Værstatus Oslo 29.04.16

Oi så hvitt det var ute og som det snødde da jeg sto opp i dag. Heldigvis avtok det etterhvert, og da jeg gikk litt før kl 8 skinte sola nedover mot Oslo sentrum.

Syntes ikke akkurat at det var så stor stas at det snødde, men det er april og det er ikke noe unormalt.

#vær #april #snø #sesonger #blogg

16 kommentarer
    1. Søtmonsen ): Jeg har tydeligvis hull i skoen, for jeg ble våt på ene benet… Nå har det heldigvis tørket, men godt var det ikke. Ha en fortsatt fin fredag :o))

    2. Det var ymse vær rundt forbi i sør-Norge i dag, men man må bare nyte det mens vi kan det. Det regna her i natt og i dag tidlig. Men så kom sola og noen kraftige vindkast. Håper det er siste gangen vintern prøver seg – nå vil flre med meg ha sol og veldig varme i været.

    3. Oi da, lurer egentlig hva som skjer med klimaet for tiden. Det er helt på jordet! Koselig det ser ut, men ingen vil vell ha snø nå??? 🙁

    4. JA jeg så det var kaos rundt om i dag! Her på Hurumlandet har det bare vært sterk vind og litt sol, og regn! ingen snø! Gudskjelov! Håper det smelter fort for dere! HA en god kveld!

    5. fruensvilje: April er en lumsk måned værmessig, og det er ikke uvanlig at det kan komme en halvmeter den ene dagen dagen som forsvinner igjen til neste dag. Nå finnes det ikke et snøfnugg igjen på bakken fra morgenens snøvær, heldigvis :o))

    6. Waoa: Det er vel ikke så unormalt tror jeg… April er en måned hvor man plutselig kan få både tropevarme som et lass med snø. Det positive er at det sjelden blir liggende så lenge. Her er alt sammen borte igjen :o))

    7. annebe: Hadde det vært litt kjøligere hadde det vært full vinter etter det lasset som kom. Heldigvis var det varmegrader ute, og snøen forsvant etter en times tid den. Ha en strålende fredagskveld <3

    8. dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg kan med glede meddele at det finnes ikke noe snø igjen på bakken. Vi har hatt en del sol i dag, men det har blåst en del her også. Ha en strålende fredagskveld :o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg