Genfeil: mangel av tålmodighet…

Jeg holder snart på å fly i flint…. Nå har jeg holdt på en evighet med å synkronisere og ordne den nye iPod’n min, og det har jo gått greit, men det var en del filer som skulle over så det tok litt tid.

Så tenkte jeg at jeg skulle innvie den nye PODDEN med litt ny musikk, og det var da jeg ikke kom noe serlig videre. Hver gang jeg forsøkte å logg meg på fikk jeg denne festelige feilmeldingen…

Jeg har sjekket PC’n så langt min ringe hjerne klarer å forstå, men finner ikke ut at det er noe feil med innstillingene hos meg. Skjønner ikke noe annet enn at det må være iTunes som er problemet!!! Får prøve igjen senere eller i morgen. Det er så innmari typisk at noe sånt skulle skje akkurat nå………..

Vi har fått en nydelig vær her i Oslo, pøsregn og torden. Lyset har blunket opptil flere ganger, og jeg trodde nesten at det ville gå, men det har gått greit. Pusene er skikkelig værsjuke og ligger rett ut å sover. Vinja pleier å fote meg rundt heimen når jeg løfter på baken, i dag gidder hun ikke… Senga er utrolig god å ligge å sove i :o))

Er nok litt trøtt og uopplagt selv i dag, og klarer liksom ikke helt å komme i gang med noe…

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg