Kjedelig…, kjedelig og atter kjedelig!!

Helt oppgitt sto jeg å glante på den slanke samlingen med DVD-filmer, og syntes at alle sammen så kjedelige ut. Jeg kunne helt enkelt ikke finne noen som jeg hadde lyst til å se på. Akkurat da angret jeg bittert på at jeg hadde gitt bort så mange til Loppis, med begrunnelsen av at jeg hadde sett dem så mange ganger eller det var så lenge siden jeg så dem, og da kunne jeg like godt gi dem bort, dust!!


Selvsagt…, da går man inn å bestiller noen nye filmer fra CDON. De kom selvsagt ikke akkurat når jeg hadde lyst til å se dem, men det kom en bra film på tv like etterpå så problemet var egentlig løst, hehehe!!! Ovenfor ser du den brokete samlingen av DVD’er jeg bestilte.

Jeg elsker jo Benny Hill, og kan ikke få nok av mannen… Husker han fikk voldsomt pepper for de halvnakne damene han hadde med i seriene sine, det var jo kvinnediskriminerende… for noe sprøyt. Mannen var genial, og jeg har virkelig sansen for hans type humor.

Ellers så digger jeg Angela Landsbury i Murder She Wrote… Det er den type kozelig krim som man kan synke ned i godstolen for å nyte. Jeg liker ikke den typen som jeg føler at jeg må gjemme meg bak noe, for at det er så ekkelt, hehehe!!

Så måtte jeg ha noen nyere filmer oxo, og da ble det Hangover 2 og Kong Curling som jeg ikke har sett, bare klipp fra. Tilslutt måtte jeg jo ha en film med Gerard Butler, som er en stooooor fan av (høy og mørk, hehe). Det er noe med de skotske skuespillerne og akseten deres, bare digger det, hehehe!!


Om ikke mange timer så er året 2011 over og 2012 tar over… Vi har vært igjennom et år med både gleder og store nationale sorger. Jeg håper vi aldrig mer får oppleve noe lignende :o( Nå tror jeg det viktig at vi legger alt dette bak oss, og begynner å se fremover og tar i mot 2012 med åpent å positivt sinn. For året 2012 må bli et år med mye glede og positivitet, det har vi alle behov for.

Nå må jeg svinge meg rundt å komme meg i dusjen…., jeg må ned på gravlund for å tenne lys for foreldrene mine som ville ha hatt bryllupsdag i dag.

Håper alle får en fin nyttårsfeiring, koz dere å vær forsiktig med rakettene!!

Mamma og pappas bryllupsdag i dag….

Den 31. desember 1948 giftet mamma og pappa seg i Mo Kirke i Nord Odal :o)) Festen ble holdt oppe i den lille husmansstua til mormor og morfar, og det var som alltid mange gjester når de holdt gjestebud.

Det regnet hele kvelden, og all snøen som hadde kommet til jul ble til speilblank hinne over alt. Utpå natta da folk skulle gå hjem var ikke det mulig… Det var nemlig ikke bilveg fra bygda og til huset, og det var så glatt at folk tok ikke sjangsen på å komme seg ned til bygda. Da var det ikke noe annet å gjøre enn å gå på låven for å finne frem det de hadde av sengetøy.
Dette bilde ble tatt 31. desember 1988 på deres 40 års bryllupsdag. Pappa døde i november 2000, det året de ville ha hatt sin 52 års bryllupsdag. I morgen skal jeg dra ned på gravlund for å tenne lys i lyktene for å minnes dagen. 

De var to fantastiske mennesker, som valgte å adoptere meg og gi meg et trygt å godt hjem. Et hjem fylt med mye humor og latter, men først og fremst mye kjærlighet. Jeg har mange ganger tenkt på hvor heldig jeg var som fikk komme til dem <3. Savnet etter dem er stort, spesielt nå i julen… :o))

Gratulerer med 63 års bryllupsdag mamma og pappa, selv om dere ikke her for å feire den…. Kanskje dere sitter på hver deres skydott å dingler med bena å kikker ned, hehehe… Hvem vet……..!!!!

The Mummy…

Sitter her å ser på The Mummy for endte gangen, men jeg får meg liksom ikke til å gå å legge meg… Noe jeg selvsagt burde ha gjort, for å sove av meg feber og alt annet som romsterer i kroppen min.

Jeg tror jammen jeg sovnet en liten stund, og drømte en hærlig drøm…. En drøm hvor jeg nermest var i Eden sammen med Oded Fehr, og jeg vil tilbake dit nå med det samme. For hvem vil vel tilbake til virkeligheten, når man kan være på en øy med sol og sommer og en sånn kjekkas, hihihi!!


Jeg tror jammen jeg går å legger meg, og håper på at jeg kan fortsette den fine drømmen min… Litt av en øyegodis han der :o)) Så er det jo sånn at man har behov for litt øyegodis innimellom, hehehe!!!


Trodde faktisk at forkjølelsen var på veg tilbake tidligere i dag… For etter at jeg hadde vært borte på Oppsal og handla følte jeg meg i mye bedre form. Nesen var åpen, og det føltes ikke som om jeg hadde bomull i hode lenger. Det varte ikke sånn veldig lenga akkurat, for da jeg sto å laget middag kom feberen sniiiiiikende på meg igjen, æsj.


Kjøpte gave til pusene i dag da jeg var i dyrebutikken Labben Hund og Katt på Oppsal. Det ble sånne søte små lekemus, og de gikk helt bærsærk når de fikk se dem. Det er lenge siden jeg har sett dem leke så voldsomt, så det var tydeligvis en hit :o)) 
 
Jeg laget meg en stor kjele med suppelappskaus, hvor jeg brukte 1 kg kjøttdeig, 1 pose lappskausblanding, 1 pose rotgrønnsaker, 6 ekstra poteter, vann og mesteparten av ribbeskyen fra julaften + krydder (salt, pepper, hvitløkpuler, karve, oregano og estragon) + urtebuljong. Jeg turte ikke kryddre for mye siden jeg ikke hadde så mye smak, bedre å krydre mer på tallerkenen. Den ble vanvittig god, og jeg har middag i flere dager av den kjelen.

Trodde nesten jeg måtte be om hjelp….

Seint i går kveld nådde forkjølelsen nye høyder, og jeg følte meg helt elendig… Jeg tenkte da at hvis jeg ikke ble bedre til i dag, måtte jeg ringe en venninne for å spørre om hun kunne handle for meg. Nå ser det ut til at jeg slipper det alikevel. Jeg føler meg fortsatt elendig, men elendigheten er heldigvis ikke så ille at jeg ikke å orker å dra i butikken.


Det er lett å bli deppa når en går dårlig så lenge, trixet da er å ikke la seg rive med av negative tanker. Jeg må innrømme at jeg harr slitt litt for ikke å bli overmannet av dem. De liksom sniker seg innpå en, og man merker ikke at de har tatt overhånd før røttene har fått skikkelig feste….!! Fæle greier det der.

Jeg kastet et blikk inn i kjøleskapet i sta, og det var et sørgelig syn… De fleste hyllene var tomme, og trenger sårt å fylles opp. Det var tomt for Vita stekesmør, Vita smøresmør, melk, brød og stort sett alt av pålegg…, i tillegg har pusene snart spist opp tørrfóret sitt så jeg må vist en tur innom dyrebutikken oxo.


Jeg hadde store planer om å lese masse i denne jula, men jeg har ikke åpnet en bok eller lest en siden foruten avisen. Før så pleide jeg å sette av litt tid hver eneste dag til å lese litt, men nå er det lenge siden jeg har gjort det. I hele høst har jeg vært så trøtt og uopplagt når jeg kommer hjem fra jobben, at jeg har sovnet etter å ha spist middag. Kanskje det må bli nyttårsforsettet mitt, sette av tid til å lese….., men for å få til det må jeg nok oxo ha et nyttårsløfte til. Legge meg tidligere om kvelden, sånn at jeg har overskudd når jeg kommer hjem… Der har vi det!!

Nå må jeg sette kroppen i sving…, bare en kopp kaffe til å så rett i dusjen sånn at jeg kommer meg ut mens det ennå er lyst.

Ha en fortsatt fin lille nyttårsaftensdag, blogges :o))

Ikke alltid greit å være kvinne….

Jeg rulla rundt på golvet, hehehe!!

Før feberen tok helt overhånd over kroppen min dreiv jeg å lekte meg litt med Casio kameraet mitt… Prøvde å ta bilde av kattene, men det var jo helt håpløst å sitte i en stol eller på huk. Bildene ble utydelig hele tiden, og da var det bare en ting å gjøre å det var å kaste seg ned på gulven sammen med dem..


Vinja hadde gjemt seg bak gardinene etter at hun og Ronja hadde vært i en aldrig så liten slosskamp igjen.. Jeg la kamera på gulvet og zoomet henne inn. Bilde ble fint det, selv om øynene hennes ser het psycho ut. Det blir sånn hver gang blitzen treffer øynene deres.


Ronja oppdaget stroppen til kamera, og det ville hun selvsagt leke med.. Resultatet ble en haug med uklare bilder som jeg måtte slette… Jammen godt man har digitalkamera så man blir kvitt uønskede rariteter, hehehe. Jeg fikk da noen bra bilder av henne der hun jaktet rundt meg :o))


Frk. Vinja ble etterhvert lei av å ligge under gardinet, så hun spratt opp på klatrestativet. Bilde ble ikke så tydelig, men det så jeg ikke før jeg fikk lastet det opp på PC’n. Der lå hun å glippet med øynene å kikket på Ronja og meg som holdt på nede på gulvet. Etterhvert sovnet hun, og maaalte høylydt der hun lå. Hun ble nok veldig trøtt av å løpe rundt heimen med Ronja på slep og så sloss så ulldottene føyk rundt dem… Skjønner det godt jeg :o))


Ronja ble forferdelig skitten i pelsen etter at hun hadde slåss med søsteren, og hun brukte nok 15 minutter på å vaske og pusse hvert eneste pelsstrå… Så ble hun jo fin oxo når hun endelig ble ferdig. Hadde jeg tatt på henne, så hadde hun nok brukt nye 15 minutter på å bli fin, hehehe!!


Syntes litt synd på megselv i dag, siden jeg ikke var i form å dukket inn i skapet for å romstere etter noe godterier. Jeg fant en pose med litt igjen, som jeg kozte meg med. Det var litt mer i den da jeg hentet den frem, men jammen ble den ikke tom etterhvert…..!!

Jeg orket ikke å lage meg noen middag i dag, så jeg bestilte en pizza fra Peppes som serverte maten varm og innbydende på døra… Siden jeg er forkjøla er det ikke så mye som smaker, men pizzan var godt kryddret så det var faktisk godt :o))

bbckonk

Med desa godt inn i papirlommetørkleet….

Jeg trodde det var meningen at man skulle bli bedre av forkjølelsen ettersom dagene gikk. Det gjelder tydeligvis ikke den varianten jeg har fått denne gangen. I går kveld følte jeg meg faktisk litt bedre, og tenkte at i morgen skal jeg ta meg en tur ut for å lufte meg litt… se litt folk!!


Det tror jeg ikke at jeg skal ta sjangsen på, for desen er tettere og feberen høyere i dag. Etter å ha dusjet og vasket håret var jeg så sliten at jeg måtte sette meg ned for å slappe av… Skjønte da at det beste var å hold seg inne litt til, men i morgen må jeg ut for å kjøpe tørrfór til pus…. Det holder nemlig ikke til over nyttårshelgen.

Været er noe bedre i dag her i Oslo… Fortsatt grått, men ikke så ille som i går ved denne tiden og det regner ikke lenger. Det må man ta som et lyspunkt i tilværelsen, hehehe! På tide å fylle kaffekoppen :o))

Hjemmelaget jule- og bursdagskort til meg….

Min aller beste venninne Anne har holdt på med scrapping en stund, men jeg har ikke sett så mye av det hittil. I år derimot ble det både selvslaget jule- og bursdagskort til meg. Jeg syntes det var skikkelig fine :o))


Dette er bursdagskortet jeg fikk av henne, og det var definitivt det fineste jeg fikk i år. Syntes hun er flink, og hun kommer til å bli enda bedre etterhvert som hun fortsetter å lage nye ting.


Dette er julekortet hun laget til meg, og jeg syntes oxo at det er flott. Nå like før jul bestilte hun en maskin som stempler ut forskjellige ting som kan bruke til å lage forskjellige ting. I dag fortalte hun meg at hun hadde fått telefon om at den var kommet i butikken, og da hadde hun bare 20 min til å hente den. Hun rakk jo det vettu, utrolig hva man får til når man bare vil, hehehe!!

Jeg foreslo for henne at hun kunne opprette en blogg, hvor hun kunne publisere de tingene hun laget. Bli kjent med andre som oxo holder på med scrapping, og få litt tips og tilbakemeldinger på tingene hun laget. Jeg har foreslått det flere ganger, men da har hun ikke vært så keen på ideen. Nå i kveld derimot virket hun mer interressert!! Vi får se hva hun bestemmer seg for.

Hva syntes dere om kortene??

Cheeta er død :o(

Apen til Tarzan (Johnny Weismuller) er død i en alder av 80 år på julaften. Cheeta kom i Guiness book of records i 2001 for å være den eldste chimpen noen sinne. I fangenskap er det svært skjelden at de blir over 50 år.


Cheeta var med i 50 filmer hvor Tarzan-filmene ble spilt i perioden 1930 – 1960. Cheeta begynte oxo å male bilder som etterhvert ble stilt ut. Med sine 80 år, var Cheeta den siste gjenlevende av de tre Tarzan-heltene. Johnny Weissmuller døde i 1984 79 år gammel, og Maureen O’Sullivan døde i 1998 87 år gammel.


For oss som har levd noen år husker nok filmene… Stor begivenhet det når de filmene ble vist på TV, da samlet hele familien seg rundt skjermen. Huff, nå hørtes jeg helt Metusalem ut, hehehe!! Da jeg var gammel nok til å gå på kino alene hadde de sluttet å lage filmene for mange år siden, men den lokale kinoen hadde retrokvelder hvor de gamle gode svart/hvitt filmene ble vist. Det var alltid fult når Tarzan ble vist :o)) “R.I.P. Cheeta”

Jeg vant da noe, men gikk alikevel i tap….

Hvert eneste år kjøper jeg Flax juleskrapekalender, i år kjøpte to store og en vanlig en… Hver dag frem til julaften har jeg skrapt og krysset av de forskjellige symbolene i håp om at i år så kommer en stor gevinst til meg, HA!!!

Dette ble resultatet i år:

Stor Flax kalender no: 1:Innsats kr 100,- og gevinsten ble 0,-
Stor Flax kalender no: 2:Innsats kr 100,- og gevinsten ble 50,-
Flax skrapekalender:Innsats kr   50,- og gevinsten ble 30,-    

Jeg burde vel ikke sutre og beklage meg, for jeg gjorde det betraktelig bedre i år. I 2010 kjøpte jeg like mange kalendre, og fikk absolutt ingenting tilbake.. Det syntes jeg er dårlig, for man kunne da i det minstre få et nytt skrapelodd for at man har strevd og skrapt en hel måned, omtrent!!

Den ene store kalenderen var dessuten helt håpløs å skrape, for der må de ha brukt superglue under der man skulle skrape. Kan ikke forstå noe annet, for jeg sleit fælt med å finne og gjenkjenne bilde etter at jeg var ferdig med å skrape. For sikkerhet skyld, skal jeg ta med kalenderen med 0,- i gevinst til komisjonæren så de kan sjekke… Det var nemlig den som var så håpløs…, kanskje det er gevinst på den oxo, hahahahahaha!!!!

bbckonk