Strikkekafé og Rusta i gÄr

Heisann og god formiddag!

Ute skinner sola fra en skyfri himmel, men varmt er det ikke. Da jeg sto opp pĂ„ morgenen var det knappe +6C. Gradene pĂ„ Snap bildet stemmer ikke, bare for Ă„ ha sagt det. Rett utenfor Oslo var det minusgrader og is pĂ„ bilrutene
 đŸ„¶

Jeg syntes det har vÊrt sÄ kaldt pÄ soverommet mitt i det siste, og i dag sÄ jeg hva Ärsaken var. Det er en lufteluke i karmen over vinduet, og den sto Äpen. NÄ er den lukket, og skal forbli sÄnn til vÄren kommer.

I gĂ„r var det igjen StrikkekafĂ© pĂ„ Veiviseren. Jeg hadde tatt med en stor plastpose med heklegarn til E, som jeg ikke kommer til Ă„ bruke. HĂ„per hun kan bruke alt sammen. Vi ble ikke sĂ„ mange, bare 6 – 7 stykker + at begge E’ene som jobber pĂ„ LĂžrenskog hus kom Ă„ satt litt sammen med oss. Som alltid gikk praten livlig rundt bordet, og vi ble sittende til klokka nĂŠrmet seg 15 fĂžr vi brĂžt opp.

Det var stor Ă„pning av Rusta sin butikk pĂ„ Metro senteret, sĂ„ Bestisen og jeg stakk en tur innom fĂžr vi dro hjem. Da de Ă„pnet pĂ„ morgenen hadde det vĂŠrt lange kĂžer for Ă„ komme inn, bĂ„de for at de fĂžrste fikk en gave + at det var noen gode tillbuder. Det var fortsatt mange mennesker der nĂ„r vi kom, sĂ„ det var ikke alltid like lett Ă„ navigere handlevognen. Vi handlet ikke noe sĂŠrlig, og kom bare ut med noe smĂ„tteri. Tenker det blir en tur innom om ikke sĂ„ lenge 😉

Dagens plan er Ä rydde i et roteskap pÄ kjÞkkenet og et i entréen. Jeg vet knapt hva som er inne i skapene, sÄ det er pÄ tide Ä fÄ oversikt. ForhÄpentlig kan noe ogsÄ kastes.

HĂ„per du fĂ„r en fantastisk torsdag đŸ„°

6 kommentarer

    1. Det finnes mange strikkekafĂ©er m.m rundt omkring, og det er sĂ„ koselig Ă„ delta pĂ„! đŸ„° IgĂ„r sĂ„ jeg de hadde det pĂ„ en kafĂ© pĂ„ et senter jeg var innom, – veldig mange som satt og strikket der.😀 Her hadde det vĂŠrt -2 i natt og det var is pĂ„ bilrutene. Rusta er blant mine favorittbutikker, og mĂ„ innom der nĂ„r jeg er i nĂŠrheten. 😊 Hyggelig Ă„ gĂ„ der og kikke, godt utvalg og rimelige priser.

      1. StrikkekafĂ©en vĂ„res er noe vi som kommer fast setter stor pris pĂ„. Veldig mange av damene som kommer er der bĂ„de for at de liker Ă„ strikke, men det er ogsĂ„ det sosiale. For mange har ting de sliter med som det er godt Ă„ glemme noen timer. Ja nĂ„ begynner virkelig nattetemperaturene Ă„ synke, og det er nok ikke lenge fĂžr minus gradene kommer hit til meg ogsĂ„. Jeg elsker Rusta, og pleier Ă„ si at det er favorittbutikken min som har alt jeg egentlig ikke trenger 😄 Vi kikket pĂ„ golvtepper, og de hadde en del fine som lĂ„ under 1000-lappen. Noe som ikke er sĂ„ lett Ă„ finne i disse dyre merkevarebutikkene. Ønsker deg en god fredda, klem đŸ€—

    2. Fikk lurt til meg 2 timer fri i dag pga at en tannlegetime som mÄtte flyttes. Kos nÄr nye butikker Äpner og det var sikkert mye folk kan jeg tenke meg. Lenge siden det har blitt noe lÞrdagsopera pÄ meg, men tar sikte pÄ 12 oktober. FÞler at man mÄ planlegge alt. I morgen skal jeg til snartur til Kongsberg for en kaffekopp med en bekjent. Tar toget opp, sÄ til mandag skal jeg besÞke min sÞster i MjÞndalen. HÄper du holder varmen utover og at det er god varme i bilen. Sitter pÄ Tranby bibliotek, kun 10 minutter hvor min mor bor, BesÞker henne etterpÄ. Ha en fin kveld.

      1. Det var ekstremt mange utenfor Rusta nĂ„r de Ă„pnet pĂ„ morgenen, men heldigvis ikke sĂ„ ille nĂ„r vi var der. Selv om det var en del da ogsĂ„. Det er greit Ă„ holde styr pĂ„ tingene man har lyst til Ă„ gjĂžre. Selv legger jeg inn alt jeg skal i kalenderen pĂ„ mobilen, men ogsĂ„ i almanakken jeg skriver i. Ellers mister jeg oversikten og dobbelt booker meg selv. Lenge siden jeg har vĂŠrt pĂ„ biblioteket nĂ„… Ha en fin fredda.

    3. Koselig dag og Rusta er fint da. Liker den butikken, men er ikke der sÄ ofte egentlig..Hadde den ligget i byen her, hadde jeg stukket innom et par ganger i uka.
      Og kos med. strikk da og gjengen der. Dere har vÊrt flinke som fÄr det til uke etter uke!
      God kveld videre, kos deg! Klems đŸ©·

      1. Jeg var nok oftere innom Rusta fĂžr om Ă„rene, for selv om prisene ikke er sĂ„ ille der har det en tendens Ă„ gĂ„ mye penger nĂ„r jeg fĂžrst er innom. Har jo en Rusta ca 10 min med bil fra meg pĂ„ Alna, som er stĂžrre enn den pĂ„ LĂžrenskog sĂ„ her er det bare Ă„ velge 😉 NĂ„r Bestisen og jeg tok over StrikkekafĂ©en, ble vi enig om at den ikke skulle ta ferie. I tillegg sĂ„ skulle vi prĂžve Ă„ fĂ„ med flere folk, for de som var med nĂ„r vi ble med hadde mer eller mindre forsvunnet. NĂ„ er vi en fin gjeng, og selv om antallet varierer fra gang til gang er oppmĂžtet veldig bra. Ha en fin fredda, klem đŸ€—

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    UnngÄ personangrep og sjikane og prÞv Ä holde en hyggelig tone selv om du skulle vÊre uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pÄ nett.

Siste innlegg