Filmtips: Peter Rabbit

Jeg hadde så lyst til å se en film tidligere i kveld, og gikk inn på Viaplay for å se om jeg kunne finne noe. Hadde ikke lyst på noen action eller voldsfilm, men en litt koselig familiefilm.

Det jeg endte opp med var den delvis animerte filmen Peter Rabbit, som er bygd på bøkene til Beatrix Potter. De fleste av oss har sikkert lest dem som barn, eller kanskje lest dem for egne barn eller barnebarn.

Filmen er nok en barnefilm, men jeg storkoste meg med de animerte kaninene som levde livet med å stjele frukt å grønnsaker i hagen til gamle Mr. McGregor.  Den gamle mannen får et hjerteinfark og dør mens han jakter på Peter, og det er etter det at det virkelig blir morsom. For nevøen Thomas arver huset og hagen med alle godsakene, og han vinner også hjertet til Bea den snille kunstneren som tar seg litt av Peter og vennene hans. Peter blir sjalu og vil bli kvitt Thomas.

Filmen er morsom og jeg lo høyt for meg selv her jeg satt alene, samtidig som den er søt og litt romantisk. Bør du se den? Ja det syntes jeg du burde.


I rollene finner du: Rose Byrne som Bea, Domhnall Gleeson som Thomas (som man også har kunnet se i de siste Star Wars filmene), Sam Neil som gamle McGregor. I noen av de animerte rollene finner vi James Corden som Peter Rabbit og  Margot Robbie som Flopsey!

#film #barnefilm #humor #peterrabbit #beatrixpotter #filmkveld #blogg

 

10 kommentarer

Siste innlegg