Den forbanna kulda….jeg fryser snart ihjel!!!

Missforstå meg ikke…… Jeg elsker vinter og snø, men – 18 C om morran når jeg skal ut og på jobben er ikke morsomt i det hele tatt.  Ble helt stiv i hele kroppen med det samme jeg trådte utafor døra.  Som om ikke det var nok, hadde låsen til garasjeporten min frosset igjen totalt.  Siden jeg ikke bruker bilen på jobben hver dag lenger, har ikke jeg gardert meg med låseolje eller lighter.  Jeg varmet låsen med hendene, og blåste varmt på den uten at det var til noe hjelp.  Hvor lenge jeg sto der vet jeg ikke, men heldigvis kom en hyggelig nabo med lighter…. og etter litt oppvarming gled låsen sakte men sikkert opp, puh! 

Jeg har ikke langt å gå fra der jeg parkerte nede i byen, og til jobben. Alikevel var jeg helt stiv, og bånnfrossen da jeg endelig ramla innom 7-eleven. Da var det godt med en god varm kopp kaffe da. 

Nå skal jeg ut å kjøpe meg litt lunch mat, og jeg kan ikke si at jeg gleder meg akkurat… Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!

Så kom jula tilslutt….

Ribba fikk kanskje ikke sprø svor i år, men den smakte godt alikevel. Huset lukter godt av ribbe, og jeg kjenner at jeg blir litt trist og vemodig.  Tenker på alle de kozelige julaftnene sammen med mamma og pappa. Skulle ønske at de kunne være her nå, men det kan bare bli i tankene det………   Var nede på gravlund og tente lys for dem tidligere i dag.  Det er i jula jeg savner dem mest, og tenker på dem.  Flere har invitert meg til å feire julaften med dem, men jeg har takket nei.  Selv om det er litt ensomt, så er det veldig deilig å være hjemme hos seg selv.  Nå har jeg akkurat spist julemiddagen, og sitter bare å tar 5 minutter før jeg skal rydde bort maten.  Så skal jeg åpne julegavene mine.  Kattene mine var veldig interesert i ribba når den kom ut av ovnene…. he he!!  De gikk rundt den på benken og luktet ut i været, men nermet seg ikke.  De fikk sin egen middag, og da var ribba mi glemt.  Nå har de lagt seg inne på soverommet mitt for å ta en kveldslur.  Når jeg begynner å frasle med julepapiret klarer de ikke å styre seg fra å komme frem for å hjelpe til.  Papir og bånd er veldig gøy, vel alt som lager spennende lyder er morsomt for dem.  I går fikk jeg litt dårlig samvittighet, for da kjefta jeg på dem litt i meste laget.  De var både rampete og nysgjerrig å var over alt de ikke skulle være…  Det ble masse koz senere på kvelden, for å gjøre opp for at jeg var sur før på dagen.