Jeg holdt meg pÄ bena

Da jeg kikket ut etter Ä dratt opp rullgardinen pÄ morgenen i dag og sÄ den skÞytebanen utenfor, tenkte jeg i mitt stille sinn at dette skulle bli gÞy. Selv med brodder ville det bli ganske hasardiÞst Ä komme seg ut av gÄrden. Heldigvis for meg og andre som skulle pÄ jobb, kom vaktmesteren og strÞdde godt overalt. SÄ uten Ä flakse med armene, sÄ klarte jeg Ä komme meg fram til garasjen i god behold, puh!

Bare for Ä vÊre pÄ den sikre siden tok jeg Ä slang broddene i vesken, for det er ikke godt Ä si hvordan det blir nÄr jeg skal hjem igjen. Da har det sikkert smeltet en del, og singelen har forsvunnet ned i isen


Bortsett fra at det er veldig glatt over alt, sÄ er det igjen blitt blÄ himmel Ä sola har sÄ smÄtt begynt Ä kikke fram. Akkurat det gjÞr veldig godt etter flere dager med snÞvÊr, etterfulgt av regn.

Ha en strÄlende dag kjÊre bloggvenner.

#is #glatt #speilblankt #brodder #regn #snĂž #sol #vinter #blogg

GummistĂžvelvĂŠr…

Utenfor vinduene pĂžser regnet ned, og vanndrĂ„pene spruter langt opp over vinduene mine
 Jeg kan se at det er glatt pĂ„ fortauene, sĂ„ skal man ut Ă„ gĂ„ er det greit Ă„ ha brodder pĂ„ stĂžvlene. Ute i gĂ„rden lĂ„ det ganske mye snĂž i gĂ„r, og selv om det ser ut som det fortsatt ligger snĂž, sĂ„ er det masse vann under. Trenger nok gummistĂžvler bare for Ă„ komme bort til papirkontaineren eller garasjen.

Jeg er fortsatt pjusk, og har holdt meg i ro her hjemme i dag. Det kjennes ut som om det gÄr den rette veien, og jeg er klar for jobb igjen i morgen. Det skal bli godt Ä komme inn i vante rutiner igjen ;o))

NÄ fikk jeg jammen besÞk, sÄ da fÄr jeg skrive litt mer senere. Ha en fortsatt fin dag :o))

#vĂŠr #regn #regnvĂŠr #snĂž #gummistĂžvel #blogg

Samme bilde, men forskjellig allikevel…

I dag har snÞen lavet ned over Oslo hele dagen, og det bare fortsetter nÄ i ettermiddag. Det er meldt kraftig regn, sÄ det spÞrs vel hvor lenge den siste snÞen blir liggende. Jeg har vÊrt og er pjusk i dag, sÄ jeg har vÊrt hjemme
 FÞler meg fortsatt uggen, men er noe bedre enn tidligere i dag heldigvis.

Jeg fant jeg fram Canon kamera mitt for Ä ta noen vinterbilder ut av stuevinduet. FÞlte litt for Ä leke meg litt, og det finnes mange morsomme funksjoner pÄ kamera. Et av dem er Ä ta et bilde, og sÄ produserer kamera 4 bilder hvor av 3 av dem er med filter. 

Dette er originalen


Den litt retro stilen.

Den svart/hvite stilen

SÄ mÄtte jeg ta med den rosa varianten ogsÄ ;o))

Det er ikke sÄ ofte jeg bruker Canon kamera lenger, for det blir til at jeg bruker mobilen ettersom den alltid ligger i lommen eller vesken. NÄ tar ikke kamera noe speilrefleks, men et lite hendig kamera som ogsÄ fÄr plass i lommen ;o)) (Canon IXUS) Ikke er det bare lite og hendig, men det tar ogsÄ ganske gode bilder ;o))

#foto #fotografi #photo #dagensbilde #filter #forskjellig #bilde #vinter #snĂžvĂŠr #blogg

Da var det over….

I 10 Ă„r har Åge Sten Nilsen stĂ„tt pĂ„ scenen med The show must go on, men nĂ„ er det altsĂ„ slutt. Selv har jeg vĂŠrt Ă„ sett forestillingen 4 ganger, tror jeg at jeg ble enig med meg selv at det ble. Jeg har “digga” Queen helt siden jeg var tenĂ„ring, og sĂ„ da dette showet ble satt opp fĂžrste gangen var det en drĂžm.

PĂ„ fredag var Bestisen og jeg i LillestrĂžm Kulturhus for Ă„ se den siste forestillingen, som ogsĂ„ var en ekstraforestilling, og jeg gledet meg noe helt vilt og hemningslĂžst. Jeg ble ikke skuffet, for Åge og resten av gjengen leverte pĂ„ alle plan.  Denne gangen hadde de tatt med en del lĂ„ter, som ikke akkurat er av de som blir spilt pĂ„ radioen. Noen av dem kunne jeg faktisk ikke huske at jeg hadde hĂžrt fĂžr, og de var fra starten av karrieren til Queen. 

Etter det jeg kunne se var det ikke en tom stol Ä se i salen, sÄ forestillingen var nok utsolgt. PÄ de andre showene jeg har vÊrt, har det vÊrt en mix av unge og litt eldre publikummere. Denne gangen var det nok flest av den eldre garden, og med det mener jeg fra min alder og oppover.

Det var lov Ä ha med seg drikke inn i salen, og en del valgte da Ä kjÞpe Þl. Enkelte ble nok litt ekstra happy, og tok litt av under showets gang. For de som var i fÞlge var det kanskje ikke sÄ gÞy, men for oss som sÄ pÄ var det nok litt det, hihi!! Ofte er det jo sÄnn, at drikker man Þl sÄ mÄ man jo ogsÄ pÄ toalettet ganske ofte, og da mÄ jo alle reise seg
 Heldigvis for oss satt alle i ro pÄ vÄr rad under showet ;o))

#theshowmustgoon #show #musikk #forestilling #nytelse #musikkglede #Ă„gestennilsen #lillestrĂžm #kulturhus #blogg

Lengsel….

De aller fleste gĂ„r rundt Ă„ storkoser seg over at vi endelig har fĂ„tt ordentlig vinter, og det gjĂžr i utgangspunktet jeg ogsÄ  SĂ„ lenge det ikke blir sĂ„ veldig kaldt ute, for da har jeg mest av alt lyst til Ă„ vĂŠre inne i varmen. Da sitter jeg Ă„ kikke ut av vinduet, og tenker pĂ„ da dagene er lengre, varmere og solen stĂ„r hĂžyt pĂ„ himmelen.

SĂ„nn som dette ;o)) For det er jo lov til Ă„ lengte litt er det ikke?

#sol #sommer #varme #lengsel #blogg

SnĂžkaos…

Det Ă„ komme seg ned alle bakkene og til t-banen pĂ„ morgenen var litt av en utfordring
 Enkelte steder var ikke fortauet brĂžytet, sĂ„ jeg mĂ„tte gĂ„ i gaten pĂ„ en smal sti. Det siste stykket ned mot stasjonen, sĂ„ det ut som om folk hadde gĂ„tt i sporet til den som fĂžrst gikk der. Å den personene var jammen langbent
.

FÞr jeg kom sÄ langt som ned i gaten skulle jeg gÄ ned en sti langs blokken, men i enden ble stien blokkert av en diger snÞhaug. I stedet for Ä gÄ tilbake valgte jeg Ä gÄ over gresset, hihihi for en idiot jeg er, noe som ikke var sÄ smart. Halvegs tro jeg igjennom en gammel snÞskavel under nysnÞen, og hÞyre benet sviktet Ä jeg ramlet overende i snÞen. Ettersom det var rikelig med snÞ, sÄ slo jeg meg ikke, men jeg hadde litt problemer med Ä komme opp igjen, hihi!!

Snow covered cars
Licensed from: ints / yayimages.com

Jeg vet ikke hvor folk hadde gjort av seg, for det var nesten ikke biler Ä se pÄ veien. Inne pÄ t-banen var det flere ledige seter, ikke den haugen, men sÄpass at man kunne velge hvor man ville sitte. Kanskje folk kikket ut Ä sÄ all snÞen, og sÄ tenkte de at nei jeg tar en feriedag i dag
!!

HÄper du fÄr en fin dag, uansett om du bor et sted hvor snÞen laver ned, eller om sola skinner ;o))

#vĂŠr snĂž #snĂžvĂŠr #snĂžkaos #vinter #blogg

Da var det siste pakket vekk

Det eneste som minnet meg pÄ jula nÄr helgen startet, var min fargerike belysning ute pÄ balkongen. Som den eneste pÄ kilometers omkrets med farget belysning, skilte jeg meg helt klart ut. Derfor fant jeg ut at det var pÄ hÞy tid Ä ta den ned
 Jeg klatret opp og ned av gardintrappen som en apekatt, uten at knÊrne protesterte noe nevneverdig, hihi!!

Jeg passet meg dog for Ä vri for mye pÄ meg, men i stedet gÄ ned og flytte gardintrappen oftere
 Hadde nemlig frisk i minnet hva som skjedde da jeg hang de opp. Da klarte jeg Ä pÄdra meg ryggvondt som ikke ville slippe hele uken jeg hadde ferie. Denne gangen kom jeg fra nedpakkingen uten noen varig men ;o))

Jeg hadde veldig mye belysning pĂ„ balkongen, og det ble veldig tomt Ă„ rart og litt mĂžrkt da alt var nede
 NĂ„ har jeg annen belysning der, sĂ„ det er ikke bekmĂžrkt heldigvis ;o))

#belysning #jul #farger #pakkened #annerledes #blogg

Å sĂ„ var det bare en tilbake…

Helt siden jul har amaryllisen min stÄtt sÄ fin, og blomstret hele tiden. Den kom med 3 stilker, og de fÞrste som kom fikk alle 4 blomster. NÄ er det bare en stilk igjen, og blomstene springer ut en etter en. Denne siste stilken er superlang, sÄ jeg mÄtte feste den til bÞylen med en strips. Den holdt nesten pÄ Ä velte pÄ formiddagen i dag, sÄ den bare mÄtte fÄ litt ekstra stÞtte.

Er jeg heldig nÄ, sÄ har jeg blomster pÄ den i kanskje 14 dager

, hÄper!!!

#amaryllis #blomst #blomstre #natur #blogg

Kreativ lĂžrdag med god mat

Det var en stund siden vi har hatt en kreativ ettermiddag og kveld, Bestisen og jeg, men i gĂ„r var det dags
 Vi bytter jo pĂ„ Ă„ vĂŠre hos hverandre, og i gĂ„r var det Bestisen som inviterte. Det er pĂ„ mange mĂ„ter bedre Ă„ vĂŠre hos henne, for hun har nemlig mye stĂžrre kjĂžkkenbord. Vi trenger et stort kjĂžkkenbord, for Ă„ fĂ„ plass til alle fargeblyantene vĂ„res
 Å vi har mange begge to ;o))

Lenge sÄ favoriserte jeg Ä bruke tusj nÄr jeg fargela, men sÄ fant jeg jo disse flotte fargeblyantene hos Wish som du kan lese om i et tidligere innlegg HER. Det er jo alltid et sjansespill Ä bestille slike ting pÄ nett, for man aner jo ikke hvordan de er. Farger de jevnt, er de for harde, for myke eller brekker de hele tiden. De var helt perfekte, og utrolig gode Ä fargelegge med ;o))

Det var denne tegningen jeg holdt pÄ med sist gang jeg skrev om dette, men den tar tid. Masse detaljer og smÄting som tar tid Ä gjÞre ferdig. Jeg ble ikke ferdig i gÄr kveld heller, men jeg har ikke noe hastverk ;o))

Tidligere i uken snakket vi om hva vi skulle ha til middag, og valget falt pÄ fiskepudding og reker i skjell
 Dette er en rett jeg skjelden lager bare til meg selv. Egentlig ingen grunn til at jeg ikke gjÞr det, for det er superenkelt, rask Ä lage og veldig godt. For mitt vedkommende har det lett for Ä bli veldig mye kjÞtt i desember og litt ut i januar, sÄ det var en velkommen rett.

Jeg var nok ikke 100% engasjert i fargeleggingen, noe som gjĂžr seg gjeldende ved at jeg bare blir sittende Ă„ glo pĂ„ tegningen. Klarer ikke Ă„ finne ut hvilken farge jeg skal bruke, eller som passer sammen med de rundt. SĂ„ jeg var nesten litt glad nĂ„r “Hver gang vi mĂžtes” begynte, og jeg kunne konsentrere meg noe annet. ForhĂ„pentlig syntes jeg det er mer spennende neste gang vi setter oss ned for Ă„ vĂŠre kreative ;o))

Hadde du en fin lĂžrdag?

#kreativ #hobby #fargelegging #fargeleggingforvoksne #fargebok #farger #gĂžy #middag #blogg
 

Det fĂžles godt..

NÄr jeg vÄknet til morgenen i dag, var jeg forberedt pÄ at jeg skulle vÊre sÄ stÞl i kroppen etter treningen i gÄr. Til min store glede var jeg ikke stÞl i det hele tatt. Kroppen fÞltes heller ikke tung og daff som ofte skjer med meg dagen etter en Þkt. 

KnÊrne mine er alltid stive og vonde om morningen og sÄnn var det i dag ogsÄ, men allikevel ikke sÄ stive og vonde som de har vÊrt de siste mÄnedene. Etter at jeg ramlet pÄ AllehelgenssÞndagen har kroppen bare forfalt, for jeg har jo ikke orket Ä trene sÄ mye. De gangene jeg har trent har det stort sett bare vÊrt armene som har fÄtt jobbe, for hÞyre benet mitt har vÊrt sÄ smertefult. NÄ ser det ut til at det begynner Ä snu seg sakte i riktig retning ;o))
Workout
Licensed from: leeser / yayimages.com

Jeg er ikke en person som setter opp nyttÄrslÞfter, for jeg klarer aldri Ä holde dem allikevel. NÄ har jeg satt opp et, og det har jeg tenkt til Ä holde. Det gÄr ut pÄ at, uansett hvor dÄrlig form jeg er sÄ skal treningstimen holdes. Jeg har ogsÄ sagt fra til Vegard (terapeuten) at hvis jeg skulle syte og klage, og si at nei det der orker jeg ikke, skal han vÊre streng Ä si at JEG SKAL gjÞre Þvelsen allikevel.

FÞr jeg ramlet var kroppen min begynte Ä respondere bra til treningen, og jeg klarte Ä utfordre meg selv til Ä jobbe hardere. MÄlet er at jeg skal vÊre der igjen om ikke sÄ lenge, og jeg gleder meg til at jeg skal orke Ä gÄ pÄ lengre turer igjen med kamera rundt halsen. En annen ting jeg gleder meg til, er Ä klare Ä sitte pÄ huk igjen Ä komme opp igjen uten hjelp. Der er jeg ikke i dag
 Det fÞles godt Ä ha noen mÄl Ä strekke seg etter ;o))

Ha en strÄlende lÞrdag kjÊre bloggvenner ;o))

#trening #Þvelser #kroppen #smerter #vondter #knÊr #ledd #mÄl #helse #utfordringer #blogg