Ford’n har kommet hjem igjen :o))

I går var jeg ikke i spesielt godt humør da jeg fikk melding fra Røhne & Selmer om at jeg nok ikke kunne får igjen Ford’n min. Den var vel og merke reparert, men de hadde ikke AC gass så de fikk ikke fylt den opp. De hadde forventet å få gassen i går, men når jeg snakket med dem en stund etter lunch så var den ikke kommet.

Da var det ikke annet å gjøre enn å rusle ned på T-banen for å ta den hjem…. Der inne var det så varmt at det var skikkelig plagsomt, men jeg dyttet øreproppene i ørene å prøvde å konse meg om musikken så det gikk greit. 

Siste stykket kunne jeg gå “kirkeveien”, som egentlig bare er en grusvei, og så igjennom skogen. Det er ikke store skogen, men det er en hærlig grønn lunge midt i all betongen.

Jeg tok en laaaaaaang lunch i dag for å hente bilen… Det var bare å sette seg på banen, og ta den opp til Ensjø. Var ikke like trykkende varmt og klamt ute i dag…. Bare en deilig varme som gjorde at jeg egentlig ikke hadde lyst til å dra ned på jobben igjen, MEN DET MÅTTE JEG!!!!

Jeg slapp å betale noe denne gangen da det hele gikk på garantien, JIPPI :o)) Kunne jo ikke annet enn å spørre om hvorfor jeg da ikke fikk tilbake penger for den forrige rep siden det var samme skaden. Jeg fikk forklart at første gangen bilen var inne gikk ikke rep av AC på garantien pga av alder. Siden de ikke hadde funnet årsaken til feilen forrige gang, så slå garantien inn der og jeg slapp å betale denne gangen :o))

Da jeg kjørte ned til byen satte jeg AC’n på 17 C, og da jeg kom ned til byen frøys jeg faktisk.. Det har jeg ikke gjort i bilen på over en måned, og skal jeg være ærlig så var det faktisk ganske behagelig :o)) 

Nå som AC’n er fixa blir det nok ikke lenge før jeg setter nesa ned til Nordbysenteret for å shoppe litt :o))

En med mange bein har flyttet inn i garasjen min….

Da jeg skulle lukke igjen garasjeporten min i dag oppdaget jeg at jeg hadde fått gjester, vel en gjest…. men det ser ut til at det kan bli mange mange flere.

En ganske stor edderkopp satt jammen å tittet på meg med blanke øyne… Jeg syntes de er fasinerende dyr, så jeg syntes det er bare koz. Det som kanskje ikke er like kozelig er at det så ut som den hadde laget seg et rede…. Det var i allefalle et stor bommulslignende ball der, eller kanskje det var et bytte den skulle koze seg med når det badde blitt møøøøøørt. Får se hva som skje…

Jeg hadde jo selvfølgelig ikke med noe form for kamera sånn at jeg kunne ta bilde av nusslingen!!! 

Jeg trodde jeg var smart…..!!!

Etter at jeg hadde vært å handlet i går, dro jeg for å tenne lys på gravlund….. Da jeg dro fra Ultra så det ut som det ville være smart å kjøre Jernbaneveien bort til Smart Club og Alnasenteret, JA VELDIG SMART. Da jeg kom rundt et par svinger sto det bom stille, og da jeg hadde stått stille i ca 15 min uten at hjulene hadde gått rundt en eneste gang… mistet damen tålmodigheten. Jeg fikk snudd bilen, og kjørte tilbake igjen… Det var masse kø der oxo, men den beveget seg da i det minste.

Dro raskt hjemom å pakket bort litt varer før jeg dro ned på gravlund, og da kjørte jeg Ytre Ringvei å det gikk så det grein etter det gitt. Var hjemme igjen innen det hadde gått en halvtime :o))

Da jeg tok den “smarte” avgjørelsen hadde jeg helt glemt at det var kaos på motorveien pga veiarbeidet, og ekstra trafikk pga at Oslo S er stengt + + + en hel masse andre ting som skjedde i trafikken :o(

Akkurat nå har jeg lunch ved PC’n… Hadde først tenkt til å gå ut en tur å lufte meg, men så ombestemte jeg meg… Jeg hadde egentlig ikke noe ute å gjøre, og dersom jeg hadde tatt en tur ut ville definitivt ha kommet tilbake med flere handleposer med noe jeg syntes jeg trengte!!!!

Etter lunch skal jeg kaste meg over scanningsjobben igjen… Vi skal jo flytte om ikke så lenge, og da skal vi sitte i åpent landskap å har ikke plass til alle de papirene jeg har på kontoret. Løsningen er da å scanne dem inn å lagre dem. Jeg har jo annonsert at jeg ikke har så mye, men jammen er det en bra haug når jeg først fikk oversikten…

Mer siden…, nå skal brødskivene nytes mens jeg farer over dagens aviser på nettet .o))

Ferien over, og hverdagen har begynt….

Et passelig vær ute for første dag tilbake på jobb etter ferien… DET REGNER, SÅ DET SPRUTER I BAKKEN!!

Som alltid var det utrolig vanskelig å komme seg ut av senga, etter å hatt fri så mange dager… og kunne sove uten at alarmer kimer tidlig på morningen. I dag var det ekstra vanskelig, for i går var det så fint vær… da ble det til at man satt ute i solen, og det ble oxo til at man sprettet noen bokser øl. Ikke bare noen…, egentlig altfor mange. Det sa kroppen tydligvis helt i fra om da jeg begynte å sette meg i bevegelse…., noe mer enn det er det ikke nødvendig å si noe om!!!

I dag ville min gode snille mamma ha fylt 90 år hvis hun hadde fått leve… Etter jobb skal jeg dra rett bort på gravlund å tenne lys i lyktene for henne.

Nå kjenner jeg at kroppen min trenger litt luft, så lunchen i dag blir en rusletur rundt i Oslo’s gater for å trekke inn litt god og frisk eksosluft, hehehe!!

Black Design: Dette har jeg oxo lyst på…

Når jeg får råd har jeg lyst til å kjøpe meg begge disse gardinfagene, men jeg er ikke så sikker på putene…De nye stuegardinene er oppe….

Jeg hadde helt glemt hvor kjedelig det var å stryke gardiner, for det er det!! Sist gang jeg gjorde det var når julegardinene trengte å glattes på, men det var en enkel jobb. De nye gardinene er jo så tynne at jeg måte være litt forsiktig med dem, puh…

Det har ikke vært så lyse og luftige gardiner i stua på mange år, men jeg syntes det ble ganske fint. Jeg likte de nye gardinene så godt at jeg godt kunne tenke meg noen i en annen farge oxo, men det har jeg ikke råd til akkurat nå. De hadde lys grønne, hvite og lilla lys syrin…. Den lilla kunne jeg godt tenke meg, og de hadde duker og glass som passet til, hmmm!!! 

Tror jeg må ha hjelp til å holde meg unna Black Design en stund nå, ellers klarer ikke jeg å la være å handle!!!


(bilde er hentet fra google)

Jeg hadde ikke noe middag i kjøleskapet, så jeg kasta meg i bilen å dro ned på Ultra for å få litt inspirasjon.. Etter å ha tusla litt rundt der kom jeg på at Taco var tingen i dag, og sånn ble det…hmmm så godt det var. Spretta et par Tuborg til maten, og middagen ble fullkommen :o))


(bilde er hentet fra google)

Ble så dorsk etter at jeg hadde spist, så jeg gikk ut på balkongen å vippet meg bakover i Baden Baden stolen min… Sola hadde bestemt seg for å være framme, og det var så godt å ligge der å slappe av  varmen… Kjente at jeg virkelig slappet av.
Pusene var vist trøtte de oxo, og kasta seg ned på gulvet å det tok ikke lange stunden før de sov :o))


(bilde er hentet fra google)

Jeg kunne ha blitt med for å feire St. Hans på etterskudd ved Glomma i dag, men jeg valgte å bli hjemme… Med tanke på at flomvannet dekket hele sitteplassen og der bålet skal stå, er det sikkert ekstra mye innsekter… kanskje mygg som jeg haaaater. Dessuten tåler jeg ikke myggstikk…, de blir ofte til harde lilla kuler som jeg må operere bort. Derfor prøver jeg i det lengste å holde meg unna myggbefestede områder om sommeren….

Åååå, jeg savner St Hans feiringen i Danmark hvor vi var nesten hver sommer fra slutten av 80 tallet til begynnelsen av 2000 tallet. Da dro vi gjerne på Bakken for å høre Shu-bi-dua, og denne sangen var selvskreven…

Nå derimot har jeg igjen plantet kroppen min godt ned i godstolen for å se på Midsummer Murders på DR TV1.

The witches of Eastwick before i hit the sack…

Veit ikke hvor mange ganger jeg har sett filmen, men jeg ser den gjerne igjen… og igjen!! TV-Norge sender den etter at CSI Miami er ferdig om en halvtimes tid.

God natt alle sammen :o))

Å våkne til regnet er hærlig :o)

Tror jeg våknet da det tordnet på morningen i dag, og da fikk jeg ikke sove igjen… Bare lå der å slappet av å hørte på regnet som trommet på vannbrettet og vannpytten utenfor. Det var så avslappende, at jeg hadde ikke lyst til å stå opp… Jeg kastet et raskt blitt på klokken og så at jeg trengte ikke å stå opp før om 1,5 time.

Vinja var fasinert av regnet å kom løpende for å sette seg i vinduskarmen, hehehe, men hun tok ikke korteste veien… Nei da, hun tok en avstikker innom senga mi, og hoppet opp på meg å løp langs benet og hofta mi før hun hoppet videre. Hadde jeg ikke allerede vært våken så hadde jeg blitt skikkelig skvetten.. 

Jeg hadde avtalt med Anne å hente henne på jobben klokken 12, og så skulle vi dra en tur på Metro og Black Design. Jeg skulle kjøpe meg noen nye gardiner der..

Jeg hadde egentlig tenkt til å kjøpe turkise gardiner, men fant ingen jeg likte.. De jeg så på var for blasse i fargen, men hun i butikken foreslå disse som er grå med sort sydd mønster. Jeg så de opphengte i butikken og så at de ville passe inn i stua. Bilde av det kommer når de har blitt hengte opp. De kostet 349,- per lengde.

Anne fikk et gavekort på jobben da hun fylte 50 år i fjor, og det hadde hun lyst til å kjøpe seg et smykke for. Hos Bjørklund hadde hun sett noe hun kunne tenke seg, så vi stakk innom der. Hun endte opp med et nydelig sølvhjerte, litt skråstilt med mørke stener på den ene siden. Det var slettes ikke så dumt, selv om det ikke var min stil.

Jeg trengte noe nytt “puppeoppheng” siden de var begynt å bli litt slitne de jeg hadde fra før.. Hos Kaph Ahl hadde de fått noe nytt siden jeg var der sist, og jeg falt for disse tre her.

Når vi hadde gjort oss ferdig på Metro dro vi til Strømmen Storesenter hvor vi spiste middag på Opus. Begge to var sultne, og måtte ha noe i kroppen, så hvorfor ikke middag… Da slapp man å tenke på hva man skulle lage når man endelig kom hjem. Etterpå dro vi innom Brilleland for å se på briller, og jeg endte opp med å ta synstest å plukket ut nye briller. Jeg hadde ikke råd til å betale for dem, så jeg tok dem på brillekonto for å betale de ned over et år eller noe sånt. De er ferdig om ca 14 dager.

Mens jeg var ute hadde det ikke kommet en regndråpe, men i det jeg kjørte innom Rolvsrud for å slippe av Anne begynte det å bøtte ned. Det var veldig lokalt, for da jeg kom ut på motorveien var det helt tørt.. Her hjemme hadde det ikke kommet en dråpe, men det varte til jeg kom meg inn… da bare styrta det ned i bøtter og spanne…

Nå har jeg latt kroppen synke godt ned i godstolen, og der har jeg tenkt å bli resten av kvelden… Min godstol er nok betraktelig mer behagelig enn den som skuespillerinnen Myrna Loy har plassert seg i :o))

Hercule Poirot på mini-tv

Jeg satt så godt ute på balkongen å kozte meg i sola i sta, at da Hercule Poirot begynte hadde jeg ikke lyst til å gå inn. Alikevel ville jeg se på episoden, hehehe!!  Hva gjorde jeg så, jo jeg fant frem mini-tv’n og ørepropper…..

Det er ikke rare skjermen, men det gikk da ann å se på… Sånn er det når en er tv-slave, da finner man løsninger for tv tittingen, hehehe!! Hadde egentlig glemt at jeg hadde denne vesle duppeditten jeg, men nå kom den da godt med, hehehehe!!!

Genfeil: mangel av tålmodighet…

Jeg holder snart på å fly i flint…. Nå har jeg holdt på en evighet med å synkronisere og ordne den nye iPod’n min, og det har jo gått greit, men det var en del filer som skulle over så det tok litt tid.

Så tenkte jeg at jeg skulle innvie den nye PODDEN med litt ny musikk, og det var da jeg ikke kom noe serlig videre. Hver gang jeg forsøkte å logg meg på fikk jeg denne festelige feilmeldingen…

Jeg har sjekket PC’n så langt min ringe hjerne klarer å forstå, men finner ikke ut at det er noe feil med innstillingene hos meg. Skjønner ikke noe annet enn at det må være iTunes som er problemet!!! Får prøve igjen senere eller i morgen. Det er så innmari typisk at noe sånt skulle skje akkurat nå………..

Vi har fått en nydelig vær her i Oslo, pøsregn og torden. Lyset har blunket opptil flere ganger, og jeg trodde nesten at det ville gå, men det har gått greit. Pusene er skikkelig værsjuke og ligger rett ut å sover. Vinja pleier å fote meg rundt heimen når jeg løfter på baken, i dag gidder hun ikke… Senga er utrolig god å ligge å sove i :o))

Er nok litt trøtt og uopplagt selv i dag, og klarer liksom ikke helt å komme i gang med noe…