Zzzzzzzz, hjelp jeg tror jeg sovner snart!!

Som jeg trodde skulle det bli ganske vanskelig å holde seg våken i dag, etter å ha vært hos fysio på morran i dag. Det gikk greit før lunch, men etterpå har kroppen min blitt mer og mer dorsk… Nå er det heldigvis bare 1 time igjen til jeg skal gå hjem :o))
Hjemme venter filmen Melancholia som jeg har lånt av Bona… Skulle ha sett den for flere dager siden, men jeg ikke vært opplagt til det. Nå begynner jeg å få dårlig samvittighet for at jeg har hatt den så lenge at jeg bare må se den. Tenker jeg ser den mens jeg spiser middag, for da klarer jeg nok å holde øynene oppe lenge nok til at jeg får med meg hele :o))

Været i Oslo har vel ikke vært fult så strålende som de meldte, men vi har da sett antydning til blå himmel i dag. Sola var nok mer bak skyene enn framme, i allefall når jeg var ute en tur i lunchen. Jeg måtte bare ta meg en tur ut for å lufte meg, og trekke inn litt frisk eksosluft ned i lungene…, det trengs vøttø, hehehe!!

Når jeg var inne på Gunerius kom det en snål svenske opp fra Rimi i underetasjen, med sekk, sovepose og norsk flagg stikkende ut av sekken. Han hoia og skreik usammenhengende og viftet med armene. Jeg klarte ikke helt å forstå hva det var som opprørte han så fælt. Litt seinere når jeg kom ut på gata igjen, og var på veg opp til jobben igjen kom han nedover mot meg. Han var like høyrøstet da, men da hørte jeg at han sa med store ord at han var sulten å ville jo bare ha litt mat. Antageligvis hadde han blitt kastet ut fra et eller flere spisesteder…. Jeg tenker at hvis han hadde roet seg ned noen hakk så hadde det nok ordnet seg!!

På tide å være produktiv en 30 minutter til før jeg skal heimat… Ha en fortsatt fin onsdagsettermiddag :o))

God formiddag….

Kom meg da omsider opp av senga i dag, men det var jammen vanskelig…. Kroppen var så lite samarbeidsvillig, at det var bre med sterk viljekraft jeg klart å komme meg opp og inn i dusjen. Vinja kom å tråkket på meg minst 3 ganger før jeg sto opp… Hun syntes nok at mammen hennes var veldig treg i dag, hehehe!!!


Fikk en trist beskjed da jeg kom på jobb… Kollegen min som hadde en veldig syk svigermor, mistet henne nå til morran. På mange måter godt når et menneske er så dårlig, men alikevel veldig trist når det først skjer. Sjefen ringte nettopp for å få adressen sånn at hun kunne ordne med blomster!

(bildet hentet fra google) Ellers så viser Oslo seg fra en grå og trist side i dag… Nå på formiddagen ser det ikke ut til at gradene skal stige til sånne høyder som metrologene har antydet, men vi får se hva som skjer utover dagen. Plutselig kommer det en vind fra et eller annet sted å blåser vekk skydekket, hehehe… Det var en ønsketenking :o))


Den siste tiden har jeg vært ordentlig dårlig på å drikke nok vann, men i dag gravde jeg frem vannflaska mi fra skapet og fylte den opp. Vi fikk en stålflaske her på jobben i sommer, som holder vannet kjølig og godt lenge. Jeg har tom med tatt med meg noen knekkebrød og pålegg til lunchen ved 12 tiden + et par ekstra til litt senere. På tide å snu om på et nytt blad og spise sunnerer… For jeg har ikke vært noe flink i det siste, jeg skammer meg nesten. I går fløy jeg igjennom skapene som en støvsuger å dro frem alt usunt jeg kunne finne, det var ikke mye… Noe gikk i søppelkassen, mens noe forsvant inn i munnen min. Nå er det ingenting igjen i skapet som jeg kan snooke etter på kvelden, og godt er det.

Ha en fortsatt fin tirsdag :o))

Trøtt kveld i sofakroken…

Nå ligger jeg og pusene mer eller mindre i en stor haug i sofan å sløver…. Vi er så trøtte alle tre at vi, nei det er feil, jeg sliter med å holde øyene åpne, pusene sover de, hehehe!!! De er tydeligvis værsjuke, for de har ikke krangla engang i dag… Det pleier jo alltid å gå ei kule varmt et par ganger per kveld, but no…..!!!


Var hos fysio etter jobb i dag, og jeg vet ikke hva han gjorde med kroppen min…. Jeg ble altså så trøtt og sliten av behandlingen at jeg har ikke orket noen ting i kveld. Når det er sagt så er venstrearmen min bedre nå i kveld enn den har vært på lenge. Ikke en gang i kveld har den dovnet bort, og det er så godt.

Til onsdag skal jeg tilbake igjen, men da har jeg time på morningen før jeg skal på jobb. Hvordan det skal gå utover dagen vet jeg ikke… Kommer vel til å bli megatrøtt etter noen timer tenker jeg, og da er det vel ikke noe annet å gjøre enn å line opp med nok sterk kaffe, hehehe!!


Bildet tilhører niesen min Linda, men jeg måtte bare låne det. Bilde er av pusen hennes Sprocket, som er helbror til pusejentene mine. Her er han ikke helt blid, og det er akkurat som å se Ronja sist gang vi var hos dyrlegen. Sist gang jeg hørte nytt om Sprocket så var han ikke i helt i slaget, og det hørtes nesten ut til at han var skadet. Siden hun ikke nevnte han igjen trodde jeg kanskje han ikke levde lenger, og jeg ble glad da jeg så at det var futt i gutten enda :o))

Vinja lå å tittet litt på bilde av broren sin i sta, vel det så i allefall ut til at hun gjorde det, og så strakte hun seg utover tastaturet på PC’n med poten på skjermen. Det var ikke for at hun så en annen pus, nei dette gjør hun som regel hver kveld når jeg sitter med PC’n i fanget, hehehe!!

Nå er klokken slagen, og det er på tide å krabbe til køys… Ny dag nye muligheter i morgen GOD NATT!!

Våren forsvant…

Det var vel ingen overraskelse at det kom et snøfall i dag, men syntes jeg det var greit? Nei, absolutt ikke! De meldte jo om det for noen dager siden. I morgen er det jo meldt at det skal bli  + 10C, men det får vi nå se. Hadde ikke vært meg i mot…..!!

Seinere i dag er det ny time hos fysio, og så vond som den armen er nå gleder jeg meg ikke akkurat. Den er inne i en ny fase av vondt, som er litt anderledes enn den har vært. Forhåpentlig er det en positiv ting, at ting begynner å skje og at det smått om sen går den rette veien. Jeg krysser i allefall fingrene for det :o))

Ha en fortsatt fin mandag formiddag ;o))

Nok en flott dag :o))

Jeg våknet ikke før kirkeklokkene begynte å dundre ved 10 tiden, men siden jeg fortsatt var trøtt så sovna jeg igjen med en gang de ga seg med bråket. Neste gang jeg slo opp øynene var når klokkene satte i gang med bråket ved 11 tiden, men da sto jeg oxo opp :o)) Når en ikke kommer seg i seng før kl 03:30, så er det ikke så greit å stå opp tidlig heller, hehehe!!


Da jeg var ferdig med fóre katter og megselv var allerede sola nådd balkongen… Da var jeg ikke sen om å fylle opp termokoppen med rykende varm kaffe å sette meg ut. Det var litt kjølig sånn på formiddagen, men det tok ikke lange tia innen sola stekte inn på meg. Da sola varmet opp den stive kroppen min, kjente jeg hvordan jeg sakte men sikkert slappet av å begynte å nyyyte dagen.

Jeg har ikke tatt i boka jeg leser på flere uker, men i dag klarte jeg å ta den frem og jeg fikk faktisk lest den ut oxo. Av å til får jeg helt lesesperre, og samme hvor mye jeg har lyst til å lese så klarer jeg det bare ikke…. For håpentlig har jeg klart å komme inn i lesemodus igjen, for jeg har så mange bøker jeg har lyst til å lese.. Fortsetter godværet så får jeg en liten stund til å sitte ute etter at jeg kommer hjem fra jobben..!!


Vinja er en pus som vet å nyte livet :o)) Hun la seg godt tilrette i stolen, og sovna så hardt at hun rørte ikke på seg når Ronja hoppet fra bordet og innom stolen hennes engang. Hun var så nydelig der hun lå at mammen ble helt bløt i hjerte :o)) Vinja liker å ligge midt i stekende sol å sove, og ser ikke ut til å være plaget på noen måte. Det så jeg i fjor sommer. Ronja der i mot er som meg, og orker ikke å ligge der lenge… Hun blir fort varm, og syntes det er plagsomt å rusler inn å legger seg på klatrestativet i stua i stedet :o))


I går var jeg nede i kjelleren å hentet opp det gamle klatrastativet å satte det ut på balkongen… Kattene pleier å sitte borti det hjørnet på en stol å kikke ut, men den er så lav at de ikke ser noe serlig. Derfor tenkte jeg at den gamle holken kunne gjøre nytten… De var tydeligvis glad for den, og har sittet på den i hele dag… Jeg måtte feste den litt, for Ronja klarte jo å velte den i det hun hang i den øverste klorepinnen. Hun spratt unna i siste liten, og var tilbake igjen for å undersøke med en gang. 

Jeg har i grunnen vært alene om å bruke balkongen, da de andre naboene nok syntes at det har vært for kaldt til å sitte ute. I dag derimot var det nok ganske fint for de som har åpen balkong, og paret som bor på skrå over meg hadde venner på besøk å satt ute og grillet. Ikke det at de satt å glante på meg, men jeg fant fram parasollen min å satt den opp alikevel… Greit med litt privatliv, hehehe!!

Er trøtt jeg gitt…, uvant med så mye sol og varme, hehehe!! Skal være flink å krabbe under dyna før 23 i dag, så kanskje jeg for en gang skyld er våken og opplagt på mandag morgen :o)) GOD NATT!!

Fikk tips om filmen Ukjent Id (Unknown)…

For en stund siden fikk jeg tips fra “http://dworak.blogg.no/” om filmen Ukjent Id eller Unkown, som er originaltittelen.. Jeg hadde tenkt til å kjøpe filmen, men så nevnte jeg den for Bona som jeg jobber med. Han hadde filmen hjemme, og jeg fikk låne den. Det er noen dager siden, men jeg har ikke hatt tid til å se den før i kveld…


Filmen var spennende, og handlingen var slettes ikke sånn som jeg trodde når jeg så Traileren. Ting var slettes ikke sånn som jeg trodde de var, og den slutta heller ikke som jeg trodde den skulle. Noe mer har jeg ikke lyst til å si, har du ikke sett den så bør du gjøre det. Den er som sagt verdt å se.

Takk for tipset The Road :o))

Vårfornemmelser

For et hærlig vær vi har i Oslo. Sola skinner og jeg sitter ute på balkongen i en ikke altfor tjukk genseren. Termokoppen er fylt opp med deilig kaffe. Pusene flyr rundt beina mine og snuser og så opp på klatrestativet for de hører en spennende lyd, som må undersøkes. De kozer seg oxo, noe som ikke er vanskelig å se ;o))

Var tidlig oppe for at jeg skulle til Frisørdamen for å fixe etterveksten og klippe av slitte tupper. Etterpå var jeg en kjapp tur på Plantasjen for å se etter et nytt bord til balkongen, men de hadde ikke fått inn noe særlig enda.

Så dro jeg en tur til Strømmen hvor jeg fikk tak i en ny jakke som jeg kan bruke utover nå. Jeg sjokkert meg selv med å kjøpe en lys jakke i stede for en sort, som jeg vanligvis gjør. Hva er det som går av meg, hehe!

Det er vel på rider å lette på kroppen og starte med litt middag. Det blir noe så enkelt og godt som fiske karbonader, nammis ;o))

Ha en fortsatt fin lørdag ;o))

Nesten litt synd….

Når det er så fint vær som det er i dag, så er det nesten litt synd at man ikke har tatt seg vinterferie… Nå ja, sola er fortsatt fremme når jeg kommer hjem fra jobben, så jeg kan nyte en liten stund ute på balkongen.

I går ble det en fin dag tross alt, og når jeg kom hjem fra Fysio gikk jeg rett i vaskekjelleren og satte i gang to store maskiner. Deretter brygget jeg meg kaffe i termokoppen, og satte meg ut på balkongen for å nyte de siste strålene av sol før den gikk ned bak Manglerudåsen. Pusetassene var helt i ekstase, og satt med runde øyne på klatrestativet å høre og så på alle småfuglene som flakset nede i buskene… Vi går en fin tid i møte, dersom det fortsetter sånn.

Naboen min fylte 78 år i går, og i lunchpausen var jeg ute å kjøpte en nydelig palme til henne. Den satt oppe i et flott glass med rosa/lilla gelé. Hun sto med forkle på og dreiv å kokkelerte på kjøkkenet siden begge døtrene med barn skulle komme litt senere. Jeg ble invitert på “etterpå-lag” i ettermiddag med kake og kaffe… Nam nam, gleder meg :o))

Ellers så er armen min svinaktig vond og doven i dag etter behandlingen…. Den rekker vel å bli sånn någenlunde OK igjen innen jeg skal tilbake til mer behandling på fredag. Jeg begynner å bli så utålmodig, og syntes at alt tar så lang tid…, vil jo helst bli bra så fort som mulig… I går kanskje!! Husker ikke helt hvor lang tid det tok forrige gang før det begynte å føles bedre, men jeg misstenker at det ikke gikk så veldig fort, hehehe!!

Snart lunch…, og da må jeg bare ut å lufte meg litt kjenner jeg!!

Ha en fortsatt fin torsdag :o))

På vei til jobben

Det var ganske stor forskjell på været i går og i dag. Tåka hang langt ned over hustakene når jeg dro på jobben til morran i dag,og det er ordentlig guffen ute. Nå ser det derimot til å klarne opp, så det kan bli ganske fint alikevel :o))

Dette er oppe ved rundkjøringen ved Ryen, og her henger tåka helt nede på bakken. De bilene som lå lengst frem i køen kunne man nesten ikke se engang.

I Bjørvika bygger og bygger de til den store gullmedaljen. Det er bare kaos med masse biler som kjører til jobb og annleggsmaskiner. Veien man skal kjøre flytter seg fra høyre til venstre annen hver dag. Det er skjelden man kjører på samme vei over lengre tid, hehe!! Lurer på hva alt dette koster oss skattebetalere jeg?

Trafikkmaskinen er nå mer eller mindre historie. Det er bare det ene løpet opp borte ved Hotel Opera som står igjen. Det blir vel stående til den nye veien er ferdig tenker jeg. Da skal det jo bli en flott autostrada som heter noe sånt som Dronning Eugenias gate. Det så veldig fint ut på tegningen i allefall.

Så må man være litt produktig igjen, eller ganske produktiv egentlig… For jeg skal gå tidlig i dag for å gå til fysio, og da er det endel ting som jeg må bli ferdig med først.

Ha en fortsatt fin onsdag :o))

Murder, She Wrote….

I natt, da jeg ikke fikk sove var jeg inne på Platekompaniet og bestilte meg resten av tv-serien Murder, She Wrote som jeg ikke hadde fra før. Jeg hadde sesong 1 – 4 og den aller siste sesongen, 12. Bare digger denne serien, som er en sånn passe spennende krimserie som man kan koze seg med, uten å måtte gjemme seg bak ei pute, hehehe!!

 
  
  


Kunne nok ha bestilt et par av gangen, men med min uflaks så hadde de blitt utsolgt å ikke blitt tattinn igjen. Det er sånt som skjer meg hele tiden, så da er det bare å cashe ut hele beløpet med en gang :o/

Nå har jeg tenkt til å ta kvelden, for jeg har tenkt til å stå opp grytidlig for å overaske kollegene med å være på jobb før de kommer. Årsaken er at jeg skal til fysio i morgen 14:30, og da må jeg gå fra jobben tidlig for å rekke det. Kan ikke si at jeg gleder meg noe serlig, fornå har jeg ikke vært der på en uke, og da er det helt garantert ikke spess behagelig når han skal begynne å rote oppi der igjen.

God natt, og sov godt :o))