Skritteller….

Nå på formiddagen fikk vi utlevert hver vår skritteller på jobben, så nå skal vi bli sunne og trente.  Fra lørdag 01.05. skal vi gå med dingsen på oss hele tiden å telle alle skrittene våre.  Det er konkuranse mellom avdelingene, med premie til de som har flest skritt per måned.  Akkurat det at de har gjort det til en intern konuranse gjør nok at oss sofasliterer oxo kommer til å stille sterk.  Man vil jo ikke være dårligere enn de andre, og svikte de nermeste kollegene heller.

Jeg måtte nesten le av oss da vi fikk dem….  det ble en voldsom aktivitet overalt. Alle skulle stille inn skrittlengde, og så teste ut at den faktisk fungerte. Det gjorde den jo ikke…  Jeg gikk 45 skritt, men den telte kun 22… hva var nå detta. Så fikk vi høre at det hadde veldig mye å si hvor man plasserte telleren. De fleste av oss hadde festet den på forlomma på jeansen, men det var jo ikke der den skulle sitt…  Den skulle sitte på bukselinninga på hofta, og når jeg flyttet den dit, ja da stemte skrittene eksakt.

Det skal bli spennende å se hvordan det går for vår lille avdeling, og vi gjennomsnittlig går like mye eller mer enn de store avdelingene. Har ikke lyst til å si mindre… for det kommer jo ikke til å skje!!!!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg