Så kom regnet….

Nå var det jammen godt med noen regndråper syntes jeg…. Får skylt vekk litt støv og dritt, pluss at det var veldig tørt rundt i de forskjellige blomsterbedd hjemme hos meg.  Hadde tenkt til å ta meg en tur ut med hageslangen i ettermiddag, men nå ser det ikke ut til at jeg trenger det. 

Håper bare at det ikke fortsetter med regn resten av uka, spesiet lørdag… da er det nemlig Kim Larsen konsert på Festningen i Kongsvinger.  Har ikke mye lyst til å stå ute i øsende regnvær… men må man så må man :o) For jeg vil jo ikke unnvære Kim Larsen.

Må en tur ut i regnværet om litt…. må nemlig på apoteket for å kjøpe ormkur til kattepusene mine.  På tide at de får den nå.  Ser ut til at jeg må ta med store paraplyen, sånn at jeg ikke blir våt….

Endelig hjem…….

Det er jo bare det flotte været ute, og det er et mareritt å være inne da… men hva kan man gjøre??  Man må jo på jobben, eller går det dårlig gitt.  Bare noen få minutter nå så løper jeg ut i det fine været :o)

Skal opp til Furuset å hente en veninne, og så skal vi hjem til meg å spise middag sammen.  Det er lenge siden vi har hatt en skikkelig veninneprat. Gleder meg skikkelig til det.  Tenkte vi skulle ta med oss kattene ut etter middagen, sånn at de får seg litt frisk luft og sol i pelsen. Det har de bare godt av.

Problemet nå er bare å komme seg ut av Oslo sentrum… med bilen.  Det er jo totalt kaos her nede på ettermiddagen.  Jeg får se om jeg finner noen alternative gater å kjøre, sånn at jeg slipper å sitte altfor lenge i kø… gørrkjedelig det!!!

Kim Larsen er bare helt rå……

I går var jeg på Kim Larsen konsert på Sentrum Scene i Oslo. Som altid fikk han fart i publikum fra første stund. Tror ikke det var mange som klarte å stå stille når han satte i gang.  Stemmen min høres helt rusten ut, etter at jeg sang med i alle låtene hans.  Denne gangen hadde han valgt å spille en lettere blanding av nytt å gammelt, men mest av de gamle.  Det passet meg helt ypperlig, for jeg har ikke klart å lære meg de fra den nye CD'n enda.

Veninna mi Anne ringte meg i sta, og spurte om vi skulle reise for å se han på Kongsvinger i juli. Da er det noe festival eller noe sånt.  Hun hadde egentlig ikke behøvd å spørre meg om det, for jeg sier aldrig nei til en Larsen konsert :o)

Naboen ble vist irritert…

For en stund siden flyttet jeg om alle møblene i leiligheten, men jeg gjorde ikke noe med bildene og lampettene… I dag bestemte jeg at det var greit å ta det… det syntes ikke naboen gitt.  Etter at jeg hadde banket litt her og der, kunne jeg høre at hver gang jeg banket så banket en av naboene også. La ikke merke til det først, men det var hver gang jeg dundret i vei med hammeren… ja da kom det et etterslag fra naboen.

Regner med at de syntes det var upassende å drive å snekre på en søndag….  Jeg må gjøre sånne ting når kroppen orker, og det er ikke alltid når det passer andre.  Dessuten holdt jeg ikke på så veldig lenge heller, 45 min til en time tenker jeg.  Ikke var det tidlig om morgene eller sent på kvelden, så det må de kunne tåle.

Jeg ble ikke helt ferdig, det er igjen noen flere bilder som jeg på plassere om….  det får jeg ta en ettermiddag til uka.

Dårlig form…..

Når klokka ringte til morran i dag, og jeg forsøkte å løfte hode fra puta…. ja, det var ikke mye morro. Det gikk helt rundt for meg, og jeg brukte en evighet på å få kroppen opp i sittestilling. Det var nesten plagsomt å se på kattene mine som lystig og lett spratt rundt meg… de syntes jo at det var så flott at mor var våken.

Det var veldig fristenede å dra dyna over hode, og sove videre…  Siden det var kollegaer jeg var ute med kunn jeg ikke akkurat ringe å si at jeg var sjuk.  De viste jo da hva slags sjukdom det var, he he!!!

Årsaken til at kroppen og hode ikke helt var oppegående var en veldig hyggelig ettermiddag og kveld på Peoples i går. Vi bråbestemte at vi skulle gå dit, Karianne, Bente, Ann-Christin, Terje og jeg. Det å sitte rett i den gloheite sola og drikke øl er jo en dårlig kombinasjon…. iallefall for meg.  Syntes vel egentlig ikke at jeg drakk så mye, men etter at jeg hadde gått fra de andre å sto nede på t-banen… da merket jeg at hadde fått i meg litt for mye.  Water under the bridge… Det ordner seg nok ut over dagen, etter noen kaffekopper….. kanskje :o)

Skrekk og gru……

I ettermiddag skal Ronja og Vinja tilbake til Katteklinikken for kontroll……  Det blir en interessant opplevelse tenker jeg, med tanke på hvordan det var sist gang.  Ronja var jo helt rebelsk, og så sint at ingen av dem hadde veldig lyst til å ta i henne.

Nå skal de bare se at operasjonssåret har grodd ordentlig, og at alt kjennes bra ut. Alikevel kan det bli en prøvelse, hvis hun oppfører seg like ille som sist.  Jeg håper ikke det, mest for Vinja sin skyld….  Hun blir litt skremt og syntes ikke at det er så kjekt å være der hun heller når søsteren begynner å rase. 

De siste 14 dagene har vært helt herlige her hjemme, ingen katter med løpetid… og det som det fører med seg.  De har blitt mer lekne og aktive enn før… løper etter hverandre og småsloss. Det beste av alt er at Ronja har blitt mer kozete, hun viser at hun vil at jeg skal stryke og klappe henne. Når jeg prøvde på det før, prøvde hun hele tiden å åle seg unna.  Apetitten dems har ikke tatt seg noe opp, og det er jeg vel egentlig ganske glad for. De har lett for spise mer og legge på seg etter sterilisering.