YES YES… Det regner :o)

Det regner i bøtter og spann ute, og denne damen jubler høyt…. For da skrumper snøskavlene inn voldsomt. Ikke det mest vakre å se på når man ser ut av vinduet…. svar og grå snø. Nei nå er man klar for VÅR-SOL-BLÅ HIMMEL. For de som elsker snøen….ja de kan reise til fjells, hvor den fortsatt kommer til å ligge en stund til.

Er du glad i noe søtt??

Hvis du er glad i noe søtt…. ja da bør du dra til Den lille Kokosbollefabrikken, gå inn å kikk på linken:

http://www.kokosbollen.no/

Jeg var der i går å handla inn "litt" til Påske, og jeg fikk helt vann i munnen.  Det er jo så mye godt der at det er lommeboka som stopper deg fra å handle for mye.  Kjøpte noen til kaffekozen på jobben for noen uker siden, og det er ikke ofte at det er stille rundt bordet……men det var det da.  Alle var opptatt med hver sin kokosbolle, og satt helt i sin egen verden.  Det er noe annet enn de ekle man kjøper i daglivarebutikkene, de smaker jo bare eggehvite, usj!!

Det blir konserter i år oxo…..

Jeg har så smått begynt å bestille biletter til vårens og sommerens konserter, og jeg gleder meg som et barn. 
De siste dagene har jeg fått på plass 2 stykker:

Jace Everett – Lørdag 1. mai 2010 John Dee

Har aldrig vært på konsert med Jace Everett så dette blir spennende. Ble helt hekta
på fyren (musikken) etter at jeg hørte Bad Thing, tittellåta fra True Blood. Nå har jeg
kjøpt de 3 CD'ene jeg kunne få tak i her…. råbra musikk!!!

Kim Larsen – Onsdag 9. juni 2010 Sentrum Scene

Denne konserten blir den første Larsen konserten i 2010, men jeg tviler sterk på
at det blir den siste. Vet at han skal ha flere konsterter på Østlandet. Han kommer
til Drammen, og den skal jeg definitivt ha med meg.  Har veldig lyst til å dra til
Konsvinger Marken på sensommeren/høsten, men jeg vet ikke om jeg får med
meg noen.  Har ikke lyst til dra aleine….!!!

I dag og i morgen…så er det påskeferie

Bare ut denne dagen, og til kl 13 i morgen så er det endelig påskeferie for meg oxo.

Til morran er det veldig stille ute…. lite folk på t-baner og på veiene. Det tok meg bare ca 10 minutter å kjøre til Oslo Sentrum i dag, mot 20 – 30 min til vanlig.  Utpå dagen så er det et yrende liv nede i byen, så alle har ikke reist til fjells. Byferie er ikke å forakte det heller, i allefall ikke når det er så deilig vær ute som i dag. Sola skinner, og himmelen er blå.  Kunne det bare fortsette sånn hele påsken så..  Hadde jo vært veldig koz å kunne ta seg en tur ut i sola, og kjenne varmen…. jeg får en skikkelig energibombe av det merker jeg.

Arbeidslysten min har et bein på jobben, og et bein på påskeferie kjenner jeg…, men jeg må se å lokke den 100% tilbake sånn at jeg får unna alt jeg bestemt meg for å gjennomføre innen jeg tar fri.  Kjenner bare at jeg er så innmari sløv akkurat nå…., får hente meg en kopp varm kaffe så går det vel en time til.

Sløv søndag…!!!

Dette har vært en herlig dag så langt, har bare gått rundt å dassa, og gjort minst mulig. Av og til er det deilig å ikke behøve å gjøre noe, bare ta livet helt piano.  Må lade krefter til i morgen, for da er tilbake på jobb etter en uke ferie.  Selv om jeg har vært på farten det meste av uka, så blir det sene kvelder og enda senere morninger…. det er tøft å komme seg ut av den uvanen.  Derfor må jeg være streng mot meg selv i morgen å tvinge meg ut av senga grytidlig.  Like greit å snu på uvanen med en gang, og ikke la den ta overhånd.

Fikk tatt noen fine bilder av Ronja og Vinja i sta:

VINJA:

RONJA:

Jeg knipsa ganske mange bilder av dem, men ikke alle ble like gode.  De sitter jo ikke akkurat stille å venter på at kamera får stilt seg inn.  He he, det ble endel…..pus på farta hvor man bare ser masse pels i bevegelse.  Det er enklere å ta med vanlig digitalt kamera enn med speilreflekskamera….blir bare bedre bilder med det siste.

Først se ferdig sprinten i Holmenkollen, så litt middag!!!

Hjemmekveld foran TV’n

Jeg skal ha en avslappende kveld foran tv-skjermen, men hva pokker skal man se på.  Det er jo noe på de fleste kanalene som jeg kunne tenke meg å se på.  Nå går jo den svenske Melodifestivalen av stabelen på SVT 1, så er det Mesternes Mestere på NRK, på NRK2 er det Palaolypic åpning fra Vancover.  Jeg ender vel opp med å sappe meg litt hit og dit, så ender jeg opp med å ikke se noen ting ordentlig.

Godt å bare å slappe av litt…..  ble helt gåen etter å ha støvsuget tepper og sofaen for kattehår.  Det høres jo ikke så slitsomt ut, men jeg måtte skikkelig gnukke for å få det opp.  Kattene hadde skikkelig sørget for å legge igjen pels til en hel genser…. det er jeg helt sikker på. Skulle nesten tro at jeg ikke har hatt støvsugeren fremme på aldrig så lenge, men det stemmer ikke.  Når kattene er så langhåret som mine to, blir det mye lo og pels overalt.

Jeg ble skikkelig fysen på noe, så nå skal jeg gå å hente posen med osteringer…… den ligger i skapet å roper på meg… koooom å hent meg NÅ!!

Pus i farta…..

Vinja har blitt litt av en fjellklatrer den siste tiden….  Er det mulighet for å hoppe opp på et skap eller en dør, ja så gjør hun det.  Til morran i dag hørte jeg noe som ramlet i gulvet, men jeg gadd ikke å stå opp for å undersøke det…. var litt vel tidlig.  Da jeg kom ut på kjøkkenet lå en pynte-gris på gulvet, og den har sin faste plass på toppen av fryseren under en diger kaktus.  Grisen er jeg ikke så bekymret for, men jeg liker ikke at damen er oppe ved kaktusen. Den plasserte jeg der for at de ikke skulle komme til den, men det var før når kattene var mindre. Da hoppet ingen av dem høyere enn til sofaen eller bordet.

Ronja hopper ikke opp på noe høyere enn mine skuldre, og før vi klippet klørne på dem var ikke det spesielt godt.  Jeg har klor nedover hele ryggen etter Vinja som hoppet ned på ryggen min fra badeskapet.  I utgangspuntet er ikke det så ille, men denne gangen hadde jeg ikke klær på.  Det var ikke noe godt.

Hele tiden har det vært Vinja som har vært koseklumpen, og som kommer mjauende for å koze i armkroken.  De siste dagene har Ronja oxo villet koze, og i går kom hun å lå i armkroken min i nesten 30 minutter…. noe som er en rekord.  Jeg er veldig glad for at hun oxo krever sin plass hos meg, sånn at det ikke bare er Vinja som får koz.

Hjemme alene fest…..hver dag!!

Man kan trygt si at at kattene mine lever i paradiset.  De romsterer rundt i leieligheten mens jeg er på jobbe, og gjør som de vil.  Forrige dagen, hadde en av dem….sikkert Vinja, klatret oppover den ene gardinen sånn at den hadde løsnet i de fleste klypene som holdt den opp.  Det var hull og klor etter klørne. MOR BLE SINT, noe som selvsagt ikke hjelper stor i ettertid.  Alikevel var de "litt" slukøra resten av kvelden.  I går var det meste av gulvet på lille soverrommet dekket av jord….!!!  Da hadde de revet ned en blomsterpotte sånn at den hadde sprekt.  Gikk de sin vei da, og lot som den hadde ramlet ned av segselv….. definitivt ikke!  De hadde dratt all jorden fra blomsterpotta utover gulvet å virkelig moret seg stort. MOR BLE SINT IGJEN.., men til ingen nytte.  De syntes det var veldig morsom, når jeg tok frem feiebrettet og kosten.

Man kan i grunnen si at det er hjemme alene fest hver dag hos meg. Noen mener at jeg burde stenge kattene inne på et rom mens jeg er på jobb, men det er da ikke noe liv å sitte innesteng på et rom hele dagen.  Stort sett er de snille og greie, men de er bare 9 mnd…lekne så da går det ikke alltid som de har tenkt seg.

MEN, JEG ER ALIKEVEL VANVITTIG GLAD I DE TO RAMPETASSENE.