Challenge – om lykke Dag 1

For et par dager siden kom Anne Grethe/FotoSeljordslia med en Challenge om lykke. Den skal gå over 8 dager, og er en spennende oppgave hvor jeg må gå litt i meg selv for å løse den :o)) Jeg hadde dessverre ikke anledning til å komme i gang med en gang, så hvis jeg skal løse alle oppgavene innen fristen kan det nok være at jeg må ta to dager på en dag.

Lykke kan jo være så mangt, at man har en fin dag, solen skinner, man finner roen i hverdagen, at man ser at familie, venner og kjæledyr har det godt mm. Selv er jeg et følelsemenneske hvor det ikke er langt mellom sinne og tårerer, og det er viktig for meg å skape et miljø rundt megselv hvor jeg føler meg lykkelig/glad.

Det å bli møtt med et smil når man kommer på jobb om morgenen eller at naboen hilser og smiler kan raskt sette meg i en lykkefølelse. Det skal mange ganger ikke mer til. Det samme er hvis jeg skulle være litt trist og lei meg, og en venn eller en fremmed kommer fram smiler og spør om hvordan jeg har det. Bare det å smile å vise litt medmenneskelighet gjør godt å man får en følelse av lykke for at noen bryr seg.

Siden jeg syntes det er så viktig eller kanskje jeg skulle si hyggelig å bli møtt med et smil, så forsøker jeg så godt jeg kan å alltid ha en smil lett tilgjengelig når jeg møter andre mennesker. Det kan være at mitt smil forandrer en dårlig dag for den jeg møter ❤
 

#challengelykke #challenge #lykke #smil #utfordring #blogg #Anne Grethe/FotoSeljordslia

10 kommentarer

Siste innlegg