Det blir alltid litt i siste liten……

Når jeg har god tid til å få noe gjort, så blir det alltid til at jeg legger det tilside for jeg trenger ikke gjøre det med en gang… Det er jo bare tull egentlig, for det hadde selvsagt vært det lureste å gjøre det med en gang… Jeg er vel ikke skrudd sammen på den måten, og måååååå bare gjøre ting med høy hjerterytme og et blodtrykk som matcher…


Selvangivelsen og alle dokumentene som bekrefter det som skal inn i alle postene har kommet for evigheter siden, så derfor var det jo ingen grunn til å la den ligge helt til i dag….. Alikevel var det jo det jeg gjorde!!! Nå er det i allefall sjekket, og “sendt” inn.. Jeg har alltid brukt disse kodene for å komme inn på Altinn.no, men så hørte jeg fra en venninne at jeg kunne oppgradere spillekortet fra Norsk Tipping for å bruke det ved påloggingen. Det er jo helt perfekt, for jeg roter alltid bort kortet med alle disse kodene på, men spillekortet mitt har jeg alltid for hånden :o))


Etter å ha vært på Oslo Tattoo Convention i går, er jeg mer bestemt enn noen gang på å få flere tattisser… Tenkte at jeg skulle sjekke ut Crazy Needle på Oppsal Senter om de har noen time innen nermeste fremtid.. Det ble pris til artisten på Convention, og det var flott arbeide…. Jeg hadde tenkt at Tina som har gjort mine 3 andre, skulle få gjøre flere…, men nå tenkte jeg at jeg skulle la noen andre få lov til å komme til oxo. Hadde helt glemt at det var åpnet en Tattoo shappe på Oppsal, og det er klart at jeg må sjekke de ut :o))


Det har vært en flott dag i dag, med mange varmegrader og sooool…. Jeg har sittet ute på balkongen mye av dagen i dag, og kozt meg sammen med pusene. Vinja lå rett ut i sola det meste av dagen, og hun sov så godt at ingenting kunne vekke henne, hehehe!!! Ronja var litt frem og tilbake, for hun syntes nok at det var litt for varmt til tider… Etter at jeg hadde gjort meg ferdig med selvangivelsen, tok jeg med meg kioskromanen min, Morgengry, og begynte å lese… TV’n måtte bare klare seg selv inni stua, hehehe… En kan ikke sitte inne når været er så flott.. Boka ble lest ut den, og slutta når det var som mest spennende men jeg klarte å styre meg fra å begynne på en ny en…

Det blir vel ikke så lenge før jeg krabber til sengs tenker jeg, for i motsettning til mange andre, skal jeg på jobb i morgen.. Tenker at det blir ganske greit jeg, for mange har nok tatt seg fri så det blir stille på telefonen. Sånne dager er perfekte, for da har man muligheten til få unna en hel masse jobb :o))

Ha en fortsatt fin søndagskveld!!

Litt nytt, ute og inne……..

FREDDAN’ den aller beste dagen i uka etter min mening…. Da kan man sette seg tilbake å slappe av, nyte og vite at man har to hele dager fri hvor man kan sove så lenge man vil og bare gjøre det man helst vil :o)) Denne fredagen er intet unntak vettu :o)) Sitter lettere henslengt i godstolen å ser på Hollywood Homicide på NRK 3 med Harrison Ford… Tror aldrig jeg har sett han i en sånn rolle før, artig :o))


På veg hjem fra jobben dro jeg bortom Åhlèns og kjøpte to hvite kafèstoler som hører til bordet jeg kjøpte tidligere i uka.. Når jeg kom hjem ryddet jeg bort den svarte plast stolen jeg hadde stående og den digre og tunge solstolen som det egentlig ikke var plass til. Så nå syntes jeg at sittegruppa på balkongen ble ganske fin :o))


Her er et bedre bilde av stolen… Den er nett og praktisk, som lett kan klappes sammen når den ikke er i bruk for å få bedre plass. Det ble for lite med to stoler der ute, for når noen kommer er det kjedelig å gå inn å hente kjøkkenstoler. Stolen var ganske grei å sitte på, og min store bak hadde ingen problemer med å få plass på den, hehehe!! På bordet står de nye lysglassene jeg kjøpte på Black Design. Syntes lykten jeg hadde der ble for stor for bordet…


Jeg kjøpte oxo disse lysglassene til stua + noen til som var litt mindre… Jeg har brukt veldig mye svarte lyseholdere med fargede glass den siste tiden, og jeg syntes fortsatt at det er ganske fint…. Det var alikevel på tide med noe lysere og lettere nå som vi går mot våren med stormskritt :o)) Nå har jeg bare igjen å henge opp de syrinfargede gardinene, så er jeg fornøyd :o))


I morgen skal Anne og jeg på Oslo Tattoo Convention i Samfundssalen, og jeg gleder meg virkelig til å gå… Om det blir noen ny tattis mens jeg er der får vi nå se på… Mange av artistene krever at man har bestilt tid til å bli tatoert på messa, og da er det skjelden tid til å ta noen innimellom. Vi får se hva som skjer :o)) Jeg hadde jo planer om å tatoere venstre overarm i januar måned, men da den ble betent og doven så jeg hadde ikke lyst til å gjøre noe med den da… Nå er den mye bedre så kanskje jeg får tatt den nå før sommeren begynner :o))

Nå skal jeg se Graham Norton Show, og så tror jeg at jeg skal hoppe opp i senga…. kanskje!!

Ikke helt planlagt…..

Når dagen starter helt skevt med at man forsover seg, så har det lett for å fortsette resten av dagen…. I dag va en sånn dag, hvor jeg våknet før klokken ringte…. Så bra kunne man jo si, men problemet var at jeg hadde klart å sette alarmen helt feil, så da jeg våknet var det veldig sent allerede. Jeg hater bare å ha dårlig tid, men det var ikke noe annet å gjøre enn å sette inn turbogiret for å bli ferdig så fort som mulig….

Da jeg trådte inn døra på jobben var klokka 09:20, og jeg rakk akkurat å få logget meg på pc’n og programmene mine innen det var på tide å komme seg i det først møtet. Det gikk jo veldig fort fram til lunch, nesten litt for fort syntes jeg…

I dag begynner Oslo Tattoo Convention i Samfundssalen ved Sentrum Scene… Den holder på fra i dag til og med søndag, og jeg har tenkt meg en tur dit i løpet av helgen, men vet ikke helt vilken dag enda… Vi får se hvilken dag som passer best :o))

Ha en fortstat fin fredda :o))

Jeg var der…

 

Det ordna seg med lunchpausen og jeg kunne komme meg bort på Yongstorget. Hvem hadde glemt paraply…., meg selvsagt. Ble jeg våt? Å ja da, men hvem bryr seg om det. Det var en flott markering.

Barn av regnbuen……

I dag klokken 12 hadde jeg tenkt å møte opp på Yongstorget for å synge Barn av regnbuen, men så er det nesten ikke folk på jobb pga møter eller kurs. Da må vi rokkere rundt på lunchpausene våre vi som er igjen, noe som fort kan bety at jeg ikke kan komme bort dit :o( Jeg håper i det lengste at det kommer til å ordne seg, for jeg hadde virkelig lyst til å delta på arrangementet.

Er litt stolt av megselv i dag, for jeg var faktisk på jobben allerede 07:45… Jo da, det stemmer det, hihihihi!!! Det er All-møte i dag, og da trenger avdelingen en person som kan være telefonvakt. Jeg meldt meg selvsagt frivillig til den oppgaven :o)) Er ikke så happy for å gå på sånne møter, og jeg har vært flink å gå de to siste gangene. Derfor syntes jeg godt at jeg kunne være vakt denne gangen. Jeg syntes ikke at det er kjedelig å gå på møte, men det er bare det å sitte rolig i 1,5 time på vonde stoler uten å kunne si noen ting…. Det er plagsomt det, hehehe!!

Oslo by er regntung og våt i dag, men det er ikke så veldig kaldt. Da jeg gikk hjemmefra var det nesten + 7C og det er ikke så altfor ille egentlig. Det regnet ganske bra da jeg sto opp til morran, men så roet det seg til jeg kom ned til byen…. Når jeg kom ut av garasjeannlegget plasket det ned, og sprutet flere cm opp i luften. Skoene og buksebena min ble jo klissvåte, og jeg må innrømme at jeg savner den gode gamle vifteovnen min som jeg kunne sette på for å bli tørr. Nå som vi sitter i “Öpna landskap” får vi ikke lov å bruke private ovner, og da er det jo ikke noe annet å gjøre enn å ta tia til hjelp….

I går var jeg hos Black Design og kjøpte nye lysglass til balkongen og til stua… Bilder kommer senere. I tillegg kjøpte jeg meg nye gardiner til stua, syrinfarget :o)) Jeg har gått å ventet på at de skulle få de inn, og nå endelig… Så nå vet i allefall jeg hva jeg skal fordrive tiden med i helgen…. Ned med de svarte gardinene, og opp med de nye!! Skulle hatt nye trekk til sofaputene som matchet gardinene, men jeg fant ingen i går så det er bare å lete videre.

Jeg har hatt problemer med å logge meg inn på bloggen nå på formiddagen…. Prøvde app’n på telefonen, for den pleier å fungere hvis det ikke på PC’n, men heller ikke den var aktiv i dag… sto bare å jobbet og jobbet..

Ha en fortsatt fin torsdag :o))

Endelig fant jeg det….

Var en tur borte på Åhléns i lunchpausen i dag…., egentlig for å se om jeg kunne finne noe skap eller skuffe ordning til badet. Det hadde de ikke, men de hadde derimot kafebord som jeg har lett etter ganske lenge. Jeg har sett etter et mindre bord til balkongen en stund, men det har alltid vært noe jeg ikke likte ve de jeg fant. Det nye bordet ser veldig lite og knusselig ut nå før jeg får vent meg til det. Mitt gamle plastbord var alt for stort, og tok opp så mye plass. Dessuten er det ikke behov for et digert bord der ute… 


Hehe, det ble rene danseplassen  mellom stolene… Noen som byr opp til dans, hihihi!! Det gamle plastbordet slapp jeg ned på gressbakken, og flyttet det under balkongen til jeg vet hva jeg har tankt å gjøre med det. Får ikke bestemt meg for om jeg skal kaste, gi det bort eller beholde det… Inntil dt blir klarere får det stå der det står nå…


I morgen kommer det komprimatorbil for å hente skrot, og det hadde jeg jo selvfølgelig glemt bort…. Alle bodene mine er overfylte med, en det må bare forbli sånn inntil jeg har fått sortert hva som skal beholdes, gis bort eller kastes.. Litt hadde jeg da nede i fellesboden, og jeg fikk hjelp av datteren til en nabo med å få det opp fra kjelleren. Det var en bra haug allerede når vi var ute tidligere i ettermiddag, men det er nok mer nå for jeg har hørt folk fly opp og ned i trappene i hele kveld.

Trøtt jeg gitt, så nå går jeg rett å slett og legger meg, GOD NATT!!

Bare en snartur innom før jeg hopper i senga……

Himmel og hav så sliten jeg er…… Etter at jeg hadde spist middag i dag satte jeg i gang med å snu om på hele soverommet mitt, og jeg ga meg ikke før jeg hadde fått alt sånn som jeg ville ha det. Jeg har lenge villet gjort det, for senga mi har stått sånn til at de i blokka ovenfor kunne se rett ned i den. Hvis jeg hadde lyst til å slenge meg nedpå for å slappe av var jeg nødt til å trekke for gardinene, nå slipper jeg det… I stedet for å styre med gardinene har jeg heller slengt meg på sofaen i stua i stedet…

I løpet av våren og sommeren skal jeg pusse opp rommet med nytt gulv og trepanel på veggene, håper jeg at jeg har råd til i allefall. Deretter blir det ny seng, og en stor kommode…

Kjøpte meg 3 nye filmer hos Platekompaniet i dag… Hadde egetlig ikke tenkt til å gå inn der i det hele tatt, skulle bare opp i dyrebutikken for å kjøpe tørrfor til pusetassene. Det blir alltid noe mer når jeg “skal bare”, hehe!!
Av disse tre er det bare den siste her jeg har sett før for noen år siden, og jeg har lest boka oxo… Jeg likte begge deler, og når jeg så at de hadde filmen på Platekompaniet kunne jeg ikke motstå fristelsen for å kjøpe den. Gleder meg til å se alle tre..

Nå trenger både kroppen min å vile seg noen timer, så jeg skal rett å slett ta å legge meg, GOD NATT :o))

Goood formiddag…

Så var en ny uke godt i gang, og for en gang skyld klarte denne madammen å ramle ut av sengehalmen såpass tidlig at hun var på jobben i normal tid. HURRA for meg :o)) Rart at jeg var så våken og opplagt egentlig siden jeg nesten ikke har sovet i natt…., syntes jeg bare har ligget å vridd meg hele natte og kikket på klokken. Pusene hang ikke helt med, for de var veldig trøtte å hang ikke i beina på meg når jeg gikk på badet…. Det pleier de nemlig å gjøre, spesielt Vinja som alltid er med meg på badet :o))

Paraplyen måtte bli med meg på jobb i dag, for det plasket ned ute da jeg skulle gå. Temperaturen lå på rundt + 5C, og det var i grunnen ganske surt og kaldt…., brrrr!!

Det blir en arbeidsdag hvor jeg er nødt til å konsentrere meg veldig, og de små grå får kjørt seg tenker jeg, hehehe!! Jeg er vel egentlig en sånn person som liker arbeidsoppgaver jeg kan grave meg langt ned, for å finne ut av ting på. Ikke noe speedy gonzales her i går gitt, når det er sagt så kan jeg jobbe fort jeg oxo men er vel ikke så glad i det…. Føler at jeg mister kontrollen da, og ting kan bli feil, og jeg hater når ting blir feil… De andre syntes jeg er fryktelig pirkete, hehehe!!

Ha en fortsatt fin mandag :o))

Filmkveld…

Min sløve søndag har nå gått over til kveld…, og jeg har benket meg godt foran tv skjærmen for å se på noen DVD-filmer. Først så jeg på Morning Glory med Harrison Ford, Diane Keaton og Rachel McAdams, som jeg syntes var litt treg til å begynne med.


Filmen handla om Becky som jobbet som produsent på en liten tv-stasjon, og som fikk sparken. Hun får etterhvert jobb på en ny tv-stasjon i New York for et nedleggingstruet morgenprogram. Hun ansetter Harrison Ford, som er en has been reporter og som er sur å grinete. Ting går ikke så bra, og tilslutt for hun beskjed om at seertallene er så lave at nå blir proppen dratt ut på programmet. På en mirakuløs måte klarer hun å snu tallene, og selv den sure rollefiguren til Harrison Ford snur om. En bra film som man bør få med seg, hvis du spør meg… 


Mad Money med nok en gang Diane Keaton, sammen med Queen Latiffah og Katie Holmes. Diane Keatons rollefigur blir nødt til å ta seg jobb da mannen mister jobben, og de er i fare for å måtte selge huset for å ha mat på bordet. Den eneste jobben hun får er som rengjøringsdame i samme firma som de andre to jobber med å makulere brukte og utslitte papirpenger. Hun får ideen om å stjele penger, og innvier de andre to som blir med… Blir de tatt, se filmen å finn det ut selv :o))