Jeg trodde jeg var smart…..!!!

Etter at jeg hadde vært å handlet i går, dro jeg for å tenne lys på gravlund….. Da jeg dro fra Ultra så det ut som det ville være smart å kjøre Jernbaneveien bort til Smart Club og Alnasenteret, JA VELDIG SMART. Da jeg kom rundt et par svinger sto det bom stille, og da jeg hadde stått stille i ca 15 min uten at hjulene hadde gått rundt en eneste gang… mistet damen tålmodigheten. Jeg fikk snudd bilen, og kjørte tilbake igjen… Det var masse kø der oxo, men den beveget seg da i det minste.

Dro raskt hjemom å pakket bort litt varer før jeg dro ned på gravlund, og da kjørte jeg Ytre Ringvei å det gikk så det grein etter det gitt. Var hjemme igjen innen det hadde gått en halvtime :o))

Da jeg tok den “smarte” avgjørelsen hadde jeg helt glemt at det var kaos på motorveien pga veiarbeidet, og ekstra trafikk pga at Oslo S er stengt + + + en hel masse andre ting som skjedde i trafikken :o(

Akkurat nå har jeg lunch ved PC’n… Hadde først tenkt til å gå ut en tur å lufte meg, men så ombestemte jeg meg… Jeg hadde egentlig ikke noe ute å gjøre, og dersom jeg hadde tatt en tur ut ville definitivt ha kommet tilbake med flere handleposer med noe jeg syntes jeg trengte!!!!

Etter lunch skal jeg kaste meg over scanningsjobben igjen… Vi skal jo flytte om ikke så lenge, og da skal vi sitte i åpent landskap å har ikke plass til alle de papirene jeg har på kontoret. Løsningen er da å scanne dem inn å lagre dem. Jeg har jo annonsert at jeg ikke har så mye, men jammen er det en bra haug når jeg først fikk oversikten…

Mer siden…, nå skal brødskivene nytes mens jeg farer over dagens aviser på nettet .o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg