker som mĂ„ bli ferdig til pĂ„ske 😉

HĂ„per du fĂ„r en fantastisk sĂžndag đŸ„°