SĂžte gode Lara er ikke mer R.I.P.

For nesten 14 dager siden ruslet LARA ut av huset til sĂžsteren min, og ble borte
.  Venner og bekjente har gĂ„tt rundt og kjĂžrt overalt for Ă„ se etter henne. SĂžsteren min, samboeren og ungene var jo sĂ„ glad i henne Ă„ hĂ„pet i det lengste at hun skulle komme tilbake igjen


(Bilde har jeg lÄnt fra sÞsteren mins Facebook side)

I dag kom beskjeden
. hun var endelig funnet, men desverre ikke i live :o(  Lara fikk 9 gode Ă„r sammen med familien, og da hadde hun det godt. Hun var en ordentlig kozeklumt, og jeg bare elsket henne!!!

Da sĂžsteren min fortalte at hun var borte, viste jeg at hun ikke levde lenger
 jeg kan ikke forklare hvordan, men jeg bare viste det.  Sa ikke det til sĂžs, for jeg hĂ„pet jo at jeg skulle ha feil.

R.I.P Laraï»ż

Jeg har ligget lavt i terrenget……..

Hadde fÞrst ikke tenkt Ä si noe om det, men DET SNØR HER I OSLO.. for noe dritt :o(  PÄ den positive siden sÄ er det varmegrader sÄ det er ganske blÞtt ute. ForhÄpentlig drar den blÞte snÞen med seg noe av den gamle nÄr den smelter!!!!


Etter fysioterapien i gĂ„r fikk jeg en voldsom reaksjon, og utover dagen i gĂ„r ble jeg skikkelig satt ut.  Jeg mer eller mindre lĂ„ pĂ„ sofaen hele ettermiddagen og kvelden.  I dag har jeg heller ikke vĂŠrt spesielt i toppen form.  Jeg sov til jeg ble vekket av en forb
. telefonselger kl 10:30, men da var det greit Ă„ stĂ„ opp.  Tror pusene skjĂžnte at jeg trengte Ă„ sove litt, for de kom ikke inn Ă„ vekket meg som de pleier Ă„ gjĂžre hver morgen.

Sjefen sendte meg en melding og spurte hvordan formen var, og ba meg ringe henne nĂ„r jeg hadde vĂŠrt hos legen i morgen. Jeg fortalte henne som det var at jeg hadde hatt et par bra dager, og sĂ„ et par dĂ„rlige dager
. ikke noe Ă„ pakke inn det. Regner med at jeg kommer til Ă„ bli sykemeldt 100% noen uker til
., det blir vel ikke noe populĂŠrt kanskje!!!  Fysioterapeuten mener jeg trenger mer tid og flere behandlinger innen jeg prĂžver meg pĂ„ jobb igjen, noe jeg skal fortelle legen i morgen.


NÄ har jeg akkurat sett fÞrste DVD i den svenske serien Polisen i Strömstad med Per Oscarsson. KjÞpte alle 5 i en boks da jeg var i Sverige forrige dagen.  Jeg husker at jeg syntes at jeg syntes at filmene var sÄ spennende, i 1982, men jeg ser nÄ at det har vÊrt ganske stor utvikling pÄ krimfronter pÄ TV. NÄr det er sagt sÄ er det alikevel artig Ä se det igjen, for seriene ER fine :o)

Etter at jeg har vĂŠrt hos legen i morgen skal jeg opp til Anne. Har lovet henne Ă„ kjĂžre til Katteklinikken 10-Liv med Felix. Hun har vĂŠrt sĂ„ bekymret for han siden han kom hjem. Dagen etter at han kom hjem fra Kattehotellet kastet han opp, og etter det har han spist minimalt. Han er aktiv og leken, og mer kozete enn han har vĂŠrt noen gang. Siden hun ikke har noen bil pĂ„ dagen lovet jeg Ă„ kjĂžre bortom.  FĂ„r krysse fingrene for at det ikke er noe, og skulle det vĂŠre noe
 at det ikke er alvorlig.

Ha en fortsatt fin kveld :o)

Barnestjernene har blitt voksne….

Man ser tv-seriene fra barndommen i reprise gang pÄ gang, og man tenker ikke sÄ mye pÄ at disse ungene har blitt voksne de ogsÄ.  Jeg har nok tenkt tanken noen ganger, hvordan ser de ut nÄ i dag:

SaltkrÄkan:

Pelle – Stephen Lindholm
  

Johan:

Niklas:
ï»ż

Stina:
   

ï»żTjorven:

ï»ż
Emil i Lönneberg

Emil:

Pippi LangstrĂžmpe:
ï»ż
ï»ż
ï»żTommy:
 

ï»żAnnikka:
   

ï»żSyntes det var litt artig Ă„ se hvordan de ser ut nĂ„, godt Ă„ vite at det ikke bare oss vanlige dĂždlige eldes Ă„ fĂ„r rynker. At det henger litt her og der, hehehe!!!

Lett Ă„ glemme tid Ă„ sted nĂ„r Anne Kath Westlie leser…

Mens jeg gjorde meg klar til Ă„ dra opp til fysioterapeuten pĂ„ morran satte jeg pĂ„ Radio Super
  NĂ„r jeg tok pĂ„ meg skoene hadde Anne Kath Westlie begynt Ă„ lese om Ole Alexander Fillebombom, og da var jeg solgt, hehehehe.  Jeg glemte meg helt bort, og ble sittende Ă„ hĂžre pĂ„ henne. Selv nĂ„ i voksen alder syntes jeg det er morro Ă„ hĂžre pĂ„ henne.

Kom tilfeldig til Ă„ kikke pĂ„ klokka, og oppdaget at jeg bare hadde 5 minutter pĂ„ meg til jeg skulle vĂŠre hos fysioterapeuten. Da var det en som satte inn turbo’n gitt.  Da jeg kom inn sĂ„ holdt han pĂ„ Ă„ sette opp timer sammen med en annen pasient, og han hadde veldig god tid.  Med andre ord sĂ„ gjorde det ikke sĂ„ mye at jeg kom litt for seint i dag :o)

I dag brukte han ultralyd for fĂžrste gangen
, det var ikke sĂ„nn veldig behagelig akkurat!!  EtterpĂ„ gikk han over rygg, nakke og skuldre og fant alle de vonde punktene mine, og sĂ„ klemte han pĂ„ de en god stund. Jeg blir jo sĂ„ vanvittig trĂžtt etter behandlingen at jeg har mest lyst til Ă„ gĂ„ Ă„ legge meg, men jeg skal vente litt med det
.!!

NÄ mÄ jeg ringe til Anne for Ä hÞre nÄr de har fÄtt beskjed om nÄr bilen deres er ferdig i dag. Har lovet dem Ä kjÞre dem opp pÄ Grorud for Ä hente den


Ute skinner solen fra en blĂ„ himmel, men det er sĂ„ vidt gradestokken er pĂ„ + i dag oxo.  Det er ganske surt ute, men heldigvis er det ingen vind i dag
. det hjelper :o)

Ha en riktig god onsdag :o) 

Jentetur til Nordby Shoppingsenter i dag….

For noen dager siden snakket Anne og jeg om at vi skulle dra til Sverige i dag. Jeg var veldig spent pĂ„ om formen min var sĂ„pass at jeg ville orke Ă„ dra, og det var den
 Å det holdt seg stort sett sĂ„nn hele dagen oxo, men jeg kjenner at jeg er veldig sliten nĂ„ sĂ„ det er godt Ă„ vĂŠre hjemme Ă„ slappe av pĂ„ sofaen :o)

Vi var tre “jenter” som satte avgĂ„rde ved 9 tiden i dag, men endte opp i en stillestĂ„ende kĂž opp mot Ryen.  Vi kom fra LĂžrenskog, og brukte vel 30 min fra Valle Hovin og opp til Ryenkrysset, men da var proppen lĂžsnet og trafikken flĂžyt fint igjen.

Alle tre fikk glitter i Þynene nÄr vi kom forbi skjerfbutikken, og da bare mÄtte vi innom for Ä se om vi fant noe spennende.

De hadde noen fine skjerf med paljetter som vi falt for alle sammen, og jeg kjĂžpte meg tre stykker jeg da i forskjellige farger. Klarte nemlig ikke Ă„ bestemme meg for hvem jeg skulle ta.

Fargene kommer ikke helt frem her, men det er fra venstre brunt, lakserþdt og tilslutt lilla
  

Bente sto fÞrst utenfor Ä kikka, men hun klarte ikke Ä la vÊre hun heller.  Hun sÄ oxo pÄ de samme skjerfene som Anne og jeg, men endte opp med en annen type til slutt.

MĂ„tte jo innom Zizzi, hvor jeg i utgangspunktet hadde bestemt at jeg ikke skulle handle i det hele tatt. For jeg trengte jo ikke noe der nÄ . Hahahaha!!!  Kom over disse to korte jakkene, og jeg klarte ikke Ă„ la vĂŠre Ă„ kjĂžpe dem. De hadde kostet 699,- men var satt ned med 50% sĂ„ fikk to for prisen av en
 Bra kjĂžpe!!!

Man blir sliten av Ä traske sÄnn, og da var det godt Ä sette seg ned for Ä ta en kopp med kaffe og slÊppe av litt.

Hehe, Anne og Bente var nok ikke helt klar over at jeg tok bilde av dem
 Ser nÄ i allefall sÄnn ut :o)

Er man pĂ„ handeletur kan man ikke sitte sĂ„ lenge Ă„ kule’n, man mĂ„ videre for Ă„ shoppe mer. Tiden gĂ„r jo sĂ„ vanvittig fort nĂ„r man har det gĂžy
., og gĂžy har man nĂ„r man flyr fra butikk til butikk, hehe!!

Anne fant ut at hun trengte litt nytt puppeoppheng, og fant tilslutt noe hun likte inne hos KappAhl.  Mange ganger sÄ har de litt mer utvalg i Sverige, men denne gangen hadde de akkurat det samme som i butikkene her hjemme.

Bente skulle kjĂžpe med en halvkilo med godt til moren sin, sĂ„nn at hun hadde nĂ„r barnebarna kom pĂ„ besĂžk, hehehe. Innen hun var ferdig Ă„ plukke sĂ„ ble det 1,8 kg. Jeg er riktig sĂ„ stolt av megselv
 for denne damen kjĂžpte nemlig ikke noe godt i det hele tatt.  Lysten var der, men jeg greide Ă„ stĂ„ i mot :o)

Jeg kjÞpte meg heller noen nye DVD serier til samlingen min.  Fant ut i gÄr at jeg manglet sesong 3, 4 og 5 av Bones.. For noen Är siden spilte Per Oskarsson en politietterforsker i 5 filmer under tittelen Polisen i Strömstad, og jeg syntes filmene var sÄ fine.  NÄr jeg var hos fetteren min i forrige uke sÄ fortalte han at de hadde kjÞpt den, og da mÄtte jo jeg oxo ha den :o)

ï»żï»żï»żï»żï»żï»ż

Hos Ittala Outlet kjÞpte jeg endelig de blÄ glassene til kjÞkkenet som jeg har Þnsket meg siden jeg sÄ dem i hÞst.  Da hadde jeg ikke rÄd til Ä kjÞpe dem.  KjÞpte 6 stykker, men lurer pÄ om jeg skal kjÞpe meg noen flere ved neste besÞk. Glassene er ikke sÄ lyse som de ser ut til pÄ bilde, men det var umulig Ä fÄ frem fargen da jeg tok bilde.
ï»ż

NĂ„r vi var ferdig med Ă„ handle matvarer sto vi Ă„ prata litt fĂžr vi skulle gĂ„ tilbake til bilen, og plutselig fikk jeg se fetteren min Gunnar gĂ„ forbi utenfor.  Like fĂžr hadde jeg hĂžylytt sagt at det er da merkelig at jeg aldrig ser noen kjente nĂ„r jeg er i Sverige. Andre personer treffer jo stadig folk de kjenner
!!!

Gunnar har egne busser, og i dag brukte han denne doningen
 et rĂ„skinn av en buss, til Ă„ kjĂžre en haug med damer fra Akershus pĂ„ Ulltur.  Det er jo standard Ă„ dra innom Nordby sĂ„nn at damene fĂ„r handla med seg kjĂžttvarer hjem igjen.  Har vĂŠrt med moder’n pĂ„ en sĂ„nn tur til Lysekil en gang, og da stoppet vi for Ă„ handle pĂ„ hjemturen.

Etter Ă„ ha tatt farvel med fetter Gunnar, sĂ„ fĂžlte vi at vi hadde fĂ„tt med oss det som var noe fĂ„ med
.  Magene rumlet og hode surret sĂ„ vi fant ut at det var pĂ„ tide Ă„ kjĂžre bort til Solli og By the Way for en liten middag fĂžr vi dro tilbake mot Oslo. Da vi kjĂžrte bort for Ă„ spise kjente jeg at kroppen min hadde fĂ„tt mer enn nok, og det verket bĂ„de her og der, men jeg tok meg et par piller fĂžr jeg spiste sĂ„ gikk det greit resten av ferden.

NĂ„r jeg kom hjem var pusene helt ville
..  De var veldig glad for at mammen hadde kommet hjem igjen til dem. Det er vel ikke til Ă„ komme fra at de har blitt bortskjemte med at mammen er hjemme med dem hver dag, og da syntes de nok at det er veldig trasig nĂ„r hun reiser bort i mange timer.  NĂ„ er hun hjemme, og halvt sitter og halvt ligger pĂ„ sofaen med Vinja liggende godt inntil det ene benet :o)

Selv om jeg er veldig sliten i kroppen, sÄ har det vÊrt godt for psyken Ä vÊre sammen med venninnene hele dagen. Vi har skravla, ledd og mimret Ä hatt en helt fantastisk dag :o)

Jeg brĂ„vĂ„kna da telefonen ringte…..

Der lĂ„ jeg godt og varmt under fellen og sov min dypeste sĂžvn
..  Langt borte begynte en lyd Ă„ trenge seg inn i sĂžvnen, og det ble bare mer og mer intenst
. I wanna do bad things with you!!!  Med et ble jeg revet ut av sĂžvnen, og forsto at det var telefonen som hoppet og sang pĂ„ bordet


Jeg hĂ„per at jeg var hĂžfflig da jeg svarte :o)  I andre enden var en blid og hyggelig stemme som spurte etter mitt navn, og sa at de kom fra BĂžler Skole for Ă„ hente lopper
. de sto rett utenfor de!!  Ganske riktig utenfor dĂžra sto en megastor lastebil, og 3 staute karer. Ned i kjelleren bar det med oss, og smilet ble veldig bredt da de sĂ„ alt de kunne ta med seg.

Smilet pĂ„ meg ble oxo veldig bredt, for jeg ble nemlig kvitt mer enn jeg hadde regnet med
..  Fellesrommet i kjelleren ble nesten tomt det nĂ„r alt mitt ble borte. FĂ„r hĂ„pe de fĂ„r solgt alt sammen, og tjener en bra slant pĂ„ det
. for de trenger pengene!!!

Vet om noen eldre “hĂŠringer” som rydder og gir bort til Loppis, og nĂ„r dagen for Loppisen kommer flyr de dit for Ă„ se hvem som kjĂžper tingene de har gitt
. Ă„ for Ă„ se hva de betaler for det.  Jeg har hĂžrt de sitte Ă„ snakke om det over en kopp kaffe. Det gjĂžr aldrig jeg
. Har jeg gitt bort noe gĂ„r jeg aldrig dit for Ă„ se tingen “mine” stĂ„ der, og om noen kjĂžper dem. Det blir for emosjonelt for meg.

Metro pĂ„ LĂžrenskog i dag….

Etter en dags trasking rundt pĂ„ Metro i dag, kjenner jeg at formen ikke er helt som den skal vĂŠre
.  Jeg ble trĂžtt og sliten etter behandlingen i dag, sĂ„ strengt tatt burde jeg vel helst ha vĂŠrt hjemme Ă„ slappet av.  NĂ„r det er sagt sĂ„ er det veldig hyggelig oxo Ă„ komme ut blant folk litt, ikke bare lulle hjemme sammen med kattene!!

Vi dro fĂžrst pĂ„ Maxi Ă„ handlet matvarer
  det var ikke sĂ„ mye jeg skulle ha, bare litt melk og kattemat.  EtterpĂ„ flyttet jeg bilen litt lengre opp, fĂžr vi tok oss en runde rundt pĂ„ senteret.  Var innom pĂ„ KappAhl hvor jeg kjĂžpte meg litt mer undertĂžy, og en kozejakke.  Siden jeg er medlem sĂ„ fikk jeg 20% avslag, og da smilte damen fra Ăžre til Ăžre vĂžttĂž.

Hehehe, ikke det smartest Ă„ stille seg midt under spotlight lampen
.  MĂ„tte innom Black Design for Ă„ kikke, og for en gang skyld ble det bare det oxo. Ikke ofte jeg gĂ„r ut derfra uten Ă„ handle gitt.  Fristelsen sto i taket, men jeg stĂ„lsatte meg Ă„ klarte Ă„ la bankkortet bli vĂŠrende ubrukt i pengepungen :o)

Denne klokken falt jeg for, og det kan nok hende at jeg kommer til Ä kjÞpe den senere
. Blir fin i stua nÄr jeg har fÄtt pusset opp :o)

NĂ„r Anne og Sven Erik var i London hadde de Felix pĂ„ Kattehotell ute i Enebakk. I gĂ„r kom han hjem igjen, og de kunne hĂžre han med en gang heisedĂžra Ă„pna seg. Han mjauet sĂ„ fĂŠlt
  NĂ„r han kom inn fortsatte mjauingen, mens han flĂžy fra rom til rom for Ă„ sjekke at alt var som han hadde forlatt det.  Anne forsĂžkte Ă„ lĂžfte han opp Ă„ koze med han, men inntil han var ferdig med sjekken skulle han ikke lĂžftes nei.  Resten av kvelden diltet han etter dem bare de lĂžftet baken fra stolen
.  Han mĂ„tte forvisse seg om at de ikke forsvant fra han


Uff, nÄ sklir nesten Þynene igjen
. kanskje en liten strekk for Ä vile kropp og Þyne
zzzzzz!!!!

Bare hjemom Ă„ sĂ„ ut igjen….

Etter en ganske god natt sĂžvn, var jeg tidlig oppe for Ă„ bli ferdig til Ă„ gĂ„ til fysioterapeuten 09:20.  Jeg fortalte han at jeg hadde brukt vifteovnen for Ă„ bli varm pĂ„ nakken, og da klarte Ă„ slappe av i musklene. Derfor begynte timen med noen minutter med varmepakkninger, og jeg sovnet nesten inn der jeg lÄ . hmmm sĂ„ behagelig :o) SĂ„ gikk han til verks, og det var jo ikke det mest behagelig. Han var nok litt snillere med meg i dag enn han var pĂ„ fredag
 ikke meg i mot :o)

Anne spurte meg i helga om jeg kunne kjĂžre henne for Ă„ handle i dag
.  Bilen deres er fortsatt ikke ferdig pĂ„ verkstedet.  De hadde ringt for Ă„ sjekke mens de var i London, men da ventet verkstedet forsatt pĂ„ en del. De regnet med at bilen ville vĂŠre klar en av de fĂžrste dagene denne uka
.. 

Jeg var nĂždt til Ă„ dra hjemom en liten tur siden jeg fikk en skikkelig muskelkrampe i kjeven
.  NĂ„ begynner den sĂ„ smĂ„tt Ă„ slippe, sĂ„ da kan jeg gjĂžre meg klar til Ă„ dra opp til Anne.  Vi skulle ta oss en tur pĂ„ Metro fĂžrst Ă„ rusle litt, og sĂ„ handler vi matvarer pĂ„ MAXI
.  Har ikke vĂŠrt innom der pĂ„ aldrig sĂ„ lenge!!

Ute skinner sola igjen fra en skyfri himmel, og det nermer seg + pĂ„ gradestokken. Da jeg dro til fysioterapitimen min var det nede pĂ„ – 2,5 C.  Brrr, mĂ„ innrĂžmme at jeg frĂžys litt da jeg kom ut.  

Nei, nÄ mÄ jeg dra
 vi blogges!!

Ha en fortsatt fin mandag :o)

Jeg har mistet noe i natt….

Hehehe, ingen fare
. det var bare en time pÄ klokka :o)

Jeg var veldig spent utover dagen i gÄr om formen min ville holde til kvelden, og den ble bare bedre og bedre. Muskelsmertene ble mer hÄndterlig etter som timene gikk. Om det var behandlingen eller varmen fra vifteovnen som gjorde det vet jeg ikke med det spiller ingen rolle. Jeg orket Ä dra opp til Gardermoen for Ä hente Anne og Sven Erik som jeg hadde lovet.

Det var sÄ lenge siden jeg hadde vÊrt der oppe at jeg helt hadde glemt hvor lang tid det tok Ä dra tid.  Planen var Ä dra 19:45, men for hu som er fÞdt 10 minutter for sent skjedde jo ikke det.  Da jeg kjÞrte ut av gÄrn var klokka nesten 20:00, men det gikk helt fint for det tok ikke sÄ lang tid Ä kjÞre som jeg hadde trodd.  Brukte 15 min. mindre enn jeg mente jeg skulle.

Flyet deres hadde ikke landet enda, sÄ jeg kjÞpte meg en kopp kaffe Ä satt meg sÄ lenge. Jeg bare digger Ä sitte med kaffen min Ä kikke pÄ andre mennesker Ä alt de fortar seg. Han som ser pÄ klokka i et sett, hun som speiler seg i alt som kan vise et speilbilde, den eldre mannen som virrer frem og tilbake i kaffebaren, de 4 veninnene som skal ut Ä reise og den ene som belÊrer de andre 3 om alt i forbindelse med turen, den lille gutten som ikke klarer Ä holde seg vÄken til mamma kommer Ä sovner pÄ krakken
, lista fortsetter :o)

De var slitne og glad for Ă„ bli hentet
. Fra Gardermoen til LĂžrenskog fikk jeg referat fra hele uka :o) Hehehe, Anne skravla i et sett, og hadde veldig mye Ă„ fortelle.  Jeg gleder meg til Ă„ se bildene hun har tatt, som per i dag var oppe i 300 stk
 men hun var sikker pĂ„ at det var noen som kunne slettes nĂ„r hun fikk dem over pĂ„ PC’n.  SĂ„nn er det alltid.

Det er veldig huskaldt i dag, sĂ„ jeg satte nettopp pĂ„ varmeovnen pĂ„ “kontoret”, den har ikke vĂŠrt i bruk i vinter sĂ„ akkurat nĂ„ lukter det veldig svidd. StĂžv og kattehĂ„r som har kommet innimellom
.  Orker ikke Ă„ ha pĂ„ vifteovnen hele tiden, den brĂ„ker noe vanvittig


NĂ„ skal jeg bare nyyyyyyyyte resten av dagen sammen med kattene :o)  Ronja kom akkurat Ă„ kozeknurret, og slang halen voldsomt fra en side til den annen. Det betyr at mammen skal klĂž og koze masse med henne.  Hun setter baken i vĂŠret, og sĂ„ skal jeg klĂž henne like ved halen
. sĂ„ kaster hun seg ned pĂ„ ryggen for at jeg skal stryke henne pĂ„ magen
. da er damen happy :o)

NĂ„ er det jammen blitt helt overskyet ute, og det blĂ„ser ganske kraftig
.  Gradestokken er sĂ„ vidt over + sĂ„ det er sikkert ganske suuurt ute.  Jeg er happy sĂ„ lenge det ikke snĂžr jeg da!!!

Det er sĂ„ vond, sĂ„ innmari vondt….!!

Det er ille Ă„ begynne med Ă„ beklage seg, men det er ingen vei utenom
..   I gĂ„r hadde jeg sĂ„nne muskelsmerter oppover i ansiktet at jeg trodde jeg skulle tĂžrne. Hadde vĂŠrt hos fysioterapeuten pĂ„ morningen, og jeg fortalte hvor ille jeg hadde det. Han holdt for det meste pĂ„ oppe i hode mitt, og da jeg gikk derfra var jeg smertefri
  Det varte dessverre ikke sĂ„ lenge, for da jeg sto Ă„ prata med vaktmesteren her utenfor kom de tilbake
. :o/

Hadde tenkt Ă„ ringe til en venninne for Ă„ hĂžre om hun ville vĂŠre med ut en tur, men jeg orket det ikke.  All energi gikk med til Ă„ prĂžve Ă„ slappe av i kroppen for at musklene ikke skulle spenne seg for mye.  Tilslutt fant jeg den gamle gode bordvifteovnen og satt pĂ„ den
.  Smertene forsvant ikke helt, men da jeg ble varm klarte jeg Ă„ slappe av nok til at de avtok i styrke


Jeg sov dÄrlig natt i gÄr oxo, og var ganske sliten
. sÄ etter at jeg hadde spist middag satt jeg meg i sofaen for Ä se litt pÄ tv, og da klarte jeg Ä slappe helt av Ä sovna en times tid
. Ä smertene var helt borte.

I natt har jeg sovet godt uten Ă„ vĂ„kne en eneste gang, og hittil har jeg bare hatt to muskelkramper
.  PrĂžver Ă„ tenke hele tiden pĂ„ at jeg ikke skal spenne meg Ă„ slappe av.  De andre dagene har jeg mer eller mindre knasket smertestillende, men det har egentlig ikke vĂŠrt til noen nytte
. vondt som et hĂŠlvete har det vĂŠrt alikevel.  Derfor skal jeg prĂžve meg uten i dag, og se hvordan det gĂ„r
. kryss fingrene!!!

Har lovet Ă„ dra opp til Gardermoen i kveld for Ă„ hente Anne og Sven Erik som kommer fra London


!!!!!!!!!

Det var dagens syt og klag
., mĂ„tte bare ha det ut!!!  FĂžler meg mye bedre med en gang :o)

I gĂ„r var vi uten vann, og det gikk jo veldig greit
.  LĂ„nte toalett hos fysioterapeuten da jeg gikk derfra, og da holdt det til vannet var tilbake igjen, hehehe..  Var jo veldig spent pĂ„ om vannet kom til Ă„ vĂŠre brunt nĂ„r det kom tilbake, men for meg sĂ„ det ganske blankt ut.  Jeg lot jo vannet renne litt alikevel for Ă„ fĂ„ renset rĂžrene.

Ute er det solskinn og blĂ„ himmel, men det er kaldt – 2,5 C. SĂ„ lenge det er sol og ikke snĂžvĂŠr skal jeg ikke klage. Iflg yr.no i gĂ„r sĂ„ skulle Østlandet fĂ„ beholde det fine vĂŠret de nermeste dagene, men det skulle bli kjĂžligere.  PĂ„ baksiden av blokken har snĂžen trekt seg ganske langt vekk fra blomsterbedd og veranda. De store drivene som ligger her og der har skrumpet inn til noen smĂ„ hauger.  Vaktmesteren sto oppe i brĂžytene og feide ned singel og sand ut pĂ„ asfalten.  Det Ăždelegger bladene pĂ„ gressklipperen hvis det blir liggende til sommeren.

Pusene har akkurat gjort seg ferdig med formiddagstrimmen
  De lĂžp rundt beina mine, hoppet opp pĂ„ stolryggen og sĂ„ hoppet over hverandre
., fĂžr ferden gikk videre til neste rom :o)  NĂ„ ligger de som slakt pĂ„ klatrestativet Ă„ slĂŠpper av litt. SĂ„ fort jeg lĂžfter baken fra stolen, er Vinja ved siden av meg
. hun tror nemlig at hun skal fĂ„ noe godt.  Hun vet hvor godbitene er, men hun kan ikke fĂ„ hver gang jeg gĂ„r pĂ„ kjĂžkkenet.  Hun blir litt snurt nĂ„r hun bare fĂ„r en koz i stedet for godbiten, til tross for at hun mjauer hĂžyt og sĂ„rt, hehehe!!

Ha en fortsatt fin lĂžrdag :o)