Endelig kom de…

Jeg skrev tidligere om at vi ikke hadde fått tømt søppelkontainerne våres på en stund, til stor frustarasjon og irritasjon. Nå i kveld, etter at det ble mørk så jeg masse blinkende lys, og der var de vettu… Det var på tide, for når jeg skulle kaste en pose tidligere i ettermiddag måtte jeg sette den på gulvet foran kontaineren. Det var så fult at det ikke gikk å legge noe på toppen!!

Dustbins, a fire hydrant and a notice board
Licensed from: iimages / yayimages.com

#søppel #søppeltømming #endelig #glede #blogg

8 kommentarer
  1. Så det på Dagsrevyen nylig at det er søppelkaos i Oslo. Håper det løssner seg for det er ikke pent og se på. Det blir mere og mere ut av det og stinker deretter. De gjør en viktig jobb de folka der og har nok arbeide i vente.

  2. har sett problemene deres på nyhetene ,så jeg krysser fingrane for att dere får orden på søppelkaoset no da,slik skal det ikke være ,håper dere får et stort trekk i regningen siden dere ikke har fått bosset hentet på lang tid

  3. Så bra!! ja om det settes på utsiden så kommer vel fuglen og drar det utover! Så irriterende..men nåååå har dere tomme bokser en liten stund..håper de kommer oftere fremover da..

  4. Helge: Problemet her i Oslo er at det er nye folk som står for tømmingen, og de greier jo ikke å gjøre jobben. Skulle jo ikke være så vanskelig, var jo ikke det for de som gjorde jobben før dem. Tenker med gru på sommeren, hvis dette fortsetter ??

  5. dvergpinschere i mitt hjerte: På den positive siden så står søppelkontainerne inne i et eget låst rom, så fugler og andre dyr kommer ikke til. Håper bare at de snart får inn en rutine på tømmingen :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg