Søte gode Lara er ikke mer R.I.P.

For nesten 14 dager siden ruslet LARA ut av huset til søsteren min, og ble borte….  Venner og bekjente har gått rundt og kjørt overalt for å se etter henne. Søsteren min, samboeren og ungene var jo så glad i henne å håpet i det lengste at hun skulle komme tilbake igjen


(Bilde har jeg lånt fra søsteren mins Facebook side)

I dag kom beskjeden…. hun var endelig funnet, men desverre ikke i live :o(  Lara fikk 9 gode år sammen med familien, og da hadde hun det godt. Hun var en ordentlig kozeklumt, og jeg bare elsket henne!!!

Da søsteren min fortalte at hun var borte, viste jeg at hun ikke levde lenger… jeg kan ikke forklare hvordan, men jeg bare viste det.  Sa ikke det til søs, for jeg håpet jo at jeg skulle ha feil.

R.I.P Lara

Jeg har ligget lavt i terrenget……..

Hadde først ikke tenkt å si noe om det, men DET SNØR HER I OSLO.. for noe dritt :o(  På den positive siden så er det varmegrader så det er ganske bløtt ute. Forhåpentlig drar den bløte snøen med seg noe av den gamle når den smelter!!!!


Etter fysioterapien i går fikk jeg en voldsom reaksjon, og utover dagen i går ble jeg skikkelig satt ut.  Jeg mer eller mindre lå på sofaen hele ettermiddagen og kvelden.  I dag har jeg heller ikke vært spesielt i toppen form.  Jeg sov til jeg ble vekket av en forb…. telefonselger kl 10:30, men da var det greit å stå opp.  Tror pusene skjønte at jeg trengte å sove litt, for de kom ikke inn å vekket meg som de pleier å gjøre hver morgen.

Sjefen sendte meg en melding og spurte hvordan formen var, og ba meg ringe henne når jeg hadde vært hos legen i morgen. Jeg fortalte henne som det var at jeg hadde hatt et par bra dager, og så et par dårlige dager…. ikke noe å pakke inn det. Regner med at jeg kommer til å bli sykemeldt 100% noen uker til…., det blir vel ikke noe populært kanskje!!!  Fysioterapeuten mener jeg trenger mer tid og flere behandlinger innen jeg prøver meg på jobb igjen, noe jeg skal fortelle legen i morgen.


Nå har jeg akkurat sett første DVD i den svenske serien Polisen i Strömstad med Per Oscarsson. Kjøpte alle 5 i en boks da jeg var i Sverige forrige dagen.  Jeg husker at jeg syntes at jeg syntes at filmene var så spennende, i 1982, men jeg ser nå at det har vært ganske stor utvikling på krimfronter på TV. Når det er sagt så er det alikevel artig å se det igjen, for seriene ER fine :o)

Etter at jeg har vært hos legen i morgen skal jeg opp til Anne. Har lovet henne å kjøre til Katteklinikken 10-Liv med Felix. Hun har vært så bekymret for han siden han kom hjem. Dagen etter at han kom hjem fra Kattehotellet kastet han opp, og etter det har han spist minimalt. Han er aktiv og leken, og mer kozete enn han har vært noen gang. Siden hun ikke har noen bil på dagen lovet jeg å kjøre bortom.  Får krysse fingrene for at det ikke er noe, og skulle det være noe… at det ikke er alvorlig.

Ha en fortsatt fin kveld :o)

Barnestjernene har blitt voksne….

Man ser tv-seriene fra barndommen i reprise gang på gang, og man tenker ikke så mye på at disse ungene har blitt voksne de også.  Jeg har nok tenkt tanken noen ganger, hvordan ser de ut nå i dag:

Saltkråkan:

Pelle – Stephen Lindholm
  

Johan:

Niklas:


Stina:
   

Tjorven:


Emil i Lönneberg

Emil:

Pippi Langstrømpe:


Tommy:
 

Annikka:
   

Syntes det var litt artig å se hvordan de ser ut nå, godt å vite at det ikke bare oss vanlige dødlige eldes å får rynker. At det henger litt her og der, hehehe!!!

Lett å glemme tid å sted når Anne Kath Westlie leser…

Mens jeg gjorde meg klar til å dra opp til fysioterapeuten på morran satte jeg på Radio Super…  Når jeg tok på meg skoene hadde Anne Kath Westlie begynt å lese om Ole Alexander Fillebombom, og da var jeg solgt, hehehehe.  Jeg glemte meg helt bort, og ble sittende å høre på henne. Selv nå i voksen alder syntes jeg det er morro å høre på henne.

Kom tilfeldig til å kikke på klokka, og oppdaget at jeg bare hadde 5 minutter på meg til jeg skulle være hos fysioterapeuten. Da var det en som satte inn turbo’n gitt.  Da jeg kom inn så holdt han på å sette opp timer sammen med en annen pasient, og han hadde veldig god tid.  Med andre ord så gjorde det ikke så mye at jeg kom litt for seint i dag :o)

I dag brukte han ultralyd for første gangen…, det var ikke sånn veldig behagelig akkurat!!  Etterpå gikk han over rygg, nakke og skuldre og fant alle de vonde punktene mine, og så klemte han på de en god stund. Jeg blir jo så vanvittig trøtt etter behandlingen at jeg har mest lyst til å gå å legge meg, men jeg skal vente litt med det….!!

Nå må jeg ringe til Anne for å høre når de har fått beskjed om når bilen deres er ferdig i dag. Har lovet dem å kjøre dem opp på Grorud for å hente den…

Ute skinner solen fra en blå himmel, men det er så vidt gradestokken er på + i dag oxo.  Det er ganske surt ute, men heldigvis er det ingen vind i dag…. det hjelper :o)

Ha en riktig god onsdag :o) 

Jentetur til Nordby Shoppingsenter i dag….

For noen dager siden snakket Anne og jeg om at vi skulle dra til Sverige i dag. Jeg var veldig spent på om formen min var såpass at jeg ville orke å dra, og det var den… Å det holdt seg stort sett sånn hele dagen oxo, men jeg kjenner at jeg er veldig sliten nå så det er godt å være hjemme å slappe av på sofaen :o)

Vi var tre “jenter” som satte avgårde ved 9 tiden i dag, men endte opp i en stillestående kø opp mot Ryen.  Vi kom fra Lørenskog, og brukte vel 30 min fra Valle Hovin og opp til Ryenkrysset, men da var proppen løsnet og trafikken fløyt fint igjen.

Alle tre fikk glitter i øynene når vi kom forbi skjerfbutikken, og da bare måtte vi innom for å se om vi fant noe spennende.

De hadde noen fine skjerf med paljetter som vi falt for alle sammen, og jeg kjøpte meg tre stykker jeg da i forskjellige farger. Klarte nemlig ikke å bestemme meg for hvem jeg skulle ta.

Fargene kommer ikke helt frem her, men det er fra venstre brunt, lakserødt og tilslutt lilla…  

Bente sto først utenfor å kikka, men hun klarte ikke å la være hun heller.  Hun så oxo på de samme skjerfene som Anne og jeg, men endte opp med en annen type til slutt.

Måtte jo innom Zizzi, hvor jeg i utgangspunktet hadde bestemt at jeg ikke skulle handle i det hele tatt. For jeg trengte jo ikke noe der nå…. Hahahaha!!!  Kom over disse to korte jakkene, og jeg klarte ikke å la være å kjøpe dem. De hadde kostet 699,- men var satt ned med 50% så fikk to for prisen av en… Bra kjøpe!!!

Man blir sliten av å traske sånn, og da var det godt å sette seg ned for å ta en kopp med kaffe og slæppe av litt.

Hehe, Anne og Bente var nok ikke helt klar over at jeg tok bilde av dem… Ser nå i allefall sånn ut :o)

Er man på handeletur kan man ikke sitte så lenge å kule’n, man må videre for å shoppe mer. Tiden går jo så vanvittig fort når man har det gøy…., og gøy har man når man flyr fra butikk til butikk, hehe!!

Anne fant ut at hun trengte litt nytt puppeoppheng, og fant tilslutt noe hun likte inne hos KappAhl.  Mange ganger så har de litt mer utvalg i Sverige, men denne gangen hadde de akkurat det samme som i butikkene her hjemme.

Bente skulle kjøpe med en halvkilo med godt til moren sin, sånn at hun hadde når barnebarna kom på besøk, hehehe. Innen hun var ferdig å plukke så ble det 1,8 kg. Jeg er riktig så stolt av megselv… for denne damen kjøpte nemlig ikke noe godt i det hele tatt.  Lysten var der, men jeg greide å stå i mot :o)

Jeg kjøpte meg heller noen nye DVD serier til samlingen min.  Fant ut i går at jeg manglet sesong 3, 4 og 5 av Bones.. For noen år siden spilte Per Oskarsson en politietterforsker i 5 filmer under tittelen Polisen i Strömstad, og jeg syntes filmene var så fine.  Når jeg var hos fetteren min i forrige uke så fortalte han at de hadde kjøpt den, og da måtte jo jeg oxo ha den :o)Hos Ittala Outlet kjøpte jeg endelig de blå glassene til kjøkkenet som jeg har ønsket meg siden jeg så dem i høst.  Da hadde jeg ikke råd til å kjøpe dem.  Kjøpte 6 stykker, men lurer på om jeg skal kjøpe meg noen flere ved neste besøk. Glassene er ikke så lyse som de ser ut til på bilde, men det var umulig å få frem fargen da jeg tok bilde.


Når vi var ferdig med å handle matvarer sto vi å prata litt før vi skulle gå tilbake til bilen, og plutselig fikk jeg se fetteren min Gunnar gå forbi utenfor.  Like før hadde jeg høylytt sagt at det er da merkelig at jeg aldrig ser noen kjente når jeg er i Sverige. Andre personer treffer jo stadig folk de kjenner…!!!

Gunnar har egne busser, og i dag brukte han denne doningen… et råskinn av en buss, til å kjøre en haug med damer fra Akershus på Ulltur.  Det er jo standard å dra innom Nordby sånn at damene får handla med seg kjøttvarer hjem igjen.  Har vært med moder’n på en sånn tur til Lysekil en gang, og da stoppet vi for å handle på hjemturen.

Etter å ha tatt farvel med fetter Gunnar, så følte vi at vi hadde fått med oss det som var noe få med….  Magene rumlet og hode surret så vi fant ut at det var på tide å kjøre bort til Solli og By the Way for en liten middag før vi dro tilbake mot Oslo. Da vi kjørte bort for å spise kjente jeg at kroppen min hadde fått mer enn nok, og det verket både her og der, men jeg tok meg et par piller før jeg spiste så gikk det greit resten av ferden.

Når jeg kom hjem var pusene helt ville…..  De var veldig glad for at mammen hadde kommet hjem igjen til dem. Det er vel ikke til å komme fra at de har blitt bortskjemte med at mammen er hjemme med dem hver dag, og da syntes de nok at det er veldig trasig når hun reiser bort i mange timer.  Nå er hun hjemme, og halvt sitter og halvt ligger på sofaen med Vinja liggende godt inntil det ene benet :o)

Selv om jeg er veldig sliten i kroppen, så har det vært godt for psyken å være sammen med venninnene hele dagen. Vi har skravla, ledd og mimret å hatt en helt fantastisk dag :o)

Jeg bråvåkna da telefonen ringte…..

Der lå jeg godt og varmt under fellen og sov min dypeste søvn…..  Langt borte begynte en lyd å trenge seg inn i søvnen, og det ble bare mer og mer intenst…. I wanna do bad things with you!!!  Med et ble jeg revet ut av søvnen, og forsto at det var telefonen som hoppet og sang på bordet…

Jeg håper at jeg var høfflig da jeg svarte :o)  I andre enden var en blid og hyggelig stemme som spurte etter mitt navn, og sa at de kom fra Bøler Skole for å hente lopper…. de sto rett utenfor de!!  Ganske riktig utenfor døra sto en megastor lastebil, og 3 staute karer. Ned i kjelleren bar det med oss, og smilet ble veldig bredt da de så alt de kunne ta med seg.

Smilet på meg ble oxo veldig bredt, for jeg ble nemlig kvitt mer enn jeg hadde regnet med…..  Fellesrommet i kjelleren ble nesten tomt det når alt mitt ble borte. Får håpe de får solgt alt sammen, og tjener en bra slant på det…. for de trenger pengene!!!

Vet om noen eldre “hæringer” som rydder og gir bort til Loppis, og når dagen for Loppisen kommer flyr de dit for å se hvem som kjøper tingene de har gitt…. å for å se hva de betaler for det.  Jeg har hørt de sitte å snakke om det over en kopp kaffe. Det gjør aldrig jeg…. Har jeg gitt bort noe går jeg aldrig dit for å se tingen “mine” stå der, og om noen kjøper dem. Det blir for emosjonelt for meg.

Metro på Lørenskog i dag….

Etter en dags trasking rundt på Metro i dag, kjenner jeg at formen ikke er helt som den skal være….  Jeg ble trøtt og sliten etter behandlingen i dag, så strengt tatt burde jeg vel helst ha vært hjemme å slappet av.  Når det er sagt så er det veldig hyggelig oxo å komme ut blant folk litt, ikke bare lulle hjemme sammen med kattene!!

Vi dro først på Maxi å handlet matvarer…  det var ikke så mye jeg skulle ha, bare litt melk og kattemat.  Etterpå flyttet jeg bilen litt lengre opp, før vi tok oss en runde rundt på senteret.  Var innom på KappAhl hvor jeg kjøpte meg litt mer undertøy, og en kozejakke.  Siden jeg er medlem så fikk jeg 20% avslag, og da smilte damen fra øre til øre vøttø.

Hehehe, ikke det smartest å stille seg midt under spotlight lampen….  Måtte innom Black Design for å kikke, og for en gang skyld ble det bare det oxo. Ikke ofte jeg går ut derfra uten å handle gitt.  Fristelsen sto i taket, men jeg stålsatte meg å klarte å la bankkortet bli værende ubrukt i pengepungen :o)

Denne klokken falt jeg for, og det kan nok hende at jeg kommer til å kjøpe den senere…. Blir fin i stua når jeg har fått pusset opp :o)

Når Anne og Sven Erik var i London hadde de Felix på Kattehotell ute i Enebakk. I går kom han hjem igjen, og de kunne høre han med en gang heisedøra åpna seg. Han mjauet så fælt…  Når han kom inn fortsatte mjauingen, mens han fløy fra rom til rom for å sjekke at alt var som han hadde forlatt det.  Anne forsøkte å løfte han opp å koze med han, men inntil han var ferdig med sjekken skulle han ikke løftes nei.  Resten av kvelden diltet han etter dem bare de løftet baken fra stolen….  Han måtte forvisse seg om at de ikke forsvant fra han…

Uff, nå sklir nesten øynene igjen…. kanskje en liten strekk for å vile kropp og øyne…zzzzzz!!!!

Bare hjemom å så ut igjen….

Etter en ganske god natt søvn, var jeg tidlig oppe for å bli ferdig til å gå til fysioterapeuten 09:20.  Jeg fortalte han at jeg hadde brukt vifteovnen for å bli varm på nakken, og da klarte å slappe av i musklene. Derfor begynte timen med noen minutter med varmepakkninger, og jeg sovnet nesten inn der jeg lå…. hmmm så behagelig :o) Så gikk han til verks, og det var jo ikke det mest behagelig. Han var nok litt snillere med meg i dag enn han var på fredag… ikke meg i mot :o)

Anne spurte meg i helga om jeg kunne kjøre henne for å handle i dag….  Bilen deres er fortsatt ikke ferdig på verkstedet.  De hadde ringt for å sjekke mens de var i London, men da ventet verkstedet forsatt på en del. De regnet med at bilen ville være klar en av de første dagene denne uka….. 

Jeg var nødt til å dra hjemom en liten tur siden jeg fikk en skikkelig muskelkrampe i kjeven….  Nå begynner den så smått å slippe, så da kan jeg gjøre meg klar til å dra opp til Anne.  Vi skulle ta oss en tur på Metro først å rusle litt, og så handler vi matvarer på MAXI….  Har ikke vært innom der på aldrig så lenge!!

Ute skinner sola igjen fra en skyfri himmel, og det nermer seg + på gradestokken. Da jeg dro til fysioterapitimen min var det nede på – 2,5 C.  Brrr, må innrømme at jeg frøys litt da jeg kom ut.  

Nei, nå må jeg dra… vi blogges!!

Ha en fortsatt fin mandag :o)

Jeg har mistet noe i natt….

Hehehe, ingen fare…. det var bare en time på klokka :o)

Jeg var veldig spent utover dagen i går om formen min ville holde til kvelden, og den ble bare bedre og bedre. Muskelsmertene ble mer håndterlig etter som timene gikk. Om det var behandlingen eller varmen fra vifteovnen som gjorde det vet jeg ikke med det spiller ingen rolle. Jeg orket å dra opp til Gardermoen for å hente Anne og Sven Erik som jeg hadde lovet.

Det var så lenge siden jeg hadde vært der oppe at jeg helt hadde glemt hvor lang tid det tok å dra tid.  Planen var å dra 19:45, men for hu som er født 10 minutter for sent skjedde jo ikke det.  Da jeg kjørte ut av gårn var klokka nesten 20:00, men det gikk helt fint for det tok ikke så lang tid å kjøre som jeg hadde trodd.  Brukte 15 min. mindre enn jeg mente jeg skulle.

Flyet deres hadde ikke landet enda, så jeg kjøpte meg en kopp kaffe å satt meg så lenge. Jeg bare digger å sitte med kaffen min å kikke på andre mennesker å alt de fortar seg. Han som ser på klokka i et sett, hun som speiler seg i alt som kan vise et speilbilde, den eldre mannen som virrer frem og tilbake i kaffebaren, de 4 veninnene som skal ut å reise og den ene som belærer de andre 3 om alt i forbindelse med turen, den lille gutten som ikke klarer å holde seg våken til mamma kommer å sovner på krakken…, lista fortsetter :o)

De var slitne og glad for å bli hentet…. Fra Gardermoen til Lørenskog fikk jeg referat fra hele uka :o) Hehehe, Anne skravla i et sett, og hadde veldig mye å fortelle.  Jeg gleder meg til å se bildene hun har tatt, som per i dag var oppe i 300 stk… men hun var sikker på at det var noen som kunne slettes når hun fikk dem over på PC’n.  Sånn er det alltid.

Det er veldig huskaldt i dag, så jeg satte nettopp på varmeovnen på “kontoret”, den har ikke vært i bruk i vinter så akkurat nå lukter det veldig svidd. Støv og kattehår som har kommet innimellom….  Orker ikke å ha på vifteovnen hele tiden, den bråker noe vanvittig…

Nå skal jeg bare nyyyyyyyyte resten av dagen sammen med kattene :o)  Ronja kom akkurat å kozeknurret, og slang halen voldsomt fra en side til den annen. Det betyr at mammen skal klø og koze masse med henne.  Hun setter baken i været, og så skal jeg klø henne like ved halen…. så kaster hun seg ned på ryggen for at jeg skal stryke henne på magen…. da er damen happy :o)

Nå er det jammen blitt helt overskyet ute, og det blåser ganske kraftig….  Gradestokken er så vidt over + så det er sikkert ganske suuurt ute.  Jeg er happy så lenge det ikke snør jeg da!!!

Det er så vond, så innmari vondt….!!

Det er ille å begynne med å beklage seg, men det er ingen vei utenom…..   I går hadde jeg sånne muskelsmerter oppover i ansiktet at jeg trodde jeg skulle tørne. Hadde vært hos fysioterapeuten på morningen, og jeg fortalte hvor ille jeg hadde det. Han holdt for det meste på oppe i hode mitt, og da jeg gikk derfra var jeg smertefri…  Det varte dessverre ikke så lenge, for da jeg sto å prata med vaktmesteren her utenfor kom de tilbake…. :o/

Hadde tenkt å ringe til en venninne for å høre om hun ville være med ut en tur, men jeg orket det ikke.  All energi gikk med til å prøve å slappe av i kroppen for at musklene ikke skulle spenne seg for mye.  Tilslutt fant jeg den gamle gode bordvifteovnen og satt på den….  Smertene forsvant ikke helt, men da jeg ble varm klarte jeg å slappe av nok til at de avtok i styrke…

Jeg sov dårlig natt i går oxo, og var ganske sliten…. så etter at jeg hadde spist middag satt jeg meg i sofaen for å se litt på tv, og da klarte jeg å slappe helt av å sovna en times tid…. å smertene var helt borte.

I natt har jeg sovet godt uten å våkne en eneste gang, og hittil har jeg bare hatt to muskelkramper….  Prøver å tenke hele tiden på at jeg ikke skal spenne meg å slappe av.  De andre dagene har jeg mer eller mindre knasket smertestillende, men det har egentlig ikke vært til noen nytte…. vondt som et hælvete har det vært alikevel.  Derfor skal jeg prøve meg uten i dag, og se hvordan det går…. kryss fingrene!!!

Har lovet å dra opp til Gardermoen i kveld for å hente Anne og Sven Erik som kommer fra London………!!!!!!!!!

Det var dagens syt og klag…., måtte bare ha det ut!!!  Føler meg mye bedre med en gang :o)

I går var vi uten vann, og det gikk jo veldig greit….  Lånte toalett hos fysioterapeuten da jeg gikk derfra, og da holdt det til vannet var tilbake igjen, hehehe..  Var jo veldig spent på om vannet kom til å være brunt når det kom tilbake, men for meg så det ganske blankt ut.  Jeg lot jo vannet renne litt alikevel for å få renset rørene.

Ute er det solskinn og blå himmel, men det er kaldt – 2,5 C. Så lenge det er sol og ikke snøvær skal jeg ikke klage. Iflg yr.no i går så skulle Østlandet få beholde det fine været de nermeste dagene, men det skulle bli kjøligere.  På baksiden av blokken har snøen trekt seg ganske langt vekk fra blomsterbedd og veranda. De store drivene som ligger her og der har skrumpet inn til noen små hauger.  Vaktmesteren sto oppe i brøytene og feide ned singel og sand ut på asfalten.  Det ødelegger bladene på gressklipperen hvis det blir liggende til sommeren.

Pusene har akkurat gjort seg ferdig med formiddagstrimmen…  De løp rundt beina mine, hoppet opp på stolryggen og så hoppet over hverandre…., før ferden gikk videre til neste rom :o)  Nå ligger de som slakt på klatrestativet å slæpper av litt. Så fort jeg løfter baken fra stolen, er Vinja ved siden av meg…. hun tror nemlig at hun skal få noe godt.  Hun vet hvor godbitene er, men hun kan ikke få hver gang jeg går på kjøkkenet.  Hun blir litt snurt når hun bare får en koz i stedet for godbiten, til tross for at hun mjauer høyt og sårt, hehehe!!

Ha en fortsatt fin lørdag :o)