Godt Nytt år….2010

Så er et nytt år begynt igjen….. hvor har egentlig 2009 blitt av???  Det har gått så innmari fort at jeg føler nesten at jeg ikke har klart å følge med.  Hva har jeg egentlig fått gjort det siste året, ikke mye tror jeg…  Det er det samme hver 01.01. så syntes jeg ikke at jeg har gjort noe interessant eller noe fornuftg, men begynner jeg å tenke etter så har jeg nok det alikevel.

Var veldig spent på hvordan det ville gå med Ronja og Vinja i går….  det var jo deres første nyttårsaften.  Tenkte kanskje at de ville være redde når det begynte å smelle, knitre og sprake, men hvor feil kan man egentlig ta!!  Vinja syntes i grunnen det ikke var noe i det hele tatt, og begynte å leke med musene sine.  Ronja derimot var helt fasinert, hun satt pal i vinduskarmen å fulgte med på alle rakettene. Når hun ikke så godt nok hoppet hun opp på skulderen min, der hadde hun fin utsikt.   Hun stortrivdes, og syntes tydeligvis at det var helt topp.

Akkurat nå løper de vilt og hemningsløst rundt mellom soverommet mitt og stua….  De pleier å ha noen sånne rapptusser to til tre ganger om dagen.  Så slenger de seg ned å er bare såååååå slitne.Det er morsomt å se på dem da.

Måtte lese av strømmåleren i dag, og jeg gruet meg noe vanvittig til å se beløpet…. men ble letta da jeg så prøveavlesningen, den var ikke på langtnær så ille som jeg trodde den skulle være.  Januar er en jævlig måned når det gjelder regninger.  Ikke at jeg har så veldig mange, bare at de jeg har er så vanvittig store.  Må belage meg på at jeg ikke kan ha så veldig mye utskeielser før jeg får lønning igjen i februar.  Det går greit egentlig, vel det må jo det!!