Tomt i kjøleskapet…..

Nå ja, ikke helt da, hehehe!! Jeg hadde ikke noe middagsmat, og heller ikke noe i fryseren som var raskt å tine. Da var det ikke annet å gjøre enn å pakke godt på seg, og ta seg en liten tur ut.


Fant ut at jeg skulle passe på å dra oppom bensinstasjonen og vaske bilen ren for MØKK. Kommer det kuldegrader så tar jeg ikke sjangsen å gjøre det da. Det gjorde jeg på gamle bilen min, og så mye problemer jeg fikk med dørlåsene mine etter det vil jeg ikke ha igjen.

    Forden FØR vask!

    Forden ETTER vask!


Se det knallværet da, og ikke en snøflekk å se. Bilde tok jeg utenfor vaskeautomaten, mens jeg ventet på at det skulle bli min tur. Vanligvis pleier det å være en kjempehaug med snø akkurat på denne flekken. Det blåste fortsatt ute, men ikke på langtnær så mye som det gjorde i går kveld og i natt.

Dro en rask tur ned på Ultra for å fylle opp kjøleskapet med mat, og drikke. Siden jeg var såpass tidlig ute tenkte jeg at det ville være lite med folk ute, men der tok jeg grundig feil gitt. Det var like mye, hvis ikke flere folk nede på Bryn enn det pleier å være etter jobb. Formen var ikke helt der, så jeg brukte ikke så lang tid der nede. Bare fant det jeg skulle ha å dro hjem igjen.


Etter regn kommer sol…..

Skal si vinden annonserte at den var tilstede i går, og i natt. Det ulte rundt husveggene, og noen takstein løsnet og falt ned. Juletrærne våre har holdt stand mot vinden, og det ser jammen ut til at alle lysene henger der de skal, puh!! Jeg var litt bekymret for glassene på verandaen, om de ville stå i mot vindkastene. Dette var jo den sterkeste vinden de har vært utsatt for så lang, og heldigvis så gikk det fint.


De nyvaskede vinduene mine fikk seg en ekstra vask av regnværet i går. Så det støvet som hadde kommet fra lørdagen er definitivt blitt vasket bort. Regnværet er nå blåst bort, og erstattet av blå himmel og sol. Temperaturen ligger vel på + 4-5C.

Feberen og den såre halsen min har blitt noe bedre, men jeg har valgt å være hjemme en dag til. Tar ikke sjangsen på å gå ut for tidlig sånn at jeg blir enda verre, og at det holder på en evighet. Jeg orker ikke tanken på at jeg skal holde på sånn som jeg gjorde i fjor, hvor jeg ble skikkelig dårlig i oktober/november med halsbetennelse etterfulgt av betennelser både her og der. Jeg ble jo ikke ordentlig frisk før etter sommerferien i august… 

Ugangskråkene mine har holdt fred så langt i dag, og jeg krysser fingrene for at de er mer venner i dag enn de var i går.

Håper alle har en fortreffelig onsdag, blogges :o))

Jentene krangler de….

Dette har vært en dag hvor jeg har holdt på å bli sprø av kattene, de har vært i tottene på hverandre opptil flere ganger. Vanligvis pleier det å være et par ganger når det skjer, men i dag har de vært krakilske begge to….

Her sitter englebarna på klatrestativet… Jeg har akkurat avverget et lite sammenbrudd, hvor Vinja begynte å slå Ronja som lå over henne. Jeg knipset lett til halen hennes, og da ga hun seg til slutt. Freden var derimot kortvarig, for et par minutter etter var de i gang igjen. Pelsdottene føyk rundt meg så jeg holdt på å bli sprø!!


Kast slankekuren ut av vinduet til jul, for da skal denne lekkerbisken komme på bordet etter julemiddagen. Jeg bare elsker Christmas Pudding. Ja, det er utrolig mektig, men hey det er jul bare en gang i året. 

Christmas Cake
I tillegg til Pudding så må jeg oxo ha en X-mas Cake… Var som regel en tur over hos Harrods på høsten eller før jul og fikk tak i alle disse gode. Nå blir det ikke noe av det i år, men det er da noen butikker her i Oslo hvor jeg kan få tak i det tenker jeg.

Nå har jeg sitti i godstolen en evighet å chatta med Terje, og bakdelen min begynner å bli følelsesløs. Tror jeg må avslutte samtalen med han snart, og komme meg opp av stolen. Jeg kan ikke bli sittende til blodtilførselen stopper helt opp akkurat, hehehe! Det var meningen at vi skulle spise lunch i dag, men siden jeg er dårlig må det bli en annen gang.

Ha en fortsatt fin tirsdagkveld, blogges :o))

 

Feber og vond hals i dag…

Jeg har nå fått igjen for at jeg sto så tynnkledd å pusset vinduer på lørdagen. Forklaringen på at jeg følte meg så sliten og uopplagt på søndag og mandag er… Jeg var på veg til å bli syk, sånn var det. Da jeg våknet opp til morran i dag hadde jeg høy feber og skikkelig smerter i halsen, og jeg orket ikke engang å gjøre et forsøk på å komme meg ut av senga….

Jeg la meg ned godt under dyna og sov et par timer til, før jeg ringte til sjefen for å si at jeg ble hjemme i dag. Etter det sto jeg opp, pakket meg i varme klær og rusla ut på kjøkkenet. Der laget jeg meg litt frokost, tente lys i lysestaken og tok frem en bok å begynte å lese litt mens jeg spiste.

Juletreet utenfor var helt mørkt, så jeg ringte til Vaktmesteren for å spørre om han var klar over det. Noe han ikke var… Han kom en stund senere og ordnet det. Det har vært og er kraftig vind ute, så det var nok noe som hadde løsnet tenker jeg.

Pusetassene mine er trøtte i dag de oxo, og ligger rett ut… De herja rundt meg tidligere i dag, og småsloss så pelsdottene mange rundt om på golvet. Vinja lå på kjøkkengulvet å slappet av, når Ronja entret rommet å ikke kunne la være å erte søsteren. Hun gikk bort til Vinja og satte poten på henne, og det var jo ikke populært i det hele tatt. Da var det gjort å de røyk sammen som en gigantisk pelsball…..

Surra litt rundt på nettet i sta for å se om jeg kunne finne meg et nytt deksel til min Galaxy S II, men utvalget var så enormt at jeg klarte ikke å bestemme meg. Så jo mange som jeg kunne tenkte meg, men det er jo ingen ide å kjøpe en haug å bytte på med. Vil heller finne et som jeg virkelig liker, bruke det til det er slitt å så skaffe et nytt et.


 
Jeg har ikke hatt noe matlyst i dag, og det fortsatt ikke…. Kroppen har behov av litt næring, så jeg får stikke hodet inn i skapet for å se om jeg kan finne noe som pirrer matlysten en aning.

 

Dette kaller jeg lykke…..

I dag har kjøkkenvinduet og verandadøren stått oppe det meste av dagen, og ute har sola skint fra en nesten blå himmel. Det var så varmt og godt på balkongen at jeg tok med meg lunchen og kaffekoppen ut å satt meg. Pusene lå oppe på klatrestativet, og kozte seg i sola å dorma… 

Det kaller jeg lykke og luksus når en kan sitte ute i kortermet genser i sola å nyte livet 27. november 2011. Ja det er 1. søndag i advent og ja det hadde vært kozelig med snø på juletreet utenfor, men helt ærlig så savner jeg ikke snøen og kulda. Vinden utenfor, som jeg ikke merket noe til, har nok til tiden blåst ganske frisk og vært litt kjølig….

Jeg kledde på meg husmortrynet i dag oxo, og fikk feiet unna det jeg ikke rakk i går…. Nå er det røde glass i nesen alle lyseholderne mine, og de jeg har klart glass i har jeg strødd knust rødt glass i. Det eneste som mangler er juleduker, juletre og nisser…, men det får nok vente noen uker til.

Kroppen min er ikke fornøyd… Det verker i alle ledd, muskler og sener så jeg regner med at morgendagen ikke blir så kjekk, puh. Ja ja, det får vi ta når det kommer, men jeg skal ta lærdom av denne helgens styr og begynne med julepyntingen i god tid til julaften. På den måten kan jeg få nyte fridagene uten å sitte der sliten og trøtt og uopplagt.

(Bilde hentet fra google)

Ha en fortsatt fin 1 advent, blogges :o))


 

Må skryte av megselv….

I dag fant jeg fram husmortrynet mitt, og dro fram Jifbøtta til vindusvasking å gikk med faste raske skritt ut på balkongen. Jeg var jo nødt til det innen jeg fikk sjangse til å ombestemme meg. Syntes nemlig ikke at det er spesielt festlig å pusse vinduer.., men jeg ombestemte meg ikke NEI!!

Bare ute på balkongen er 12 vinduer, og innen jeg var ferdig var jeg ganske kald å det var godt å komme inn igjen. Jeg hadde jo ikke tatt på meg noe annet enn en kortarmet genser, og det ble etterhvert ganske lite. Innen all vinduspussen var ferdig hadde jeg fart over 18 vinduer, puh!!

Jeg strøyk og hang opp røde gardiner i hele heimen oxo, så nå står det igjen å tørke støv og dra over gulvene.

Tidligere på dagen sjekket jeg alle avdentslysestakene for å se om de fungerte eller ikke. Alle var OK da, men i det jeg skulle sette de på plass og sjekke dem igjen funka ikke den ene. Prøvde å skifte pærer, men det hjalp ikke stort. Så noen minutter på kl 18 stresset jeg inn på Claes Ohlsson nede på Bryn, og fikk kjøpt en ny adventslysestake. Jeg var ikke den eneste, hehehe!!

Nå er både matmor og pusetasser trøtte og slitne…. Nå vil kroppen helst i vannrett stilling, og jeg tror at jeg skal høre på hva den sier… for en gang skyld. GOD NATT fra meg :o))

musicnodes
Disney Studio Chorus/Bill Thompson/George Givot: Bella Notte

Det viste jeg ikke at det betydde……

At ord har flere meninger er ikke noe unormalt, og i dag fikk jeg erfare det… hahahaha!!

Jeg har nettopp informert alle vennene på Facebook at jeg har onanert i dag, uten at det ble noe stor dramatikk. Jeg brukte ordet Fapped, hahahaha! Det jeg egentlig mente med denne statusen var jo å fortelle at jeg IT-messig hadde blitt flyttet til en ny platform og fått nyere programvære og ny bærbar laptop…

Akkurat denne slængen av ordet Fapped betyr å onnanere viste jeg ingenting om, men nå vet jeg det å kommer nok ikke til å informere hele verden om at jeg har blitt det, hehehe!!!

Kode og klar… litt mange ganger!!

Avtalte med Anne i går at vi skulle dra en tur bort på Metro, etter at jeg var ferdig på jobben. Var megasliten når jeg kom hjem, men jeg turte ikke å sette meg ned. Hadde jeg gjort det ville det vært en mareritt å komme seg opp og avgårde. Jeg bare foret pusetassene mine, og så dro jeg avgårde.
Lysglass

Det ble noen røde glass til lyseholderne mine. Sjekket før jeg dro og fant ut at jeg ikke hadde så mange som jeg først trodde. Når jeg kom hjem fant jeg ut at jeg manglet 2 lysholdere, så nå må jeg jammen en tur til på Black Design før helgen..
Marrakech Gardin

Jeg investerte 4 lengder med røde gardiner oxo… De jeg har er arvet etter mamma, og er forsåvidt fortsatt gangbare men de har hengt oppe hver jul så lenge jeg kan huske. Derfor syntes jeg godt at jeg kunne investere nye til denne julen.

Stakk  en tur innom Nille oxo, hvor jeg kjøpte rødt knust glass som jeg skal ha i lyseholderne mine pluss en masse røde te-lys. 

Anne og Sven Erik kjøpte seg ny induksjonsovn noen dager før meg, og de fikk plutselig noen kjeler til overs som de ikke kunne bruke. Det kan jeg, og dermed kom hun slepende med dem til meg i dag. Jeg har skapene fulle av kjeler allerede, men det er gamle og stygge… Hadde jo ikke tenkt å rydde i kjelene mine akkurat nå, men nå må jeg hvis jeg skal få plass til de nye jeg fikk. Nå ja, da blir det i allefall mye mer ryddig i skapene mine til jul :o))

Nå har jeg sitti her og jespa så lenge at kjeven min knaser, og det er nok på tide å ta kvelden sånn at jeg forsover meg i morgen oxo… Det passer dårlig for da har vi et morgenmøte!!

Ha en riktig god natt, blogges :o))

Sååå god senga var i dag….

Jammen klarte jeg ikke å forsove meg til morran i dag, æsj!  Vet ikke helt hva som skjedde, men jeg er 100% sikker på at jeg satte alarmen til å ringe i dag, hmmm!!

Dessverre så var det ikke noen prins som kom å vekket meg med et kyss, dreaming. Neida, det var et par pusetasser som ikke helt skjønte hvorfor mammen ikke var stått opp enda. Det var jo ukedag, og da skulle man jo ikke sove så lenge vel?


Det er jo det jeg alltid har sagt, jeg er født uheldig, hehehe!! For som å toppe dagen som startet så utrolig dårlig var det totalstopp i bilkøen på veg ned til sentrum. Jeg brukte 30 minutter på en strekning som normalt tar meg 2 minutter, grrrr. Hadde det ikke vært for at jeg skal bruke bilen rett fra jobb, hadde jeg snudd og dratt opp til t-banen og tatt den til byen i stedet.

Sånn da hadde jeg fått ut litt frustrasjon og irritasjon…. så glemmer vi det å tenker at dagen videre sikkert har mye mer positivt å by på :o))

Ha en fortsatt flotters onsdag, blogges!!