Skritteller….

Nå på formiddagen fikk vi utlevert hver vår skritteller på jobben, så nå skal vi bli sunne og trente.  Fra lørdag 01.05. skal vi gå med dingsen på oss hele tiden å telle alle skrittene våre.  Det er konkuranse mellom avdelingene, med premie til de som har flest skritt per måned.  Akkurat det at de har gjort det til en intern konuranse gjør nok at oss sofasliterer oxo kommer til å stille sterk.  Man vil jo ikke være dårligere enn de andre, og svikte de nermeste kollegene heller.

Jeg måtte nesten le av oss da vi fikk dem….  det ble en voldsom aktivitet overalt. Alle skulle stille inn skrittlengde, og så teste ut at den faktisk fungerte. Det gjorde den jo ikke…  Jeg gikk 45 skritt, men den telte kun 22… hva var nå detta. Så fikk vi høre at det hadde veldig mye å si hvor man plasserte telleren. De fleste av oss hadde festet den på forlomma på jeansen, men det var jo ikke der den skulle sitt…  Den skulle sitte på bukselinninga på hofta, og når jeg flyttet den dit, ja da stemte skrittene eksakt.

Det skal bli spennende å se hvordan det går for vår lille avdeling, og vi gjennomsnittlig går like mye eller mer enn de store avdelingene. Har ikke lyst til å si mindre… for det kommer jo ikke til å skje!!!!!

Vannet fosset……

Veldig festlig…. jeg skulle forte meg å vaske opp noe småteri før jeg slang meg ned for å se på tv. Å, nei du det ble det ikke noe av.  Plutselig så tettna vasken helt til… og så fosset vannet ned i benkeskapet.  Det var vann overalt, men jeg klarte å få stoppet det innen det rant ned på golvet.  Jeg ble litt fortvilet med en gang, men så summet jeg meg ltt.  Ringte opp til vaktmesteren å spurte så pent om han kunne komme å hjelpe meg.. Snill som han er kom han, og hjalp meg.  Han skrudde opp det som skrues kunne, og gravde ut ting og tang som hadde lagt seg godt til.  Det var slitte pakninger over alt, så det var ikke så merkelig at det rant.

Med en syltestrikk klarte vi å tette der hvor det var verst, så nå kan jeg i det minstre bruke vasken.  Må bare kjøpe nye pakninger i morgen.  Glad at vi klarte å begrense lekasjen så mye som vi gjorde, puh!!!!

Ny uke, og nye muligheter….

Jeg var dødstrøtt da en liten pus hoppet opp på meg kl 05.30 i dag morges.  Tok hårballen i armkroken, og sov en liten stund til.  Hun syntes det var greit å ligge der, så jeg sovnet igjen ganske fort…  Var jeg noe mer våken når alarmen dura en stund seinere…. NEI SLETTES IKKE!!  Kom til megselv mens jeg sto i dusjen.

Har bestemt meg for at uansett hvor trøtt og uopplagt jeg er denne dagen/uka skal jeg tenke positivt, for da går dagen(ene) mye fortere og som en lek. 

Det var gøy å komme tilbake på jobb igjen i dag etter 3 fridager, for å prate om hvordan vi hadde det på Klosteret på torsdag og hva som har skjedd i helgen.  Denne helgen har jeg vært skikkelig asosial, og holdt meg for megselv sammen med kattene.  Godt det oxo innimellom :o)

Så har jeg gjort det igjen….

Nok en gang har jeg så og si blakka meg igjen… lenge før lønningstid!!  Jeg blir bare så vanvittig forbanna på megselv at jeg er så dum.  Denne måneden hadde jeg store planer om å kunne legge av penger til sparing, men så tok jeg meg en tur innom Zizzi. Der kjøpte jeg en dyr kappe/jakke som var utrolig lekker, og som jeg bare måtte ha.  Deretter så var det jo ny veske som sto i stil til jakka.  Jeg trengte faktisk en veske, for jeg har ingen, og det er ikke løyn heller.  Bruker bare bag hele tiden.

Hva annet jeg har brukt penger på hittil er jeg ikke sikker på, men maska datt her på fredags morgenen da jeg skulle sjekke kontoen. Der var det kun penger igjen til å betale de siste regningene, frisørtimen min på lørdag og fotbehandlingen min på mandag.  Det var ikke helt det jeg forventet å se, og det var ingen annen løsning enn å ta ut noen lapper fra Mastercard-kortet mitt.  Jeg likte ikke å gjøre det, men jeg hadde ingen annen utvei…. skulle jo reise til Nordby for å handle.

På en eller annen måte skal jeg nok klare meg til neste lønning, det blir tøft men jeg skal klare det. Det har gått før.

Nytt design…

Nå har jeg hatt de samme fargene på bloggen min fra jeg starta den, så nå var det på tide å fornye seg litt.  Begynte å tenke på det for en stund siden, men klarte ikke å bestemme meg for hvilket bilde jeg skulle ha på toppen.  I dag fant jeg ett på nettet som jeg syntes passet godt. Ble i grunnen ganske fornøyd selv :o)

Shopping til Nordby i går….

I går hadde jeg tatt meg en fridag for at Anne og jeg skulle dra å handle litt i Sverige, og som vanlig ble det Nordby.  Det er jo der vi trives best.  Det var jo bare knallvær ute, og vi kozte oss storveis på turen nedover. Vi skravla hele tida så turen gikk kjemperaskt. Hadde dritvondt i beinet mitt, og jeg grua meg ganske mye til å traske rundt lenge. Det første vi gjorde var å stikke inn å kjøpe et par nye skjerf… denne gangen ble det utrolig nok rosa og brunt på meg + et par håndjernsøredobber. Så var det innom apoteket for alergi- og verktabletter + Listering munnskyllevann.  Så måtte vi sette oss ned å slappe av litt på den amerikanske Dineren i 2 etg.

Anne:

Madammen sjøl:

Det var godt å sette seg ned ei lita stund å slappe av litt, og få seg en matbit. Ble litt sugen etter hvert.  Vi kjøpte en räk- og äggmacka m/majones på søtt brød…   Er ikke så glad i brød med sukker i, men det var ikke noe annet å velge.  Når vi gikk videre, strena vi rett til Zizzi.. Jeg skulle jo bare se jeg da, he he he he …NOT.  Endte selvsagt opp med 3 nye t-shirt. Jeg bare digger den butikken, og har kjøpt meg masse klær der de siste månedene. Kjøpte meg en stilig jakke i svart med brodert mønster med sølvtråd. kosta 1.299,- men jeg fikk den for halv pris…da måtte jeg bare ha den.

Jeg var fast bestemt på å ikke handle så mye i matbutikken, men det kom på en 1000 lapp alikevel.  Da hadde jeg jo kjøpt 3 sekker med kattesand, og ganske mye kjøttdeig.  Pluss, pluss. pluss…  Skal aldrig si mer at jeg ikke skal bruke mye penger, for jeg klarer aldrig å holde det alikevel.

På hjemturen stoppa vi ved Solli-krysset, og By the Way for å spise middag.  Jeg var skikkelig trøtt, så det var godt å stoppe å strekke på beina og få litt mat i kroppen.  Ble desverre ikke noe mer våken, men klarte da å holde øynene åpne til jeg kom hjem.  Måtte kjøre Anne hjem til Lørenskog også.  Når jeg da kom hjem kolapsa jeg helt i godstolen…..  Det hørtes nesten ut som en tur tar knekken på meg, men nei da…..  Jeg har bare sovet lite hele uken, og på torsdag var jeg ute å spiste middag på Klosteret sammen med de jeg jobber med, og det ble kanskje litt mange glass med vin!!!!

Så fint det blir…..

For 14 dager siden sto jeg å pratet med noen naboer om hvor stygt det var nede i skråningen mot veien. Jeg var ute sammen med min nermeste nabo i høst å begynte å rydde litt, men med bare muskelkraft tok det lang tid + at vi ikke fikk gjort så mye som vi hadde ønsket å gjøre.

Nå på lørdag hørte jeg masse during utenfor, og kikket ut….  Der holdt en av naboene på med hekkesaks og motorsag. Han klippet/sagde ned det meste av buskene helt ned til bakken…. kanskje litt langt ned, men det kommer igjen. Helt plutselig kunne jeg se gata fra kjøkkenvinduet, noe jeg ikke har kunnet på flere år.  Når jeg kom hjem fra jobb i går, så hadde han jammen tatt et godt stykke til. Regner med at han tar resten i dag…..

Kommer det litt regn, og litt sol å varme nå så begynner det snart å komme nye skudd. I år kommer vi ikke helt til å se frukten av det han har gjort, men til neste år tenker jeg vi får en flott skråning vi kan være stolt av.  For når sant skal sies har jeg skammet meg over hvor overgrodd det har vært.  Problemet er at når vi har dugnad er det ingen som vil påta seg det oppdraget å gå ned i krattet å begynne med noe.  De flyr bare rundt med noen river å pusler på den siden av blokka, mens på andre siden blir det plantet så fint som bare den.

Det er sikkert noen som har noe negativt å si om oppryddingen, sånn er det jo bestandig.  Det er alltid de som sitter på baken….på balkongen…. å ser på når noen går ut å gjør noe, og som oxo kommenterer at nå burde noe gjøres.  Når du da foreslår at det bare er å bli med på dugnaden… smiler de å sier ja, men glimrer med sitt fravær.

Dama har tatt t-banen igjen…. tiltross for vondt i benet!!

I ganske lang tid har jeg kommet med mange gode undskyldninger for hvorfor jeg ikke kunne ta t-banen.  Den som kanskje ble oftest brukt, var nok at jeg har vondt i venstre ben.  Jeg har det… en betennelse i senefestet til Achillessenen. Det er skikkelig vondt, og verre blir det når jeg tråkker mye på det.

Derfor syntes jeg at det var helt greit at jeg kunne bruke bilen til jobben.  Det hadde jo vært greit hvis jeg kunne parkere gratis, men den luksusen har jeg ikke.  Istedet har jeg brukt en formye i Europark, som jeg helt klart hadde kunne bruke på andre mer fornuftige ting.  Jeg blir jo fryktelig sint på meg selv for at jeg er så dum.  Så derfor tok jeg megselv i nakken i går…. dro bort i Narvesen å kjøpte nytt mnd. kort/30 dagers kort.

Benet mitt er fortsatt vanvittig vondt, så jeg kjørte megselv ned til t-banestasjonen. Da sparer jeg benet litt i allefall.

Har holdt på å slite med den senen siden i oktober mnd. Jeg trodde jo at med trasking frem og tilbake til t-banen, som jeg gjorde inntil for et par mnd siden, ville gjøre godt.  Da fikk jeg strekt ut, og sakte men sikkert ville jeg bli bra igjen.  Har det skjedd…..nei.  Jeg hadde en god periode på 2,5 uke her nylig, og ble så glad for at endelig gikk det den rette veien.  Så plutselig satte smertene i gang igjen, grrrr!!!  Har forsøkt å tenke på hva jeg muligens kan ha gjort for at det skulle bli sånn, men har ikke kommet opp med noe fornuftig. Får bare håpe at det retter seg igjen…SNART!!!

RIP… pappa Gunnar … RIP

I dag ville den snille gode pappa'n min fylt år, og om litt skal jeg dra ned på gravlund å tenne lys i lyktene for han.  Jeg savner han veldig, enda i år er det 10 år siden han døde.  Når jeg var yngre kunne jeg ikke helt forstå hvorfor folk ble så lei seg når "gamle" mennesker døde, de var jo så gamle.  Det synet har forandret seg etter som jeg har blitt eldre.

Når jeg kommer hjem fra gravlund skal jeg oxo tenne lys for han her hjemme… til minne!!