Oppdatering 1: Først møte og sü Trond Viggo

Heisann!

Forrige tirsdag gikk turen først til Fjellhamar kirke, for et lite møte pü Lodotten. Jeg hadde med meg strikketøyet, og fikk tatt noen omganger pü banan strømpen min.

Bestisen og jeg måtte løpe av gårde etter 1 time, for å rekke til Lørenskog hus. Vi hadde nemlig billetter til “Eldres dag”, hvor vi skulle høre på en samtale mellom Trond Viggo Torgersen og Mari Garås Monsson.

Trond Viggo Torgersen har jo vÌrt og er en allsidig mann, som har gitt oss morsomme karakterer pü TV, barneprogram hvor han har snakket om kroppen, skrevet bøker og han er ogsü utdannet lege.

Pü tirsdagen var han der for ü snakke om hva som skjer med oss nür vi blir eldre, büde i kropp og i hode. Det kan jo vÌre et alvorlig tema, men han gjorde det pü en humoristisk müte ü brukte seg selv og sine erfaringer for ü illustrere. Tiden gikk veldig fort, og jeg tror vi alle kunne ha sittet enda lenger ü hørt pü han. Det var helt fult i salen, sü dette var helt klart populÌrt.

Før Trond Viggo og Mari kom på scenen, fikk vi vite at vi skulle få høre et par sanger fra forestillingen “Kristina frå Duvemåla”. Den har premiere neste uke om jeg ikke tar helt feil. Først kom Anders Eljas fram å framsnakket forestilligen. Han er jo ansvarlig for at alt går riktig for seg, for det er jo visse regler å forholde seg til når man setter opp en sånn forestilling.

Det var disse 3 som kom fram og sang et par sanger for oss. Først sang hun til høyre en sang alene, sü sammen med de to gutten som har rollene som Robert og Arvid. Jeg er ikke sü god til ü huske navn lenger, men han som stür helt til venstre heter Frikk Hana. Jeg husker ham godt, ettersom jeg har vÌrt ü hørt ham synge to ganger i Lørenskog kirke før jul. Noe jeg hüper blir av ogsü denne førjulen.

Etterpü stakk Bestisen, H fra Lodotten og jeg ned pü Veiviseren og tok litt ü spise og en dobbel Americano for min del. Det var koselig ü sitte ü prate litt før vi dro hjem hvert til vürt.

2 kommentarer

    1. For en koselig og innholdsrik dag! 🥰 Trond Viggo er fin ĂĽ høre pĂĽ og er flink til ĂĽ informere pĂĽ en god mĂĽte! Husker han bĂĽde i Kroppen, sammen med Flode og som Vaktmester’n. Artig at han fortsatt holder pĂĽ 👍

      1. Ja dette ble virkelig en fin dag, og Trond Viggo kan jo få alt han snakker om til noe komisk. Selv om det ikke er det i utgangspunktet. Han er jo pensjonist nå, og drar vel kanskje mest ut på sånne ting som dette. Han hadde nettopp utgitt en ny bok, som man kunne kjøpe og signere 🥰

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngü personangrep og sjikane og prøv ü holde en hyggelig tone selv om du skulle vÌre uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pĂĽ nett.

Siste innlegg