Strømmen Storsenter i dag….

Etter at jeg var ferdig på jobben i dag dro jeg rett opp til Lørenskog og hentet Anne, så reiste vi bort på Strømmen Storsenter… Jeg skulle egentlig ikke ha noenting, men er ikke så vanskelig å be når det gjelder å ta noen runder i butikkene, hehehe!! Anne skulle se etter noen nye smykker hos Arts and Craft, og jeg tenkte at jeg skulle se om jeg kunne finne noen nye øredobber. Jeg fant ingen som jeg likte i dag, mens Anne fant et lekkert halsekjede med matchende øredobber. Jeg skal ta meg en tur på Oslo City, kanskje jeg finner noe der i stedet.


Etter slankeoperasjoen har Anne nå gått den over 30 kilo, og det syntes veldig godt. Jeg er veldig glad på hennes vegne at det går så bra og at hun har gått ned så mange kilo, men jeg kjenner jo at blir litt oppgitt over megselv som ikke klarer å være flink med slankingen. Nå har jeg skeiet skikkelig ut igjen, og lagt på meg….  Er ikke fritt for at jeg ganske suuuuuur på megselv :o(( Ikke noe annet å gjøre enn å ta seg i nakken å hente fram motivasjonen igjen.


Jeg hadde ikke spist noe lunch, og var veldig sulten så vi gikk inn på Opus for å få i oss litt føde… Begge to bestilte en kyllingsalat med ost og bacon, en gigantisk porsjon som jeg ikke trodde det var mulig å spise opp, og det var det nesten ikke heller… Godt var det i allefall :o))Det begynte å bli lite med såpestykker fra Lucky Duck så jeg måtte en tur innom for å kjøpe et lite utvalg. Jeg syntes at utvalget ikke er helt hva det var for noen år siden, alikevel hadde de igjen noen av mine favoritter….


Vi stakk innom Glitter for å se om det var noen spennende øredobber der, men jeg fant ingenting jeg likte. Vet ikke om det er jeg som har forandret smak eller om det helt enkelt var for dårlig utvalg. Syntes at jeg alltid fant noe der før….


Jeg måtte en snartur innom Sponkurven, hvor de har mange ting som jeg har på ønskelista mi…. Etterhvert som jeg får pusset opp heimen, skal jeg hente hjem noen ting derfra :o))


Kondommeriet ligger like i nærheten, men det var ingen av oss som trengte noe derfra i dag, hihihihi!! Hvem vet, kanskje det blir en tur innom neste gang jeg på Strømmen Storsenter, hehehe!!


Før vi dro hjem igjen var vi innom dyrebutikken for å kjøpe tørrfór og sand til kattene… Der hadde de denne artige saken til tørrfor, som kattene må jobbe litt for å få tak i maten sin. Man tømmer på oppe på toppen, og så må de stikke poten inn for å skyve de nedover…. Om mine kommer til å forstå hintet vet jeg ikke, vet jeg ikke… hvis ikke så får jeg bare hente fram den gode gamle matskålen igjen. Foreløpig har de bare spist av den maten jeg la nederst….

Den venstre skulderen min har ikke vært spesielt god i dag, og kreftene mine ble tappet litt etter litt ettersom dagen gikk… Da jeg kom hjem igjen var jeg helt tom, og var bare nødt til å slenge kroppen ned på senga for en aldrig så liten luuuuur, hehehe! Den ble litt lenger enn jeg hadde tenkt, men pytt sann jeg trengte det vel ;o))

I morgen skal jeg spise lunch med Terje, og jeg håper inderlig at det blir fint vær så vi kan sitte ute… Vi har ikke avtalt hvor vi skal gå enda, men det hadde vært hyggelig å ha premiere på Peoples…. dersom det blir bra vær altså :o)) Regner med at vi kommer til å ta en prat før det er på tide å ta kvelden.

Ha en fortsatt fin tirsdagskveld :o))

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg