De nye stuegardinene er oppe….

Jeg hadde helt glemt hvor kjedelig det var å stryke gardiner, for det er det!! Sist gang jeg gjorde det var når julegardinene trengte å glattes på, men det var en enkel jobb. De nye gardinene er jo så tynne at jeg måte være litt forsiktig med dem, puh…

Det har ikke vært så lyse og luftige gardiner i stua på mange år, men jeg syntes det ble ganske fint. Jeg likte de nye gardinene så godt at jeg godt kunne tenke meg noen i en annen farge oxo, men det har jeg ikke råd til akkurat nå. De hadde lys grønne, hvite og lilla lys syrin…. Den lilla kunne jeg godt tenke meg, og de hadde duker og glass som passet til, hmmm!!! 

Tror jeg må ha hjelp til å holde meg unna Black Design en stund nå, ellers klarer ikke jeg å la være å handle!!!


(bilde er hentet fra google)

Jeg hadde ikke noe middag i kjøleskapet, så jeg kasta meg i bilen å dro ned på Ultra for å få litt inspirasjon.. Etter å ha tusla litt rundt der kom jeg på at Taco var tingen i dag, og sånn ble det…hmmm så godt det var. Spretta et par Tuborg til maten, og middagen ble fullkommen :o))


(bilde er hentet fra google)

Ble så dorsk etter at jeg hadde spist, så jeg gikk ut på balkongen å vippet meg bakover i Baden Baden stolen min… Sola hadde bestemt seg for å være framme, og det var så godt å ligge der å slappe av  varmen… Kjente at jeg virkelig slappet av.
Pusene var vist trøtte de oxo, og kasta seg ned på gulvet å det tok ikke lange stunden før de sov :o))


(bilde er hentet fra google)

Jeg kunne ha blitt med for å feire St. Hans på etterskudd ved Glomma i dag, men jeg valgte å bli hjemme… Med tanke på at flomvannet dekket hele sitteplassen og der bålet skal stå, er det sikkert ekstra mye innsekter… kanskje mygg som jeg haaaater. Dessuten tåler jeg ikke myggstikk…, de blir ofte til harde lilla kuler som jeg må operere bort. Derfor prøver jeg i det lengste å holde meg unna myggbefestede områder om sommeren….

Åååå, jeg savner St Hans feiringen i Danmark hvor vi var nesten hver sommer fra slutten av 80 tallet til begynnelsen av 2000 tallet. Da dro vi gjerne på Bakken for å høre Shu-bi-dua, og denne sangen var selvskreven…

Nå derimot har jeg igjen plantet kroppen min godt ned i godstolen for å se på Midsummer Murders på DR TV1.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg