Sove…hvorfor er så vanskelig!!

Hvorfor skal jeg ha så vanskelig for å sove?? Nå har klokka blitt 01:12 på natten, og jeg får det bare ikke til. Jeg kommer til å være så trøtt i morra at det kommer til å gå helt rundt for meg.  Hvis jeg prøver å legge meg tidlig, og med det mener jeg sånn ca 23:00 blir jeg liggende å glane i taket i timesvis. Det blir jeg bare stress av, og da får jeg i allefall ikke sove.  Jeg fikk innsovningspiller av legen i fjor en gang, men jeg har ikke tatt noen av dem. Det burde jeg kanskje gjøre.  Heldigvis skal jeg ikke jobbe seint i morgen, det hjelper i det minste litt. I dag var planen å gå hjem kl 16, men så begynte jeg å kjøre ut en jobbe, som jeg ikke trodde kom til å ta mer en 30 minutter. Den endte opp med å ta 2 timer. 

Kanskje jeg skulle gjøre et forsøk til!!  Er jeg heldig får jeg lukket øynene i ca  timer!!

Tante er død

Kusina mi sendte meg en melding på dagen i dag, for å fortelle at moren hennes (min tante) hadde dødd i natt. Det skjedde helt uventet i natt.  Hun fikk slag for 2-3 år siden, og har bodd på sjukehjem siden. Det var jo veldig trist.  Jeg har aldrig møtt henne, siden hun hører til den biologiske delen av familien min som jeg ikke har så mye kontakt med. Ble adoptert som baby, og begynte først å nøste opp i mine biologiske røtter i voksen alder. Noe som er det beste jeg har gjort noen gang.  Det som er trist er at jeg ikke helt klarer å holde kontakt med min biologiske mor, og det er ikke fordi jeg ikke har forstøkt for det har jeg. Jeg hadde jo håpet at jeg skulle få gleden av å hilse på min tante oxo, men sånn skulle det altså ikke gå :-((  Det er noe som heter at man ikke skal utsette til i morgen det man kan gjøre i dag. Så sant så sant….

Glad jeg ikke er nabo`n!

Naboen har det ekstra vått på badet om dagen!!  Det pippler vann fra taket dem, ikke så rent lite heller. Jeg var der inne i går å titta på det, og det var skikkelig ille. Vannet pipplet frem på undersiden av taklista på flere steder. I tillegg renner det bak platene de har på veggen, sånn at det tilstadighet er en liten dam ved siden av klosettet.

I dag var det et voldsomt leven derinne, og jeg kunne høre at de banket. Da jeg skulle ut med søppelposen ba han meg komme inn for å se. Fytti katta så jævlig.  De hadde tatt ned platene på veggen, og i taket.  Der kom årsaken til problemet frem.  De som hadde bodd over dem før hadde pusset opp badet, og byttet ut sluket.  Problemet med det var at rørleggeren hadde hogget opp gulvet, altså taket til naboen….  Det han ikke hadde gjort var å lukke hullet.  De var ikke egngang klar over at det var gjort, dette så de først når takplatene kom ned i dag.

De som bor over dem nå, viste jo at badet var pusset opp. Det de ikke viste bar at rørleggeren hadde gjort en sånn dårlig jobb. Plutselig ble det et voldsomt styr, formann kom å kikke på leksjen. Hun ble ikke blid, og kommer til å gå videre med saken.  Nå får vi håpe at de får fikset dette så fort som mulig. De i andre etasje, kan jo ikke bruke vann i det hele tatt, noe som ikke er så enkelt med to små barn.  Jeg er glad det ikke er meg.  Blir sliten bare av å tenkte på alt de må igjennom, for det er ikke lite.  Jeg pusset opp mitt bad or 1,5 år siden, og det bil jeg helst ikke gjøre om igjen med det første.

Mitt aller første innlegg

For en herlig solskinnsdag det er ute…. Jeg burde vel egentlig ha tatt meg en tur ut, og gått meg en lang tur, men…..  Er litt trøtt i dag etter at vi for det første mistet en time i natt + at jeg ikke var trøtt i går kveld/natt.  Var vel ikke i seng før klokka ble 06:00 sommertid, og sånt setter definitivt sitt preg på formen, jesp!! 

Vi sparte jammen litt strøm i går oxo, 300 megawatt som utgjør omtrent 10% av strømforbruket i Oslo. (5 millioner 60 W lyspærer)  Det var ikke så mye iflg Statsnett, men de hadde heller ikke regnet med det.  Jeg deltok oxo, ved å slå av alt lys…tente te-lys å slappet av en time. Det var skikkelig kozelig.