Reise bort i sommerferien….kanskje :-)

Anne ringte å skravla til morran i dag, og da fortalte hun at hun hadde satt seg på feriehuslista på jobben. De har nemlig endel hus nede på sørlandet, og vi snakket om at det hadde vært gøy å komme ned til Kristiansand til sommeren.  Vi har ikke vært der nede siden 1980…., og det var det en svær gjeng fra Oppsal der samtidig som vi kjente. Vi bodde alle sammen på Hotel Caledonien. Alt det sprøe vi gjorde den uka….ja det kan jeg skrive en bok om, he he he. Tror ikke jeg orker å holde det gående en hel uke i et strekk nå……………………………………

Det hadde vært så herlig å kunne komme seg bort en ukes tid. Jeg har ikke hatt noe ordentlig sommerferie på 4-5 år så det er på tide nå. Det er loddtrekkning om husene, men skulle vi ikke få det har vi bestemt at vi skal reise bort alikevel.  Kan ikke bare gå her hjemme å late seg i 3-4 uker, blir liksom ikke helt det samme det.

Fra 1989 ca reiste Anne og jeg på ferie sammen til Danmark, først i leilighet i Karlslund. Så ble vi lei av å ta hensyn til sure naboer som la seg styggtidlig, når vi ville sitte oppe utover natta. Det var jo ferie!!  Da leide vi oss hus forskjellige steder, ikke alltid like velykket det da.  Savner det siste vi hadde, der var det svømmebasseng i hagen + at det ikke var så langt ned til stranda heller.  DA VAR JEG BRUN DA, både utvendig og innvendig, he he…  Hadde vært gøy å reise tilbake dit oxo, men det blir ikke denne sommeren, kanskje neste.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg