Føler meg som et nytt menneske….

For litt siden kom jeg hjem fra en fantastisk hudpleietime, og det er lenge siden jeg har følt meg så avslappet i kroppen. Kristin kan sine ting, det er helt sikkert :o))


Jeg fikk en pute under knærne, og ble godt pakket inn i en varm dyne. Samtidig hadde hun lagt en varmelaken under sånn at jeg ikke skulle fryse, noe jeg helt garantert hadde kommet til å gjøre ellers.


Kristin bruker Decelorprodukter, og jeg pleide å kjøpe av henne før… Problemet er bare det at de er dyre, og da jeg hadde veldig dårlig råd en periode gikk jeg over til Niva som jeg syntes fungerer like bra for meg. De får jeg tak i over alt, og de koster ikke skjorta og buksa heller :o))


Etter ha blitt renset og smurt både en og to ganger ble jeg massert i ansikt, hals og nakke… For første gang på veldig lenge klarte jeg å hengi meg helt å slappet av ordentlig i kroppen. Kristin hadde på en behagelig musikk som fikk tankene mine til å sveve helt bort, og da jeg skulle litt å slappe av med maske på slutten sovna jeg helt…

Da jeg kom hjem ble jeg grundig snust på av pusene, for det luktet noe nytt som måtte undersøkes. Vinja skulle opp i ansiktet mitt hele tiden og snuse og stange til meg, lille raringen.

På tide å få seg litt middag kjenner jeg, men det blir bare noe lettvint… Lunchkaker på brødskive, nam nam :o))

Hudpleietime….

Om noen minutter må jeg fly avgårde sånn at jeg rekker hudpleietimen min… Jeg gleder meg virkelig til å legge meg ned å bli stelt og dullet med i ansiktet… det er så deilig :o)) Jeg har tatt meg fri for å virkelig kunne sove lenge og være utvilt til timen, med andre ord…. en ren nytelsesdag :o))


Ronja har lagt seg rett ut i gangen…, hun skjønner at mammen skal avsted å ikke være hjemme med henne i dag. Helst ville hun ha ligget i fanget og bli klødd bak øret, hehehe!!


Vinja har lagt seg til oppe på strykebrettet som jeg ikke har fått somla meg til å pakke bort enda, der ligger hun å følger med på det som skjer. Hun er litt smårampete i dag, og erter søsteren hele tiden… Så nå kan man nesten ikke se at jeg støvsugde som en helt tidligere i dag.. Sånn er det bare å ha katter, hehehe!!

På tide å få på seg yttertøyet å komme avsted, ha en fortsatt fin mandag :o))

Filmkveld…

Fant ut at jeg fortsatt hadde noen filmer igjen som jeg ikke hadde sett, av de som jeg kjøpte hos CDON.COM for litt siden. Å siden jeg ikke hadde noe annet å gjøre i kveld fant jeg ut at jeg skulle slæppe av med et par filmer :o))


Bra filmer begge to, og jeg fikk meg mer enn en latter, hehehe!! Når det er sagt så trodde jeg at Hangover filmen skulle være mer morsom enn den var, eller kanskje det er meg som ikke helt catchet humoren!!! Jeg har kjøpt meg no 2 oxo, men den får jeg ta en annen kveld….

Må inn i tenkeboksen…


Om litt over en måned fyller en kollega 60 år, og vi har bestemt å finne på noe fantestreker… Noe vi alltid gjør, hehehe!! Damen hater mosegrønt, og da blir selvsagt det temaet i ablegøyene. Jeg har to oppdrag, og det ene er å lage et underlag av perler i mosegrønt. Det viser seg å ikke være så enkelt, for den fargen finnes ikke, så jeg må finne noen andre farger i stedet. Oppdrag no. 2, er å lage et grusomt maleri…, hehehe noe som ikke blir vanskelig. Jeg har ikke malt bilder siden jeg gikk på barneskolen…

Problemet er at jeg greier ikke bare å sette meg ned å slenge noen malingsflekker på et papir, jeg må ha en plan i forveien. KAJ ristet på hode da jeg sa det, men sånn er jeg nå engang skrudd sammen, hehehe! Når bildet er ferdig skal Bente finne en ramme som males mosegrønn. Alle har fått sine oppgaver, og jeg gleder meg virkelig til å se fjeset hennes når hun åpner gavene. Hun skal selvsagt få en “ordentlig gave” oxo, men den kommer helt til sist, hihihihi!!

Jeg får vel bare finne frem malepensler, farger og papir å begynne en dag og så får vi se hva det blir ut av det til sist!!

Test av det nye kamera…

Etter å ha lest meg igjennom manualen, og stilt inn kamera etter beste evne så måtte jeg jo teste det litt…. Måtte jo se om bildene ble så bra som de lovet… Ser ut at det snakker sant, og de bildene som ikke ble så bra skyldes nok fotografen selv….!!
Først tok jeg en runde inne for å teste macrofunksjonen, og bildene ble klare og fine så jeg er kjempefornøyd. Jeg er ganske sjelven på hånda, så jeg tenker at det beste er å bruke stativ når jeg skal macrofotografere heretter.

Jeg trengte noen småting i butikken rett ovenfor, så jeg tok med kamera og tok meg en ekstra runde igjennom skogen for å ta noen bilder der og på veg til butikken. Det var nesten ikke folk ute, bare en kar som var ute å lufta hunden sin, en stor fin sjeferhund. Det var nesten ikke en lyd å høre, bare fuglene som skvattret oppe i trærne når jeg gikk forbi :o))

Nå er det pause i Melodi Grand Prix, som jeg selvsagt må se på… Kvaliteten på låtene var mye bedre i dag syntes jeg :o)) Forrige gang syntes jeg det var utrolig begredelig, og eneste lyspunktet da var The Carburetours. I pausen ser jeg på danskenes MGP jr, hvor det er mange flinke unge :o))

 

Å, Oscar for beste film går til…..I går var det Kick Off i Ingeniørenes Hus, og i forkant hadde alle avdelingene laget en liten film som skulle vises frem. Deretter skulle beste film kåres… Til vår store overraskelse gikk våres film av med seieren, og vi fikk en Oscar statuett. Er den ikke fin?I hele dag har alle gått rundt å kalt avdelingen vår for Hollywood, hehehe!!

Hadde det ikke vært for at de andre stjernene i filmen ikke liker rampelyset noe serlig, ville jeg ha lagt ut filmen på bloggen.

Jeg er født uheldig…

Da jeg kom opp i FotoVideo for å hente kamera mitt var det ikke der…. Noen hadde klart å selge det, og da jeg spurte om hvor fort de fikk inn et nytt lilla et så ville det ta vinter og votter. Siden jeg hadde vaklet mellom lilla og grønn, så valgte jeg et grønt et som de hadde på lager.

Selv om jeg var uheldig, så kom jeg alikevel bra ut…. For det kamera de hadde i butikken kom med GPS, noe som jeg ikke hadde bestilt, og jeg fikk det for samme pris som det uten GPS… Happy jeg da alikevel :o))