Dette er håpløst

Den siste tiden har både søppelkontainerne og papirkontainerne våre ikke blitt tømt når de skal… Inne i sjakten har vi to store dunker å kaste i, men de er nå så fulle at det er en stor topp på begge to. Prøver man å legge opp på noe mere, så ramler det bare ned. Papirkontainerne er like fulle, og står å spriker. Jeg var ute en tur i går, og klarte heldigvis å få plass til mitt i borteste kontaineren.

Dette er jo håpløst, og skulle det komme sterk vind vil vi snart ha papir og papp utover gården…

Enkelte naboer kan tydligvis ikke se forskjell på plast og papp!! Ikke første gangen det har skjedd, og da har jeg sett at de som tømmer bare tar vekk posen(ene) og setter dem ved siden av. De tømmer ikke innholdet, nei de lar hele posen(ene) bli stående igjen. 

Hvordan er det hos deg, blir avfall tømt når det skal?

#søppel #papir #kontainere #tømme #forsinkelser #håpløst #blogg

4 kommentarer
  1. Ja her kommer de til samme tid hver uke..og jeg har som regle alltid plass..Uff..så kjedelige når det blir sånn… ring i morgen og klag!

  2. Huff tragiske mennesker ! Hos meg har vi bare tre dunker på deling med en nabo. Heldigvis er naboen sjelden hjemme og alene så vi har dunkene mue for oss selv.

  3. Tone: De har fortsatt ikke vært her å tømt, så nå er det enda fullere enn det var på lørdagen. Vi er dessverre ikke de eneste her i Oslo som sliter med dette problemet!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg