Plutselig tilbake igjen

Heisann og god formiddag!

Ute har hÞsten tatt godt grep om naturen, og lÞvtrÊrne har skiftet farge til oransje, brun og burgunder. Det er litt overskyet i dag, men jeg sÄ antydning til sol for en stund siden. Temperaturen ligger pÄ +8,4C.

Det ble en ukes opphold fra bloggen, og Ă„rsaken er nok mest for at jeg har hatt mye Ă„ gjĂžre. Å nĂ„r jeg endelig har fĂ„tt satt meg ned sĂ„ har jeg vĂŠrt sĂ„ sliten i hode.

Fikk jeg ordnet med ny skjerm beskyttelse forrige mandag? Det fikk jeg, og den var fri for luft bobler allerede da jeg gikk ut av butikken. Er jeg 100% fornĂžyd? Nei, ikke helt men jeg har valgt Ă„ godta. For jeg har innsett at det er bare jeg som er ekstremt pirkete, og ingen andre hadde brydd seg.

Da jeg gikk ut for Ă„ ta det Ăžverste hĂžst bilde hĂžrte jeg masse kvitter i den store henge bjĂžrken pĂ„ andre siden av gaten. Det var StĂŠren som har begynt Ă„ samle seg, for Ă„ flytte til varmere strĂžk. PĂ„ bilde syntes bare 7 stykker, men det var langt flere inne i mellom bladene. Jeg hĂ„per de kommer Ă„ setter seg pĂ„ bakken senere, sĂ„nn at jeg kan fĂ„r bilde av hele flokken 😉

Jeg har tid i vaskeriet i dag kl 12, sÄ om ikke lenge skal jeg stikke ned med det som skal vaskes. Mest for Ä sjekke hvor langt personen fÞr meg har kommet. Noen ganger er de ferdig sÄ jeg kan starte tidlig. Krysser fingrene for at det er sÄnn i dag ogsÄ. De siste gangen har jeg satt meg pÄ kl 8, men det var ikke ledig i dag dessverre. Jeg hadde ingen planer pÄ dagen i dag allikevel, sÄ det var greit.

Skal fortelle mer om noe av det jeg holdt pÄ med i forrige uke i et par egne innlegg.

HĂ„per du fĂ„r en fin mandag đŸ„°