007 James Bond…, and then zzzzzzzzzzzz

Nå har jeg krabba godt opp i sofaen med fleeze-pleddet, en varm kopp med te og 007 James Bond…. denne gangen med øyegodisen Pierce Brosnan.

Feberen har ikke ville gi seg kjenner jeg, den herjer rundt i kroppen mer nå enn tidligere. Jeg kan bare ikke være hjemme fra jobben i morgen… Det blir febernedsettende og masse vann så klarer jeg vel å komme meg igjennom dagen.  Lovet veninnen min Anne at jeg skulle bli med henne å ta ut briller hos Brilleland…………. Det ordner seg nok!!

Har tent alle lykter og lysestaker i hele stua så det er en lun og fin stemning. Ronja og Vinja har ikke vist seg på flere timer, de ble nok utslitt når de hjalp meg med å rydde tidligere i dag. Hadde de to pelsballene kunnet snakket hadde de nok sagt at de hadde vært riktig så flinke, he he!!  Alt papiret som skulle være oppe i posen kom fort ut igjen når Vinja var der i.

Å nå, tilbake til James Bond, og Die another day……

En aktiv søndag med feber i kroppen!

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å gjøre rent i huset i dag, og pynte huset med høstfarger….. Det skjønte jeg fort at jeg ikke kom til å orke da jeg våknet med feber.  Jeg kastet i meg noe febernedsettende å ordnet kattedoen, som ikke så ut i det hele tatt. Helst av alt hadde jeg lyst til å krabbe under dyna igjen, men jeg ville  gjøre noe nyttig.  Derfor dro jeg ut alt inventaret i de to største skapene mine, og så begynte jeg å gå igjennom alt sammen.  Det ble ikke mye som kom inn i skapet igjen heldigvis.

Inne i det ene skapet fant jeg min og mammas gamle hjemmearkiv, to store bokser med papirer.  Tok mitt først, og det var kvitteringer tilbake til Noas ark, og før jeg begynte å betale regninger på nettet. Ble helt oppgitt over hvor mye det var der. Alt gikk i søppla, bortsett fra et par kontrakter og noen andre verdipappirer.

Mammas arkiv var ikke noe morsomt å gå igjennom, det ble ganske følelsesladdet. Selv om det er 10 år siden pappa døde og 4,5 år siden mamma døde, så savner jeg dem veldig. Å gå igjennom gamle papirer var ikke så greit som jeg først hadde trodd det skulle være, det ble etterhvert ganske tårvått.  Et av rommene inneholdt alle adobsjonspapirene mine, og det var veldig rart å lese om.  Jeg har alltid hvist at jeg var adoptert, så det var ingen overraskelse.   

Før jeg kom i kontakt med min biologiske mor hviste jeg ikke når på døgnet jeg var født, men det fortalte hun meg. (kl 18:50 den 25.12.) Noe annet jeg ikke har hvist er vekt og lengde, men det fant jeg i dag. Jeg veide 3450 og 56 lang. Akkurat det er jo ikke av de viktigste tingene, men jeg husker når jeg var yngre å veninnene mine pratet fortalte om det. Da pleide jeg alltid å si at jeg ikke husket det.  De viste ikke at jeg var adoptert, og jeg hadde ikke lyst til å fortelle dem det. Noen av dem skjønte det nok etterhvert, men sa ingenting da…. Etter at jeg hadde fått kontakt med mine biologiske foreldre snakket vi om det, og da fortalte noen av dem at de hadde forstått det.

Akkurat nå føler jeg meg lettet over å endelig ha fått gjennomgått alle disse gamle papirene. Burde ha gjort det for lenge siden, men da følte jeg ikke at jeg orket det.

Så fikk jeg da endelig gjort det….


I flere måneder har jeg gått rundt å sakt at jeg skulle rydde i skapene mine, for å kvitte meg med ting og tang som jeg ikke bruker.  Det har tilslutt blitt hakk i plata føler jeg…., og ingenting har blitt gjort.  Nå derimot kan jeg endelig sette meg tilbake å si at jeg er godt i gang.

