Det snør det snør….

Her ble det en sen start på dagen, for denne damen trengte virkelig å sove ut nå….. Var veldig sliten etter en lang uke med dårlig med søvn, igjen, og da var det godt å kunne sove til jeg våknet av meg selv uten den forstyrrende alarmen tidlig om morningen.

Da jeg sto opp snødde det tett med store snøfiller, og gradestokken var så vidt under minus-streken. Nå har snøfillene blitt til fnugg og gradestokken har klatret opp til + 2C


Om litt må jeg stupe inn i dusjen, for jeg har avtalt med Anne at vi skal ta oss en tur på IKEA sammen. Før det håper jeg å rekke innom Jysk for å få byttet, i allefall prøve, håndklærne som tok til seg farge. Jeg håper at jeg får nye, for jeg likte virkelig de lyse rosa godt. Det er vel egentlig galskap å dra på IKEA på en lørdag, men vi skal ikke handle noe som vi trenger å stå i kø for å da er det ikke så farlig.

Ha en strålende dag, blogges :o))

#trøtt #sliten #sove #utvilt #snø #snøfnugg #vinter #vinterdag #lørdag #kuldegrader #varmegrader #ikea #jysk #håndklær

Handletur

På veg hjem fra jobben i dag dro jeg på en aldri så liten shoppingrunde… Først en snartur innom Staples for å se etter en spesielt stor og tykk kulepenn til min tante, som er veldig behagelig å skrive med for de som har litt vondt for å holde i en penn. Dessverre så hadde de ikke lenger denne pennen, men jeg gikk ikke derfra uten å handle. Jeg kom ikke tomhendt ut derfra, og det ble litt kontorrekvisita av forskjellig art med i posen.

Så kjørte jeg bort til Rusta for å se de hadde noen spennende kjøkkengardiner, men det var ingenting der som falt i smak.  Jeg kom ikke tomhendt derfra heller, men ikke noe spennende… Kun en dunk med spylerveske og en dørmatte.


Jeg har lenge ment å dra til Jysk for å kjøpe noen nye håndklær, men det har blitt med tanken…. I dag dro jeg bort dit å handlet tre sett med håndklær og vaskekluter. Med det samme jeg kom hjem puttet jeg dem i vaskemaskinen, men jeg skulle nok ikke ha puttet de rosa inn sammen med de andre. Badehåndkle og vaskeklutene klarte seg fint men de to i mellomstørrelse tok til seg farge fra det turkise, og fikk en egendommelig farge. Typisk.

Etter at jeg hadde slengt i meg litt mat og ordnet med oppvasken, gikk jeg løs på håndkleskapet å kastet alle de slitte og misfargede håndklærne og vaskeklutene. Det fylte en plastsekk innen jeg var ferdig, og nei så god plass jeg fikk i skapet :o))


Vinja kom ut på badet mens jeg holdt på å klippe av merkelapper på det jeg hadde handlet, og hun mjauet å bar seg noe helt vanvittig. Først sprang hun rundt bena mine, så opp på toalettet og vasket hvor hun sto å stirret opp på dusjveggen. Det var liksom dit opp hun hadde tenkt seg, men så stor jeg i veien for fluktruten så hun kom aldri så langt. Tilslutt hoppet hun opp på vaskemaskinen for å se nærmere på når jeg fylt den opp med det som skulle vaskes, og for ikke å glemme når jeg fylte opp med vaskepulver og skyllemiddel. Det luktet godt, og hun stakk nesen ned i åpningen for å lukte ordentlig , hehehe!

Det har vært en lang dag og nå nå kjenner jeg meg virkelig trøtt og sliten…. Tenker det er på tide å krabbe under fellen, og få seg noen timer søvn. Ha en fortsatt fin kveld, og god natt :o))

#staples #kjøkkengardiner #spyleveske #rusta #jysk #håndklær #vaskekluter #dørmatte #vaskemaskin #vinja #katt #trøtt #sliten #sove

Dagens bilde – nedsnødd

#dagensbilde #nedsnødd #snø #vinter #hvit #krak

Ronja, borte vekk!!

Hver morgen, i det jeg skal gå på jobben pleier kattene å få en liten godbit hver av meg. Dette er en rutine vi har, og når jeg rister på esken kommer som regel begge kattene løpende ut på kjøkkenet. I dag derimot kom bare Vinja luskende….

Jeg var for en gang skyld ferdig til å gå tidligere enn vanlig, men det forspranget ble raskt spist opp. Da Ronja ikke kom for å få godbiten sin gikk jeg inn i stua for å se etter henne, og så i de andre rommene uten at jeg klarte å finne henne. Jeg ropte og lokket uten at hun viste seg. Så kom jeg på at jeg hadde vært ute etter avisen, og da sto døren åpen mens jeg måtte over til naboens dørmatte å hente den. Kanskje Ronja var ute i gangen, skriiiik, noe som ikke er så festlig siden det også bort et par hunder i oppgangen. Jeg kjente at panikken spredde seg i kroppen, og jeg stressa ut i gangen for å se etter henne… Først ned i kjelleren, som er bare to trapper ned, men der var hun jo ikke så da var det å begynne å trampe opp mot loftet 5 etasjer opp. Var hun der? Å, nei da!!

Når jeg kom inn igjen, hvem satt da på krakken i entreén så rank å fin med kulerunde øyne, og viftet med halen. Så fornøyd med seg selv satt hun der og var storfornøyd med at mammen hennes kom “hjem” igjen… Frk Lillepuzdatter fikk godbiten sin hun, som hun spiste mens hun lagde små fornøyde knurrelyder… 


Jeg lurer fælt på hvor hun var mens jeg løp rundt å lette etter henne. Helt sikkert et sted hvor hun fulgte med meg der jeg ble mer og mer stresset, og hun moret seg sikkert noe helt vanvittig, hehe!!

Du syntes kanskje jeg burde være mer avslappet til at hun stakk seg bort…. Det hadde jeg også vært, hvis jeg hadde vist at det ikke var noen mulighet for at hun kunne ha kommet seg ut. Denne gangen var hun heldigvis ikke langt unna :o))

#katt #ronja #borte #vekk #gjemt #kattegodis #oppgang #kjeller #loft 

Lett skal det ikke være

I går tok jeg bilen på jobben sånn at jeg kunne reiser direkte til Alna-senteret etter at jeg var ferdig på jobben. Jeg hadde ikke igjen verken kattesand eller tørrfór til kattene. I boksen jeg pleier å ha kattematen var det bare støv igjen, og det var ikke noe å gi til to sultne pusekatter.

Jeg bestemte meg for å kjøpe 2×10 kg med kattesand så har jeg en stund, men jeg hadde ikke sjanse til å bære det opp i bilen. Av den grunn har jeg en stor og kraftig tralle liggende i bagasjerommet til alle tider. Den har jeg hattbruk for mange ganger gitt. Jeg hadde også bestemt meg for å kjøpe en stor sett med kattemat, sånn at jeg hadde i ganske lang tid fremover.Som jeg har nevnt ved flere tilfeller så er jeg født uheldig, og gårsdagens skulle jo vise seg å være helt i tråd med dette. Hadde de det kattefóret jeg skulle ha, selvsagt ikke… De hadde gått tom for flere dager siden, og bestillingen av nytt hadde ikke kommet enda. Jeg måtte jo som sagt ha mat, og i stedet for å kjøre til neste dyrebutikk dro jeg rett bort på Plantasjen på Skullerud. Der viste jeg at de hadde, vel og merke ikke like stor sekk som jeg hadde. De hadde bare to poser av 2 kg igjen, heldigvis for meg.

Klokka begynte å bli mye, og jeg orket ikke tanken på å begynne slave over grytene for å lage middag. Så jeg stakk innom Rimi borte på Oppsal, og kjøpte en pose med frossen Pasta Bolognese. Kanskje ikke det beste jeg har smakt, men jeg ble da i det minste mett.

Resten av kvelden satt jeg med både Ronja og Vinja i fanget, som byttet på med å ligge der. Jeg passet på å få børstet pelsen til Ronja, for hun har klart å få så mange floker i pelsen igjen. Mange av dem gikk greit å børste ut, men de største var det verre med. Det gjorde nok vondt, for hun lå klar med poten for å daske til meg når jeg holdt på for lenge. Forsøkte med saksen, men damen hadde mistet tålmodigheten helt å spratt opp i senga mi i stedet for…. Der var hun langt unna børsten og saksen.


Etter et par dager med grått å trist vær fikk vi en fin vinterdag med sol her i Oslo. Jeg passet på å stikke ut i lunchen for å lufte meg litt og nyte det fine været. Stakk en tur inn på Gunerius for å kikke litt, og kom forbi Boklageret hvor jeg fant denne strikkboken. En bok for meg som ikke er noen superstrikker akkurat, hvor de viser mange forskjellige strikkeeffekter som jeg skal prøve meg på etterhvert. Hos Nille investerte jeg i to nye rundpinner med bambuspinner. Jeg hadde ment å strikke litt i kveld for å bli ferdig med noen pulsvanter, men jeg har ikke vært helt i slaget så det ble ikke til noe.

Like før jeg skulle gå fra jobb ble jeg så uvel i magen og måtte bare løpe avsted i en fart. Etterpå ble jeg både kvalm og frossen å jeg var sikker på at jeg skulle få problemer med å rekke hjem før noe mer skjedde. Heldigvis så gikk det greit, og formen har bedret seg utover kvelden heldigvis.

Nå har denne damen tenkt å komme seg i seng, for selv om formen er relativt bra så er jeg fortsatt veldig frossen.

Ha en fortsatt fin kveld, og god natt :o))

#alna #dyrebutikk #kattefór #kattesand #everclean #multicrystals #royalcanin #plantasjen #skullerud #rimi #oppsal #pasta #bolognese #katter #oslo #gunerius #lunch #strikke #boklageret #bambus #pinne #uvel

Dagens bilde – Bare en stasjon

#dagensbilde #radionorge #stasjon #kanal #favoritt

Svett nøkkelost

Nå ble jeg så opptatt av det jeg drev med at jeg nesten glemte å ta lunch, igjen. Det skjer i grunnen ganske ofte, og jeg kommer som regel på det i det jeg føler meg litt suset i hode. Det var vel det som skjedde nå…..

Jeg har nå i det minste smurt med meg matpakke i dag, som så ganske så innbydende ut i det den ble pakket in  i matpapiret. Det kan jeg vel ikke akkurat påstå et tilfelle nå. Ost er vel det pålegget som holder seg friskt minst av alt…..

Til morran i dag ble jeg vekket før alarmen, av at våt og tung snø deiset ned fra taket å på vannbrettet mitt. Jeg skvatt noe vanvittig, og fikk ikke sove igjen etter det.

Ute øsregnet det, og da jeg skulle gå på jobb var det et hav fra oppgangen og bort til garasjen. Med en gang så det ut til at det var blank is, men nei da…. Når jeg satte støvlen ut på “isen” forsvant foten langt ned i sørpen. Heldigvis er støvlene tette så jeg ble ikke våt.

Siden det ikke var blitt måkt etter siste snøfallet i helgen, var det ganske vanskelig å kjøre ut av gården. Bilen skle hit og dit, og truet med å sitte fast midt i bakken. Det ordnet seg heldigvis. Hadde det ikke vært for at jeg må innom dyrebutikken på veg hjem for å kjøpe 2×10 kg med kattesand og en stor sekk tørrfor, ville bilen ha blitt i garasjen. Man må ha muskler når man har dyr gitt.

Der er lunchen snart over, og det er på tide å gå inn på plassen for å jobbe igjen.

Ha en fin mandag, blogges 😉