Bare 1,5 arbeidsdag igjen….. 4 uker ferie!!

Jeg kan bare ikke fatte at om 1,5 dag er sommerferien endelig her :o)  Jeg har forsøkt å drukne megselv i arbeid, og andre ting sånn at jeg ikke skal tenke for mye på det.  Nå går ikke det lenger, for nå er det snart bare noen timer unna.
Ikke det at jeg har noen store ferieplaner, men bare det å vite at man kan sove til man vokner av segselv er himmelsk. Sitte oppe uten å måtte tenke på at jeg skal tidlig opp…..

Gleder meg oxo til å koze masse med kattene mine, og ta de med ut…  De har ikke vært så mye ute den siste tiden, delse for at måtte ha en ormkur først men oxo for at været ikke helt har vært på vår side. De kommer sikkert til å skikkelig bortskjemt med mor sammen med dem så mye, og så lenge.

En plan har jeg for ferien… raide alle skaper, og kaste eller gi bort det jeg ikke skal ha.  Blir spennende å se når ferien er over, om jeg faktisk fikk tatt så mye som jeg hadde tenkt!!

Nå skal jeg kaste meg over jobben igjen, og skyve ferietankene så langt inn jeg kan på hardisken :o)

Det er så merkelig….

Folk er rare!!!  De har mange meninger om hvordan det ser ut i blomsterbedd og skråninger, både positive og negative kommentarer. Går de ut for å ta i et tak for å forbedre det som ikke er så bra, …. nei det gjør de ikke.

I våres var vi en gjeng som var ute å pyntet opp, og beskjærte alt av busker i skråningen. Har det skjedd noe etter det? Selvfølgelig har det ikke det.  Jeg har med vilje ikke gått ut å gjort noe hittil i sommer, ene å alene for å se om noen andre gadd å gjøre noe i år.  Det skulle jo være enkelt nå å ta etterveksten nå som alt var klippet ned.  Ikke en sjel har vist seg ute for å gjøre noe, jeg blir bare så oppgitt.

På formiddagen i dag klarte jeg altså ikke å la være lenger, jeg måtte bare ta meg en tur ut.  Jeg gikk først løs på mitt eget blomsterbedd for å litt orden på det, og så satte jeg i gang med å knekke av ny grener på Jasminen i skråningen.  De var blitt megalange.  Jeg hadde ikke noe redskaper med meg, så jeg brukte en lang kratte for å dra grenen til meg… så knakk jeg de av med hendene. De lengst bak klarte jeg ikke å få tak i så de må desverre vente til jeg får tak i noe å klippe med. Det ser ikke helt bra ut med de lange kvister der bak, men det får ikke hjelpe.

Den jobben jeg har gjort i dag, hadde jeg ikke klart å gjøre for et år siden.  Da hadde jeg så vondt i armene pga betennelser at det var umulig for meg å gjøre noen ting.  Nå et år etter er jeg 95% bra, noe som kommer av at jeg spiser et vitaminregime som består av: Magnesium, gurkemeie og triomega.  Jeg hadde ingen tro på at det skulle virke, men det har virkelig gjort underverker. Har ikke hatt noe smerter eller betennelser i kroppen siden jeg startet med det. Det er helt fantastisk.

Det ble ikke mye igjen…

Har akkurat betalt de siste regningene mine for denne måneden, puh!!  Det ble neimen ikke mye igjen å klare seg for til neste lønning. På toppen av alt begynner jeg ferien om en uke, men det er godt jeg ikke har bestemt å reise noe sted…  Det hadde jeg nemlig ikke hatt råd til, nå blir det bare dagsturer og ting som ikke koster noe.  Den eneste ugiftsposten blir turen til Nordby om en uke sammen med Karianne og Terje, men jeg tror det skal gå greit.

Alt en kan tenke seg av regninger greide å dette ned i postkassa, og skulle betales med juli lønninga. Det er noe dritt…  Nå ja, alle regningene er betalt i allefall, det er nå det viktigste. Det er de som har det verre enn meg, så jeg skal ikke klage. Jeg hadde da penger til å betale alle regningene mine pluss litt til overs.

Får slenge inn lotto og extra så kanskje jeg kan spe på med noe ekstra, he he… mest sannsynlig 30,- eller 50,-

To sjeler en tanke….

I går møtte jeg bestevenninnen min på Oslo City for å spise lunch.  Vi avtalte at vi skulle møtes ved Deli deLuca. Hun hadde allerede kommet når jeg seilte ned rulletrappa, og jeg kunne ikke annet en å flire der jeg sto.  Hun hadde tatt på seg eksakt samme genseren som jeg hadde…. igjen!  Vi har mye like klær, så det er kanskje ikke så merkelig at det skjer.  Vanligvis pleier vi å spørre hverandre hva den andre har tenkt å ha på seg, hvis vi avtaler å møtes i forveien. I går ble det litt på sparket.  Jeg syntes det ser helt teit ut, når vi kommer i samme klær…..

Ved flere anledning har vi vært å handlet inn klær, og andre saker hver for oss.  Så har vi opprømt ringt til den andre for å fortelle hva som er kjøpt, hvorpå den andre sier… jammen jeg har akkurat kjøpt det samme i dag.

Når vi var yngre, og bodde hjemme så var det mer merkbart… da så vi hverandre hver dag. Da kunne man lett stikke inn å ta på noe annet, nå er ikke det så enkelt.

Ny sykkel

Hele dag i går gikk jeg å veide for og i mot, om jeg skulle kjøpe meg ny sykkel.  Jeg har jo bare 2 stk fra før, en rød 3 girs DBS sykkel som i og for seg er grei… men det er for få gir. Så er det en Jeep terengsykkel med 21 gir, men den er ikke til mitt bruk. Veninnen min Anne spurte meg nemlig på søndag om jeg ville være med henne på G-Sport på Lørenskog. Hun hadde nemlig bestemt seg for å kjøpe ny. Når vi kom i butikken så ble det til at jeg kjøpte meg alikevel. Det ble en Diamant Classic 30, helt basic damesykkel til bybruk med 7 gir.  Akkurat midt i blinken for meg.


Det ble litt problmer da jeg skulle hjem, for jeg hadde planlagt å kjøpe sykkelholder til bilen, men….  Det gikk ikke å feste sykkelen på den holderen de hadde.  Den var kun beregnet for sykkler med skråramme.  Heldigvis så er ikke bilen min så liten, så med litt finess så klarte vi å få den inn bak.  Sleit litt når jeg kom hjem å skulle få den ut alene, men det gikk tilslutt :o)

Så nå har jeg bestemt at jeg SKAL ut på tur hver ettermiddag/kveld, for å få bygd opp igjen musklene jeg engang hadde i legger å lår. Nå er det bare fiskebollkraft desverre.  Jeg er i så dårlig form at det kommer til å bli et blodslit å snu på alle mine dårlige uvaner, som jeg har lagt meg til de siste årene.  Er altfor lite i bevegelse, men det må det bare bli slutt på.

Det er 3 uker igjen til jeg tar sommerferie, og jeg håper at det har skjedd en forbedring innen da……….!!!!!