I dag har jeg pakket bort to blå IKEA poser med mosaikk-lysestaker i alle regnbuens farger og former, og en hel masse andre lysestaker fra Løiten Lys. Det var en periode som jeg kjøpte så mye av disse lysestakene, og syntes at det var veldig fint. Nå har smaken og interiøret forandret seg og de passe ikke lenger noen steder.  Bruker stort sett bare ting fra BLACK DESIGN, som jeg kan bytte ut glassene etter sesongen.

Det er fortsatt noen hyller på kjøkkenet å ta fatt i, men det får jeg ta en annen dag. Nå orker jeg ikke mere i dag. Når jeg er ferdig, forhåpentlig i slutten av neste uke, skal jeg kjøre alt sammen ned til FRETEX med en gang. Gjør jeg ikke det, så blir det stående der en evighet.

Mamma Mia i går kveld

I går kveld var jeg på Mamma Mia i Oslo Spectrum…. For et show det var. Hadde i forveien snakket med flere som hadde sett den norske versjonen, og langt fra alle syntes at den var noe fin.  Showet i går var bare helt fantastisk, og jeg kan ikke finne noe negativt å si om forestillingen.

Vi satt på rad 9 på siden, men vi så helt perfekt…. stolene er jo ikke akkurat de beste, så etter over 2 timer var jeg ganske stål i baken, he he.  Det eneste negative jeg har å si om kvelden er at det ikke var noe serlig liv i de personene rundt oss. Vi jentene sang hjertelig med vi, men det var vi ganske alene om der vi satt.  Jeg hørte jo at det var mye mer liv ellers i salen.

Det skapte litt latter ut i forestillingen, for da Donna skulle synge i do i do i do på frieriet ble det en pause på scenen mens hun liksom tenkte litt….  Da fortsatte en gjeng med jenter lenger opp i salen sangen. Alle begynte å le, oxo de på scenen. Filmen og forstillingen var ganske så like hele veien, så det var ikke så vanskelig å vite hvor i handling vi var. 
Hadde jeg hatt råd, skulle jeg ha gått enda en gang…….

Siden det var et ordentlig grisevær ute, så vi ble kjørt ned til Spectrum.  Det endte opp med en aldrig så liten sightseengtur, for Sven Erik klarte å kjøre feil.  Jeg hadde ikke kjørt i tunnellene etter at det nye ble åpnet, så jeg var ikke til noen hjelp, he he.  Vi kom fram til slutt uten fare for å komme for sent til forestillingen.

Opplæring hele dagen…………

Om ca 30 minutter skal jeg på opplæring….. det kommer til å vare hele dagen.  Vi har fått mange nye oppdateringer i datasystemet vi bruker her på jobben, og de skal kjøres igjennom i dag.  I forbindelse med det tar de ned systemet sånn at vi ikke kan bruke det, og da fant vi ut at det var en fin anledning til å bli oppdatert om hva som er nytt.

Sjefen fortalte i går at vi får lunch på Santinos, og det var musikk i mine ører.

Oi, som klokka går…. nå må jeg forte meg å gjøre ferdig det jeg holder på med før systemet går ned, puh!!!

Morgenmat på t-banen

Jeg hadde vanvittig dårlig tid i dagmorges, og hadde ikke tid til å spise før jeg stormet ut av døra.  Heseblesende kom jeg ned på t-banen, og der satt to blide gutter som solgte boller og kaffe,  lurte på om jeg ville støtt Operasjon Dagsverk. Det var jo klart at jeg gjorde det.  To fluer i en smekk – Jeg støttet en god sak, og så fikk jeg morgenmaten min alikevel. Kjempegode boller var det oxo :o)

Mama Mia på fredag

Jeg gleder meg sykt til fredagen, da skal Kine, Anne og jeg å se på Mama Mia i Spectrum.  Har alltid hatt lyst til å se den, men har ikke anledning før.  Det ble aldrig i London, og heller ikke når den norske versjonen ble satt opp her.

Har sett filmen i allefalle………….  Jeg var med andre ord ikke vond å be når veninna mi spurte om jeg ville være med.

I helgen spurte Anne om vi skulle dra på We will rock you når den settes opp til neste år, sa ikke nei til det heller. Hun hev seg på telefonen å fikk biletter.  Så i går var hun der igjen, og da var det premieren til Harry Potter… Sa ikke nei til det heller jeg. Blir spennende å se om vi får biletter til selve dagen, håper det.