Han ble frastjålet alt…..

Når jeg kom på jobb i dag, så ble jeg mødt av en litt oppgitt fjes. Han jeg deler kontor med hadde blitt robbet i går. Etter jobben hadde han vært på Elexia på Karl Berner for å trene. Da han kom i garderoben etter trening, så hadde noen brutt seg inn i det låste skapet å stjålet alt han hadde. Bag, ytterjakke, jeans, genser, sko, lommebok med 200,-, bankkort og kreditkort samt mobiltelefon og nøkler.  Der sto han da i bare treningstøy.

Han fikk anmeldt saken til politiet mens han var på Elixia, og ordnet med låssmed som slapp han inn i leilighet og som ordnet med nye låser på døren.

Det er jo helt vanvittig at folk kan gå inn i en garderobe som det til stadighet er masse mennesker, og stjeler alt en har. Nå har han brukt hele morningen for å ordne opp med bank, forsikring, mobilselskap mm.  Heldigvis så får han igjen verdien av tingene på hjemforsikringen, men det er ikke helt poenget.

Jeg blir så provosert å forbanna over at noen kan være så forbanna frekke!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nå må han slutte :o(

I dag fikk vi vite at vikaren våres, som vi er så glad må slutte.  Han har vært hos oss i 4 år, og da er reglen at selskapet må gi han fast stilling.  Problemet er at det er ingen faste stillinger å tilby han. Jeg var forberedt på at det skulle skje, men det var alikevel et sjokk når vi alle ble kaldt inn til sjefen for å få vite status. Vi er bare jenter på avdelingen, så det det var noen tårer i øyekroken. Kjente at det var noen som trengte seg på jeg oxo.

Han får bli frem til 1. januar, og det er da noe…….!!

Sliten etter byturen i går….

Byvandringen om Kvadraturen og på Akershus Festning i går var helt fantastisk. Guiden vi hadde med oss var dyktig, kunne mye om menneskene som hadde bodd i husene vi stoppet, og livet rundt.  Jeg sleit litt med å holde følge etter hvert pga den vonde venstre ankelen, men klarte da å få med meg alt sammen.

Det var mange hendelser på Akershus Festning som jeg ikke hadde hørt om tidligere, så det var spennende. På et sted vi stoppet mistet jeg konsentrasjonen litt, for jeg sto inntil muren som var dekket av planter å hørt en raslende lyd. Der satt en liten søt brun mus å kikke på meg, og den var ikke redd i det hele tatt.  De andre stoppet opp å glante på meg som sto med nesa inne i buskene.

Jeg anbefaler å ta en sånn tur for å bli kjent med Oslo by, man kommer ikke til å angre :o)

Byvandring – Kvadraturen og Akershus Festning

Kunstforening på jobben arrangerer byvandring i dag om Kvadraturen og Akershus Festning, og jeg har meldt meg på.  Gleder meg til å oppdatere historiekunnskapene mine litt.  Det er så lite igjen av det gamle her i Oslo, så det er gøy å være med å få vite mer om det som er.

Sist gang jeg var på Festningen var da jeg gikk på barneskolen, og det er lenge siden i tillegg var jeg vel ikke så veldig interresert den gangen.  Etter et besøk på Fredriksborg Slott i Hillerød i Danmark for noen år siden, ble jeg veldig fasinert av Christian IV. Han var en spennende mann, og det er alltid artig å høre mer om han.

Det er jo et perfekt vær å gå på byvandring i dag, kunne jo ikke fått det bedre :o)

Her skal vi bo i London:

Leiligheten ligger i bydelen Greenwich i London!
Leiligheten er moderne, med høy standard og den går over to plan. Den har stor terrasse med vid utsikt over byen. I første plan er det kjøkken, stue og toalett. I andre plan er det 2 soverom og 2 bad. Det er sovesofa i stuen med plass til en-to personer. Det er totalt 6-7 sengeplasser. Leiligheten er godt utstyrt med blant annet vaskemaskin, oppvaskmaskin, strykejern, mikrobølgeovn, TV. Barnestol, babyseng og paraplytrille finnes også.

 
 
 
 

Å, hjemme venter hammeren….

Nå går jeg hjem, orker ikke å begynne på noe nytt, men arbeidsdagen er ikke over for det……  Hjemme ligger hammeren å venter på meg!!!!!

I går flyttet jeg jo om på møblene i stua, og da blei det jo skeivt med bildene på veggen. Så i kveld er det å hamre å snekre for å få bildene på sin rettmessige plass.  Jeg skal egentlig ikke syte og klage, for det er ikke store jobben.  Setter jeg i gang med en gang jeg kommer hjem, så er jeg sikkert ferdig i løpet av 20 – 30 min.

Nå håper jeg inderlig at det ikke er så mye folk på t-banen…. Jeg hater å stå som sild i tønne når jeg skal hjem, for jeg blir så stressa som igjen gjør at jeg blir slapp og giddasløs. Jeg missunner de som kommer på banen tidligere, de får som regel alltid sitte. – – –  Måtte syte litt, he he!!!

Lykke :o)

Jeg kan ikke tenkte meg noen bedre måte å starte en ny uke på….  Komme ut av dusjen å se at det begynner å lysne til en fantastisk dag. Innen jeg gikk i dag var det blitt en gnistrende fin dag, sola skinte og det var litt friskt ute.

Det var ikke bare det som er årsaken til mitt gode humør, men et par ting til:

1. Vål’enga slo Braaaaan i går… Er ikke det HÆRLIG så vet ikke jeg :o) 
2. Kl 00:05 ringte venninnen min Anne meg for å fortelle at hun hadde sikret seg leiligheten i
     London for en uke.

Dette er Postkom sin ferieleilighet, og det var veldig stor rift om å få leie de.  Anne hadde lest at de skulle legge ut en ny uke ved midnatt, og bestemte seg for at hun skulle være klar. Vi fikk den da fra 20.03.11  til 27.03.11, og det koster oss 3 000,-. Det er plass til 6 stk så det blir jo ikke mye på hver av oss.  Da blir det bare flybillettene, men de kan vi oxo skaffe billig.

Jeg satt å tenkte etter når jeg var i London sist, og det var i 2002. Det er virkelig på tide å komme seg dit en tur igjen :o)

Søndag formiddag…..

Satt bare her å kozte meg med frokosten min, og så fikk jeg plutselig for meg at to-seter’n jeg fikk av Anne passer mye bedre foran vindu. Når sånne tanker detter ned i hode mitt, ja da må de gjøres noe med. Jeg slukte de siste bitene av brødskiven å satte i gang. Nå står den foran vinduet så flott, men………..

Da så jeg at tv’n og skapet med glassene ikke passet der de sto, så nå må jeg flytte de oxo. Ikke bare det, noen bilder må oxo få nye plasser, men de får jeg bare ta ned…. Jeg får vise litt respekt for naboene. Tror ikke at de blir så veldig happy for at jeg begynner å dundre i veggene med hammeren på en søndag formiddag.

Kattene syntes det var veldig kjekt med litt forandring…. de løper rundt i sofaene å jakter på hverandre. Alltid kjekt med forandring syntes de.

Når jeg er ferdig i dag, så tror jeg at møblene skal få stå som de gjør en god stund fremover….., tror jeg!!!!

Lørdag formiddag….

Deilig å sitte litt på kjøkkenet med en varm kopp kaffe å samle tankene litt. Kattene løper rundt å jakter på hverandre, og storkozer seg. Det er artig å sitte å se på dem….  Ronja ligger lettere henslengt på gulvet å later som ingenting når Vinja går forbi, men så fort hun har kommet noen skritt unna blir det vill jakt.

Ute er det skikkelig ruskevær, det blåser og er ikke spesielt varmt. Det har ikke begynte å regne enda, men det ser ut som om det er noe på gang. Håper ikke det, for det blir så mørkt å trist med en gang. Ikke noe vær man har lyst til å gå ut i iallefall. Jeg skal i 50 års burstad i dag, og det hadde vært kozelig å komme seg inn av døra uten å bli klissvåt!!!

Ble vekket av Ronja og Vinja i dag, som syntes at jeg hadde sovet altfor lenge. Det hadde jeg oxo, for kl var 10:30. Jeg sa at jeg skulle sove til jeg våknet, men trodde ikke at det skulle bli så lenge.  Jeg trengte det vel, og ikke har jeg dårlig tid heller så det er ikke så farlig.

Denne måneden lever jeg virkelig på et strampt budskjett….  Noen regninger var større enn jeg hadde forventet, og jeg kom ekstremt dårlig ut. Jeg kan ikke unne meg noe ekstra, men det er greit egentlig for jeg har mat til både meg og kattene. Det eneste jeg trenger å kjøpe er brød, melk og en å annen toalettartikkel. Jeg vanligvis ikke noe flink til å være økonomisk, men denne gangen må jeg være det.  Det som blir utfordringen er at jeg kan fortsette å være økonomisk også når jeg får påfyll på kontoen i oktober!!!!!!!!!!!!!

Det er vel på tide å komme seg i dusjen nå, sånn at jeg ikke blir sittende for lenge ved PC’n å glemme tid å sted. For hvis det er noe jeg er flink til er det å bli helt oppslukt av nettet, og bli sittende i time etter time…. Det kan jeg ikke i dag, for det er andre som er avhengig av meg.