Medarbeidersamtale….

I dag var det min tur til å ha medarbeidersamtale med sjefen.  De andre sa at de ikke akkurat gledet seg til det, av forskjellige årsaker.  Jeg hadde ikke noe problemer med det, og samtalen våres gikk veldig greit.  Det ble mer som to personer som skravlet over en kopp kaffe.

Det var ingen negative tilbakemeldinger, heller det motsatte :o)  Jeg hadde jo selv notert meg noen ting som jeg mente at jeg måtte jobbe mer med, det er jo alltids ting som kan forbedres å utvikles.

Vi hadde jo en klimaundersøkelse for ikke så lenge siden, og det blir spennende å se hvordan folk har svart. Om hvilken vei den heller negativt eller positivt. Jeg har vel mine formeninger om akkurat det, som jeg ikke skal snakke så høyt om.  Vi skal ha en gjennomgang av den 5. desember….!!!

Kozekveld med kattene…

I går var det totalt PC fri i heimen hos meg….  noe som ikke skjer så ofte, he he  Jeg klør som regel i hele kroppen etter å slå på PC’n for sjekke mail, Facebook og blogg + + + + +

Med i går var jeg helt drenert på kvelden…  var i vaskeriet fra kl 16 og helt til kl 20 med megavask. Hadde først ikke tenkt til å ta alt og heller henge meg på igjen om litt, men så tenkte jeg at det var greit å få det vekk. Ble 4 store maskiner + at jeg tok noe på håndvask.

Kattene følte seg veldig glemte, og derfor endte vi alle tre opp i sofan med fleezepladdet. De krølla seg sammen på beina mine, og sovna….. En ordentlig kozekveld med andre ord.

Vinja er med….

Jeg kozte meg med medisterkaker og pølse med surkår, øl og akevitt til middag, og da var ikke Vinja sen om å komme for å se hva som foregikk.  Hun la seg godt tilrette på kjøkkenbordet å så på mens jeg spiste… Etterhvert syntes hun det ble kjedelig og sovna.

Da jeg ryddet i skapene var de med begge to, før jeg viste ordet av det hadde Vinja kommet seg inn i nederste skaprommet, og hun ville ikke ut igjen med det første…. Ronja hadde oxo tenkt seg inn, men det var ikke plass… heldigvis!!!!

Nå kan Fretex glede seg….

Jeg klarte jo ikke å sitte på baken uten å gjøre noe i dag…..  Etter et par kopper med kaffe på formiddagen satte jeg i gang med å rydde i kjøkkenskapene mine…  Egentlig hadde jeg bare tenkt til å ta ned julekaffeservicet og glassene, men når jeg først hadde gjort det fikk jeg helt noia av å se på alt som sto på hyllene.

Dermed dro jeg ned alt jeg ikke lenger ville ha/trengte og flyttet rundt i alle skapene…  Det ble jammen 3 bager fulle med glass, talerkner, kopper og annet som jeg ikke lenger bruker. Så nå kan Fretex glede seg over en hel masse de kan selge.
Jeg fikk rydda på benkeplatene oxo, der sto det saker og ting som ikke er i bruk daglig… da kan det like godt stå i skapet… Å, nå var det plass :o)

Jeg gruer meg alltid når jeg skal sette i gang med sånne ryddeprosjekter, og derfor blir det oxo ofte utsatt både en og to ganger. Når jeg endelig er ferdig, er det en stor lettelse.  Jeg trenger noen nye kjøkkenglass, og så fort jeg finner det går de gamle oxo til Fretex…  Får se hva som dukker opp seiner…….

Osloværet 28.11.2010

1. søndag i advent…

For en følelse det var å våkne opp i dag, og vite at jeg slapp å stryke gardiner, duker og sette opp adventslysestaker. FOR DET HAR JEG ALT GJORT :o)  Jeg kunne sove til jeg våknet av meg selv, herlig….!!

Nå har jeg akkurat kozt meg med frokost/lunch og dagens første kopp med kaffe. Det blir nok en til før jeg setter i gang… Jeg kan jo ikke sitte å late meg i dag heller, he he.  Skal rydde litt i kjøkkenskapet mitt, og samtidig ta ned julekaffeservicet mitt.

Ute snør det ganske bra, og det blåser kraftig…. tror ikke at jeg skal gå ut i dag.  Kattene har sittet i vinduskarmen å kikke fasinert på snøfnuggene som fyker forbi. Noen ganger kaster de seg mot ruta for å få fatt i dem :o)

Måtte oppdatere virusprogrammet til morran… og det tok kjempelang tid.  Eller kanskje det bare er jeg som er utålmodig??

Et par kopper kaffe, og…..!!!

Det beste jeg vet om er når jeg har fått unna det jeg hadde planlagt, og kan våkne utvilt neste morgen. Sette meg på kjøkkenet, slå på radion og koze meg med et par kopper kaffe før jeg setter i gang.

Sola skinner, himmelen er blå og gradestokken ligger litt under -10C.

Kattene er uvenner og slåss litt….  Denne gangen var det Ronja som begynte.  Hun satt i vinduskarmen når Vinja kom slentrene inn på kjøkkene og slang seg ned på gulvet. Ronja hoppet med en gang ned å tråkket over Vinja, som ble irritert å da var det i gang, he he.  Det varer skjelden lenge, og alt går tilbake til normalen.

Jeg må til Lørenskog for å hente noen røde glass som Anne har kjøpt for meg hos Black Design. Jeg vurderte å kjøpe lilla, men fant ut at det ikke kom til å bli brukt så ofte. Bedre å heller kjøpe de siste røde jeg manglet til staken på bordet.

Nå må jeg få fart på kroppen hvis jeg skal komme meg ut før det blir altfor langt ut på dagen.

Sliten og fornøyd….

I går var Ann-Christin og Karianne ute å kjøpte inn Kinderegg, sjokoladeegg og en sjokoladenisse til oss hver. Jeg spiste bare Kinderegget, og tok nissen med meg hjem. Nå har jeg tenkt til å spise den til et par kopper kaffe, mmmmm

Vinja ble veldig nysgjerrig når jeg begynte å frasle med sjokoladepapiret, og hoppet opp å la seg på beina mina. Hun så seg selv i PC’n og syntes det var litt rart.  Hun vil nok ha sjokolade, men det får hun ikke….. snopet hva?

Siden hun ikke får noe syntes hun det var like greit å ta seg en liten lur i stedet, det syntes jeg oxo for da henger hun ikke oppe i munnen på meg når jeg frotser i sjokoladenissen.

Endelig ferdig….

Nå er jeg så lei av å stryke gardiner, og jeg har ikke lyst til å gjøre det igjen på en god stund.  Det er jo typisk at må kjøpe gardiner som er så innmari håpløse å stryke….  Heldigvis er det bare en gang i året.

Alle julegardinene min er av eldre dato, men jeg liker dem å kunne ikke tenke meg å bytte dem ut.

Stua:

Store soverommet:

Lille soverommet – veldig utydelig:

Kjøkkenet:

Min gamledagse julekalender – som er til pynt bare:

Adventslysestakene til soverommene skal jeg sette frem i morgen kveld, de skal jo ikke tennes før på søndag.  Trodde den ene var i stykker etter at kattene reiv den ned i fjor, men da jeg testa dem tidligere i dag var alt i sin skjønneste orden.
Nå skal jeg jeg bare slappe av resten av kvelden….