Pus i farta…..

Vinja har blitt litt av en fjellklatrer den siste tiden….  Er det mulighet for å hoppe opp på et skap eller en dør, ja så gjør hun det.  Til morran i dag hørte jeg noe som ramlet i gulvet, men jeg gadd ikke å stå opp for å undersøke det…. var litt vel tidlig.  Da jeg kom ut på kjøkkenet lå en pynte-gris på gulvet, og den har sin faste plass på toppen av fryseren under en diger kaktus.  Grisen er jeg ikke så bekymret for, men jeg liker ikke at damen er oppe ved kaktusen. Den plasserte jeg der for at de ikke skulle komme til den, men det var før når kattene var mindre. Da hoppet ingen av dem høyere enn til sofaen eller bordet.

Ronja hopper ikke opp på noe høyere enn mine skuldre, og før vi klippet klørne på dem var ikke det spesielt godt.  Jeg har klor nedover hele ryggen etter Vinja som hoppet ned på ryggen min fra badeskapet.  I utgangspuntet er ikke det så ille, men denne gangen hadde jeg ikke klær på.  Det var ikke noe godt.

Hele tiden har det vært Vinja som har vært koseklumpen, og som kommer mjauende for å koze i armkroken.  De siste dagene har Ronja oxo villet koze, og i går kom hun å lå i armkroken min i nesten 30 minutter…. noe som er en rekord.  Jeg er veldig glad for at hun oxo krever sin plass hos meg, sånn at det ikke bare er Vinja som får koz.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg