Sjekket og sendt inn

Da jeg fikk skatteoppgjøret mitt for omtrent en måned siden, bestemte jeg meg for at i år skulle jeg definitivt ikke vente til de siste dagene med å sjekke den.

Hva skjer, jo jeg gjør akkurat det jeg ikke skulle…. Nå har jeg akkurat vært igjennom alle postene og sjekket dem ut en etter en, og jammen stemte de i år også, hehehe!! Selvfølgelig hadde jeg gjemt alle oppgavene jeg hadde fått veldig godt, og jeg brukte en god stund på å finne dem igjen

Denne uken blir kort, bare en arbeidsdag igjen… Denne damen har nemlig fått fri på fredag sånn at jeg skal bare jobbe i morgen å så blir det fire dager fri. Håper bare at været blir bra sånn at det går ann å være mye ute. I dag derimot krabbet varmegradene nedover gradestokken, og tok med seg en ordentlig sur vind som gjorde at man kneppet jakken godt igjen. Jeg måtte til og med skru varmeapparatet i bilen opp på + 23C på veg hjem for å få varmen i kroppen, grøss!!

Tidligere i kveld begynte jeg på et kveldsmaraton med Nanny Fine på Netflix… Jeg bare digget serien når den gikk på 90-tallet, og syntes fortsatt serien er bra. Nå må jeg bare passe på at jeg ikke blir sittende oppe halve natten å glane.

Ha en fortsatt fin kveld/natt, blogges!!

#altinn #selvangivelse #netflix #nannyfine 

Et sikkert vårtegn..

#oppsal #janitsjar #vår #musikkorps

Avslappende søndag…

I dag har det vært nok en flott dag med skikkelig knallvær… Allerede tidlig på formiddagen var det ganske varmt og godt, så jeg satte ut på balkongen med kaffekoppen å nøyt det fine været.

Azalean min var blitt litt tørr igjen,så den havna ned i bøtta en god stund… Jeg er fortsatt overrasket over at jeg klarer å holde liv i en sånn vanskelig plante som dette. Den stortrives, og kommer stadig med nye blader, og fortsetter det sånn så kanskje det kommer noen blomsterknupper etterhvert også. Min mamma var veldig flink med azalear, og hadde opptil flere av dem som kom igjen med blomster år etter år. Hun hadde virkelig grønne fingre, og hjemmet var fylt med mange flotte blomster og planter. Nå jobbet ikke hun hver dag, og hadde mye tid til å pusle om dem… Noe jeg ikke alltid har!!

I påsken kjøpte jeg to potter med kattegress som står på kjøkkenet… Jeg har vært flink å vanne dem jevnlig, og som et resultat har de vokst seg enormt store. På formiddagen i dag var jeg nødt til å klippe dem ned en del, for de hadde begynt å legge seg utover gulvet. Pusene er blitt veldig glad i gresset, og da jeg satte dem opp på benken fulgte de etter begge to. De var ikke så happy for at mammen deres tok fra dem noe de likte. 

Mens jeg holdt på å vanne kom jeg på at jeg burde ha dratt ned på gravlund en tur for å se etter stemorsblomstene jeg kjøpte til pappas 90 års dag. Siden det har vært så varmt og tørt så lenge ville de nok trenge litt vann. 

Det var helt folketomt nede på gravlund da jeg kom dit… De stakkars stemorsblomstene mine lå utover bakken, men jeg tror jeg kom akkurat i siste liten. Jeg pøste på en masse vann oppe i fatet og rundt om, og jeg satte meg litt på krakken i sola en stund. De begynte så smått å løfte litt på seg, og jeg tenker jeg skal dra ned igjen i morgen etter jobb for å se hvordan de har det. Veldig synd hvis de ikke klarer seg… Jeg må nok være litt flinkere til å dra ned å vanne heretter hvis det fortsetter å være så varmt og tørt.

Hvitveisen står i full blomst borte i skogen, men det var ikke like mange av dem som det pleier å være. Skogbunnen pleier å være helt hvit av blomster på denne tiden!

Det satt en stor flott humle på en av de gule blomstene, og jeg forsøkte å ta bilde av den med mobilen… Det gikk dessverre veldig dårlig, og humla ble bare en stor mørk flekk. Vurderte å ta med kamera da jeg dro ut, men så glemte jeg det i det jeg gikk ut døra. Typisk det vettu, men det ble da et ganske fint bilde av den gule blomsten :o))

Jeg liker denne årstiden best av alle… Da våkner naturen til liv igjen etter å ha ligget i dvale hele vinteren, og det skjer forandringer fra dag til dag… Bare de siste dagene har de aller fleste buskene fått blader, og mange var blomsterknoppene har begynt å springe ut :o))

Etter at jeg hadde gredd og børstet Ronja i sta, tok hun den lille kammen i egen pote… Hvis jeg forsøkte å ta den fra henne, nappet hun den tilbake igjen med en gang. Hun lå lenge å å koste med børsten, før hun hoppet ned å tok med seg Lotte, rotta hennes, ut på kjøkkenet hvor hun la den ved siden av matkoppen mens hun spiste. Lottene, for det er nemlig to av dem, blir flyttet rundt i heimen og jeg finner dem dem overalt. Verst er det nå hun legger dem opp i vannkoppen, for da må nemlig Lottene henges til tørk å det liker Ronja dårlig…

Da var denne dagen over, og det er på tide å komme seg i seng…

#azalea #kattegress #vanne #sol #varme #alfaset #gravlund #stemorsblomster #hvitveis #skogbunn #ronja #katt #matkopp #vår #natur #blomster 

På besøk hos Casa Anne

I over et år har Anne og jeg byttet på å dra til hverandre på lørdagene for å spise middag, og i går var det hennes tur til å stå for serveringen.

Siden det var så fint vært så gikk jeg ut å satt meg på balkongen med en gang jeg hadde spist frokost. Jeg tok med meg kaffekoppen å sank langt ned i min stol, og like etter var Vinja på plass i den andre stolen. Den er hennes, og hun liker ikke at noen andre setter seg der. Da har det lett for å bli en del stirring, og så mjauing litt sånn småirritert…. Det var 80 tallsmusikk hele dagen på min favoritt radiostasjon RADIO NORGE, og jeg tok med meg radion ut på balkongen og satt der å nynnet og sang med. Hehehehe, om det var så veldig vakkert tviler jeg nå litt på :o))

På veg til Anne dro jeg nedom EuroPris for å handle… De hadde nemlig tilbud på store flasker av den den dusjsåpen jeg bruker og prisen var 20,- per stk. Derfor rasket jeg med de 4 siste flaskene de hadde av den. Det var tydeligvis flere enn meg som liker den siden det var så få igjen, for alle de andre sortene var det fulle hyller. Hadde først tenkt å dra på mandag, men nå er jeg glad for at dro på lørdag!!

Sola kommer på ettermiddagen hos Anne, og da jeg kom begynte den å fylle balkongen…. Vi satt ut oss ut for å skravle litt i det fine været. Felix ville også være med, og da vi var inne et øyeblikk så var han ikke sen om å innta den ene stolen. Der lå han som den rene fotomodellen og tronet :o)) Side det var en sånn deilig vårkveld var det stor aktivitet utenfor og på mange av balkongene rundt om. Siden blokkene ligger så tett kan man ikke unngå å se hva andre foretar seg, og jeg er jo litt nysgjerrig så da blir det å glane litt sånn i smug :o))

Maten i dag var kyllingfilé fylt med hvitløkssmør og surret i bacon, som ble stekt på grillen. Som tilbehør hadde vi frisk salat og grillpotetsalat, og det smakte himmelsk godt. Kylling var full av gode smaker på både innsiden som utsiden. Felix liker også kylling så han gikk å været med nesen opp mot bordet når vi spiste, men han fikk ingenting å måtte nøye seg med sin egen mat.

Både Anne og jeg hadde en del snoop igjen etter påske, og da jeg dro til henne tok jeg med meg det jeg hadde igjen. Vi tømte alt opp i et par boller og koste oss med “restene”. Vi klarte selvfølgelig ikke å spise opp alt sammen, så Anne gjemte restene i skapet til en annen gang. Skulle ikke forundre meg om bollen finner veien tilbake hit til meg om 14 dager når Anne kommer hit, hehehe!!

Felix er en sprek og spretten pus, og utpå kvelden hoppet han opp på kjøleskapet. Der satt han å kikket ned på oss en god stund før han kom ned igjen :o))

Siden Åge Alexandersen skulle være hos Lindmoe ble vi sittende å se på det, og sammen med Åge var var gruppe Violet Road… Jeg ble helt begeistret av gruppa, og endte opp med å gå på YouTube for å å høre mer av dem. Kommer garantert til å skaffe meg noe av dem :o)) Den nye låta til Åge var veldig bra så jeg kommer også til å skaffe meg den. Det er ikke ofte jeg kjøper meg ny musikk lenger, og det er kanskje på tide å fornye seg litt :o))

Jeg var hjemme hos meg selv igjen rundt midnatt, og da var det høy fengende musikk fra en av leilighetene oppover i etasjen. Jeg satte opp balkongdøra sånn at pusene skulle få komme ut å lufte seg litt, og for å høre på musikken. Klarte ikke å høre hvilket band det var, men det var bra… Den stilnet etter en liten stund, dessverre!!

#80tallet #radionorge #balkong #europris #dusjsåpe #tilbud #felix #katt #kyllingfilé #hvitløkssmør #bacon #salat #potetsalat #grill #snoop #påske #kjøleskap #ågealexandersen #lindmoe #violetroad #youtube

“Felix the cat”

video:20140426230157

En godtesjuk Felix i går :o))

#felix #katt #godtesjuk

Borte vekk

Denne uke har jammen gått veldig fort, og helt ærlig så skjønner jeg nesten ikke hvor dagene har blitt av. Det var ikke lenge siden, syntes jeg, siden jeg satt å koste meg i det fine været i påsken!

I begynnelsen av uken så fikk vi et skriv fra styret i borettslaget, hvor vi ble minnet på at det sto veldig mye "søppel" nede i kjellerrommene og ute i gangen. Den tok jeg til meg, for jeg er dessverre en av dem som har brukt fellesrommet til litt oppsamling.

Når jeg har ryddet i boder og i skaper så har jeg satt det i fellesrommet, med den tanke om at jeg skulle kjøre det til Fretex ganske raskt. Dessverre så har det blitt stående og stående. Når det er sagt så er jeg på langt nær den eneste.

Vi får komprimatorbil den 5. mai, og hvis det ikke ble fjernet innen den tid ville det bli kastet. Jeg bestemte meg for å ta meg i nakkeskinnet, og gjøre noe med min haug. I går avtalte jeg med Anne om at hun skulle ta med sin bil, og så skulle vi fylle opp begge to å kjøre ned til Fretex.

Jeg hadde i forveien sjekket hvor lenge de tok i mot varer, og det var frem til kl 18.

Haugen min var ikke fult så stor som jeg trodde den var, og vi fikk plass i Anne sin bil. Jeg hadde også tatt med to oljeovner, men de ville de ikke ta imot av den grunn at de ikke fikk lov til å selge de videre. Da havner de på fyllingen sammen med den gamle tv-n min. Det var mange kjekke og staute karer der, og de fikk tømt bilen ganske fort.

Etter at bilen var tømt dro vi bort på Alnasenteret, for Anne måtte kjøpe seg ny telefon. Hun hadde nemlig vært så uheldig å miste mobilen ut av lommen tidligere på dagen. Den gikk i bakken med et brak, og skjermen gikk til dundas.

Hos Lefdal ble det en ny Samsung Galaxy S5. Den ser jo litt anderledes ut på baksiden, med et materiale som ligner på skinn. Hun valgte en hvit en, noe som er ganske lekkert.

Etterpå dro vi bort på Bryn Senteret og spiste middag på Al Dente. Det var godt å få i seg litt føde, for det kjente jeg at hele kroppen min trengte. Det var dessuten godt å sette seg ned å slappe av litt…. Leddene mine var skikkelig grinete i går, og det verket for hvert skritt jeg tok. Dette har heldigvis blitt bedre til i dag.

Etter å handlet litt hos Ultra dro vi en kjapp tur på Expert på Alna, for Anne skulle se på en liten DAB radio som hun kunne ha med seg ut på balkongen. Hun fant egentlig en hos Lefdal som gjerne ville ha, men de tok ikke det gavekortet hun hadde og som hun hadde tenkt å bruke. Hos Expert fant hun ikke noen hun likte, for den første hun hadde sett på var den hun egentlig ville ha.

Når jeg kom hjem slang jeg meg ned i godstolen med bena høyt for å vile dem… Jeg var ganske sliten, og det tok ikke så lang tid innen jeg forsvant inn i drømmeland. Våknet vel omlag en time senere med Vinja liggende sammenkrøllet i fanget min.

Nå har jeg tatt med meg nettbrettet, kaffekoppen og radion ut på balkongen. Der sitter jeg å nyter formiddagen mens jeg hører på PopQuiz med Finn Bjelke.

Ha en fortsatt fin lørdag, blogges :o))

#skrot #fretex #oljeovn #tv #alna #lefdal #expert #bryn #aldente #ultra #samsungs5 #bil #påske #lørdag #fredag #katt #vinja

Hverdagen har begynt igjen

Det var ikke lett å riste kroppen ut av sengetøyet i dag, etter å ha fri i over en uke. En uke hvor jeg har slappet av og virkelig storkost meg. Opp kom jeg da, og da jeg sjanglet ut på badet lå to pusekatter i hver sin sofa å glippet med øynene… De kunne ikke fatte hvorfor mammen deres måtte begynne å styre før det var ordentlig lyst ute!!

Allerede da jeg sto opp var det tydelig at det skulle bli en fin dag… Temperaturen lå på + 9 så dører og vinduer kom opp med en gang sånn at frisk luft kunne komme inn i heimen. Da jeg skulle kjøre nedover til jobben oppdaget jeg at jeg hadde glemt å fylle diesel på bilen, og nålen var nede på det røde feltet. Selv om jeg hadde dårlig tid var jeg nødt til å svinge innom Statoil å fylle opp tanken.

I lunchen stakk jeg bort på Åhléns for å kjøpe sjalusivegger til balkongen. Jeg har tenkt på det en stund, siden det er så åpent bort til naboen når jeg sitter der ute. Det er ikke det at jeg er sjenert, men det er veldig behagelig å slippe å sitte på utstilling. Problemet var bare at de var lange, og det blåste…. Jeg sleit som bare den med  få de med meg fra butikken på Youngstorget, og ned i bilen. Kjenner det i armene nå i kveld!!

Mens middagen min sto i ovnene og gjorde seg klar, tok jeg med meg en en øl og slang meg ned ute på balkongen. Det var så varmt og godt der ute, at når timeren gikk av inne på kjøkkenet hadde jeg ikke mye lyst til å gå inn igjen… 

Satte meg ut igjen etter at jeg hadde spist, men som alltid begynte den nye naboen å sage med det same… Jeg holder på å bli gal av dette her, for de har holdt på i flere måneder og stort sett hver eneste dag…. Til deres forsvar så holder de ikke på til langt utover, men alikevel!!

Den nye veggen er bare midlertidig til jeg får skaffet meg en rullgardin eller liftgardin, har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal gå for enda. Det jeg syntes var fint med denne typen er at den ikke er helt tett, og slipper igjennom en del lys. En vegg består av 3 paneller, men dessverre var den ikke lang nok til å dekke hele veggen så jeg måtte kjøpe to stykker.

Begge pusene går stadig å gnur seg inntil bordben, og vinduskarmer… Her er det Ronja som er i gang :o))

Ronja er en ordentlig ulldott, og her ligger hun rett ut å nyter de siste solstrålene før sola tar kvelden.

Vinja lå i favorittstolen sin å glodde på meg når jeg tok bilder av Ronja, og da jeg snudde meg for for å ta noen av henne lå hun helt stille å bare så på meg med “det” blikket. Som søsteren er hun jo verden goeste pusejente :o))

Den siste uken har det skjedd mye ute i naturen, trær og busker har fått grønne blader… Det er så tydelig når det lyser grønt over alt, og litt gult som på min flotte busk i beddet. Den kommer i blomst på våren, og har noen nydelige gule blomster. Originalbusken sto i sin tid utenfor huset til mormor i Odalen, og hun hadde hatt den i mange år. Mamma tok med seg noen kvister på rot som hun først plantet nede i skråningen. Der likte den seg ikke noe serlig, og når vi spadde opp et nytt bedd ved siden av balkongen ble den flyttet dit. Nå står den midt i solsteken hele dagen, og stortrives :o))

Nå begynner denne damen å bli smal i øynene, og da er det på tide å komme seg under dyna…

Ha en fortsatt fin tirsdagkveld, blogges :o))

#trøtt #katter #sol #varme #statoil #diesel #lunch #youngstorget #åhlén #vegg #natur #grønt #blader #trær #busker #mamma #mormor #odalen #tirsdag #ronja #vinja

Siste dag i ferien

Den siste fridagen i påsken er nå snart over, og det har vært en fin og avslappende påske.

Når jeg gikk å la meg i går rant øynene mine og nesen var en aning tett, og da jeg slo opp øynene mine i dag var jeg spent på om noe var forandret. Det var i grunnen ikke det. Jeg hadde en aning hodepine, øynene var såre, nesen rant og det føltes som om jeg hadde feber. Om det er en liten vårforkjølelse eller om det er allergi vet jeg ikke, men snufsa har jeg gjort det meste av dagen.

Det har blitt lite spising av egg på denne damen i påsken, men i dag kokte jeg meg et par egg til frokost å virkelig gjorde litt ekstra ut av frokosten. Dekket litt fint på bordet og tente lys å storkoste meg en lang stund. Mange av påskedagene har jeg så vidt rukket å spise frokost i det hele tatt, bare grabbet noe like før jeg skulle løpe ut av døra. Derfor var det trivelig å gjøre noe ekstra den siste dagen før jeg begynner å jobbe igjen.

Jeg er en flittig dagbokskriver, noe jeg har holdt på med i mange år og den boka har blitt glemt bort nå i påsken. Så mens jeg satt og slappet av med en kopp kaffe begynte jeg å oppdatere den. Jeg forteller jo hva jeg gjør i løpet av en dag på bloggen, men de mer personlige tingene passer ikke inn der. Derfor er det fint med en dagbok hvor man kan skrive ned de tingene jeg ikke føler passer å utlevere på bloggen.

Når sola kom på balkongen tok jeg med meg boka og kaffekoppen å satte meg ut der…. Med det samme jeg satte baken ned i stolen kom to grå skygger å skulle være med. De fant sine favorittplasser og lå rett ut å sov i solstrålene :o))

 

Mine to små hårballer har fått en skikkelig omgang med børste og kam i dag for å bli kvitt nye tover i pelsen… Ronja kom løpende med en gang jeg tok fram børstene, for det er noe hun elsker. Hun lager mutrende lyder, krommer ryggen og vifter med halen på den glade måten :o)) I dag ble hun litt sint for det gjorde litt vondt borte ved halen, men det gikk fort over. Vinja satt pent på gulvet å så på mens jeg holdt på med søsteren, og når hun så at jeg tok fram hennes børste så spratt hun opp på bordet med en gang. Hun er også veldig glad i å bli stelt med, men hun er ikke like tålmodig som søsteren. I dag ble hun veldig sint på børsten etter en stund, problemet var bare at den ene fingeren min var i veien å jeg fikk en lite kutt. Etter det var vi ferdigbørstet for i dag…..

Nå skal jeg sitte ned å slappe av å se på Daylight på NRK3 en stund inntil det er på tide å legge seg…. Blir nok ikke så veldig lenge til jeg tar kvelden, for i morgen er det en ny arbeidsdag.

Ha en fortsatt fin mandagskveld, blogges :o))

#påske #såre #øyne #hodepine #egg #frokost #kaffe #dagbok #balkong #hårballer #tover #pels #ronja #vinja #film #daylight #nrk3

Hercule Poirot døde

Det er ingen hemmlighet at jeg er vilt begisteret for Agatha Christies Hercule Poirot, og benytter hver anledning til å se episodene igjen og igjen.

Derfor gledet jeg meg voldsom til å se de aller siste episodene som var spilt inn, og som skulle vises nå i påsken. Ingen lever evig, heller ikke helter å denne påsken skulle altså Hercule Poirot dø. Helst så ville jeg at den episoden ikke skulle lages, for da hadde han liksom hatt evig liv. En ganske barnslig tanke egentlig, men men…..!

Jeg leste nettopp på nettet at David Suchet måtte gå ned mange kg for å se ordentlig sjuk og avmagret ut, og det lykkes han helt klart med.

Engelske fans var helt i fistel over at han også ble morder i den siste episoden….. For dem som har sett alle de andre episodene, også meg, så er det helt utenkelig at han ville gå til sånne drastiske midler. Han gjorde det for å redde andre, men alikevel!!

Helt ærlig så skulle jeg ønske at jeg aldri hadde sett noen av disse episodene, for noe så dystert og deprimerende er det lenge siden jeg har vært med om. Det var jo ikke sånn det skulle være, for Hercule Poirot har alltid krydret tilværelsen med litt humor tiltross for at mange blir drept. Denne gangen var det ingenting som var humoristisk, og etter gårsdagens finaleepisode var jeg så deprimert og trist at jeg kan ikke beskrive det med ord engang.

Jeg søymfarte alle kanalene for å finne noe til å få humøret opp igjen, men det var ingenting på noen av kanalene. Tilslutt gikk jeg over til Netflix og der fant jeg da noe som løftet humøret noen hakk.

Det er merkelig at en film/tv-serie klarer å få humøret sånn i bunnen av brønnen… Det har hendt en gang før når jeg så en film, som jeg nå har glemt tittelen på, om de siste dagene av jordens eksistens. Den var helt klart mye mer deprimerende, men Hercule Poirot siste dager kommer helt klart som en god nummer to.

#herculepoirot #deprimerende #dystert #davidsuchet #morder #film #tvserie #agathachristie

Botanisk Have med venner

For et fantastisk flott påskevær vi har hatt i dag… Varmt som om det skulle ha vært en sommerdag, og en himmel med bare lyse skyer som så ut som bomullsdotter.

På Langfredag avtalte jeg med Anne, Terje og M at vi skulle møtes i Botanisk Have i dag, siden det var meldt så godt vær. Vi ble enig om å møtes ved 12 tiden i parken, noe som passet meg veldig godt. Da kunne jeg sove til jeg våknet av megselv uten å ha en alarm som uuulte grytidlig på morningen. Jeg våknet av megselv ved 07:30 tiden, men syntes det var litt vel tidlig å stå opp så jeg la meg til å sove igjen, og våknet ved 9 tiden.

Anne kom ved 11:30 tiden, men som alltid måtte jeg somle litt så vi kom oss ikke avgårde før en halvtime senere. Terje ringte å lurte på hvor vi var i det vi var på veg nedover, for de hadde allerede kommet. Det tok ikke lang tid å kjøre ned, så vi var vel der bare 15 minutter senere.

Terje og M satt og slappet av på noen krakker ikke langt fra inngangen…. Jeg hadde tatt med meg hjemmebakte boller og mini gulerotkaker samt kaffe på termos til megselv. Ut i fra hva som ble sagt så trodde jeg at de også hadde tatt med seg det, men det hadde de ikke. Mens Anne og jeg satt å koste oss i sola gikk de opp å kjøpte seg lunch og kaffe på kafeen.

Det var så varmt og godt i sola at jeg kastet jakken jeg hadde på meg, og endte opp med å bare ha på meg det samme som jeg pleier på en litt kjølig sommerdag. 

Vi ble sittende en god stund på krakken å prate og bare nyte dagen. Det var mange andre som hadde samme ideen som oss, så det var ganske bra trafikk rundt i hele haven hele tiden vi var der.

Jeg tok med meg det røde Nikon kamera mitt for å ta bilder… Kamera har ligget ubrukt ganske lenge, og jeg hadde helt glemt hvordan innstillingene var å træla fælt før Anne kom for å få fram menyen jeg jeg skulle ha. Det gikk ikke så bra, og jeg overleverte kamera til Anne når hun kom for at hun skulle prøve seg. Hun gjorde det, men hun husket selvfølgelig ikke etterpå hva hun hadde trykket på. Det spilte egentlig ingen rolle, så lenge kamera fungerte som jeg ville det skulle.

Når jeg kom hjem og fikk overført alle bildene til PC’n var et 183 bilder, men noen hadde blitt utydelige så de ble slettet med eng gang. Det har lett for å bli sånn, for jeg er skjelven på hånden, og selv med stabilisatoren på så blir ikke alle bildene bra.. Jeg skal ikke klage for flesteparten av dem er egentlig veldig fine :o)) Kamera sto på mesteparten av tiden vi var i haven, og dermed gikk batteriet tomt like før besøket var over.

Bilde er tatt mens vi kjørte hjemover, og det er Tøyen man ser i bakgrunnen.

I hele dag har øynene mine rent og svidd litt, og etter at jeg kom hjem begynte nesen min. Om det er allergi eller en lett forkjølelse vet jeg ikke, men jeg føler meg helt fin. Vi får se om det er noen forandring innen i morgen.

Nå skal jeg i allefall lene meg godt tilbake i godstolen å se på tv en stund til det er på tide å krabbe under dyna.

#botaniskhave #langfredag #boller #gulerotkake #kaffe #lunch #påskeegg #nikon #kamera #allergi #forkjølelse #godstolen #tøyen