Dagens bilde

Vinja hjalp meg med å gå igjennom reklamen som var kommet de siste dagene, og hun fant jammen noen kupp også, hihihihihi :o))

#vinja #reklame #kiwi #katt

Høsten kan komme….

Det var meningen at jeg skulle til Anne for å feire dagen hennes sammen med de hun er tante til i går, men når jeg våknet til morran hadde jeg feber og hostet i et sett. Derfor sendte jeg henne en melding om at jeg valgte å bli hjemme.

Ut på dagen følte jeg noe bedre, og bestemte meg for å å ta en kjapp tur på Plantasjen hvor jeg kjøpte Erika til balkongkassene og til gravlunden. De har jo så mange forskjellige sorter at det er vanskelig å velge hvem jeg skulle. Jeg traff en annen dame der, og hun hadde like store problemer med å finne noe til graven som jeg. Tilslutt bestemte begge to seg for det samme typen….., en stor potte to Erika, en liten grønn plante og en med høye grener. Siden jeg har en stor sort sten på graven passet valget perfekt.

De siste årene har jeg kjøpt ferdigplantet Erika i en lang potte, men denne gangen hadde de ikke det. Da ble det to hvite, to lilla og to mørkerøde og en 3 20 l sekker med jord. Besøket ble derfor mye dyrere enn jeg først hadde forestilt meg, men det ble veldig fint i balkongkassen da :o))

Jeg dro ned på gravlund å tok opp sommerblomstene, stemor, som faktisk sto ganske fint enda. Hadde tenkt å legge på reinmose også, men de hadde ikke det på Plantasjen enda så da får jeg vente litt med det. Gravlund har brukt Isbegonia på de gravene som betaler for stell, og ingen av de var høstpyntet enda. Jeg var nok litt tidlig påan denne gangen!!

I dag var formen betraktelig bedre, så jeg har benyttet sjangsen til å høstpynte i heimen. Det gikk ikke så fort, men ved at jeg tok det med ro ble jeg heller ikke så sliten. Nå pryder oransje gardiner i stuevinduene og ved dørene, brune duker og de ny oransje lysglassene på stuebordet som jeg kjøpte hos Black Design i forrige uke. Stua ble som ny den nå som jeg har skiftet fargetema, og det ble betraktelig luner inne!!

Jeg ble ikke helt ferdig med alle rommene, men det er bare kontoret igjen å det kan jeg ta når jeg kommer fra jobben en dag til uka :o))

Anne var innom tidligere i dag for å hente klo-saksen sin… Hun hadde tatt den med hit for at hun skulle hjelpe meg å klippe klørne til Ronja, men vi har ikke fått gjort det enda. Må nok ta det snart nå kjennes det ut som, men frøken Lillepuzdatter må være i humør ellers blir det ikke så lett å få det til.

Resten av kvelden har jeg tenkt til å sløve foran tv-skjærmen….

#erika #høst #pynt #natur #gravlund #gardiner #duker #blackdesign #ronja #katt 

Dagens bilde

God morgen :o))

#dagensbilde #ryen #morgen #fredag #oslo #østensjø

Morgenbad

#morgenbad #due #fugl #lilletorvet #oslo #brugata

Endelig på bedringens vei

Nå har jeg vært sausa forkjølet i over en uke, og endelig begynner formen å bedre seg. Jeg har ikke hostet så veldig mye i dag, og jeg har heller ikke behøvd å pusse nesen like ofte. I tillegg så har jeg begynt å få igjen luktesansen, som jeg ikke har vært i nærheten av siden forrige søndag – hærlig :o))

Ronja elsker å ligge å kose seg på labbetusteppet, og på formiddagen i dag lå hun der å strakte seg i hele sin lengde en evighet. Det ene øyblikket strekker hun seg ut, og så ruller hun seg sammen til en ball. Noen ganger kommer søsteren slentrendes forbi, og da klarer hun ikke alltid å hjelpe seg selv å må  bare bortom å erte littegranne. Da ender det som regel opp med en skikkelig slåsskamp så hårballene fyker rundt dem og meg, men det varer ikke så lenge :o))

Jeg er et ordentlig høstmenneske og stortrives nå som det har begynt å bli mørkere ute om kveldene, for da kan jeg tenne masse t-lys i alle lykter og lysglass. Bruker en del penger på t-lys på denne tiden av året, men det er jo så koselig å det blir så lunt og trivelig inne. I ettermiddag flyttet jeg noen lykter i vinduet som har stått andre steder i stua.

Nå som formen begynner å bli bedre så begynner hode å fungere mere også, og da begynner jeg også å planlegge skifting av gardiner og duker i høstfarger. Planene er allerede klare, og jeg vet hvordan jeg skal ha det. Foreløpig må det vente noen dager, for formen er ikke så bra at jeg orker å klatre rundt å henge opp nye gardiner og stryke duker. Det får nok vente til helgen igjen tenker jeg.

Da må jeg også på Plantasjen for å kjøpe inn lyng til å plante på graven til mamma og pappa, og verandakassen. Meningen var jo at jeg skulle gjøre det forrige helg, men da ble jeg jo dårlig. På den positive siden så er det fortsatt varmt i været, så det har ikke gjort noe at jeg ikke har fått plantet noe enda. Jeg har en jobb og gjøre ute i blomsterbeddene mine også, for der må det klippes tilbake å pyntes opp til høst og vintersesongen. Det ser ut til at jeg har fult på timeplanen til kommende helg.

#forkjølet #frisk #ronja #katt #høst #tlys #gardiner #duker #lyng #grav #verandakasse #blomsterbedd

Oppdatering av iPhone

Jeg hadde egentlig tenkt å vente litt med å oppdatere, siden det var litt trøbbel med gangangskoden i banken. De skulle utarbeide en ny app som skulle takle iOS 8,0. Jeg har ikke fått somlet meg til å begynne med engangskode på mobilen, så derfor gadd jeg ikke å vente lenger.

#oppdatering #ios8 #inne #engangskode

Dagens bilde

#dagensbilde #tåke #lørdag

Vinja, min ene øyesten!

Av mine to katter er det nok Vinja som trives best foran et kamera… Hun er liten prinsesse, og hun vet det så altfor godt. I flg henne selv er det hun som er sjefen her i heimen, og prøver jeg som da egentlig er sjefen å irettesette henne blir hun sint. Det tar gjerne form i at hun lapper til meg med poten sin, og er jeg heldig har hun valgt å holde klørne inne :o))

Uansett hvor småhissig hun er, så elsker jeg henne over alt på jord…. Det går for Ronja også :o))

Nedenfor følger noen bilder av skjønningen min der hun chiller og når hun er skikkelig action ute på badet!!

Nydelig, ikke sant?

#vinja #katt #englebarn #prinsesse #sjef #ronja 

Så vanvittig sliten…

Hver kveld hele denne uken har jeg håpet at når jeg våknet neste morgen, så skulle jeg være på bedringens vei…. Når klokken ringte på morningen ble jeg like skuffet. Jeg våknet like tett i nesen, ørene og hostet så jeg trodde jeg skulle vrenges totalt.

I går hadde jeg vært hjemme i tre dager allerede og det var ingen tegn til bedring. Derfor ringte jeg bort på legesenteret og fikk en time hos fastlegen min. Mens jeg ventet på at det var på tide å dra bort slang jeg meg ned foran tv’n, godt innpakket i et varmt pledd. I det ene minuttet frøys jeg så jeg hakket tenner, og i det neste var jeg så varm at jeg kokte.

Det er ikke ofte jeg har kommet inn til legen på det tidspunktet hvor timen min er, og i går var ikke noe unntak. Jeg skulle være der der 13:20, men kom ikke inn før kl var 13:40, og sånt blir jeg veldig stresset av. Der sitter vi langs veggene å skuler på hverandre, og ingen tør liksom få øyekontakt med noen andre.

Resultatet av legebesøket ble en sykemelding til og med tirsdag i neste uke og noen medisiner… Vi har apotek like nedenfor legesenteret så jeg gikk rett ned å hentet medisinene mine. Det var heldigvis ikke noe serlig med folk, så jeg ble ekspedert ganske fort.

    

Mest av alt hadde jeg lyst til å dra rett hjem å legge meg, men siden det var tomt for både tørrfór og kattesand var jeg nødt til å dra ned på TAM nede på Alna-senteret. Når jeg kom ned dit tok jeg med meg tralla jeg har i bagasjerommet. Jeg hadde aldri i verden orket å bære de tunge greiene tilbake til bilen igjen.

Vel hjemme igjen var jeg helt utslitt og måtte bare slenge meg ned på senga og ta meg en aldri så liten strekk.

Jeg kan ikke huske sist gang jeg har vært så sliten og slapp som jeg nå om dagen. Det er ikke mye jeg orker å gjøre før jeg må sette meg ned å slappe av eller legge meg på senga. Bare det å stå opp om morningen å ta mitt eget og kattenes morgenstell er et ork, og jeg må hvile meg en stund innen jeg orker å gjøre noe mer.

Håper det snart snur seg, for dette er ikke noe festlig :o((

#syk #sykemeldt #fastlege #legesenter #fourfriends #multiclean #kattemat #kattesand #apotek #tam #alna