Åpning av Lørenskog Hus i dag

LØRENSKOG HUS
LØRDAG 30. APRIL KL. 16:00

 

Lørenskog hus åpner 30. april, kl.16.00

Velkommen til Åpningsfest!

Kom og se når det røde båndet klippes i en fantastisk festkonsert med 180 korister, 120 korpsmusikere, 12 trommeslagere, 12 signalblåsere 70 artister, 1 ordfører, 1 minister og 1 ku! 

Når konserten er over blir det åpent hus inne i Lørenskog hus hele kvelden, med kulturarrangementer og festligheter i alle de åtte etasjene. 

Alle arrangementer er gratis og passer for alle. 

Min planlagte Tattoo

Jeg tror jeg har lagt ut bilde av denne før, men jeg gjør det igjen…  Skal ha en stor tattoo på venstre overarm, og jeg har funnet et flott bilde av Anne Stokes som jeg ønsker at artisten skal bygge tattoen på. Liker denne stilen, men artisten skal selvsagt får legge sitt personlig preg på den..  

Skal ta med bilde, så kan artisten få fritt spillerom til å komme opp med et forslag til meg. Jeg har ikke lyst til å ta den nå før sommeren, og kommer til å vente til i slutten av ferien min i august med det.

Vanligvis er jeg ikke så overbegeistret for insekter og sånt som summer, men jeg bare elsker humler… De er bare søte, og så liker de å bli klødd på ryggen, hehehe!!! Noe jeg har gjort mange ganger, da summer de og vifter med vingene sine. De må jo like det, ellers hadde de flydd sin vei.

Nok om det…. Jeg skal i allefall før sommeren få en liten humle på venstre underarm, i passelig størrelse..  Skal ta med noen fine bilder til Tina når vi drar ned til henne om ikke så lenge.

Kjøpte meg foresten ny veske på Oslo Tattoo Convention i går kveld… Jeg så den med en gang vi kom inn, og klarte ikke få den ut av hode igjen så da ble den med meg hjem :o)

Jeg kommer snart tilbake…., kanskje allerede om noen minutter :o) 

Oslo Tattoo Convention i kveld…

Anne og jeg har vært en snartur innom Oslo Tattoo Convention på SAS Hotellet i kveld. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å ta en tattis i kveld, men det blr ikke til at jeg gjorde det alikevel.  Skal heller dra til Tina en av de nermeste dagene, for å bestille en time. Det blir ikke noen stor tattis nå før sommerferien, det kommer til høsten.

Her fra den ofisielle åpningen, hvor programmet for helgen ble gjennomgått. Det skjer mye hver dag, med konkuranser i de forskjellige tattistypene. Mye fint å se der….

Alle tatto-artistene var busy med enten å tegne eller tatuere… Dersom jeg ville ha tatt noen, måtte jeg helt sikkert ha ventet ganske lenge på tur. Det var ganske varmt inne i salen, og jeg ble tørst å bestemte meg for å kjøpe en øl. Jeg tror det var den dyreste flasken med øl jeg noen gang har kjøpt, 68 norske kronasjer..

Før jeg dro ned på Convention ringte jeg på hos naboen for å høre status. For da jeg skulle på jobb til morran var de på veg ned til Legevakten. Nabofruen hadde så smerter i magen at hun holdt ikke ut… De viste ikke helt hvor de skulle kjøre for å komme dit, så jeg tilbød meg å kjøre foran for å lede veien. Jeg traff han hjemme, og det viste seg at fruen hadde fått hull på magesekken. Hun ble sendt direkte til sykehuset, og da jeg ringte på hadde han akkurat fått beskjed om at hun lå på operasjonsbordet. De håpet de kunne fixe det med kikkhullskirurgi……!!!

Jesp… så trøtt jeg ble, tror jammen at jeg skal ta kvelden nå!! GOD NATT.

Å så var William og Kate gift..

Jeg forta meg hjem fra jobben litt før kl 11, og var hjemme i rett før kl 11:30 i det Kong Harald og Dronning Sonja gikk inn i Westminster Abby.

Hadde gardert meg med papirlommetørkler, og jeg trengte dem virklig… Jeg er jo så vanvittig lettrørt, så tårene mine rant både titt og ofte. 


(Bilde er fra www.mirror.co.uk)

Kate’s kjole var helt nydelig, ikke for prangende og heller ikke et slep som rakk tvers igjennom kirken.William var kjekk og staut i uniformen sin :o) De er et vakkert par. Satt å så på han når biskopen av London holdt tale for dem, da så det ut som om William var milevis unna… kanskje han tenkte på sin mor!!!

Jeg orket ikke å høre på all kjattringen på NRK så jeg gikk over til BBC med en gang. Der kommenterte de kun når gjestene, når Dronningen m/følge, bruden kom, og når brudeparet hadde kommet ut av kirken. Det var en ren nyelse å følge sendingen der. Mens vi ventet på at brudeparet skulle komme ut på balkongen hadde de reportere i Hyde Park, The Mall og foran Buckingham Palace som snakket med de fremmøtte. Ingen tvil om at engelskmennene er opptatt de royale…!!!

Nå får man bare håpe at de får love til å være i fred, og at det ikke blir dem samme heksejakten som når Charles og Diana giftet seg.

Ønsker dem all lykke :o)

Klar for Kate og Williams bryllup i morgen…

Som den store royalisten jeg er, så er jeg klar for bryllup i morgen :o) Skulle ønske jeg kunne få med meg hele sendingen på tv, men jeg må på jobben frem til 11…  Etter det er det om å gjøre å komme seg hjem så fort som bare den…..

Er veldig spent på hvordan brudekjolen og brudebuketten er…. Vil den være prangende eller enkel, blir spennende!!!

Det er rart å tenke på at det til sommeren har gått 30 år siden Charles og Diana giftet seg…. Da hadde jeg sommerferie, og satt klistret hele dagen tv-skjermen for å ta inn alle detaljer. Husker når Diana kom ut av vognen, og kjolen var en eneste stor skrukk. Skikkelig prinsessekjole det der.

Siden jeg prøver å endre meg fra nattugle til morgenfugl, er det på tide å komme seg i seng, jesp!!!

Jeg kommer plutselig tilbake…., men ikke før i morgen :o) GOD NATT!!! 

God morgen…, tenk at jeg kan si det :o)

Ikke dårlig…., for tredje dag på rad har jeg klart å stå opp tidlig å være på jobb før kl 8. Jeg er så stolt av megselv, og jeg som trodde at jeg skulle få store problemer med å klare det, but nooooo!!

For en flott dag… solen skinner og himmelen er blå. Det var kjølig da jeg dro, + 6,5 C, men det tar seg nok opp utover dagen tenker jeg. Syntes det er ganske greit at det er kjølig om natten og morningen en stund til…. :o)

I dag er det All-møte på jobben, men jeg sa meg villig til å være telefonvakt for jeg er ikke noe glad i disse møtene. Da sitter jeg som regel å stresser meg opp å tenker på alle de tingene jeg kunne ha gjort i stedet.

Det er så kozelig å ha noen på kontoret igjen, men desverre så blir den gleden kortvarig. Bona skal kun jobbe ut denne uken, så skal han tilbake til den avdelingen vi har lånt han fra. Synd, for han er flink, arbeidsom og veldig hyggelig.

Nå får kanskje jedda brette opp ermene å jobbe litt igjen…

Jeg kommer plutselig tilbake… senere i dag :o)  Ha en fortsatt fin dag :o)

Det måtte to til….


(bilde er lånt av hella.info.no)

Nå i ettermiddag kom min gode nabo i 4 etg. for å hjelpe meg med å skru ned markisen min… Det skulle vise seg å ikke være fult så enkelt som han først hadde trodd.. Han holdt på en lang stund uten at den ville rikke seg. Til slutt ringte han til sønnen som bor i nærheten, og med hans hjelp fikk de den ned. Siden jeg bor i 1 etg var det enkelt å sette den på utsiden av verandaen, for så å gå ut å legge den i ly under. Der skal den ligge til verandaen er innglasset, da skal han komme tilbake å montere den opp igjen… med motor :o)


(bilde er hentet fra google)

Med det samme jeg kom hjem i dag gikk jeg rett ut på verandaen for å se om jeg klarte å stake opp sluket, men jeg hadde ikke de rette vektøyene så det gikk dårlig. Heldigvis var vaktmester Lars utenfor, og han låste opp garasjen for meg sånn at jeg kunne romstere der etter noe å bruke.  Fant et tynt jernspett som jeg fikk stukket ned i sluket og pirket rundt litt. Med et brøl så løsnet proppen, og vannet flommet ut… Jeg holdt et lite øye med det sånn at det ikke ble tett igjen, men det gikk heldigvis greit. Litt god varme ute nå, så tørker det lille som ikke klarte å renne ned oxo.

Har vært hos fysioterapeuten i dag oxo, og det var ingen fornøyelse akkurat. Skjønner ikke at han fant så mange vonde punker i dag, for jeg føler meg egentlig i toppform å har ikke noen smerter… Jeg ble jo så innmari trøtt etter behandlingen, så det var tydelig at den har hatt effekt… Slang meg litt ned på sofaen for å bare slappet av en stund, men hode hadde ikke før truffet puta før dama var langt inne i drømmeland.

Nå er kroppen restituert, og damen er godt våken… så derfor skal jeg gå inn på bloggen til Sisselfish å oppdatere meg på historiene hun har skrevet.

Jeg kommer plutselig tilbake…, kanskje allerede i kveld :o)

Jeg må åpne sluket på verandaen, oi hvor mye vann det var…

Til morran i dag var jeg ute på verandaen for sette på plass møblene etter spylingen. Da oppdaget jeg at det fult av vann på gulvet under plankene…, og jeg tok en kjapp titt borte i sluket eller avløpet.  Der sto det vann ad mass, men jeg hadde jo ikke tid til å gjøre noe med det da…. Så når jeg kommer hjem om litt, må jeg brette opp armene å stake opp å fjerne all skitten nede i der…

Verandaen er skinnende ren, og klar for innglassing :o)

Timene på jobben i dag var vel ikke så veldig slitsomt…. Mesteparten av dagen satt jeg å leste igjennom mailene mine, men jeg ble ikke ferdig. Måtte ha møte med sjefen, dels for å bli oppdatert på flyttingen, nye ting som er innført og om den samtalen vi egentlig skulle ha hatt mens jeg gikk sykemeldt. 

Ved 15 tiden kom Ivar og Marit med høytrykkspyleren…. Mens Marit og jeg satt inne i stua og skravla gikk Ivar løs på verandaen, og etter en liten stund var den skinnende ren. De hvite plastmøblene har ikke vært så hvite siden den dagen jeg kjøpte dem, for noen år siden :o)

Nå er det bare igjen å skru ned markisen, så kan glassmesteren bare komme å glasse inn verandaen min. Jeg gleder meg som et barn på julaften til at det skal være klart. Det skal bli så deilig å få det lille ekstra rommet.

Som takk for alt strevet med verandaen gikk jeg i gang med å lage en gryterett til oss. Ivar og Marit ville først ikke ha noe, men da jeg sa at jeg ikke hadde spist noe middag å skulle lage til megselv så var det greit alikevel. Jeg hadde kjøpt en vinebrødstang som jeg tenkte vi skulle ta til kaffe, men det ville de ikke… så da blir det å invitere naboen i morgen på kaffe. 

I kjelleren har jeg hatt flere sykkler stående, som jeg tenkte å gi til loppis. Jeg nevnte det for Ivar i fjor en gang, og da sa han at de trengte noen på hytta. i dag tok de med seg to av de tre jeg har, den siste skal de ta med neste gang. De skal gå over dem alle å sjekke at de er OK, så skal de bestemme hvem de skal beholde og hvem som de sender videre til Sierra Leone.

Jeg var så flink til å stå opp i dag morges, og skal jeg fortsette med det utover… ja da må jeg komme meg i seng om ikke så lenge. Kan ikke sitte oppe til kl 02:00 da gitt.

Jeg kommer plutselig tilbake, men ikke i kveld…tror jeg da :o)

2 timer tilbakelagt og 2 timer igjen….!!

Iiii, så uvant det var å komme tilbake på jobben igjen…  Herregud som jeg sleit med å huske passord til først å komme inn på PC’n, og de andre systemene jeg skulle bruke. Så var det å huske hvordan jeg skulle bruke systemene…., det var som å komme på en helt ny arbeidsplass igjen!!

Jeg var i allefall veldig flink å greide å være på jobb til kl 8, så de andre ble helt overrasket gitt. Jeg pleier jo vanligvis å komme ramlende inn døra rett før kl 9. Har bestemt at det må bli slutt med det, og da var det veldig artig å overraske de andre med en tidlig morgen.

I tillegg har jeg fått en ny samboer på kontoret, en utlånt vikar som heter Bona. En ordentlig hyggelig type. Det har vært veldig stusselig inne på kontoret etter at Terje sluttet, så dette var et bonus.

Får vel kaste meg over mailene mine…, det var utrolig mange av dem.. noen hundre faktiskt, puh!!

Jeg kommer plutselig tilbake :o)

He en fortsatt flotters dag alle sammen :o)