Dama har tatt t-banen igjen…. tiltross for vondt i benet!!

I ganske lang tid har jeg kommet med mange gode undskyldninger for hvorfor jeg ikke kunne ta t-banen.  Den som kanskje ble oftest brukt, var nok at jeg har vondt i venstre ben.  Jeg har det… en betennelse i senefestet til Achillessenen. Det er skikkelig vondt, og verre blir det når jeg tråkker mye på det.

Derfor syntes jeg at det var helt greit at jeg kunne bruke bilen til jobben.  Det hadde jo vært greit hvis jeg kunne parkere gratis, men den luksusen har jeg ikke.  Istedet har jeg brukt en formye i Europark, som jeg helt klart hadde kunne bruke på andre mer fornuftige ting.  Jeg blir jo fryktelig sint på meg selv for at jeg er så dum.  Så derfor tok jeg megselv i nakken i går…. dro bort i Narvesen å kjøpte nytt mnd. kort/30 dagers kort.

Benet mitt er fortsatt vanvittig vondt, så jeg kjørte megselv ned til t-banestasjonen. Da sparer jeg benet litt i allefall.

Har holdt på å slite med den senen siden i oktober mnd. Jeg trodde jo at med trasking frem og tilbake til t-banen, som jeg gjorde inntil for et par mnd siden, ville gjøre godt.  Da fikk jeg strekt ut, og sakte men sikkert ville jeg bli bra igjen.  Har det skjedd…..nei.  Jeg hadde en god periode på 2,5 uke her nylig, og ble så glad for at endelig gikk det den rette veien.  Så plutselig satte smertene i gang igjen, grrrr!!!  Har forsøkt å tenke på hva jeg muligens kan ha gjort for at det skulle bli sånn, men har ikke kommet opp med noe fornuftig. Får bare håpe at det retter seg igjen…SNART!!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg