Som jeg skvatt….!!

I går ettermiddag satt jeg og slappet av i stua, og så satte de i gang å sprenge over veien.  Jeg hørte sirena ule lenge, men var slettes ikke forberedt på den kraftige viberasjonen jeg kjente.  Jeg rista i stolen der jeg satt, og det var skikkelig ekkelt.  Den neste braket var heldigvis ikke så kraftig…..   Håper ikke at det blir altfor mange av den sorten, for det må jo påvirke blokkene våres oxo.  Jeg har allerede en sprekk som går langs hele stueveggen min, og vil helst ikke at den skal sprekke ordentlig opp….ekkel tanke egentlig. 

Au mine armer og nakke

En ny betennelse har gjort sin annmars…..  Jeg er ikke spesielt venner med den, for det gjør vondt og får meg så sliten og uopplagt.  Typisk at det skulle komme akkurat nå som været er som varmest. Skulle nesten tro at varmen ville gjøre det bedre, men det er motsatt for meg…… i tillegg til at det varer lenger oxo. Det blir å knaske betennelseshemmende piller en stund fremoer så ordner deg seg nok tilslutt.

Sommerbilder

overfrt fra kamera 070808 071

overfrt fra kamera 070808 068

overfrt fra kamera 070808 069

Rosene mine blomstrer

overfrt fra kamera 070808 059

overfrt fra kamera 070808 063

overfrt fra kamera 070808 066

En deilig sommermorgen!!

For en herlig måte å starte dagen på, spise frokost på verandaen…. Høre fuglene kvittre og humlene surre i verandakassen når de er på jakt etter godsaker.  Lene seg tilbake i stolen å bare nyyyyyte det gode livet, og det skal jeg gjøre i hele dag.  Ikke gjøre noe annet enn å bare slappe av å kooooze meg.

varm sommermorgen

I går var jeg riktig flink syntes jeg.  På formiddagen innen varmen helt tok overhånd vasket jeg hele verandaen…møbler og gulv.  Skulle ha gjort det for en stund siden, men syntes egentlig ikke at det var noen vits mens alt dette gule føyk rund.  Etterpå dro jeg ut å handla inn ost og kjeks til kvelden… før jeg dro ned på gravlund å tente lys for mamma, bursdagen hennes.  Hadde kjøpt med meg ekstra jord og noen nye planter å sette ned, men de kunne jeg ta med hjem igjen for den som sto der hadde henta seg igjen og var blitt så fin som bare det. På kvelden satt vi ut og kozte oss med ost og kjeks å skravla til kl 01:00 på natta.  Det var jo så behagelig å sitte der.

Hvorfor…??

Jeg lurer på hva det kommer av at enkelte mennesker er mer opptatt av de negative tingene i hverdagen….  Det er så innmari deprimerende å være i deres nærhet til tider.  Jeg prøver vanligvis å fokusere på de positive tingene, da blir dagen og livet mye enklere å leve.  Vanligvis takler jeg sånne negative utbrudd ganske bra, men i dag kjenner jeg at det krøyp under huden på meg. Jeg ble helt enkelt ganske deppa…..kjente at det plutselig kom snikende, og jeg har ikke klart å shake det av meg helt. NEI HUFF….BORT MED TUNGE TANKER….DE HAR INGEN PLASS HER!!

fantasy 8

Dette har vært en kozedag…

Dagen starta med at vi overrasket sjefen på 30 årsdagen…..  Balonger, pepperbøsse på døra m.m.  Det var artig å se reaksjonen hans.  Litt seinere hadde vi kaffe og kake + overrekkelse av gave.  Vi var ganske mange som var samlet rundt kaffebordet.   Når feiringen var over dro noen av oss ned på Peoples for å spise lunch.  Det var jo bare så deilig å sitte å slappe av i solsteken.  Ingen av oss hadde spesielt lyst til å gå opp å jobbe igjen, men det måtte vi jo bare.  Ble litt vel rød bak i nakken, tenkte jo ikke på å smøre meg med noe……

Om litt skal jeg gå hjem, og slenge meg ned i godstolen en stund…..  Når det blir litt mer levelig temperatur på verandaen skal jeg sette meg der.  På denne tiden av dagen/ettermiddagen er det mellom 45 – 50 C der ute, og det blir litt for varmt for denne damen her.