Fehode

Jeg er sikkert verdens største dust, det er ingen tvil om det…. I dag fikk jeg det nye  ettbrettet, og hva klarer jeg å gjøre? Jo jeg brekker av simkortet til miniversjon og dytter det ned i sprekken, men det skulle jo ikke brekkes av så liten. Nå sitter det nedi der og jeg får det ikke ut igjen, og jeg har virkelig forsøkt. Noe så pinlig det skal bli å be om hjelp til å få det ut igjen i morgen. Jeg kjenner at jeg blir flau alt nå, grøss! Det er bare å manne seg opp det å late som ingenting.

Tidligere i dag var jeg hos fotpleien og fikk stelt bena mine. Føttene mine var ikke så ille i dsg, men det var utrolig godt å sitte der å slappe av mens Kristin tok godt vare på fotsingene mine. De hadde tatt inn noen deilige sandaler som var kjempegode å gå med. Sålen var så myk og behagelig at jeg mest sannsynlig kommer til å kjøpe meg et par. De kommer jo oxo i fine farger oxo.

Det har virkelig vært fint vær i dag, og det har nok kommet opp i noen varmegrader… På morran i dag var det tjukk tåke, men den forsvant utover dagen. Nå skal jeg gjøre meg ferdig med å registrere det som skal registres sånn at jeg skal få lastet ned appene jeg trenger, blogges!

 

Fortsatt au i skulderen

Det blir lite blogging om dagendagen siden jeg fortsatt har så vondt i skulderen. Med en gang jeg begynner å knattre i vei på tastaturet, hogger det til i skulderen. Det er ganske ille på jobben, og da har jeg ikke lyst til å sitte så mye med pc'n hjemme.

Nå måtte jeg bare innom en liten tur, og da måtte det bli tabben istedet for pc'n. Den er litt liten men det går da på et vis. I morgen ser det ut til at jeg får den nye tabben, og der er jo skjermen mye større. Jeg fikk melding i sta om at den var sendt og mest så.synlig kunne hentes i morgen. Håper virkelig det.ut

Det fine været her i Oslo bare fortsetter :o)) Det var ganske skarp luft og litt kjølig ute i skyggen, men ikke så aller værst i sola. Jeg var en snartur ute i lunch, men det var bare en kjapp en på Gunnerius. Måtte kjøpe noen flere lys hos Nille, for de jeg skaffet hos Rema her om dagen var helt håpløse. Jeg hadde bare brent litt av dem fra før, og det var ganske mye igjen. I går kveld tente jeg dem igjen, og i løpet av 45 min var de redusert til to pannekaker i bunnen av lykt. Skremmende egentlig.

I går la begynner meg alt kl 23 noe som er jo veldig uvanlig for meg. Tror faktisk ikke at det blir så veldig mye senere i dag heller. Noe hærk med denne betennelsen som gjør meg så sliten og trøtt. Hadde jeg nå enda vært våken på morran så, men nei da! Det går vel over en gang.

Ha en fortsatt god kveld, blogges!

Au i skulderen

I natt og på morningen i dag hadde jeg så vondt i skulderen at jeg trodde jeg skulle tørne. Ikke ble det noe bedre av at jeg ikke hadde noe flere tabletter igjen heller, så jeg kasta meg på telefonen når klokka dro over 8 til legen, og var heldig å få time kl 9. Det var jo ikke så mye å gjøre med, men jeg fikk da resept på flere piller så det blir vel ei rå alikevel. Dette er jo ikke noe nytt for meg, nei da, det kommer igjen og igjen og igjen med gjevne mellomrom Noen ganger er jeg heldig å kan ha et opphold på mange måneder, mens andre ganger så kommer det tilbake ganske fort.

Nå skal jeg lene meg godt tilbake å gjøre minst mulig resten av kvelden…. Det er masse jeg egentlig skulle ha gjort, men det er nok best å ta vare på skulderen min noen dager fremover nå. Hybelkaninen stryker meg på leggen, nei foresten, det var kanskje en av kattene. Ikke godt å se forskjell på dem akkurat nå, hihihihihi!!

Nå får det være nok med syting, for det blir ikke noe bedre av det… Tvert i mot, man blir bare deppea og i dårlig humør!!

Jeg bestilte meg nytt nettbrett i dag hos Tele 2 til 1,-. Det ble et Samsung Galaxy Tab 2 10.1 i hvit. Jeg overtok jo et mindre 7′ brett for en måned siden, og jeg har jo vært veldig fornøyd med det når jeg har vært på Face. Kanskje ikke like fornøyd når jeg skulle blogge, ble som bruke mobilen. Derfor bestemte jeg meg for å oppgradere… Hvorfor gjøre noe lettvint når vi kan gjøre det vanskelig. Prøvde å bestille det på nett, men da var det ikke mulig å velge det nummeret jeg allerede hadde. Derfor ringte jeg dem, men endte opp med et nytt nummer alikevel… Så idiotisk!! Hos andre operatører kan man jo videreføre det nummeret man har, men ikke hos Tele 2. Siden jeg fortsatt bruker det gamle nettet ville jeg jo ikke si opp det nummeret før det nye kommer, men da blir det jo spennende å se om de prøver seg på at det er bindingstid på det….!!! Vi får se hva som skjer i slutten av uka når alt er på plass!

Ellers så har det vært nydelig vær i dag oxo, men kanskje ikke like varmt som i går. At det har vært fint vær og sol ser jeg på solsellelyktene mine i blomsterbeddet, for nå lyser de noen timer hver kveld :o))

Oi, da var 71 grader nord begynt, og det må Nestenblondina få med seg, blogges!

Vårfornemmelser

De gråskydottene som truet med å ødelegge den fine dagen i dag, forsvant i løpet av kort tid å himmelen ble med et knallblå. Sola har stekt inn igjennom balkongvinduene mine, sånn at temperaturen var opp i + 27 C. Jeg bare planta meg ned i en stol der ute og bare lot sola varme min vinterstive kropp. Det var så deilig å sitte der å kjenne sola på huden…. Pusene kozte seg storveis så lenge jeg satt der, og fløy ut å inn hele tiden. Vinja ble skikkelig skremt av to måker som kom seilende rett mot vinduene, og hun spratt ned fra stativet hun satt på å løp inn. Like før de var ved vinduene steg de og satte seg på balkongen over. Flere ganger gjorde de dette, men da var ikke Vinja redd lenger å hun satt fasinert å stirret på dem.

Snøen har tint fra taket i hele dag, og smeltevannet har sildret i takrennene sånn at jeg har hatt den rene vårfornemmelsen. Håper inderlig det blir litt flere sånne dager utover, for da kanskje vi kan bli kvitt all snøen, og gater og veier kan tørke opp.Jeg plantet en boksbom i en stor potte her i høst, og nå så jeg at noen av grenene hadde visnet og tørket. Det var kanskje litt tidlig med jeg tok en liten vårpuss og fjernet de visne kvistene å vannet den ekstra godt. Den var knusktørr på toppen, men om den var det i bunnen potten er ikke så sikker. Vi får se hvordan det går med den utover, skal følge litt nøye med.

Det eneste dumme med at sola kommer på vinduene igjen er at man kan se hvor møkkete de er, for det har det blitt i vinter… Ikke det at jeg har tenkt til å pusse dem på en stund enda, nei det skal jeg nok vente med til snøen er borte fra taket. Ellers kommer de bare til å bli like ille igjen med en gang.

På tide å tenke på litt middag, for nå må jeg innrømme at jeg faktisk er litt sulten….. Blogges!!

Kozelig lørdagskveld

I går kveld var Kine og jeg hos Anne til litt lørdagskoz… Hun disket opp med Ostegratinerte natchos og kjøttdeig bolognese, herremin så godt det var å så vanvittig mette vi ble. Det skulle ha vært bønner i retten oxo, men siden Kine ikke var så begeistret for det droppet Anne dem. Kanskje like greit, for retten ble veldig mektig som den var. Jeg har bestilt det flere ganger ute, men aldri laget det hjemme. Det ga mersmak, så jeg skal definitivt lage det selv oxo, om i noe mindre skala.


(kilde: google.no)

Etter at natchosen hadde lagt seg godt til rett på sin plass nede i magen, spiste vi nystekte vaffler… Egentlig var jeg fortsatt ganske mett etter maten, men det var så godt at jeg selvsagt spiste litt for mye. Det var lenge siden jeg hadde spist varme vaffler med sukker på, og klarte jeg bare ikke å la være. Blir ikke til at jeg steker det bare til megselv, for jeg klarer aldri å spise opp alt jeg steker å syntes ikke kalde dagsgamle vaffler er så godt. 

Det er hyggelig med disse sammenkomstene på lørdagene, for da føler man at man har gjort noe i helgen… Neste helg blir det hos meg igjen, og jeg tenker at jeg må ta meg en runde i kokebøkene mine for å finne en rett jeg aldri har servert før. Lage noe nytt og spennende, for de andre gangene har det blitt mat som jeg har følt meg trygg på. På tide å heve lista litt nå :o))

Når jeg våknet ved 10 tiden i dag skinte sola på soveromsvinduet mitt, og varmegradene krabbet sakte med sikkert oppover gradestokken. Jeg så for meg masse blå himmel i dag, sånn at jeg kunne slenge på en jakke å sitte å koze meg litt på balkongen. Litt usikker på om det blir sånn, for himmelen fylles opp med mer og mer grå skyer. Foreløpig kan jeg ha balkongdøra på gløtt, og det syntes pusene er helt topp. Da kan de ta seg en tur ut når de måtte føle for det. Akkurat nå ligger de å smådormer seg, men det tar nok ikke lang tid før de flyr ut igjen :o))

Eller så er det jo sport på tv i dag, og jeg regner med at jeg med et halvt øye kommer til å følge litt med :o))

Lørdag :o))

Lørdagens morgenoppgaver er unnagjort, og nå kan jeg sitte en stund å koze meg med kaffekoppen min… Pusene mine er våryre og veldig aktive der de løper ut og inn på balkongen å virkelig storkozer seg. Hehehe, så slåss de litt så pelsdottene fyker rundt dem. Det er et par varmegrader ute, og det kommer noen få fjorner med snø.

Når jeg satte meg ned i stua med kaffekoppen, slo jeg på tv å trodde med en gang at jeg så på dagens skirenn… Etter noen minutter oppdaget jeg at det var reprise fra 2003, noe så gørr kjedelig. Da kunne de heller ha sendt noe annen underholdning syntes jeg enn å sende gamle skirenn!!!!!

Jeg har vært en veldig dårlig blogger denne uka….. Jeg har vært så trøtt, sliten og uopplagt når jeg har kommet hjem fra jobben at jeg ikke har orket noen ting. I går var intet unntak gitt, og helt utrolig så gikk jeg å la meg allerede klokken 23. Det er det ikke ofte at jeg gjør, men jeg klarte ikke å holde øynene åpne lenger. Betennelsene i skuldrene og armene mine er nok en faktor som gjør at jeg blir så fort sliten. Venstre skulder er helt stiv, og jeg nesten ikke å løfte den. Noe som gjør det å kle av å på seg ganske vanskelig og veldig plagsomt. Det er nok på tide å bestille time hos fysioterapeuten igjen, sånn at det ikke går for langt. Så langt at jeg ender opp med en sjukemelding, for det vil jeg ikke :o((

Bilen min ser igjen ut som på bilde til venstre, om ikke verre, så i dag skal den få komme opp på ESSO stasjonen å vaske seg litt. Å da vettu, blir den som på bilde til høyre :o)) Må passe på nå som det er varmegrader, for før man vet ordet av det blir det svinkaldt igjen. Når påsken kommer om ca en måned skal jeg dra ned på Brynsenteret og da skal den få en skikkelig vask både utvendig og innvendig. Før pleide jeg å gjøre alt sånt selv, men med vonde armer orker jeg rett og slett i det lenger… 

Vinja er veldig mammapus i dag, og skal hele tiden sitte mellom tastaturet og meg… Får hun ikke lov til det mjauer hus så sårt å ser anklagende på meg, hehehe!! Det blir ikke så enkelt å skrive med en lurvet pus sittende foran ansiktet. Nå ble hun nok litt fornærmet å forsvant, men det tar nok ikke så lang tid innen hun kommer tilbake igjen :o))

Nå skal jeg nyyyyte en kopp kaffe til innen jeg må hoppe i dusjen… Godstolen fanger noe veldig, så jeg kan ikke gjøre meg for komfortabel for da kommer jeg ikke ut av døra før langt på dagen, blogges!!

En lang dag er over

Det ble ingen blogging i går, for når jeg kom hjem fra jobben var jeg så trøtt at jeg bare satt i stolen i stua å halvsov under et par varme pledd. Tenkte at jeg skulle ta fram PC’n og skrive noen ord, men bare det å krype fram fra teppet ble et ork som jeg ikke orket å gjøre. Jeg kom meg i seng relativt tidlig, og sovnet med eneste gang.

Da jeg våknet til morran i dag kjentes kroppen min helt mørbanket ut, og det verket over alt. Bare det å komme seg ut av senga var et ork, men etter en lengre dusj så ble kroppen mer vennligstilt og var mer samarbeidsvillig. Det er noen betennelser som herjer oppe i skuldrene og armene mine, og det er nok derfor jeg er så sliten…. Pleier som regel å bli litt sånn når det setter i gang.

I går avtalte jeg T om at vi skulle dra en tur opp på Black Design på Metro, Lørenskog. Han hadde aldri vært der før, og hadde litt lyst til å sjekke det ut. Jeg har jo gnålt om hvor mye flott det er der i flere år. Jeg ordna det sånn at jeg kunne gå en halvtime tidligere fra jobben for å komme utenom rushtrafikken, men det funka ikke helt sånn. T hadde vært på nettet å sjekket ut hva de hadde hos BD, men når vi først kom dit så hadde de ikke alt det han hadde sett på. Alikevel ble det da litt i posen hans oxo :o)) Jeg hadde avtalt med Anne å møte henne og niesen Kine der oxo…

Jeg har fått helt dilla på ugler, og kjøpte den store grå hos Black Design sammen med den lille buddafiguren. De hadde noen andre ugler der oxo, som var ganske søte… De var nok litt for søte for meg, så jeg lot de stå igjen på hylla da vi gikk ut av butikken. Anne kjøpte seg noen metallspenner til å feste på gardinene, som var skikkelig fine. I tillegg kjøpte hun små glassbeholdere til å holde te-lys for å bruke som flytelys. Jeg er i grunnen litt stolt av megselv, siden jeg kom ut fra butikken uten å handle meg blakk. De hvite uglene kjøpte jeg forresten hos Søstrene Grene.

Når jeg først var hos Søstrene grene kjøpte jeg meg noen flere øser… Syntes disse er lekre i fargen, og gode øser kan man ikke få nok av :o))

Etter shoppingrunden på Metro dro vi alle fire tilbake til Anne, som bor like i nærheten. Jeg var ganske sliten så det var godt å sette seg ned i sofaen og slappe av me en kopp kaffe å skravle litt. Når man sitter sånn å skravler og nyter kvelden, glemmer man fort at kroppen ikke er så samarbeidsvillig og at hælen verker litt etter mye trasking. Det var bare når jeg måtte reise meg opp som jeg kjente at jeg helst ville sitte litt til, hehehe!! Husker ikke når vi kom dit, men vi nå i allefall sittende noen timer :o))

Da T og jeg kom ned i garasjen for å dra hjem, ventet denne lille festlige lappen på frontruten. Jeg mente at jeg ikke trengte å legge noe parkeringslapp i bilen når jeg sto inne i garasjen, men styret var tydligvis av en annen oppfattning. Det var bare en liten påminnelse og ikke noe bot, og neste gang skal jeg huske på parkeringslappen min :o))

Det var lite trafikk på motorveien når vi kjørte ned til Oslo sentrum hvor T bor, og det tok ikke lange stunden før vi var hjemme hos han. Selv var jeg hjemme litt før kl 21, og da satt to små pusekatter i vinduet å kikket etter mammen sin. Når jeg kom inn ble jeg møysommelig besnust over det hele for jeg hadde jo vært i kontakt med en annen pus, nermere bestemt Felix. Det er jo en spennende lukt som de må gjøre seg bedre kjent med.

Nå krangler skulderen min noe innmari så det er på tide å vile den litt, blogges i morgen :o))

Facebook: Nei MSN: Nei

Skriiiiiiik, jeg tror snart at jeg blir gal her jeg sitter, for jeg kommer ikke inn på Facebook g MSN. Sånn har det vært siden midt på dagen i dag. Trodde først det var noe med PC’n min, men siden jeg kommer inn på alle andre sider så er det ikke det. Jeg fikk en mail fra HomeNet, som er Internettleverandøren min, om at de hadde noen problemer her i Oslo. De jobbet med saken, og regnet med at de hadde fixet det i løpet av kvelden. Da trodde jeg jo at det dreide seg om Internett generelt, ikke bare noen enkelte sider. Det må jo være det som er årsaken, og jeg kjenner at trykket begynner å koke. Skal jeg inn på Facebook må jeg gå inn på Tab’n i stedet, og det er jo noe forbasket pes, grrrrrrrr!!

Nei, nå må jeg bare skyve det fra meg å heller sette meg til å se på 71 grader Nord – Norges sterkeste kjendis!! Får heller sjekke litt seinere om det har kommet opp igjen!!

Litt nytt til stua

Når jeg var i Sverige om fredagen kjøpte jeg meg et nytt lysfat med glass… Problemet var bare at jeg ikke hadde noen lysglass som passet til, og ikke har jeg så flust med kontanter å handle for heller. Hadde sett noen flotte glass hos Black Design som jeg kunne tenkte meg, men de var litt i dyreste laget.

Såååå, da jeg var borte på Oppsal tidligere i dag stakk jeg innom Nille, og der fant jeg disse flotte glassene til halve prisen av de hos Black Design. I tillegg kjøpte jeg to pakker med blomster som passet til både glassene og til duken min. Engelen hadde jeg fra før. Ble i grunnen ganske fornøyd med kjøpet, og det beste av alt…. det ble ikke så dyrt heller :o))


Hva syntes du, ble det okey?

God formiddag

Jeg tok ingen sjangser i dag å satte klokka til å ringe, for selv om jeg har feriedag så skal jeg ikke bare late meg. Nope, jeg har noen ting jeg må ut å ordne. Som å sende pakkene til faren min og ordne med månedskort.

Huff. jeg gruer meg alt nå til å ta banen og hjertet begynner å hamre. Jeg har ikke noe valg lenger, for det går ikke økonomisk å kjøre bil til jobb hver dag. Det var den negative tingen, og den positive tingen er at jeg får beveget meg mer. Det er noe jeg definitivt trenger.

Ute snør det igjen, men det er da i det minste varmegrader. Bilen min ser ikke ut lenger så i dag skal den få komme inn i maskinen, sånn at den igjen får tilbake sin Candy Red farge. Det er ikke noe særlig å sette den fra seg, for kommer noen bort i den kan det fort bli riper i lakken

På tide å komme i gang, blogges!