Lørdag formiddag….

Deilig å sitte litt på kjøkkenet med en varm kopp kaffe å samle tankene litt. Kattene løper rundt å jakter på hverandre, og storkozer seg. Det er artig å sitte å se på dem….  Ronja ligger lettere henslengt på gulvet å later som ingenting når Vinja går forbi, men så fort hun har kommet noen skritt unna blir det vill jakt.

Ute er det skikkelig ruskevær, det blåser og er ikke spesielt varmt. Det har ikke begynte å regne enda, men det ser ut som om det er noe på gang. Håper ikke det, for det blir så mørkt å trist med en gang. Ikke noe vær man har lyst til å gå ut i iallefall. Jeg skal i 50 års burstad i dag, og det hadde vært kozelig å komme seg inn av døra uten å bli klissvåt!!!

Ble vekket av Ronja og Vinja i dag, som syntes at jeg hadde sovet altfor lenge. Det hadde jeg oxo, for kl var 10:30. Jeg sa at jeg skulle sove til jeg våknet, men trodde ikke at det skulle bli så lenge.  Jeg trengte det vel, og ikke har jeg dårlig tid heller så det er ikke så farlig.

Denne måneden lever jeg virkelig på et strampt budskjett….  Noen regninger var større enn jeg hadde forventet, og jeg kom ekstremt dårlig ut. Jeg kan ikke unne meg noe ekstra, men det er greit egentlig for jeg har mat til både meg og kattene. Det eneste jeg trenger å kjøpe er brød, melk og en å annen toalettartikkel. Jeg vanligvis ikke noe flink til å være økonomisk, men denne gangen må jeg være det.  Det som blir utfordringen er at jeg kan fortsette å være økonomisk også når jeg får påfyll på kontoen i oktober!!!!!!!!!!!!!

Det er vel på tide å komme seg i dusjen nå, sånn at jeg ikke blir sittende for lenge ved PC’n å glemme tid å sted. For hvis det er noe jeg er flink til er det å bli helt oppslukt av nettet, og bli sittende i time etter time…. Det kan jeg ikke i dag, for det er andre som er avhengig av meg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg